Φίλε ναι, τον έχουν προσβάλλει και ανώνυμα. Δεν θα σου πω όχι. Όμως, οταν πρωτομπήκε το γενικότερο κλίμα απέναντι του (εκτός απο τους υποστηρικτές της advance) ήταν πολύ θετικό. Με πολλές εκφράσεις του εξόργισε κόσμο και έχει γίνει όλο αυτό. Εγώ ας πούμε (που έχω κάνει τις επιλογές μου) ούτε που κοίταγα τα νήματα του. Όμως, με την όποια μόρφωση έχω και εγώ, που μιας που με στο Phd, δεν την θεωρώ και μηδαμινή. Όταν βλέπω εκφράσεις για metrics που στέλνουν άλλους γιατρους στην ανυπαρξία... Κοριτσάκια που τον κυνηγάγανε όταν ήταν φρέσκος.... Να λέει "μπακάλογατο" τον jacksmith γιατί χτενίστηκε αλλιώς από ότι συμφώνησαν και ότι το αποτέλεσμα του είναι "γαμάτο", καταλάβαινω πως κάποιοι θερμόαιμοι θα πουν λέξεις παραπάνω. Σου λεω μερικά παραδείγματα. Και να σου πω και κάτι, εμένα προσωπικά με είχε αφήσει αδιάφορο ο όλος πόλεμος μελών με τον Αναστ. για καιρό. Στο κάτω κάτω ήταν μερικοί "ανώνυμοι", ας πούμε, μη-πελάτες που χαν κόντρα με το γιατρό. Οκ, αδιάφορο. Όταν όμως είδα εκφράσεις που είπε στο Jacksmith, ένα πελάτη του, που δεν πήγαν τα πράγματα (εκτός από τη φύτρωση), όπως έπρεπε, ε οκ τα πήρα και εγώ στο κρανίο. Δήλαδη αν ο ίδιος ο γιατρός που έχει καράφλα, έπαιρνε το αποτέλεσματα του Jacksmith σε άλλο γιατρό θα ήθελε να του λέει, να χτενιστεί καλά γιατί είναι σαν το "μπακαλόγατο"?
τα διαστρεβλωνεις.
1. Μπηκα για να απαντησω σε καποιο ποστ που εκανε καποιος και με συκοφαντούσε, μιας και διαστρεβλωνε την αλήθεια.
2. Κριμα που καποιοι εξοργιστηκαν, η πορτα μου και το κινητο μου ειναι ανοιχτα να μου που το προβλημα τους και να τους ζητησω συγνωμη αν εχουν δικιο. Το να ανηκουν σε μικρο-οχλο και εγω να ειμαι μονος ή απλα να εξοργιζονται ΔΕΝ με κανει αυτοματως να εχω αδικο. Ας το συζητησουμε, αλλα face to face οποιος θελει.
3. Αυτα με τα κοριτσακια κτλ τα ειπα προφανως χαριτολογοντας. Αλλα ή αλήθεια ειναι οτι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μου ζωη, trigger εχω κάνει σε αντρες ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ΜΟΝΟ σε ατομα που νιώθαν μειονεκτικα για καποιον λογο που ποτε δεν καταλαβα. Κακώς, διοτι δεν ενοχλησα αμεσα ποτε και κανεναν, αλλα γεγονός. Και ο αντρας που νιώθει μειονεκτικα, μαντεψε τι ειναι το μοναδικο πραγμα που φοβαται κατα βαθος... ΚΑΚΩΣ πάλι, διότι προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εχω καν ΔΕΙ γυναικα άλλου, οποια και να ειναι, αλλα στο μυαλο τους.... Ετσι το εννούσα. Αντιληπτο τωρα?

4. Ο ασθενης ειχε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χτενισει τα μαλλια προς τα κατω, δλδ απο πισω προς τα εμπρος, σε μια προσπαθεια να υπερβάλει οτι δεν ειχε καλη φυτρωση.
κανεις δεν το σχολιασε και το σχολιασα εγω.
Το χτενισμα ήταν τοσο ΑΦΥΣΙΚΟ που μονο τον μπακαλογατο θυμιζε, που το εκανε ο αειμνηστος Χ'χρηστος για λογους ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!
Ως υπερβολη λοιπον το αντιμετωπισα και εγω (γιατι ΔΕΝ θεωρω οτι ηταν ΔΟΛΟΣ) και το εγραψα.
ΔΕΝ μετανιώνω, ηταν απόλυτα ευστοχο, και ΠΟΛΥ πιο ευγενικό από την ΑΛΛΗ εκδοχη!
Διότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κυκλοφορει ετσι εξω, δεν νομιζεις?
Οποτε, καταλαβεινω οτι τα πηρες στο κρανιο, αλλα ΣΚΕΨΟΥ πρωτα λιγο περισσοτερο και άλλες εκδοχες του γιατι καποιος ποσταρει τετοιες ΜΗ-ρεαλιστικες φωτογραφιες....