Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απλά σου είπα τι ισχύει. Και όντως ειχα δίκιο ότι έχει ειδικούς για marketing στην κλινική. Εσύ δεν έχεις κέρδος από το φόρουμ. Αυτός έχει ομως. Έιναι σημαντική διαφορά.

Δεν είναι κακό μερικές φορές να αλλάξεις γνώμη αν κάτι σου ακούγεται λογικό. Δείχνει ανοιχτό μυαλό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Αν όντως είχε ασχοληθεί το τμήμα μάρκετινγκ του Αναστασάκη με το φόρουμ τώρα θα στάζατε όλοι μέλι και όπως λέει και ο Vlafo θα είχε πάρει μερίδιο. Τώρα απλά μαζί με το γυμναστήριο κάνει και virtual ring fights.

γυμναστήριο, virtual fights και κοπέλες εχθρών του που τον κυνηγάνε στα κρυφά!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς, όταν κάπου εξαντλήσω τα επιχειρήματα μου σε ένα θέμα και παρόλαυτα συνεχίσω να επιμένω με αστειότητες.

gregkont13

Verified MM member
τον υπερνικάει πολλές φορές ο εγωισμός του Αλλά γενικά τον συμβουλεύουν σε κάποια πράγματα όπως τη συνεχή προβολή κτλπ. Από εκεί και πέρα αποφασίζει ο ίδιος τι θα κρατήσει και τι οχι αναλόγως..

Ειλικρινά, δεν πιστεύω πως έχει μπλέξει τμήμα μάρκετινκ με το φόρουμ. Αν είχαν, θα είχαν δει ένα δείγμα του τι λέει και θα του τα χαν κόψει. Πιστέυω, πως γενικά η συνεχής προβολή είναι μονάχα λόγω του εγωισμού του. Κάποιος ειδικός που βλέπει τα πράγματα ψυχρά και κάνει αυτή τη δουλεία δεν θα τον άφηνε ποτέ να λέει ότι λέει. Εκτός και αν το marketing του, το κάνουν φοιτητές για διπλωματική και παίζουν.

nick90

Well-Known Member
Ειλικρινά, δεν πιστεύω πως έχει μπλέξει τμήμα μάρκετινκ με το φόρουμ. Αν είχαν, θα είχαν δει ένα δείγμα του τι λέει και θα του τα χαν κόψει. Πιστέυω, πως γενικά η συνεχής προβολή είναι μονάχα λόγω του εγωισμού του. Κάποιος ειδικός που βλέπει τα πράγματα ψυχρά και κάνει αυτή τη δουλεία δεν θα τον άφηνε ποτέ να λέει ότι λέει. Εκτός και αν το marketing του, το κάνουν φοιτητές για διπλωματική και παίζουν.
Το τι πιστεύουμε εμείς δεν έχει σημασία. Τι συμβαίνει πραγματικά το ξέρει μόνο ο ίδιος, βλέποντας τα οικονομικά του αν ειναι + ή -

Ο λογικός άνθρωπος κάνει οτι κρίνει οτι ειναι καλό για τον ίδιο και τον ευνοεί.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Μα πέστα ρε Bobby γιατί θα με τρελάνουν. Εδώ και κάποιος να έχει μπει θετικά διακείμενος για τον Αναστασάκη με αυτά που διαβάζει έχει κόψει πέρα που λένε και στο χωριό μου. Και σου λέει ο άλλος για τμήμα μάρκετινγκ κλπ. Αμφιβάλω αν ξέρουν και πως λειτουργεί το μάρκετινγκ.
Εγώ είμαι ακριβώς το παράδειγμα αυτό. Αρχικά είχα μπει θετικά διακείμενος, δηλαδή να ένας νεός, σοβαρός και διαβασμένος γιατρός στις ΜΜ και σιγά σιγά, βλέποντας και άλλους, αλλά κυρίως λόγω της έπαρσης και της συμπεριφοράς του, έχω αλλάξει άποψη. Όχι για το νέος και διαβασμένος.....

oreo

Well-Known Member
Βασικό συστατικό επιτυχίας της διαφήμισης, είναι η ευγένεια, ακόμα και αν βγάζεις αφρούς απο το στόμα, πρέπει να διατηρείς ψυχραιμία. Πάρτε ως παράδειγμα πως απαντάμε σε μια αρνητική κριτκή στην google ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφορμα κριτικών.
Αρχίζεις πάντα με ευγένεια , ευχαριστώντας τον πελάτη για την προτιμησή του στις υπηρεσίες που παρέχεις, παρουσιάζεις ευγενικά χωρίς να θίγεις τον απέναντι, την δική σου οπτική των γεγονότων και κλείνεις λέγοντας , οτι είμαστε εδώ για σένα μελλοντικά ή οτι θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε μελλοντικά κτ κτλ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ είναι κανόνας, ας έχεις χίλια δίκια και θες να κατεβάσεις μόνο χριστοκάντιλα.
Εδώ όπως βλέπετε η αβροφροσύνη και το μαρκετιγκ έχει πάει "περίπατο"....

gregkont13

Verified MM member
Βασικό συστατικό επιτυχίας της διαφήμισης, είναι η ευγένεια, ακόμα και αν βγάζεις αφρούς απο το στόμα, πρέπει να διατηρείς ψυχραιμία. Πάρτε ως παράδειγμα πως απαντάμε σε μια αρνητική κριτκή στην google ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφορμα κριτικών.
Αρχίζεις πάντα με ευγένεια , ευχαριστώντας τον πελάτη για την προτιμησή του στις υπηρεσίες που παρέχεις, παρουσιάζεις ευγενικά χωρίς να θίγεις τον απέναντι, την δική σου οπτική των γεγονότων και κλείνεις λέγοντας , οτι είμαστε εδώ για σένα μελλοντικά ή οτι θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε μελλοντικά κτ κτλ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ είναι κανόνας, ας έχεις χίλια δίκια και θες να κατεβάσεις μόνο χριστοκάντιλα.
Εδώ όπως βλέπετε η αβροφροσύνη και το μαρκετιγκ έχει πάει "περίπατο"....

Ρε τι συζητάμε τώρα, αν είχε έναν άνθρωπο για μαρκετινκ (για το φορουμ) και τον έβλεπε να χαρακτηρίζει πελάτη, "μπακαλόγατο", θα του χε κόψει και το ιντερνετ και θα γράφε μόνο αυτός(ο ειδικός) γι αυτόν (χωρίς φυσικά να ξέρουμε ποιος γράφει). Μόνο κανα τεχνικό θα γράφε ο Ανάστ.

bobby

Well-Known Member
Φίλε bobby
Εγω το είχα διαβάσει το φόρουμ όλο μέσα σε ένα τρίμηνο και όταν λέω όλο εννοώ όλο.
Για αυτό έχω άποψη και γνωρίζω τα "πάντα"και είδα και τους πάντες.
Και το παρακολουθώ το θέμα όπως ξέρεις 30 χρόνια.
Αλλά εγώ και μερικοί ακόμα είμαστε λίγοι και μειοψηφία το καταλαβαίνεις αυτό?
Το ξέρεις άλλωστε.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος θέλει να το ψάξει περισσότερο η αν δε θέλει να διαβάσει,με ενδιαφέρει να παίζονται οι όροι του παιχνιδιού με ίσους όρους και μετά να αξιολογεί και να επιλέγει το κάθε μέλος σύμφωνα με την κρίση του και την κριτική του ικανότητα.
Αυτό είναι το καίριο.
Να του απαγορεύσεις να ποστάρει νομίζω δεν είναι σωστό, μπορείς όμως να ζητάς τα στοιχεία που κρίνεις σκόπιμο ότι απαιτούνται για την αξιολόγηση του αποτελέσματος και εφόσον δεν τα δίνει να σχολιάζεις ανάλογα. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αλλά υπάρχουν πολλά μέλη που θα το κάνουν. Απο εκεί και πέρα όποιος έχει μάτια βλέπει αν είναι καλό ή όχι ένα αποτέλεσμα δεδομένων και των παραμέτρων (αν τις δώσει) αλλιώς σχολιάζεται κατάλληλα το θέμα ότι πχ "δεν μπορεί να αξιολογηθεί πλήρως καθώς λειπουν αυτά και αυτά τα στοιχεία" και τέλος. Δηλαδή όπως το έιπε και ο @jersey.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Φίλε ναι, τον έχουν προσβάλλει και ανώνυμα. Δεν θα σου πω όχι. Όμως, οταν πρωτομπήκε το γενικότερο κλίμα απέναντι του (εκτός απο τους υποστηρικτές της advance) ήταν πολύ θετικό. Με πολλές εκφράσεις του εξόργισε κόσμο και έχει γίνει όλο αυτό. Εγώ ας πούμε (που έχω κάνει τις επιλογές μου) ούτε που κοίταγα τα νήματα του. Όμως, με την όποια μόρφωση έχω και εγώ, που μιας που με στο Phd, δεν την θεωρώ και μηδαμινή. Όταν βλέπω εκφράσεις για metrics που στέλνουν άλλους γιατρους στην ανυπαρξία... Κοριτσάκια που τον κυνηγάγανε όταν ήταν φρέσκος.... Να λέει "μπακάλογατο" τον jacksmith γιατί χτενίστηκε αλλιώς από ότι συμφώνησαν και ότι το αποτέλεσμα του είναι "γαμάτο", καταλάβαινω πως κάποιοι θερμόαιμοι θα πουν λέξεις παραπάνω. Σου λεω μερικά παραδείγματα. Και να σου πω και κάτι, εμένα προσωπικά με είχε αφήσει αδιάφορο ο όλος πόλεμος μελών με τον Αναστ. για καιρό. Στο κάτω κάτω ήταν μερικοί "ανώνυμοι", ας πούμε, μη-πελάτες που χαν κόντρα με το γιατρό. Οκ, αδιάφορο. Όταν όμως είδα εκφράσεις που είπε στο Jacksmith, ένα πελάτη του, που δεν πήγαν τα πράγματα (εκτός από τη φύτρωση), όπως έπρεπε, ε οκ τα πήρα και εγώ στο κρανίο. Δήλαδη αν ο ίδιος ο γιατρός που έχει καράφλα, έπαιρνε το αποτέλεσματα του Jacksmith σε άλλο γιατρό θα ήθελε να του λέει, να χτενιστεί καλά γιατί είναι σαν το "μπακαλόγατο"?

τα διαστρεβλωνεις.
1. Μπηκα για να απαντησω σε καποιο ποστ που εκανε καποιος και με συκοφαντούσε, μιας και διαστρεβλωνε την αλήθεια.
2. Κριμα που καποιοι εξοργιστηκαν, η πορτα μου και το κινητο μου ειναι ανοιχτα να μου που το προβλημα τους και να τους ζητησω συγνωμη αν εχουν δικιο. Το να ανηκουν σε μικρο-οχλο και εγω να ειμαι μονος ή απλα να εξοργιζονται ΔΕΝ με κανει αυτοματως να εχω αδικο. Ας το συζητησουμε, αλλα face to face οποιος θελει.
3. Αυτα με τα κοριτσακια κτλ τα ειπα προφανως χαριτολογοντας. Αλλα ή αλήθεια ειναι οτι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μου ζωη, trigger εχω κάνει σε αντρες ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ΜΟΝΟ σε ατομα που νιώθαν μειονεκτικα για καποιον λογο που ποτε δεν καταλαβα. Κακώς, διοτι δεν ενοχλησα αμεσα ποτε και κανεναν, αλλα γεγονός. Και ο αντρας που νιώθει μειονεκτικα, μαντεψε τι ειναι το μοναδικο πραγμα που φοβαται κατα βαθος... ΚΑΚΩΣ πάλι, διότι προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εχω καν ΔΕΙ γυναικα άλλου, οποια και να ειναι, αλλα στο μυαλο τους.... Ετσι το εννούσα. Αντιληπτο τωρα?:)
4. Ο ασθενης ειχε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χτενισει τα μαλλια προς τα κατω, δλδ απο πισω προς τα εμπρος, σε μια προσπαθεια να υπερβάλει οτι δεν ειχε καλη φυτρωση.
κανεις δεν το σχολιασε και το σχολιασα εγω.
Το χτενισμα ήταν τοσο ΑΦΥΣΙΚΟ που μονο τον μπακαλογατο θυμιζε, που το εκανε ο αειμνηστος Χ'χρηστος για λογους ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!
Ως υπερβολη λοιπον το αντιμετωπισα και εγω (γιατι ΔΕΝ θεωρω οτι ηταν ΔΟΛΟΣ) και το εγραψα.
ΔΕΝ μετανιώνω, ηταν απόλυτα ευστοχο, και ΠΟΛΥ πιο ευγενικό από την ΑΛΛΗ εκδοχη!
Διότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κυκλοφορει ετσι εξω, δεν νομιζεις?

Οποτε, καταλαβεινω οτι τα πηρες στο κρανιο, αλλα ΣΚΕΨΟΥ πρωτα λιγο περισσοτερο και άλλες εκδοχες του γιατι καποιος ποσταρει τετοιες ΜΗ-ρεαλιστικες φωτογραφιες....

vlafo

Well-Known Member
Να του απαγορεύσεις να ποστάρει νομίζω δεν είναι σωστό, μπορείς όμως να ζητάς τα στοιχεία που κρίνεις σκόπιμο ότι απαιτούνται για την αξιολόγηση του αποτελέσματος και εφόσον δεν τα δίνει να σχολιάζεις ανάλογα. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αλλά υπάρχουν πολλά μέλη που θα το κάνουν. Απο εκεί και πέρα όποιος έχει μάτια βλέπει αν είναι καλό ή όχι ένα αποτέλεσμα δεδομένων και των παραμέτρων (αν τις δώσει) αλλιώς σχολιάζεται κατάλληλα το θέμα ότι πχ "δεν μπορεί να αξιολογηθεί πλήρως καθώς λειπουν αυτά και αυτά τα στοιχεία" και τέλος. Δηλαδή όπως το έιπε και ο @jersey.
Μην του απαγορεύσεις καθόλου,απλά όχι δεν μπορεί να αξιολογηθεί πλήρως,αλλά καθόλου.
Σκοτάδι κυριολεκτικά.
Δε μπορεί να κάνεις καμιά κριτική απολύτως.

bobby

Well-Known Member
Να σου θυμίσω ότι στο νήμα του Vlafo ήσουν από αυτούς που τα έβλεπες τα δηλωθέντα g στο κεφάλι. Στο θέμα μας όμως. Δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ο καθένας ασχολείται στο νήμα του όσο του επιτρέπει η κ*βλα του. Εγώ έτσι το βλέπω. Αυτό είναι το κριτήριο, τίποτε άλλο. Για αυτό και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις από μέλη με κ*βλα (Panos1982, Vlafo, κλπ) έχουν ανεκτίμητη αξία σε σχέση με όλες τις άλλες (ανεξάρτητες ή μη).
Βάλε και τις δικές σου μέσα!!

Disco

Well-Known Member
Φίλε bobby
Εγω το είχα διαβάσει το φόρουμ όλο μέσα σε ένα τρίμηνο και όταν λέω όλο εννοώ όλο.
Για αυτό έχω άποψη και γνωρίζω τα "πάντα"και είδα και τους πάντες.
Και το παρακολουθώ το θέμα όπως ξέρεις 30 χρόνια.
Αλλά εγώ και μερικοί ακόμα είμαστε λίγοι και μειοψηφία το καταλαβαίνεις αυτό?
Το ξέρεις άλλωστε.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος θέλει να το ψάξει περισσότερο η αν δε θέλει να διαβάσει,με ενδιαφέρει να παίζονται οι όροι του παιχνιδιού με ίσους όρους και μετά να αξιολογεί και να επιλέγει το κάθε μέλος σύμφωνα με την κρίση του και την κριτική του ικανότητα.
Αυτό είναι το καίριο.
Αυτό ακριβώς ρε παιδιά. Που είπες vlafo. Ισότητα προς όλα τα περιστατικά με στοιχεία και διαφάνεια. "Πρέπει να παίζονται οι όροι του παιχνιδιού με ίσους όρους και μετά να αξιολογεί και να επιλέγει το κάθε μέλος σύμφωνα με την κρίση του και την κριτική του ικανότητα."

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουμε στη διαδικασία να του γράφουμε από κάτω τα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορεί να επιβληθούν κανόνες παρουσίασης με τα απαραίτητα. Θες; καλώς. δεν θες; Σπιτι σου...

oreo

Well-Known Member
Τα νήματα του Αναστασάκη είναι ένα συνεχές κράξιμο .Οποίος νέο μέλος μπει και διαβάσει θα αποκτήσει αλγεινή εντύπωση για το γιατρό .Έχει ο Cvial δίκιο σε αυτό
Αυτό το αλγεινή με εντυπωσίασε, αγαπημένη μου λέξη :)

bobby

Well-Known Member
Ο γιατρός αεράτε έλεγε δικαιολογίες,(γιατί προφανώς όταν γίνεται λαϊκό δικαστήριο εδώ μέσα,και οκ εγώ το δέχτηκα γιατί είμαι τέτοιος άνθρωπος,και πάντα το φτάνω μέχρι τέλους ότι και αν κάνω),γιατί ήταν η άμυνα του αυτή.
Άμεσα μόλις ηρεμήσαμε,βρήκαμε το λάθος που στην τελική δεν είναι δικό του,αλλά της νοσηλεύτριας καθαρά,και ούτε μπορεί να ελέγχει από πάνω πόσα έβγαλε,μέτρησε και αν τα γινόμενα η αυτά που έγραψε είναι σωστά.
Πολύ απλά είναι αδύνατον.
Και ο γιατρός επειδή είναι τέτοιος άνθρωπος,το δέχτηκε και ζήτησε και συγνώμμη για το όλο μπέρδεμα,αλλά φαντάσου μια μικρή απροσεξία πάλι μπορεί να ξαναγίνει.
Δε θέλω να αναφέρω πράγματα που βλέπω εδώ μέσα αλλά δε μιλάω γιατί θα χαρακτηριστώ,οπότε το αφήνω καλύτερα.

Για φαντάσου αντιμετώπιση να γινόταν αυτό αλλού?
Ανέκδοτο απλά.
Από την αρχή το είπα και εγώ ότι έχει γίνει λάθος μέτρημα. Αυτό είναι φυσιολογικό σε μία κλινική όπου είναι ο γιατρός και δύο νοσηλεύτριες μόνο (και δεν το λέω ειρωνικά ή με άσχημο τρόπο, απλά ως πραγματικότητα), η διαδικασία είναι στρεσογόνα και απαιτεί καλό χρονισμό λόγω επιβίωσης μοσχευμάτων.

Αν λοιπόν στο θέμα οργάνωσης της εργασίας κάτι σου έχει "φύγει" είναι δυνατόν να συμβεί αυτό. Το γεγονός είναι ότι δεν ήταν κάποιο μοιραίο λάθος π.χ "χάσιμο" μοσχευμάτων ή μειωμένη φύτρωση (αυτά θα ήταν σημαντικά) ή οικονομικό (αφού χρεώνει την συνεδρία). Τέτοια λάθη είμαι σίγουρος θα έχουν κάνει και άλλοι κορυφαίοι γιατροί στην αρχή της καριέρας τους ή όποτε είχαν μεταβολές στην ομάδα ή το πρωτόκολό τους.

Επίσης όταν είσαι σε "άμυνα" καμιά φορά το μυαλό δεν είναι καθαρό, εξού και η αρχική άρνηση του γιατρού, όμως στην συνέχεια όταν τα έβαλε κάτω με ψυχραιμία, βρήκε το λάθος και το παραδέχθηκε. Η αλήθεια είναι όμως ότι χωρίς τις μετρήσεις του @CVIAL και την επιμονή αμφότερων @CVIAL και @vlafo για να βρεθεί τι τελικά έγινε, κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα μια και η ΜΜ πήγε "πένα".........

Disco

Well-Known Member
Από την αρχή το είπα και εγώ ότι έχει γίνει λάθος μέτρημα. Αυτό είναι φυσιολογικό σε μία κλινική όπου είναι ο γιατρός και δύο νοσηλεύτριες μόνο (και δεν το λέω ειρωνικά ή με άσχημο τρόπο, απλά ως πραγματικότητα), η διαδικασία είναι στρεσογόνα και απαιτεί καλό χρονισμό λόγω επιβίωσης μοσχευμάτων.

Αν λοιπόν στο θέμα οργάνωσης της εργασίας κάτι σου έχει "φύγει" είναι δυνατόν να συμβεί αυτό. Το γεγονός είναι ότι δεν ήταν κάποιο μοιραίο λάθος π.χ "χάσιμο" μοσχευμάτων ή μειωμένη φύτρωση (αυτά θα ήταν σημαντικά) ή οικονομικό (αφού χρεώνει την συνεδρία). Τέτοια λάθη είμαι σίγουρος θα έχουν κάνει και άλλοι κορυφαίοι γιατροί στην αρχή της καριέρας τους ή όποτε είχαν μεταβολές στην ομάδα ή το πρωτόκολό τους.

Επίσης όταν είσαι σε "άμυνα" καμιά φορά το μυαλό δεν είναι καθαρό, εξού και η αρχική άρνηση του γιατρού, όμως στην συνέχεια όταν τα έβαλε κάτω με ψυχραιμία, βρήκε το λάθος και το παραδέχθηκε. Η αλήθεια είναι όμως ότι χωρίς τις μετρήσεις του @CVIAL και την επιμονή αμφότερων @CVIAL και @vlafo για να βρεθεί τι τελικά έγινε, κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα μια και η ΜΜ πήγε "πένα".........
Παντως εσκεμμένα να πει ψέματα ο γιατρός για τον αριθμό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει. Αφού ήξερε οτι ο vlafo τι μέλος ειναι και θα πάει και για μετρήσεις κτλπ οπότε θα τον έπιανε στα πρασα...Οπότε ήταν όντως απροσεξίας.

Μπλουζα