giannis1991
Well-Known Member
Gomi εχεις ψαξει το smp...σε ρωταω γτ ψαχνομσι σε αυτο απλα ειναι δυδκολο να δω λαιβ αποτρλεσμα...παντως καποια αποτελεσματα οπως της μιλενα λαρντι μου αρεσουν πολυ....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gommi...που λες για smp???????Ο τρόπος ζωής δεν είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα σαφώς, αν και κάποιους μπορεί να τους βοηθάει μια διατροφή υψηλή σε υδατάνθρακες εφόσον το σώμα τους μπορεί να χειρίζεται σωστά την ινσουλίνη ή μέχρι τα κύτταρά τους να αρχίσουν να μειώνουν την ευαισθησία τους.
Από κει και πέρα, σε αυτό που έχω καταλήξει με προσωπικούς πειραματισμούς, είναι πως τα περισσότερα, εκτός της φιναστερίδης, μπορεί κάποιους να μας βοηθήσουν, αλλά όλα είναι προσωρινά. Ο λόγος είναι πως ότι και αν δουλέψει, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και ταυτόχρονα να μιμηθούμε με διάφορα τοπικά όλες τις φυσιολογικές μεταβολές που χρειάζεται ένας κατεστραμμένος κύκλος μαλλιών.
Για παράδειγμα κράτησα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούλιο που έφυγα για διακοπές και ήταν από τα μεγαλύτερα διαστήματα που έχω κρατήσει εκτός της μινοξιδίλης του παρελθόντος. Αρκούσαν όμως 24 ημέρες διακοπών να με γυρίσει στα περσινά επίπεδα. Το μόνο που άλλαξα, ήταν η σχεδόν ολοήμερη έκθεση στον ήλιο. Φαντάσου δεν με επηρέασαν ενέσεις HCG που κάνω από το χειμώνα και έχουν φτάσει την τεστοστερόνη μου σε πολύ υψηλά επίπεδα όπως επίσης και τα ανδρογόνα τα οποία για μήνες είναι πολύ υψηλότερα από τα φυσιολογικά. Οπότε η δράση του VDR, μου φαίνεται ως η μόνη λογική εξήγηση.
Σε κανένα 20ήμερο θα ξεκινήσω πάλι τον τραυματισμό και αν καταφέρω να ξαναπάρω το ίδιο καλά αποτελέσματα, το επόμενο καλοκαίρι θα είμαι προετοιμασμένος καλύτερα και αν πάλι έχω τα ίδια, έχω καταλήξει προς το παρόν σε ένα SMP και εφόσον πετύχει, θα αφήσω το κεφάλι μου να ηρεμήσει 1-2 χρόνια και μετά βλέπουμε.
Πολλοί από εμάς έχουμε εκφράσει κατά καιρούς την άποψη πως στο θέμα μαλλιών οι επιλογές είναι 2. Ή ρισκάρεις τις σχεδόν σίγουρες παρενέργειες της φιναστερίδης (που και αυτό δεν είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει) ή αποδέχεσαι το πρόβλημα και συνεχίζεις την ζωή σου.
Το ύπουλο πράγμα της τριχόπτωσης είναι το ότι δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Παράδειγμα φτάνεις ένα norwood 3 και σταθεροποιείσαι για κάποια χρόνια. Λες οκ, το αποδέχομαι. Έλα όμως που ξαφνικά ξεκινάει η πορεία για μεγαλύτερο nw και αρχίζεις να μπαίνεις πάλι στο ίδιο τρυπάκι του να αποδεχθείς ένα χειρότερο αποτέλεσμα που δεν ξέρεις που θα σταματήσει...
Γι αυτό όταν κάποιος αποφασίζει να αποδεχθεί την φαλάκρα, πρέπει πάντα να έχει στο μυαλό του πως αυτό που αποδέχεται είναι ένα καθαρό 6αρι και όχι την παρούσα φάση που βρίσκεται.
Αν μπορεί να το κάνει καλώς. Όσο για την ηλικία που αναφέρουν αρκετοί, για εμένα η εμφάνιση είναι πάντα σημαντική. Είτε είσαι νέος είτε 40 είτε 50, έχει πάντα σημασία να σου αρέσει ο εαυτός σου και αυτό είναι και το μόνο που αλλάζει ηλικιακά. Στα 20 σε ενδιαφέρει περισσότερο τι θα πουν οι άλλοι και κυρίως οι γυναίκες. Από τα 40 και μετά, σε ενδιαφέρει τι πιστεύεις ο ίδιος για τον εαυτό σου...(τέλος αμπελοφιλοσοφίας)
Σιγουρα υπαρχουν πολλες θεωριες για το μαλλι οπως το δερμα,η κυκλοφορια του αιματος,τεστοστερονη κοκ αλλα νομιζω υπαρχει και μια ακομα πολυ σημαντικη αιτια που βλεπω στο φορουμ δεν εχουμε ασχοληθει αρκετα οπου ειναι οι μυκητες το εχω γραψει και σε ενα θεμα μου πριν ενα χρονο πως μολις χρησιμοποιησα φαρμακευτικο σαμπουαν δαοχαιρ 1% απο τις 50-80 τριχες που επεφταν καθε μερα περιοριστικαν στις 7-10 μολις το σταματουσα αρχιζε ξαφνικα παλι 50-80 τριχες να πεφτουν ....πιστευω πως και οι μυκητες παιζουν μεγαλο ρολο στο θεμα τριχοπτωση.Ηθελα να γραψω αυτο το μηνυμα γιατι βλεπω πολλους να λενε να αρχισω φινα και μινοξ ενω στην πραγματικοτητα πασχουν απο μυκητες και μπαινουν στα βαθια χωρις λογο
Εχω κανει smp στην DHI θεσσαλονικης και εμεινα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα,
αλλα το θεμα ειναι οτι εδωσα πολλα λεφτα, 700 ευρω μου πηρε ...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο ακριβα
Τι έννοιες side by side συντεκνεχθες ημουν σε ενα γαμο και ειδα ενα παππου καθαρο εξαρι με πιο πολυ μαλλι απο μενα.
Τον παρατηρουσα σα χαζος ειληκρινα δεν μπορεσα να καταλαβω πως εκανε τοσο τελεια καλυψη αποκρυψη με το side by side....Κρατουν καλα το μυστικο σαν την συνταγη της γιαγιας...
η λεγομενη φλαντζα η αλλιως καπακι...βαζουν λακ για να καθονται και οταν φυσαει βλεπεις ενα ωραιο καπακιΤι έννοιες side by side συντεκνε
χθες ημουν σε ενα γαμο και ειδα ενα παππου καθαρο εξαρι με πιο πολυ μαλλι απο μενα.
Τον παρατηρουσα σα χαζος ειληκρινα δεν μπορεσα να καταλαβω πως εκανε τοσο τελεια καλυψη αποκρυψη με το side by side....Κρατουν καλα το μυστικο σαν την συνταγη της γιαγιας...[/QUOTE
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gomi τη μμ δεν την θεωρείς μια λύση γιατι βλεπω αναφέρεις μόνο τον συμβιβασμό με την αα ή τα φαρμάκια-ματζούνια;
Gomi μια μερα απο αυτες εψαχνα κατι παλια μηνυματα σου για να ενημερωθω γιατι κατι συγκεκριμενο και απο περιέργεια κοιταξα και στο πρωτο σου μηνυμα στο hairlossgr στα 33 σου περιπου. Εδειχνες να μην γνωριζεις και πολλα(λογικο) για την τριχοπτωση και εκανες χαρακτηριστικα την εκτιμηση οτι σε 2-3 χρονια θα εισαι...αεροδρομιο. Δηλαδη στα 35 σου.
Σημερα εισαι 40 και αυτο που βλεπω εγω σαν παρατηρητης ειναι οτι απο τοτε καθε φορα εισαι και καλυτερα με τις κλασικα πανω κατω σου.
4 χρονια μετα την προβλεψη σου οτι σε 2-3 χρονια θα εισαι αεροδρομιο, δεν ησουν αεροδρομιο...
Με την ''φυσικη θεραπεια''(βουρτσισμα) ειχες καποια θεαματικα αποτελεσματα.
ακομα πιο εντυπωσιακα...
7 χρονια μετα την προβλεψη σου οτι σε 2-3 χρονια θα εισαι αεροδρομιο , δεν ησουν αεροδρομιο...
Με την θεραπεια ρολερ+διαφορα(3 μερες μετα το ρολαρισμα) εβγαλες αποτελεσματα καλυτερα απο αυτα της ''φυσικης θεραπειας''.
Μη μου λες λοιπον για τατου και αλλα τετοια. Δεν θελω να τα ακουω απο εσενα αυτα.![]()