Θεραπεία τύπου 'smp' στην κλινική 'd*i αθηνών'

Corfu Rider

Active Member
Γειά σας παιδιά!
ανοίγω εδώ το νέο θέμα, γιατί δεν ξέρω που είναι το σωστό σημείο, και εάν είναι λάθος, ας το μετακινήσουν οι αρμόδιοι.
Λοιπόν, όπως σας είχα αναγράψει, επειδή δεν μου άρεσε το γεγονός ότι διακρίνω αραίωση σε κάποια σημεία της κεφαλής (κυρίως στα πλάγια -πάνω από τα αυτιά και από το ύψος των 'φαβορίτων', όπως και λίγο στους κροτάφους και στο crown) έψαχνα αρκετό καιρό στο internet, για να δω τι θα κάνω. Και δεν είχα ιδέα ούτε για την μμ [τεχνικά κτλ] ούτε για το smp! Αφού όμως υπάρχει το διαδίκτυο, το αξιοποίησα και έμαθα πολλά, και από εσάς, και από άλλα -ξένα- sites. Να μην αποκλίνω από το θέμα, πραγματοποίησα την τεχνική 'πύκνωσης' και 'προσομοίωσης' τριχών/χνουδιού, στην κλινική μαλλιών 'DHI Αθηνών'. Και ευχαριστώ όσους με παρότρυναν!!
Λοιπόν, σχετικά με την μέθοδο, έχω να σας πω τα εξής:
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ! Υπάρχουν διαφορές που θα τις αναφέρω πιο μετά.
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.. ΑΙΩΝΩΝ! Τα ειδικά μελάνια του smp, έχουν μια διάρκεια ζωής, που θα γράψω παρακάτω..
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΟΥΛΙ Η ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! Εγώ βέβαια, ΔΕΝ κουρεύτηκα γουλί, γιατί δεν μου αρέσει, αλλά αυτό ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ!
-ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DHI Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ 'ΓΡΑΜΜΩΝ', γιατί υπάρχει κίνδυνος διάχυσης (θα αναφέρω παρακάτω)
- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΔΥΝΟ! Φανταστείτε να σας τσιμπάει μια περιστροφική βελόνα στο δέρμα της κεφαλής. Θα σας άρεσε? (εμένα όχι ιδιαίτερα, γιαυτό και ζήτησα ΠΡΙΝ και πήρα παυσίπονο).
- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ! Όταν δείτε και εσείς άτομα με τα ίδια σας τα μάτια, θα πάθετε πλάκα!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τώρα, για την δική μου εμπειρία:
α) Οικονομικό: Η DHI χρεώνει €275/ώρα την μέθοδο. Ίσως φαίνεται ακριβό, αλλά η τεχνική απαιτεί πολύ επιδεξιότητα από τους ιατρούς, και αυτό σίγουρα.. ΄χρεώνεται'. Εγώ, έκανα 2 ώρες και κάτι λεπτά, άρα ήταν €550 συνολικά, αλλά τους είπα: 'Επειδή είμαι από επαρχία και ξόδεψα λεφτά για μετάβαση, και επίσης έχω και φίλους που ενδιαφέρονται, μπορείτε να μου το 'αφήσετε' €500?' Και ο υπεύθυνος της κλινικής, είπε οκ))
Ελπίζω να είναι και σε εσάς καλή τιμή, ειδικότερα για όσους χρειαστούν πιο πολλές ώρες..
β) Κάλυψη κεφαλής: ΜΗΝ κάνετε ότι έκανα εγώ. Το ΣΩΣΤΟ, είναι να έχει κάποιος κουρευτεί πολύ κοντά ή γουλί. Γίνεται και σε πιο μακριά μαλλιά, αλλά ο γιατρός μου το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Τα μακρία μαλλιά ΔΕΝ του δίνουν τον 'χώρο' και την 'ευκολία' να δουλέψει, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα που να θέλω και την.. πλήρη, 100% κάλυψη, αλλά άλλοι έχουν..
γ) Αριθμός εφαρμογών: Σε εμένα έγινε ένα δίωρο [και κάτι 'ψιλά']. Που δεν έχω το μεγάλο πρόβλημα. Σε άλλους, θα χρειαστούν ΠΟΛΛΕΣ συνεδρίες! Αλλά, υπόψιν: Η κάθε συνεδρία, ΔΕΝ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 2 άντε με το ζόρι 3 ώρες! Ο οργανισμός ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ και ο ασθενής ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ. Και όπως μου είπε ο γιατρός, δεν επιτρέπουν από την DHI την παρατεταμένη θεραπεία. Εάν δηλαδή κάποιος χρειαστεί πχ 6 ώρες, αυτό θα γίνει σε τρεις δόσεις..
δ) Περιορισμοί και ιδιαιτερότητες: Οι επακόλουθες θεραπείες, ΔΕΝ πραγματοποιούνται την επόμενη ημέρα, αλλά σε ΕΠΤΑ ημέρες έπειτα! Για δύο λόγους: Πρέπει να ηρεμήσει το δέρμα της κεφαλής, και -σημαντικό- πρέπει να έχει ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ το μελάνι από το δέρμα..
ε) Προσοχή: Για ΠΕΝΤΕ ημέρες, πρέπει να ξεχάσουμε μπάνιο, ιδρώτα, γυμναστική κτλ. Γιατί αυτό θα εμποδίσει το μελάνι να απορροφηθεί από το δέρμα. Προσοχή λοιπόν, γιατί θα πάνε 'τσάμπα' τα λεφτά. Και βέβαια, καλύτερα όχι κράνος, γιατί ιδρώνει το κεφάλι, οκ?
στ) Διάρκεια smp: Το smp, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες: Το ειδικό, περιστροφικό μηχάνημα, εισέρχεται κατά 1,5-1,8χ χιλιοστά στο δέρμα. Η τρίχα έχει ρίζα στα 3+χιλιοστά. {με την ευκαιρία, τα τατουάζ, πάνε στα περίπου 3 χιλιοστά}. Αυτό το μελάνι, μου έδειξε ο γιατρός, θεωρείται το κορυφαίο παγκοσμίως, και το αγοράζουν από τις ΗΠΑ. Ο κατασκευαστής, 'δίνει' διάρκεια 10 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει πως θα εξαφανιστεί, αλλά ότι θα χάσει την 'ισχύ΄του στα 10 χρόνια. ΟΜΩΣ, H DHI, μου είπε ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα μειώνεται, από διάφορους παράγοντες: Λιπαρό μαλλιά, συχνή χρήση σεσουάρ, συχνή έκθεση στο ήλιο, αλάτι από την θάλασσα κτλ. Δηλαδή, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο Σουηδός, διαφορετική διάρκεια ο Ιταλός και ο Έλληνας..
ζ) Προετοιμασία: Καταρχάς, το δέρμα μας πρέπει να μην έχει λοσιόν, λίπος κτλ. Δηλαδή, να έχουμε πλύνει το κεφάλι μας με ένα απαλό σαμπουάν. Επίσης, να είναι εντελώς στεγνά τα μαλλιά μας (για όσους έχουν μαλλιά ή δεν έχουν κουρευτεί γουλί ή πολύ κοντά). Επιπλέον, να μην είμαστε ιδρωμένοι κτλ. Επαναλαμβάνω, μου είπε ο γιατρός, ότι το σωστό είναι να γίνεται το smp σε γυμνό δέρμα!
η) Μετά την επέμβαση: Ξεχνάμε το μπάνιο, κράνος, ιδρώτες κτλ, για ΠΕΝΤΕ [5] ΗΜΕΡΕΣ! Είναι κρίμα να 'αποβληθεί' μέρος του μελανιού από τέτοια λάθη, και είναι και χρήματα που πληρώσαμε... Επίσης, το πιο ιδανικό θα ήταν 'ψυχρό και ξηρό περιβάλλον' (εγώ εδώ στην Κέρκυρα, παίρνω βόλτα το Vstrom μου το απόγευμα.. χωρίς κράνος. Παγώνω βέβαια, αλλά επιταχύνω την απορρόφηση..
θ) Η καθεαυτό τεχνική: Το μελάνι εισέρχεται με ένα ειδικό μηχάνημα, σαν μολύβι, που περιστρέφεται, Ο γιατρός κάνει πολλές, πάααααααααρα πολλές 'συγκρούσεις' στο κεφάλι, με την κορυφή του μηχανήματος. Αυτό είναι μια κουραστική διαδικασία, αλλά τι να κάνουμε.. θα περάσει η ώρα. Αλλά προτείνω κάποιο παυσίπονο. Η DHI δεν κάνει ειδικές 'ενέσεις' στο κεφάλι για τον πόνο, γιατί θα αντιδράσει το δέρμα και δεν θα απορροφηθεί σωστά το μελάνι..
ι) Γιατί είναι τόσο ρηχή η εισαγωγή του μηχανήματος: Όπως έγραψα, η κλινική το κάνει μόνο 1.5-1.8 χιλιοστά. Γιατί όχι πιο βαθιά? Γιατί υπάρχει ο σχεδόν βέβαιος κίνδυνος της 'ΔΙΑΧΥΣΗΣ'. Είναι όταν, το μελάνι που εισέρχεται βαθιότερα στο δέρμα, αρχίζει να ανεβαίνει προς τα επάνω, και να απλώνεται, και αυτό θα δημιουργήσει πραγματικά αντιαισθητικό αποτέλεσμα! Και μετά από κάποια χρόνια, θα αρχίσει να γίνεται μπλε-πράσινο. Και, όταν ήμουν στην κλινική, άκουσα κάποιον που εργάζεται εκεί να λέει στο γιατρό μου: 'Θα έλθει και ένας κύριος που έχει διάχυση σε λίγο'. Και έτσι τον ρώτησα -τον γιατρό- σχετικά, και είπε, ότι είναι πολλά παιδιά, που έχουν κάνει ΤΑΤΟΥΑΖ σε 'τατουατζή' και μετά από καιρό το αποτέλεσμα φαίνεται αρκετά άσχημο, και έχει έλθει πολύς κόσμος στην DHI, για την διόρθωση/θεραπεία/κάλυψη της διάχυσης. Αλλά δεν τον ρώτησα τι κάνει η DHI για την αντιμετώπιση της διάχυσης.. μου διέφυγε. 'Άρα, προσοχή στα 'μόνιμα τατουάζ'..
Επίσης: Οι τελίτσες του smp, πρέπει να είναι όσο πιο λεπτές σε διάμετρο γίνεται. Να μην είναι χοντρές και 'επιβλητικές' γιατί αυτό θα φαίνεται άσχημο και αντιαισθητικό..
====================================================================
Λοιπόν, αυτά για τώρα)) Περιμένω ερωτήσεις, επισημάνσεις, και κάτι παραπάνω θα θυμηθώ και θα γράψω.
Τον.. τρέλανα τον γιατρό στις ερωτήσεις!! αλλά το έκανα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)))
Και ελπίζω να μου στείλουν σήμερα από την DHI τις φωτογραφίες, για να τις αναρτήσω!! Πήρα τηλέφωνο και μίλησα με μια κοπέλα εκεί, και θα πει στον γιατρό που τράβηξε τις φωτογραφίες να μου τις στείλει στο email και να τις 'ανεβάσω' εδώ..
Και για την άποψη μου για την κλινική: Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, και από την αντιμετώπιση, ευγένεια, καθαριότητα, κτίριο και στύλ που έχουν!! Δεν έχω πάει σε άλλες κλινικές, αλλά μου άρεσε πολύ το περιβάλλον και ο τρόπος τους! Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι καλοί τρόποι, η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, η λεπτότητα και ο επαγγελματισμός. Και εάν με ρωτήσει κάποιος, θα πω: "ΝΑΙ συστήνω την DHI". Αυτή είναι η ΔΙΚΗ μου άποψη, και ΔΕΝ θέλω να παρασύρω κανέναν ούτε να του λέω 'ότι να ναι'..
Περιμένω τις ερωτήσεις σας παιδιά, και ότι επιπλέον θυμηθώ, θα το αναρτήσω))))
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Corfu για ενα Full head ποσα χρηματα υπολογιζεις περιπου θα κοστισει ?

Εγω εχω ουλες απο τις strip επεμβασεις που εχω κανει.. μπορω με την συγκεκριμενη μεθοδο να τις καλυψω σε περιπτωση που θελω να ξυρισω το κεφαλι μου, χωρις να καταλαβαινει αυτος που με βλεπει οτι εχω κανει κατι περιεργο στην συγκεκριμενη επιφανεια ?
 

Corfu Rider

Active Member
Α, τώρα που το θυμήθηκα!
Επειδή, πριν κάνω το smp, μου είχε ζητήσει και ο Dimitris38 να ενημερώσω, και επειδή έχω καταλάβει ότι το παλικάρι έχει ταλαιπωρηθεί και κουραστεί από θεραπείες, αποτελέσματα κτλ, ρώτησα και τον γιατρό, ειδικά για τέτοια περίσταση:
Εάν κάποιος έχει scars, ουλές, strip και άλλα θέματα, και δεν έχει πολλές τρίχες για μμ, ή δεν μπορεί να κάνει μμ για διάφορους λόγους κτλ, τι ακριβώς γίνεται?
Μου απάντησε το εξής: Το smp, σε τέτοιες περιπτώσεις, θα χρειαστεί ΠΟΛΛΕΣ εφαρμογές:
Την πρώτη συνεδρία θα γίνει απλωμένη εφαρμογή του μελανιού στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ. Την επόμενη φορά (μετά από μια εβδομάδα) γίνεται πύκνωση ανάμεσα στα dots, και επιπλέον γίνεται η εφαρμογή του 'pneudo 2.5d effect': Δηλαδή, η κουκκίδες, παρατραβούνται στις επόμενες συνεδρίες, και δημιουργείται ένα αισθητικό εφέ που δείχνει ΄βάθος' και 'χώρο'.. κάπως, σαν να βλέπεις τις τηλεοράσεις που είναι 3d σε σχέση με αυτές που είναι απλές..
Επίσης -επειδή πήγα.. προετοιμασμένος και υποψιασμένος στην κλινική- έδειξα στον γιατρό, τις φωτογραφίες από τα sites του εξωτερικού και από κάποιες κλινικές του εξωτερικού (όπως η κλινική GLI) και τον ρώτησα, εάν η DHI, μπορεί να 'δώσει' αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα. Και μου απάντησε ότι οι φώτος του εξωτερικού, καταρχάς είναι από την επόμενη ημέρα (και όχι μετά από το πέρας της θεραπείας συν μιας εβδομάδας απορρόφησης) και επιπλέον ότι 'εμείς στην DHI το κάνουμε πολύ καλύτερα'.
Και μου το είπε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αυτό! Και ότι να μην εμπιστεύομαι τις φωτογραφίες από το ιντερνετ κτλ. Το σωστό είναι να δούμε κάποιον από κοντά! Και έτσι θα φανεί το αποτέλεσμα..
Αυτό που μου ενέπνευσε σε εμένα ήταν σιγουριά. Ελπίζω να είναι όντως έτσι. Πάντως, όταν κάναμε το smp, ήρθαν και δύο παιδιά και με είδαν (με ρώτησε η κοπέλα από τη reception, αφού κτύπησε την πόρτα, εάν επιτρέπω να δουν για λίγο την τεχνική δυο παιδιά, και είπα 'και βέβαια'). Αυτά τα παιδιά είχαν πολύ αραιά μαλλιά και αδύναμα, καμία σχέση με εμένα..
Anyway, αυτές τις πληροφορίες και μυστικά τα ρώτησα για τον συνφορουμίτη Dimitris38, γιατί κατάλαβα ότι χρειάζεται να βρει μια σωστή θεραπεία μετά από τόσα έξοδα και κόπο, και ελπίζω με αυτά που έμαθα να 'έδωσα μια ελπίδα' και μια βοήθεια!
Ελπίζω να βοήθησα και εγώ όσο μπορούσα)) Όσα μπορούσα να μάθω, προσπάθησα να τα μάθω)
Όσον αφορά την τιμή, επειδή δεν θέλω να εκθέσω ούτε να εκτεθώ, εφόσον κάποιος χρειαστεί πιο πολλές ώρες και συνεδρίες, ας τους το ζητήσει να του κάνουν κάποια καλύτερη τιμή..
Εάν θέλει κάποιος, ας αναφέρει το όνομα μου (Βασίλης, 36 ετών από Κέρκυρα) που πήγα την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 και έκανα smp για 2ώρες+. και τους (σας) είπα ότι πλήρωσα αντί για €550, €500. Και μάλιστα χωρίς να έχω μαλλί-γουλί.. Άρα εάν γίνεται, στις πιο πολλές ώρες, να μειωθεί το ποσόν/ώρα?? Δεν ξέρω, απλά το σκέφτηκα.. Αλλά ευχαρίστως να χρησιμοποιήσετε το όνομα μου και να πείτε ότι με γνωρίζετε, προκειμένου να 'πιέσετε' για πιο καλή τιμή, αφού έκανα
 

Corfu Rider

Active Member
Μόλις υπέβαλες το ερώτημα σου, αναρτούσα την απάντηση που αφορά.. εσένα!!!!
Φοβερό!!!
Μακάρι να βοήθησα και να σε βοηθήσω όσο μπορώ με πληροφορίες κτλ.. και εάν θέλεις, πες ότι
'στον Βασίλη, που έκανε 2+ ώρες και χωρίς γουλί, του κάνατε έκπτωση. Σε εμένα που χρειάζομαι πιο πολλές ώρες και έχω και μαλλί ξυρισμένο (άρα πιο ξεκούραστο για τον γιατρό) δεν μπορείτε να μου κάνετε πιο καλή τιμή/'ωρα?'
Δεν ξέρω, το σκέφτηκα.. δεν έχεις καμία καλή άκρη με την κλινική? Εγώ τους το ζήτησα ευγενικά και μου έκαναν έκπτωση, έστω και 'μικρού ποσού'..
Πραγματικά, σου εύχομαι να βρεις την λύση με το smp, γιατί εμένα μου άρεσε η όλη διαδικασία..
Αν και έκανα μ----κία να ΜΗΝ κουρευτώ γουλί.. γιατί ο γιατρός μου το είπε ορθά-κοφτά:
Όποιος δεν έχει κοντό ή γουλί μαλλί, ΔΕΝ έχει το σωστό αποτέλεσμα, γιατί το μαλλί που είναι ακούρευτο, δυσκλεύει την τεχμική και το γιατρό'. Εγώ δεν ήθελα, απλά.. όπως και άλλα παιδιά, που μου είπε ο γιατρός ότι είναι το ίδιο με εμένα (δηλαδή, επιμένουν να μην κουρευτούν γουλί, αν και ξέρουν ότι θα υπάρξουν περιορισμοί).
Άρα, εγώ προσωπικά, συνιστώ σε όσους θέλουν sms, να κουρεύονται πολύ κοντά ή γουλί. Και το συνιστώ, καθώς έχω τις ανάλογες πληροφορίες. Στην Αγγλία, εάν δεν είναι κάποιος γουλί, ΔΕΝ του κάνουν smp. Εδώ που στην χώρα μας έχουμε ταμπού κτλ (ας μην αλλάξω θέμα) μας 'αφήνουν'.. Αλλά ο γιατρός ήταν εντάξει τύπος.. μου άρεσε η ειλικρίνεια του και η αυτοπεποίθηση που μου ενέπνεε... αυτά για τώρα))
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
corfu, το smp είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό για να καλύψω λίγο κάποια αισθητικά κενά μιας και τελευταία τα παίρνω σχεδόν γουλί.
Αυτό που με καθυστερεί στο να το πάρω απόφαση, είναι η εφαρμογή που κάνω με ρολλερ κάθε 10 ημέρες και θέλω να δω αν έχει να δώσει κάτι. Σίγουρα αν κάποιος κάνει smp, το να κάνει εφαρμογή ρολλερ 1,5 - 2mm θα εξαφανίσει το όποιο αποτέλεσμα σχετικά γρήγορα.

Το σκεφτόμουν προς τέλη Μαΐου, αλλά από τα λεγόμενα σου, νομίζω ότι όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, λόγω ζέστης - ιδρώτας - έκθεσης στον ήλιο, δεν είναι η ιδανικότερη εποχή για κάτι τέτοιο...

Ήθελα να σε ρωτήσω αν κατά τη διαδικασία υπήρχαν κηλίδες αίματος, γιατί εγώ με το ρολλερ 1.5mm ματώνω αρκετά. Το ρωτάω γιατί είπες πως φτάνει σε βάθος 1,8mm.
Γενικότερα έχεις κάνει καθόλου ρολλερ στο παρελθόν για να κάνεις μια σύγκριση με τον πόνο της διαδικασίας?

Έχεις σκοπό να ανεβάσεις καμία φότο πριν και μετά?

Με τα τοπικά που έχουν οινόπνευμα, σου είπε ότι μετά την πρώτη εβδομάδα μπορείς να χρησιμοποιείς ότι θέλεις ή πρέπει να προσέχεις τι βάζεις στο κεφάλι σου?

thx
 

Corfu Rider

Active Member
Εξυπακούεται ότι θα ανεβάσω φωτογραφίες. Για αυτό, και τηλεφώνησα σήμερα στην DHI (δεν ξέρω όμως ποιο 'τμήμα' ήταν αυτό που απάντησε, γιατί έχουν στο κεντρικό τους αριθμό, κάτι σαν τηλεφωνικό κέντρο). Τους είπα ποιος είμαι, δίνοντας τους και την ημερομηνία που έκανα το smp, και ζήτησα να μου στείλουν στο email μου τις φωτογραφίες. Η κοπέλα που απάντησε στο τηλ. θα το πει στον υπεύθυνο/διευθυντή κτλ (αν δεν το είπε ήδη) και θα μου στείλουν τις φωτογραφίες που τράβηξαν. Εξάλλου, αυτές είναι οι 'επίσημες φωτογραφίες': Τις τράβηξαν με καλή φωτογραφική μηχανή [είδα την συσκευή, είναι dSLR..] και σίγουρα με την σωστή λήψη και τρόπο {καθώς, ήμουν σε ένα δωμάτιο στον 4ο όροφο, και είχε κάτι σαν ειδικά φώτα -για φωτογράφηση υποθέτω?-}. Εγώ έχω smartphone, LG G2. Μπορώ να τραβήξω όσες selfie θέλω, αλλά είπα να είναι ουσιαστική η παρουσίαση: Να συγκρίνει το πριν και το μετά..
Τώρα, για το ρόλερ, εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου, ούτε επίσης με φάρμακα για ενδυνάμωση μαλλιών. Όσον αφορά την εποχή που πρέπει να γίνει το smp... ναι, ο ιδρώτας είναι κακός παράγοντας. Όπως, και το ΛΙΠΑΡΟ δέρμα. Το δικό μου είναι λιπαρό, μου το είπε ο γιατρός του smp. Το οποίο μειώνει την διάρκεια του εφέ.. είναι ειλικρινής ο άνθρωπος και μου το είπε. ΑΛΛΑ, το σχετικά λιπαρό δέρμα, είναι θετικός παράγοντας για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ))) [χεχε].
Άρα, από αυτή την άποψη 'πάμε καλά' ))
Ο ήλιος, δεν επηρεάζει την συνεδρία όταν γίνει, αλλά σε βάθος χρόνου. Δηλ. η έκθεση στον ήλιο γενικότερα, μειώνει την δύναμη του χρώματος και κάνει fade away πιο γρήγορα από εάν μείνει κάποιος στον.. Καναδά..
Αλλά, εάν θέλεις να κάνεις τον Μάιο, ίσως προλαβαίνεις: αρχές Μαΐου, πιστεύω θα είναι οκ.. ακόμα και εάν χρειαστείς 3 συνεδρίες, θα έχεις τελειώσει μέχρι τις 20 του μήνα. Δώσε και 10 ημέρες full recovery, την 1η Ιουνίου θα είσαι έτοιμος. Αυτός είναι δικός μου υπολογισμός βέβαια, ίσως ο γιατρός να σου πει άλλα για τον σωστό χρόνο/εποχή..
Εγώ δεν είδα την παραμικρό αιμάτωμα, γιατί έτσι και αλλιώς τα μαλλιά μου δεν τα κούρεψα γουλί.. απλά με ενοχλούσε και πονούσε κάπως η όλη διαδικασία. Δεν ρώτησα συγκεκριμένα για αλκοόλη.. Αλλά όπως κατάλαβα, το δέρμα πρέπει να παραμένει όσο το δυνατόν 'ανέπαφο' και 'ανεπηρέαστο' κατά την διάρκεια και περίοδο του smp..
GOMI, για να μην σε επηρεάζω, ούτε να σε φοβίζω-παροτρύνω κτλ, και επειδή δεν έχω σε καμία περίπτωση τις επιστημονικές γνώσεις του ιατρού [απλώς, όσο ήμουν στην DHI, 'ψάρευα΄πληροφορίες για να μάθω και να σας λέω και σε εσάς)], αν θέλεις, πάρε τηλέφωνο εκεί να σου πουν κάτι πιο συγκεκριμένα. Πες τους εάν θέλεις, ότι σου έδωσε το τηλέφωνο ο Βασίλης από Κέρκυρα που ήταν την Παρ, 13 Μαρτίου για smp και δεν ήθελε να κουρευτεί γουλί..
Ο γιατρός, λέγεται 'Μιχάλης Νικολουτσόπουλος', αλλά όπως μου είπε, αυτή την εβδομάδα, ξεκινάει ταξίδια στο εξωτερικό (Λονδίνο, Νέο Δελχί κτλ) για να... διδάξει σεμινάρια smp σε κλινικές εκεί! [αλλά δεν τον ρώτησα, εάν είναι κλινικές της DHI, ή κάνει σε άλλες εταιρίες..]. Όμως, για να διδάσκει σεμινάρια, σίγουρα θα είναι καλός.. και φάνηκε, όπως τον είδα και τον ψυχολόγησα.. Μάλιστα, μου είπε ότι με κοντό μαλλί ή γουλί, 'κάνει παπάδες΄ στο smp.. αυτό, να το γνωρίζουν όσοι δεν θέλουν να κουρευτούν για την περίσταση. ούτε εγώ ήθελα, και τώρα πιστεύω ότι ήταν λάθος μου, γιατί και ο γιατρός με συμβούλεψε για το κούρεμα, αλλά δεν ήθελα.((
Το τηλέφωνο που γράφει η κάρτα που πήρα από τον 'τομέα smp' γράφει τα τηλέφωνα: 210.92.466.40-3 και 210.92.48.635 αλλά δεν ξέρω ποιος/-α θα απαντήσει.
ΕΑΝ θέλεις, μπορώ να πάρω εγώ τηλέφωνο {αφού είμαι ήδη πελάτης [δεν έχει σημασία που έδωσα 'μόνο' €500 στην DHI, ο πελάτης είναι πελάτης, σωστά?] και να ρωτήσω ότι μου πεις. Αλλά και πάλι, πιστεύω ότι θα μου πουν: 'Πες στον φίλο σου να μας άρει τηλέφωνο για τις ειδικές αυτές συμβουλές, ή εάν μένει κοντά, να περάσει από εδώ'. Η διεύθυνση της κλινικής είναι: Λ. Βουλιαγμένης 30. ΤΚ 11743 {έχω την.. κάρτα που πήρα από εκεί, μπροστά μου τώρα)}.
Δεν ξέρω, τι άλλο χρήσιμο να σου πω αυτή την στιγμή GOMI.. μακάρι να σου έδωσα και εσένα χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Να είσαι σίγουρος, πως ΟΤΙ και να πληροφορηθώ ή μάθω, και με οποιονδήποτε τρόπο, θα το γράψω στο forum για να το διαβάζετε όλοι.
Όπως πχ. ότι στην DHI μου είπαν το εξής: ΠΡΩΤΑ γίνεται η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, και ΜΕΤΑ το SMP!!
Ενώ, είχα διαβάσει σε site του εξωτερικού, ότι το smp γίνεται και 'έναν μήνα πριν την μμ'.
Ο γιατρός της DHI όμως, μου είπε: "Εάν κάνεις το smp πριν, και αφού είναι μια πολύ καλή προσομοίωση του χνουδιού/κοντού μαλλιού, όταν είναι να γίνει η μεταμόσχευση, και τα μαλλιά στην λήπτρια είναι κουρεμένα γουλί, νομίζεις ότι θα είναι εύκολο για τον γιατρό της μεταμόσχευσης, να σου τοποθετήσει τις τρίχες στα κενά σημεία που υπάρχει η αραίωση?" Και σε αυτό, έχουν απόλυτο δίκιο. Για αυτό τον λόγο, όταν τους είπα, ότι επιθυμώ να κάνω και μμ, τότε ο γιατρός του smp μου πρότεινε να ΜΗΝ κάνει τις κουκκίδες στο πλάγιο μέρος, γιατί θα κάνει 'χαλάστρα' στην διαδικασία μμ. Και έτσι, δεν έκανα σε αυτό το σημείο που με 'καίει'..
Είναι πολύ σωστό και έντιμο, να γράφουμε όλες τις λεπτομέρειες και ότι μαθαίνουμε, για να βοηθούμε και τα άλλα παιδιά στο φόρουμ. Ότι επιπλέον θέλετε, ρωτήστε με.
Ελπίζω όμως, όταν είναι να κάνω την μμ {στην DHI θα την κάνω, γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το smp και την εικόνα-εμπειρία που έλαβα} να με συμβουλέψουν και εμένα, όσα μέλη του forum έχουν κάνει εκεί μμ [και ειδικότερα, ΠΥΚΝΩΣΗ που είναι το πρόβλημα μου], για κάποια μυστικά και παγίδες.. αυτά για τώρα, πάω να δω μπάσκετ [ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ))]
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
να σαι καλά. Θα επικοινωνήσουμε πάλι όταν έχω σκοπό να κάνω κίνηση...
 

kwsTakis

Active Member
καταρχασ βασιλη ελπιζω να σαι οσφπ,,χαχα,,γιατι δεν ελεγεσ να σε ξυρισουν εκει προκειμενου ο γιατροσ να κανει καλυτερα τη δουλεια ?
 

Corfu Rider

Active Member
Λοιπόν, έλαβα τις φωτογραφίες και τις αναρτώ.
Συμπεράσματα:
1. Να είστε κουρεμένοι όσο γίνεται πριν το smp.
2. Το δέρμα να είναι καθαρό, χωρίς λιπαρά και χωρίς άλλες ουσίες. Όσο το ξηρότερο, τόσο το καλύτερο.
3. Πρώτα πρέπει να γίνεται η μμ, μετά το smp
4. Δεν είναι δυνατόν, σε μαλλιά ορισμένου μήκους, να γίνουν κουκκίδες στην ακρογραμμή. Θα φαίνεται αντιαισθητικό. Μου το είπε ο γιατρός αυτό. Η κάλυψη πρέπει να γίνεται με αυξανόμενο ρυθμό, και να χάνεται στο βάθος της γραμμής. Λογικό..
5. Σε 2 ημέρες που θα κάνω ΧΛΙΑΡΟ ντούς στα μαλλιά, θα έχει καθαρίσει και φανεί η τελική μορφή από τις κουκίδες.
6. Το πιο σημαντικό: Το smp, είναι σωστά εφαρμόσιμο, σε ακάλυπτες επιφάνειες (δηλαδή ξυρισμένο μαλλί) γιατί έτσι δουλεύει πιο καλά ο ιατρός. Ενώ, στην περίπτωση μου, αναγκαστικά 'κάλυπτε τα κενά' (όπως μου ανέφερε).
7. Συμβουλεύω όσους ενδιαφέρονται, να προσπαθήσουν τουλάχιστον να τα κόψουν γουλί.. πιστεύω θα αξίζει.
Εγώ περιμένω από την μμ να μου κάνει αυτό που θέλω, και ΔΕΝ είμαι '100% εξαρτημένος' από το smp.
Όμως, πολλοί άλλοι στο forum δεν έχουν αυτή την επιπλέον επιλογή.. (της μεταμόσχευσης)..
Ακούω γνώμες, συμβουλές κτλ..

{ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, εάν κάποιος γνωρίζει: έχω παραγγείλει ένα ρολόι Casio Pathfinder από Ιαπωνία (rakuten website). Εστάλη με την 'EMS'. Από το site του Japan Post, το online status update, έχει ενημέρωση: 16/03/2015: "ATHENS AMU EMS": In Customs. Το ρολόι κόστισε περίπου €120. Θα μου ζητήσουν έξοδα εκτελωνισμού? Γνωρίζει κανείς από εσάς?}
Συγγνώμη για το άσχετο off-topic..
 

Συνημμένα

  • DSC_0099.JPG
    DSC_0099.JPG
    955.2 KB · Προβολές: 1,267
  • DSC_0098.JPG
    DSC_0098.JPG
    943.2 KB · Προβολές: 1,343
  • DSC_0097.JPG
    DSC_0097.JPG
    950.1 KB · Προβολές: 1,403
  • DSC_0096.JPG
    DSC_0096.JPG
    941.2 KB · Προβολές: 1,222
  • DSC_0095.JPG
    DSC_0095.JPG
    951.1 KB · Προβολές: 1,247
  • DSC_0094.JPG
    DSC_0094.JPG
    956.9 KB · Προβολές: 1,260
  • DSC_0093.JPG
    DSC_0093.JPG
    913.7 KB · Προβολές: 1,240
  • DSC_0092.JPG
    DSC_0092.JPG
    920.3 KB · Προβολές: 1,221

Corfu Rider

Active Member
καταρχασ βασιλη ελπιζω να σαι οσφπ,,χαχα,,γιατι δεν ελεγεσ να σε ξυρισουν εκει προκειμενου ο γιατροσ να κανει καλυτερα τη δουλεια ?
Ναι, Ολυμπιακος)))
Βασικα, ο γιατρος, οταν του ειπα οτι θελω να κανω μμ, και μαλιστα ηταν.. ετοιμος να κανει εκει καλυψη, μου ειπε οτι πρωτα χρειαζεται η μμ, και επειτα το smp. Στα ξενα sites ηταν υποθετω τρικ καποιων κλινικων, για να παρουν λεφτα και απο το smp, ακομα και εαν δεν ειναι απαραιτητο μετα την μμ.. στην Αγγλια, το smp κοστιζει £3,000 (δηλαδη €4,000).. οχι και τσαμπα, ε?? Γιαυτο, συμπαθησα την κλινικη, γιατι δεν φανηκαν οτι θελουν 'να μου φανε τα λεφτα'. Οταν πηγα στον 4ο οροφο, οπου ηταν ο υπευθυνος ιατρος (λεγεται Σταθης το επωνυμο του), και τους ειπα οτι θελω να κανω μμ και να μου τοποθετησουν 1.000 'ριζες τριχων' στα πλαγια, μου ειπε οτι.. δεν ειναι κατι το τοοοοσο επειγον/απαραιτητο, και οτι ειμαι λιγακι υπερβολικος.. εγω τοτε επεμεινα για μμ, και μου εξηγησε καποια πραγματα για την συγκεκριμενη περιοχη του κεφαλιου (που πραγματι, οσο το μαλλι πλησιαζει το πλαγιο μετωπο, τοσο 'αχνιζει/αραιωνει/αδυνατιζει εκ της φυσεως του). Αυτο για τα πλαγια, οχι για την εμπροσθια μετωπιαια περιοχη οπου δεν ισχυει το ιδιο.. αλλα, το εκτιμησα αυτο γιατι δεν μου φανηκαν 'αρπαγες' η 'λαμογια'.. και τωρα που.. πεισμωσα, θελω να κανω πυκνωση!!! Μπορεις οταν πας, να τον ρωτησεις για εμενα? Εαν γινεται, να κανει 1000 τριχες και ποσο θα κοστισει? Και οτι επιμενω? Πες οτι ειμαστε 'γνωστοι', οκ?? Ποτε θα πας εσυ για μμ???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
ebay εγω που παραγγελνω δεν πληρωσα ποτε,,συνηθωσ το στελνουν ωσ gift δλδ δωρο για να μην πληρωσεισ επιπλεον,,εγω στα τοσα χρονια ποτε δεν πληρωσα επιπλεον χρεωση,,συμφωνω με εσενα για την d,,i,ωραιο αποτελεσμα φιλε,,,,κ εμενα μ φανηκαν τουλαχιστον ειλικρινεισ,στο κατω κατω η ελλαδα παντα ειχε πολυ καλουσ γιατρουσ ανεξαρτητα ειδικοτητασ κλπ.γενικα μιλαω.,θανεβασω ξανα φωτο του πωσ ειμαι τωρα μιασ κ εγω θα κανω εκει μμ σε λιγεσ μερεσ,
 
Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε corfu, κατ αρχήν ευχαριστώ και εγώ για τις πληροφορίες και τον κόπο να ανεβάσεις τις φοτο. Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, από τις φοτο δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι το μαλλί σου δεν ήταν ξυρισμένο ώστε να δούμε την "φυσικότητα" των dots σε σχέση με τα φυσικά μαλλιά. Εξάλλου ότι φοτο έχω δει μέχρι τώρα από smp, στο 90% των περιπτώσεων, ήταν ξυρισμένοι.

Επίσης εγώ έτσι όπως παρατηρώ κάποια dots φαίνονται σαν να υπάρχει πληγή, δηλαδή έχουν ματώσει και ίσως αυτό τις κάνει να φαίνονται πιο χοντρές απ ότι θα έπρεπε και φαινομενικά δεν συμβαδίζουν με το πάχος της ρίζας της τρίχας. (Έτσι είναι το κεφάλι μου στο περίπου μετά το ρολλερ...)

Είναι κάτι που τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει ως προς το τελικό αποτέλεσμα, ή ότι βλέπουμε αυτό είναι?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Corfu Rider

Active Member
Πράγματι, συμφωνώ μαζί σου: Το μαλλί -κανονικά- πρέπει να είναι ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ!-
Μόνον έτσι, ο γιατρός θα μπορεί να εργαστεί ανεμπόδιστα.
Είναι, σαν να θέλεις να φυτέψεις κάποια λουλούδια, σε ένα χωράφι που έχει άγρια χόρτα, και να
πρέπει ανάμεσα από τα αγριόχορτα να κάνεις την δουλειά αυτή...
Και μάλιστα μου είπε ότι και άλλα παιδιά ΔΕΝ θέλουν να ξυρίσουν τα μαλλιά τους για το smp..
Εγώ τις ΄πληγές' δεν τις αντιλήφθηκα, αλλά όπως μου είπαν στην κλινική, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σε
μερικές ημέρες, και σίγουρα μετά από το 'πρώτο μπάνιο' {δηλ. αύριο}.
Αυτές τις ημέρες, δεν νιώθω και πολύ καλά με την υγιεινή του κεφαλιού μου.. έχω συνηθίσει να πλένω κάθε ημέρα τα
μαλλιά μου -και ολόσωμα γενικότερα- και αντιλαμβάνομαι, ότι εάν είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, δεν θα ίδρωνε και εύκολα η περιοχή (θα αερίζονταν καλύτερα). Επιπλέον, όταν 'ζεσταίνεται' το κεφάλι, δημιουργούνται και συνθήκες υγρασίας, που παράγουν την πιτυρίδα (έχω/είχα ένα 'θεματάκι' με την πιτυρίδα..)..
Όσον αφορά την διάμετρο από τα dots, ναι, θα μειωθεί για να δείχνει ως χνούδι ή σαν διατομή ρίζας από τρίχα..
Αλλά, υπόψιν: Όσοι δεν έχουν μαλλιά ή έχουν διατηρούν ξυρισμένο μαλλί, είναι οι υποψήφιοι για την 'επεξεργασία' του smp όπου σε κάθε συνεδρία, εφαρμόζεται layer διαφορετικής απόχρωσης-τονισμού, για να δώσει μια 'τρισδιάστατη' ψευδαίσθηση στις κουκκίδες..
Θα αναρτήσω και άλλες φωτογραφίες (selfie αυτή την φορά..) όταν κάνω το πρώτο μου μπάνιο στα μαλλιά..
Και επίσης.. όσοι κάνουν smp... αλλάξτε το χρώμα από την μαξιλαροθήκη σας, σε πιο σκούρο.. :D
Θα.. καταλάβετε γιατί, εάν αφήσετε την άσπρη μαξιλαροθήκη.. :p
Ότι άλλο μάθω θα σας πω..
Ίσως πάρω τηλέφωνο αύριο στην DHI, για να τους ρωτήσω -θεωρητικά- εάν θα μπορούσα να εφαρμόσω regaine μετά το smp {και με την ευκαιρία, 1-2 ερωτησούλες για να μάθω σχετικά με το ξυρισμένο μαλλί, και πόσες συνεδρίες χρειάζεται κάποιος που δεν έχει καθόλου μαλλιά.. ενημερώνω μόλις μάθω )..
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
οκ, αν θες ανεβάζεις πάλι μερικές φοτο μετά από μερικές ημέρες που θα είναι στην τελική τους μορφή τα dots. Αν τυχόν μπορείς, μια και θα πάρεις τηλ για ερωτήσεις, ρώτα και για το ρολλερ (1.5-2 mm)αν κάνει ζημιά στα dots. Η λογική λέει ότι κάνει βέβαια, γιατί το δέρμα κατά περιόδους ξεφλουδίζει, (οπότε πρέπει να χάνονται μαζί του και τα dots) αλλά θα ήθελα και την γνώμη τους.
thx και πάλι.
 

vag25

Well-Known Member
Υπαρχει και το θεμα του ασπρισματος.
Οταν ασπρισει καποιος πολυ ,δεν θα φαινονται ''κάπως'' οι μαυρες τελιτσες?
 

Corfu Rider

Active Member
Θα παρω τηλ σε λιγο, στην DHI, για να ρωτησω, εαν τελικα θα μου κανουν 'πυκνωση' στα μαλλια (πλαγια) και σε ποια τιμη (αν και το σωστο θα ειναι να υπολογισουν τις ριζες που χρειαζομαι και να μου πουν), γιατι οταν τους ειχα πει οτι θελω να κανω μμ 1.000 'ριζες', μου απαντησαν οτι δεν ειναι και πολυ απαραιτητο..
Και ασφαλως, θα ρωτησω και για εσας, σχετικα με το smp (δηλ., για περιπτωσεις roller, strip scars, ταιριασμα μελανιου smp και χρωματος δερματος). Μολις ενημερωθω, θα αναρτησω οτι μου πουν και τυχον διευκρυνισεις, λεπτομερειες κτλ..
 

Stripar

Established Member
@Corfu Rider...

Καλά πάς πρώτα και κάνεις SMP και μετά σκέφτεσαι να πάς για ΜΤΧ?...συνήθως γίνεται το αντίστροφο !!! :confused:

Ελπίζω να μήν τρώς με τα πόδια!...

:D
 

yorkifun

Active Member
καλησπέρα φίλε μου..
καταρχήν σου εύχομαι τα καλύτερα..από εκεί και πέρα δεν μπορώ παρά να είμαι ειλικρινής(το ίδιο εύχομαι να είναι όλοι με εμένα όταν θα έρθει η ώρα να κρίνουμε το αποτέλεσμα μου)..
καταρχήν διάβασα περίπου 1000 φορές ότι πρέπει κάποιος να είναι ξυρισμένος για να κάνει την εφαρμογή σωστά..ok δεν θα πω το αντίθετο αλλά αν είναι τόσο σημαντικό δεν θεωρώ ότι είναι και προς τιμήν του X γιατρού να αναλάβει κάτι που δεν το υποστηρίζει ο τρόπος εφαρμογής..και εγώ πήγα σε έναν γιατρό ζήτησα FUE και μου λέει δεν σε αναλαμβάνω αν θες μόνο FUE..νομίζω ότι είναι πιο τίμιο από το να το κάνει και μετά να μου λέει 1000 φορές ότι δεν έχεις το αποτέλεσμα που έπρεπε γιατί σου είπα δεν είσαι για FUE..πέρα από αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι βλέπω στις φωτογραφίες..και για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω χωρίς να μπορώ να είμαι συγκεκριμένος..απλά δεν καταλαβαίνω που είναι ούτε το καλό ούτε το κακό..επιφυλάσσομαι βέβαια γιατί διάβασα ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα μετά το λούσιμο..οπότε αναμμένο πραγματικά με μεγάλο ενδιαφέρον και εύχομαι να αλλάξω άποψη..σε ευχαριστούμε πολύ για την πραγματικά πλήρη ενημέρωση:)
 

Corfu Rider

Active Member
Λοιπόν. τηλεφώνησα στην DHI. Με συνέδεσαν με τον ιατρό 'κύριο Στάθη'.
Τον ρώτησα καταρχάς για την μμ, μου είπε ότι εάν θέλω τόσο πολύ, θα την κάνουν, αλλά ΔΕΝ είναι και τόσο απαραίτητο..
Εγώ επειδή αισθάνομαι ότι θα νιώσω καλύτερα με μια πύκνωση εκεί που έχω αναφέρει, θα την κάνω..
Για τιμή και αριθμό τριχών δεν είπαμε κάτι απόλυτο/συγκεκριμένο, όμως με διαβεβαίωσε ότι και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο/φυσικό/ικανοποιητικό, και το ίδιο και η τιμή)))
Τώρα, για το smp, τον ρώτησα αναλυτικά:
1. Scars: Γίνεται και σε αρκετές περιπτώσεις.. ακολουθείται ένα 'unique pattern' για την επιφάνεια που έχει καταβληθεί από τα σημάδια των scars, ώστε να διαμοιράζεται σε εναρμόνιση με το υπόλοιπο 'ανέπαφο' ξυρισμένο δέρμα. Η προσωμοίωση και κάλυψη είναι σε πολύ υψηλό βαθμό (χωρίς να είναι '100% τέλειο', γιατί μου είπε ότι αυτό είναι αδύνατον, ότι και να κάνουν)
2. Χρώμα από τα dots: Είναι στην πιο σκούρα shade του χρώματος του δέρματος! Θυμίζει την 'πολύ κοντή τρίχα', και με την τρισδιάστατη ψευαίσθηση, δεν είναι σαν κάποιες φωτογραφίες που φαίνεται σαν.. 'χρωματισμένο κεφάλι'..
3. Χρήση rollers/ και άλλων εφαρμογών: Η DHI, συνιστά το ελάχιστο interaction με οτιδήποτε εξωτερικό σύστημα.. γιατί απλώς, μειώνει την αντοχή στον χρόνο (του μελανιού). Όπως και τα 'περίπλοκα, χημικά σαμπουάν' που δεν κάνουν καλό στην επιδερμίδα.
Γενικά, μετά το smp, δεν είναι απαραίτητο το οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα επηρεασμού.. γιατί θα δείχνει πάρα πολύ φυσικά, ένα πολύ κοντό μαλλί..
Από ότι μου είπε και εννοούσε, θα πρέπει γενικά να είμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο 'παρεμβατικοί' μετά το πέρας του smp..
Όσον αφορά την δική μου περίπτωση.. έχετε καθαρίσει ποτέ.. σουπιές?))
Εγώ το έκανα αυτό, στο πρώτο ντους μετά την συνεδρία.. 'έβρεχε μελάνι' :p
Αλλά, τις τελευταίες 3 ημέρες, κοιτάζω συνέχεια το κεφάλι μου (στην κορυφή/κροτάφους) και δεν διακρίνω την αραίωση..
ούτε διακρίνω 'σημάδια' η 'αφύσικες' τελίτσες' ))
Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ικανοποιημένος, και πραγματικά χαίρομαι που έκανα το smp, έστω και χωρίς να έχω κουρευτεί..
Πράγματι, ο γιατρός μου το ξεκαθάρισε: Το σωστό είναι το ξυρισμένο κεφάλι. Αλλά, επειδή είναι πολλά παιδιά 'σαν εμένα' (που χρειάζονται μια μινιμαλιστική κάλυψη), σε αυτές τις λίγες αναλογικά περιπτώσεις, το επιτρέπει να μην ξυριστούμε..
Ειδάλλως, εάν η αραίωση ήταν πιο έντονη και πιο εκτεταμένη, ΔΕΝ θα μου έκανε smp, γιατί, ακόμα και εάν γίνονταν άψογα, θα υπήρχε το ρίσκο, το καλοκαίρι, όταν πήγαινα για μπάνιο και ήταν βρεγμένο το κεφάλι μου, να φαίνονταν κάποιες περιοχές που θα είχαν 'διαφύγει'..
Η άποψη μου παραμένει βέβαια, σε όσους ΕΧΟΥΝ μεγάλο πρόβλημα αραίωσης (όχι σαν εμένα δηλαδή) να ΞΥΡΙΖΟΥΝ το κεφάλι, κάτι που θα επιβάλλει και ο γιατρός της DHI έτσι και αλλιώς..
Απλά, ίσως δεν είμαι το 'αντιπροσωπευτικό παράδειγμα ατόμου που έχει απόλυτη ανάγκη για smp) και έτσι δεν είναι εφικτό να παρουσιάσω ένα πλήρες αποτέλεσμα..
Θα αναρτήσω φωτογραφίες με βρεγμένο μαλλί αύριο, ώστε να δείτε και εσείς.. πραγματικά χάρηκα που είδα το βρεγμένο μαλλί, και 'δεν υπάρχει το άσπρο κενό της αραίωσης ανάμεσα από τα μαλλιά' που μου την έδινε ειλικρινά!!
Τώρα, ότι θέλετε ρωτήστε με, αλλά θα είναι δύσκολο να ξαναπάρω στην DHi και να τους ρωτάω για 'smp που ενδιαφέρονται να κάνουν και κάποιοι φίλοι μου'.. Ελπίζω να έχω κατατοπίσει όσο μπορώ και εγώ τα παιδιά εδώ στο forum..
Ίσως εάν κάποιοι μένουν στην Αθήνα,να κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν στην κλινική οι ίδιοι για περισσότερες και πιο επιστημονικές λεπτομέρειες..
Τον Μάιο πιστεύω ότι θα κάνω την πύκνωση στην dhi.. μέχρι τότε, θα έχω μάθει και άλλες πληροφορίες σχετικά με την πύκνωση στα πλάγια, ώστε να πάω προετοιμασμένος και 'σοφότερος' στην κλινική))
 
Μπλουζα