Καλησπέρα στην παρέα.!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Γεια σας παιδια μετα απο πολλα οικογενειακα προβληματα και οικονομικες δυσκολιες (τελος καλο ολα καλα) αποφασισα να ξανα ασχοληθω λιγο με το μαλλακι που τοσο ειχα ξεχασει.!θα πρεπει να σας αναφερω οτι εκανα χρηση proscar και rogaine, tricomin και fungoral με πιστη ευλαβια για ενα χρονο περιπου χωρις να δω τρελα αποτελεσματα.!Λογο των προβληματων λοιπον που ειχα σταματησα το tricomin αλλα και το proscar γιατι ειχα sides στην σεξουαλικι μου ζωη..!!συνεχιζα να βαζω στα μαλλια μου ομως rogaine.!και fongural σαν αποτελεσμα δεν μπορω να πω οτι ειδα να μειώνετε το τριχωτό της κεφαλης μου μια σταθερη πτωτικη πορεια οτι και πριν δλδ.!
Εχει 1 μηνα τωρα μου τελειωσε το rogaine και λεω να παρω krikand μιας και ειναι πιο φθηνο.!απο εκει και περα θα ηθελα και ενα Topical DHT Blockers γιατι με το proscar ειχα sides..!!Διαβαζα για το Superzix οτι ειναι ακρετα καλο και οικονομικο αλλα δεν ξερω που να βρω ολα αυτα που χρειαζετε και πως να το κανω...εχετε να μου προτείνετε κατι να κανω πανω σε αυτο η κάποιο εναλλακτικο topical dht blocker?επισηες ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι 24χρονων και εχω αραιωση στην hairline και κροταφους.!Σας ευχαριστω ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Καλησπέρα στην παρέα.!

Μπορείς να πάρεις όλα τα υλικά για το zix από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm .
Η διαδικασία για να το φτιάξεις είναι πολύ εύκολη, απλά αναμιγνύεις συγκεριμένες ποσότητες υλικών μέσα σε ενα μπουκαλάκι και το ανακινείς. Τίποτα άλλο.

puma1991

New Member

Nα πατήσω πάνω εκεί που λέει <Super Zix II kit>?
Μαζί παίρνω και το Hair Muck? Ολα 82 ευρώ? Πόσο καιρό βγάζω με αυτό?
Το Fungoral πόσο κοστίζει στα φαρμακεία? Με αυτό πόσο καιρό βγάζω?
Λέω να ξεκινήσω αυτά τα δυο, γιατί είμαι 21 και βλέπω τριχόπτωση(σιγουρα πάνω απο 100 τρίχες την ημέρα) αραίωση και λέπτυνση της τρίχας...

υγ. Η αραίωση που βλέπω είναι γενική, πιο πολύ στο πάνω μέρος του κεφαλιού, και όχι στους κροτάφους όπως οι περισσότεροι.
Εγώ θέλω να κρατήσω τα μαλλάκια μου για όσο μπορώ περισσότερα χρόνια. Τουλάχιστον για καμία 10ρια ακόμα, που λογικά θα έχει βγει κάτι πιο μόνιμο και πιο οικονομικό.
Ευχαριστώ, αναμμένο την γνωμη όλων σας, ειδικά των παλιών.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

puma1991 είπε:
Nα πατήσω πάνω εκεί που λέει <Super Zix II kit>?
Μαζί παίρνω και το Hair Muck? Ολα 82 ευρώ? Πόσο καιρό βγάζω με αυτό?
Το Fungoral πόσο κοστίζει στα φαρμακεία? Με αυτό πόσο καιρό βγάζω?
Λέω να ξεκινήσω αυτά τα δυο, γιατί είμαι 21 και βλέπω τριχόπτωση(σιγουρα πάνω απο 100 τρίχες την ημέρα) αραίωση και λέπτυνση της τρίχας...

υγ. Η αραίωση που βλέπω είναι γενική, πιο πολύ στο πάνω μέρος του κεφαλιού, και όχι στους κροτάφους όπως οι περισσότεροι.
Εγώ θέλω να κρατήσω τα μαλλάκια μου για όσο μπορώ περισσότερα χρόνια. Τουλάχιστον για καμία 10ρια ακόμα, που λογικά θα έχει βγει κάτι πιο μόνιμο και πιο οικονομικό.
Ευχαριστώ, αναμμένο την γνωμη όλων σας, ειδικά των παλιών.

Μονο το αριστερό κουτάκι πατάς που λέει super zix II kit και μαζί με τα άλλα υλικά έχει και hairmuck μαζί στο πακέτο. Το αριστερό κουτάκι το έχει αν θέλει να αγοράσει κάποιος μόνο το hairmuck.
Το φουνγκοράλ έχει γύρω στα 8 ευρώ από φαρμακείο. Θα σου πρότεινα αντι του φουνγκοράλ να πάρεις το libroman 2%.

Κι εγώ τέτοιου ίδους πρόβλημα είχα, γενικη αραίωση στο πάνω μέρος και λίγο στους κροτάφους.

ωραια αν ειναι τα παραγγελνω και μετα στο "χημειο" βλεπουμε και κανουμε :)
υ.γ το hairmuck τι ειναι? :/
γιατι ενω λεει εξω οτι κανει 59.45$ δλδ 45Ε και οταν παταω μεσα το μετατρεπει απο μονο του σε 54,37Ε :///

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
ωραια αν ειναι τα παραγγελνω και μετα στο "χημειο" βλεπουμε και κανουμε :)
υ.γ το hairmuck τι ειναι? :/
γιατι ενω λεει εξω οτι κανει 59.45$ δλδ 45Ε και οταν παταω μεσα το μετατρεπει απο μονο του σε 54,37Ε :///

Το hairmuck είναι μείγμα που έχει saw palmetto, polysorbate 80, Beta sitosterol, Corn oil, BHT, και Glycerin. Το χρησιμοποιούμε στο zix αντί για σκέτο saw palmetto.

Είναι και τα μεταφορικά στην τελική τιμή:
Shipping and Packaging €5.69 EUR
Handling Fee €4.06 EUR

Fenimore θα ηθελα να σε ρωτησω υπαρχει καποιο φαρμακο/σαμπουαν που να μπορει να γενικα να χαντρινη την τριχα στο επανο μερος του κεφαλιου μου?γιατι εκτος απο το προβλημα στην hairline και τους κροταφους βλεπω γενικα στο επανω μερος του κεφαλιου τις τριχες μου παρα πολυ ψιλες.!ενω δεν ηταν ετσι.!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
Fenimore θα ηθελα να σε ρωτησω υπαρχει καποιο φαρμακο/σαμπουαν που να μπορει να γενικα να χαντρινη την τριχα στο επανο μερος του κεφαλιου μου?γιατι εκτος απο το προβλημα στην hairline και τους κροταφους βλεπω γενικα στο επανω μερος του κεφαλιου τις τριχες μου παρα πολυ ψιλες.!ενω δεν ηταν ετσι.!

Και αυτό γίνετε με τις θεραπείες, εκτός από συντήρηση και regrowth. Στην ΑΑ η τρίχα ενω κάνει τον κύκλο της και πέφτει η επόμενη που βγένει θα είναι πιο λεπτή και αδύναμη απο την προηγούμενε και η επόμενη το ίδιο κ.ο.κ Με τις θεραπείες αντιστρέφετε αυτή η κατάσταση, εφόσον έχεις αποτέλεσμα.

Fenimore είπε:
Και αυτό γίνετε με τις θεραπείες, εκτός από συντήρηση και regrowth. Στην ΑΑ η τρίχα ενω κάνει τον κύκλο της και πέφτει η επόμενη που βγένει θα είναι πιο λεπτή και αδύναμη απο την προηγούμενε και η επόμενη το ίδιο κ.ο.κ Με τις θεραπείες αντιστρέφετε αυτή η κατάσταση, εφόσον έχεις αποτέλεσμα.
ναι συμφωνω με αυτο που λες αλλα το regain και το zix ειναι τοπικα δεν μπορεις να το βαζεις σε ολο το επανω μερος του κεφαλιου σου..!οποτε τι να κανω? :-[

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
ναι συμφωνω με αυτο που λες αλλα το regain και το zix ειναι τοπικα δεν μπορεις να το βαζεις σε ολο το επανω μερος του κεφαλιου σου..!οποτε τι να κανω? :-[

Κοίτα κανονικά τα τοπικά τα βάζεις όπου έχεις πρόβλημα.
Επειδή μαλλον έχουμε το ίδιο πρόβλημα εγώ το κάνω έτσι: το dht-blocker το βάζω σε όλο το επάνω μέρος (παραπάνω ποσότητα από το κανονικό), και την μινοξιδίλη την βάζω κροτάφους, vertex, και το μισο πίσω midscalp. Αυτό με την μίνοξ το κάνω έτσι γιατί δεν τα κουρεύω ποτέ κοντά τα μαλλιά μου και για να καλύψω όλο το επάνω μέρος θα χρειαζόμουν πολύ παραπάνω ποσότητα από την προτεινόμενη. Αν εσύ έχεις κοντά μαλλιά μπορείς εύκολα να βάζεις σε όλο το πάνω μέρος και zix και μινοξ. Θα συνηθίσεις με το dropper και μετά από λίγες εφαρμογές θα είναι παιχνιδάκι να το βάζεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

puma1991

New Member

Fenimore είπε:
Κοίτα κανονικά τα τοπικά τα βάζεις όπου έχεις πρόβλημα.
Επειδή μαλλον έχουμε το ίδιο πρόβλημα εγώ το κάνω έτσι: το dht-blocker το βάζω σε όλο το επάνω μέρος (παραπάνω ποσότητα από το κανονικό), και την μινοξιδίλη την βάζω κροτάφους, vertex, και το μισο πίσω midscalp. Αυτό με την μίνοξ το κάνω έτσι γιατί δεν τα κουρεύω ποτέ κοντά τα μαλλιά μου και για να καλύψω όλο το επάνω μέρος θα χρειαζόμουν πολύ παραπάνω ποσότητα από την προτεινόμενη. Αν εσύ έχεις κοντά μαλλιά μπορείς εύκολα να βάζεις σε όλο το πάνω μέρος και zix και μινοξ. Θα συνηθίσεις με το dropper και μετά από λίγες εφαρμογές θα είναι παιχνιδάκι να το βάζεις.
Πάω να το αγοράσω και μου λέει αυτό
Enter a full name in shipping section.
Enter a full name in billing section.
Τα γράφω ελληνικά τα στοιχεία...γιατί λέει κάτι τέτοιο?

puma1991

New Member

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να κανω την αγορα βημα βημα?
Εχω μια χρεωστικη της πειραιως για αγορες και στο νετ, προσφατα την εβγαλα.
Εκανα κανονικα την αγορα,εβαλα τα στοιχεια που μου ζηταγε απο την καρτα(νομιζω σωστα) και δεν βλεπω να γινεται τιποτα. Δηλαδη τα χρηματα ειναι οσα ειχα και πριν...τι πρεπει να κανω?

puma1991

New Member

Μετά τι πρέπει να κάνω? Έβαλα τα στοιχεία μου, της κάρτας? Μετά?
Περιμένω??
Λίγη βοήθεια παιδιά...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα