panagiotis
Member
Γεια σας παιδια μετα απο πολλα οικογενειακα προβληματα και οικονομικες δυσκολιες (τελος καλο ολα καλα) αποφασισα να ξανα ασχοληθω λιγο με το μαλλακι που τοσο ειχα ξεχασει.!θα πρεπει να σας αναφερω οτι εκανα χρηση proscar και rogaine, tricomin και fungoral με πιστη ευλαβια για ενα χρονο περιπου χωρις να δω τρελα αποτελεσματα.!Λογο των προβληματων λοιπον που ειχα σταματησα το tricomin αλλα και το proscar γιατι ειχα sides στην σεξουαλικι μου ζωη..!!συνεχιζα να βαζω στα μαλλια μου ομως rogaine.!και fongural σαν αποτελεσμα δεν μπορω να πω οτι ειδα να μειώνετε το τριχωτό της κεφαλης μου μια σταθερη πτωτικη πορεια οτι και πριν δλδ.!
Εχει 1 μηνα τωρα μου τελειωσε το rogaine και λεω να παρω krikand μιας και ειναι πιο φθηνο.!απο εκει και περα θα ηθελα και ενα Topical DHT Blockers γιατι με το proscar ειχα sides..!!Διαβαζα για το Superzix οτι ειναι ακρετα καλο και οικονομικο αλλα δεν ξερω που να βρω ολα αυτα που χρειαζετε και πως να το κανω...εχετε να μου προτείνετε κατι να κανω πανω σε αυτο η κάποιο εναλλακτικο topical dht blocker?επισηες ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι 24χρονων και εχω αραιωση στην hairline και κροταφους.!Σας ευχαριστω ;D
Εχει 1 μηνα τωρα μου τελειωσε το rogaine και λεω να παρω krikand μιας και ειναι πιο φθηνο.!απο εκει και περα θα ηθελα και ενα Topical DHT Blockers γιατι με το proscar ειχα sides..!!Διαβαζα για το Superzix οτι ειναι ακρετα καλο και οικονομικο αλλα δεν ξερω που να βρω ολα αυτα που χρειαζετε και πως να το κανω...εχετε να μου προτείνετε κατι να κανω πανω σε αυτο η κάποιο εναλλακτικο topical dht blocker?επισηες ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι 24χρονων και εχω αραιωση στην hairline και κροταφους.!Σας ευχαριστω ;D