Καλησπέρα κι από μένα (νέο μέλος)

nNikkoss

New Member
Καλησπέρα σε όλους! Το όνομά μου είναι Νίκος και μόλις γράφτηκα στο φόρουμ. Το φόρουμ το γνώριζα εδώ και κάποιους μήνες, δεν φαντάστηκα πως θα γινόμουν ποτέ μέλος αλλά να που τελικά ποτέ μη λες ποτέ... Έχω τρυχόπτωση και αραίωση που εμφανίστηκε από τα 18 μου. Δεν είναι από άγχος ή τπτ τέτοιο -έχω πάει εξάλλου σε δερματολόγο- αλλά το γονίδιο. Τώρα στα 21 μου έχω αρκετό πρόβλημα. Με έχει στενοχωρήσει (φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι εννοώ), με έχει κατεβάσει κάπως ψυχολογικά, δεν πολυβγαίνω έξω, τι για να πάω στη σχολή μου τι για να βγω έξω μια βόλτα. Γι'αυτό έχω ψυλοχαθεί και με τους συμφοιτητές μου που κάνω παρέα. Κάποιες φορές στεναχωριέμαι πολύ κάποιες άλλες το ξεχνάω. Δεν θέλω να συνεχιστεί όμως αυτό. Νέο παιδί είμαι δεν θα έπρεπε να μένω μέσα, θα έπρεπε να είμαι έξω, μπορεί και συνέχεια... :blush: Ίσως θα μου πείτε, τότε γιατί δεν κάνεις μεταμόσχευση ή τπτ τέτοιο; Το έχω σκεφτεί αλλά απ'ό,τι μου 'χε πει ο δερματολόγος καλό είναι να αφήσω να προχωρήσει η αραίωση και ίσως μετά. Ούτε μινοξιδίλες και φιναστριδίνες θέλω γιατί έχω διαβάσει πως έχουν ποοοολλλές παρενέργειες, και δεν έχω διάθεση για κάτι τέτοιο.

Τέλως πάντων, σας κουράζω. Ήθελα να το γράψω όλο αυτό επειδή δεν το έχω συζητήσει με κανέναν μέχρι τώρα. Όταν το έφερνε η κουβέντα άλλαζα θέμα. Δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση. Μερικές φορές λέω "γιατί σε μένα"; Τι να κάνεις όμως, dna είναι αυτό. Να 'στε καλά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Καλώς ήρθατε, αφου δεν θελεις ουτε φινα ουτε minox, πάρε ενα toppik τουλάχιστο να μη χαλιεσαι για τα επόμενα 10 χρόνια και παράλληλα μάζευε χρήμα.

tasos

Active Member
Γεια σου Νίκο και καλωσηλθες,

υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις για σταμάτημα της τριχόπτωσης που είναι αποτελεσματικές όπως:

1) Τοπικό Revivogen ή Super Zix II
2) Ω3 συμπλήρωμα 750mg.....προσωπική άποψη δεν εχω επ'αυτού αλλά πολλοί ανάφερουν σταμάτημα της τριχόπτωσης χωρίς όμως επανέκφυση
3) Βούρτσισμα με χτένα απο φυσική τρίχα

Πάντως μην αφήνεις τα μαλλιά στο έλεος της τριχόπτωσης...όσο ποιο πολύ το παλέψεις τόσο πιο πολύ μαλλί που δεν φαντάζεσαι θα κρατήσεις ζωντανό και τις ρίζες δυνατές !

petrospap

Active Member
γεια σου νικο...και γω στην αρχη ετσι ημουνα...και καποιες φορες τωρα μπορει να με πιασει λιγο στεναχωρια...κουραγιο να περασουβ λιγα χρονια για μ/μ και μεχρι τοτε τοππικ αν δεν θες θεραπειες

krhtikos21

Member
φίλε για μένα άρχισε μια αγωγη έστω συντηρητικά και όταν ανοιξουνε αρκετά οι κροτάφοι δλδ πλησιάζεις νοργουντ 3 κάνε μμ. λεφτά να χεις και όλα γίνονται. επίσης σε κανα 2 αρι χρόνια δοκίμασε και φίνα αν δ σου βγάλει sides

Νίκο καλησπερα!! Μπορεις να δοκιμάσεις και fungoral 2% sampoo μια έως δύο φορες την εβδομάδα. Το δοκιμασα στα 35 μου, πριν 2 μήνες περιπου και ειχα απιστευτα αποτελέσματα στην ενδυνάμωση τις τρίχας.

Δυστυχώς πρεπει να πειραματιστείς με οτι υπαρχει μέσα στο φορουν, ωστε να μην καταλήξεις στα φάρμακα και να κρατηθείς οσο μπορείς πριν κανεις μμ. Οσο μεγαλύτερος την κανεις τοσο το καλύτερο.

Bouklas

Well-Known Member
Χρονια πολλά και καλή χρονια φιλε Νίκο.Ξέρω πως είναι να περνάς αυτή τη ψυχολογία και σε καταλαβαίνω αλλα μη σε παίρνει από κάτω φιλε. Αν θέλεις ανέβασε καμια φωτογραφία να δούμε το βαθμό του προβλήματος σου, γιατί αν δεν θες ούτε φίνα ούτε μινοξιδίλη που είναι η δυνατότερη θεραπεία βλέποντας το πρόβλημα σου ίσως σου πούμε τι μπορείς να περιμένεις από τις λιγότερες δυνατές, αν έχεις όντως μεγάλο πρόβλημα η μικρό.

nNikkoss

New Member
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! δεν θέλω να βάζω λοσιόν και λοιπές θεραπείες απλά επειδή βαριέμαι....... και επειδή το ξεχνάω!! αλλά αν είναι να ξεκινήσω κάποια, θα έλεγα αυτή τη λοσιόν/σαμπουάν regain. Ομως το θέμα είναι οι παρενέργειες όπως είπα. για το συγκεκριμένο, είναι τριχοφυΐα και πρήξιμο στο πρόσωπο (έχω διαβάσει και στο φόρουμ άτομα να το λένε πως το έχουν πάθει). Επίσης είχα διαβάσει πάλι εδώ ότι κάποιοι που το δοκίμασαν, έχασαν περισσότερες τρίχες αφού σταμάτησαν τη θεραπεία. Τέλως πάντων, απ'ό,τι βλέπω μάλλον θα το ξεκινήσω και γω με βαριά καρδιά... Θα ποστάρω και φωτό των μαλλιών μου κάποια στιγμή. Ευχαριστώ σας! :)

Bouklas

Well-Known Member
Αν ξεκινήσεις θεραπεία φιλε και την σταματήσεις αναγκαστικά θα χάσεις ότι κέρδισες. Δεν υπάρχει θεραπεία που την σταματας και δεν χάνεις.
Όσο για το regain, μπορείς να δοκιμάσεις και τον αφρο του και γενικά να δεις πως σε πάει στο θέμα παρενεργειών. Εγώ με την υγρή μορφή που είμαι τώρα με είχε πρήξει στο κούτελο, τώρα έχει πέσει αλλα είμαι σίγουρος αν ξεκινήσω γυμναστήριο θα φύγουν όλα αυτά. Τα ίδια πίστευα και όταν έβαζα αφρο πως είμαι πρησμένος ή ότι έχω μαύρους κύκλους, όταν ξεκίνησα τρέξιμο όλα εξαφανίστηκαν.

danceworld_2001

Well-Known Member
Τα πράγματα ειναι απλά και στα λεω σε 2 γραμμές.

Καθυστερείς τριχόπτωση και σώζεις αρκετά μαλλιά με θεραπεία big 3 (φιναστερίδη - μινοξιδίλη - fungoral shampoo) αναλαμβάνοντας κάποιο ρίσκο σε άμεσες ή έμμεσες ή μελλοντικές παρενέργειες. Η θεραπεία ειναι το 90% της λύσης.

Όταν ούτε η θεραπεία δεν σε πιάνει πας για μεταμόσχευση χωρίς να την εγκαταλείπεις την θεραπεία ή κάποια μορφή θεραπείας έστω απο 1 απο τα 3 παραπάνω μόνο.

Δεν κάνεις θεραπείες αλλά πλακώνεσαι στις μεταμοσχεύσεις (αν έχεις πολλά λεφτά και η δότρια σου έχει όρια να ξέρεις όμως δεν κάνεις άπειρες).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα