Καλημέρα! συμβουλές ευπρόσδεκτες...

k_xatz

New Member
αγαπητέ,

εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση και τις εναλλακτικές που σου παρουσίασε ο stripar. Αν δεν επιλέξεις την γ)=δεν κάνεις τίποτα... και αποφασίσεις να προχωρήσεις με μμ τότε δεν αρκεί μόνο να πάρεις και από σώμα και γένια, αλλά επειδή θες, όπως λες, να τα έχει κοντοκουρεμένα, θα πρέπει τα μοσχεύματα που θα πάρεις από το κεφάλι να παρθούν με μικρής διαμέτρου εργαλείο (το πολύ μέχρι 0,85 χλστ) για να μην φαίνονται τα σημάδια της εξαγωγής. Πάντως επειδή έχεις αρκετή τρίχα που βρίσκεται σε στάδιο "χνουδοποίησης" είναι κρίμα που δεν θες να προχωρήσεις αρχικά ή/και παράλληλα με μια θεραπεία, γιατί όντως θα μπορούσες να δεις κάποιο αισθητό αποτέλεσμα.

Σωστό και αυτό για την χνουδοποίηση. Δλδ αν αυτά δυναμώσουν με κάποιο τρόπο θα φανεί διαφορά?
Ποιοι είναι σε θέση να προτείνουν κάποια θεραπεία εντός της χώρας?
Εννοώ να είναι καλοί γιατροί, όχι καλοί έμποροι.
Και φυσικά να μην έχει περίεργες παρενέργειες η θεραπεία, όπως προανέφερα (αν υπάρχει).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και φυσικά να μην έχει περίεργες παρενέργειες η θεραπεία, όπως προανέφερα (αν υπάρχει).

Πολλά ζητάς, παρενέργειες πάντα υπάρχουν, απλά σε κάποιους είναι ανεκτές σε άλλους όχι. Αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ (έστω και πρόχειρη) θα βρεις όλα όσα ζητάς.

calchas

Member
Κανένα σοβαρό επιχείρημα ρε παιδιά...
Παρατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια το γιατί κάποιοι χάνουν τα μεταμοσχευμένα ενώ κάποιοι άλλοι όχι, διαπίστωσα πως αυτοί που είχαν περαιτέρω εξέλιξη της ΑΑ μετά την μεταμόσχευση,(π.χ κάποιος που ήταν NW3 όταν την έκανε και μετά έφτασε στάδιο6-7),έχασαν και τα μτμ.Αυτοί που έμειναν στάσιμοι μετά την μεταμόσχευση κράτησαν σε ικανοποιητικό βαθμό και ποιότητα τα μτμ.Δεν ξέρω αν αυτή η διαπίστωση συνιστά τον κανόνα,πάντως ισχύει σε ιδίοις όμμασι περιστατικά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παρατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια το γιατί κάποιοι χάνουν τα μεταμοσχευμένα ενώ κάποιοι άλλοι όχι, διαπίστωσα πως αυτοί που είχαν περαιτέρω εξέλιξη της ΑΑ μετά την μεταμόσχευση,(π.χ κάποιος που ήταν NW3 όταν την έκανε και μετά έφτασε στάδιο6-7),έχασαν και τα μτμ.Αυτοί που έμειναν στάσιμοι μετά την μεταμόσχευση κράτησαν σε ικανοποιητικό βαθμό και ποιότητα τα μτμ.Δεν ξέρω αν αυτή η διαπίστωση συνιστά τον κανόνα,πάντως ισχύει σε ιδίοις όμμασι περιστατικά.

Όπως καταλαβαίνεις όταν κάποιος από 3 καταλήγει 7, οι πιθανότητες να έχουν παρθεί grafts από μη safe zone είναι μεγάλη. Θα μας πεις και που έκαναν την μμ αυτοί που είδες?

calchas

Member
Όπως καταλαβαίνεις όταν κάποιος από 3 καταλήγει 7, οι πιθανότητες να έχουν παρθεί grafts από μη safe zone είναι μεγάλη. Θα μας πεις και που έκαναν την μμ αυτοί που είδες?
H έννοια safe zone,είναι έννοια απατηλή.Κάποιος (όπως εγώ αυτήν την στιγμή),μπορεί να έχει safe zone 15 εκ. και μετά απο λίγα χρόνια να περιοριστεί στα 5 εκ.Άρα ασφαλής ζώνη είναι την εκάστοτε φορά αυτή στην οποία δεν έχει φτάσει η ΑΑ.
Παρεμπιπόντως,όλες οι περιπτώσεις στις οποίες αναφέρομαι είναι strip και όχι fue,η ουλή είναι μαρτυριάρικη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H έννοια safe zone,είναι έννοια απατηλή.Κάποιος (όπως εγώ αυτήν την στιγμή),μπορεί να έχει safe zone 15 εκ. και μετά απο λίγα χρόνια να περιοριστεί στα 5 εκ

Προφανώς. Θα μας πεις που έγιναν? Ειδικά στα strip υπάρχει πιο οριοθετημένη safe ζώνη και είναι στα 5cm και όχι στα 15cm

aggelos88

Active Member
2-3 αποτελέσματα που υπάρχουν στο φόρουμ εντός Ελλάδας, δεν ήταν ενθαρρυντικά...και δεν είχαν και διάρκεια νομίζω...

αυτο πρωτη φορα το ακουω γιατι παρακολουθω το θεμα, για ποιον λες συγκεκριμενα??? η διαρκεια ειναι 5 χρονια αν δεν κανω λαθος, αυτο ειναι καλο

aggelos88

Active Member
Για να το θέσω καλύτερα, θα ήμουν ενάντια σε ότι θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε παρενέργεια σε λίμπιντο κτλ.
Όταν λες μεγάλο breakthrough, τι εννοείς φίλε?

πραγματικα ευνουχισμος ειναι αυτα τα χαπια κατα της τριχιπτωσης, εδω εγω ειχα προβλημα με regain φαντασου

aggelos88

Active Member
Κανένα σοβαρό επιχείρημα ρε παιδιά...

τι επιχειρημα θελεις αδερφε?? εχω δει γνωστους που με τα χρονια εξελιχτηκε η φαλακρα και εμειναν με 5 μεταμοσχευμενες τριχες που εμοιαζαν με τριχες απο το κατω κεφαλι.

η μεταμοσχευση ειναι απατη, οσο τους δινουμε τα λεφτα μας τοσο δεν θα μας δινουν την οριστικη θεραπεια.
εχουν βολευτει με τις απατες του regain,μεταμοσχευση κτλ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
τι επιχειρημα θελεις αδερφε?? εχω δει γνωστους που με τα χρονια εξελιχτηκε η φαλακρα και εμειναν με 5 μεταμοσχευμενες τριχες που εμοιαζαν με τριχες απο το κατω κεφαλι.

η μεταμοσχευση ειναι απατη, οσο τους δινουμε τα λεφτα μας τοσο δεν θα μας δινουν την οριστικη θεραπεια.

Λοιπόν για να μην μακρηγορούμε, ούτε εσύ ούτε ο calchas έχετε τεκμηρίωση. Σεβαστές οι γνώμες σας και η προσωπική (και κατά δήλωση) εμπειρία σας, το να συνεχίζουμε να διαφωνούμε είναι ανώφελο. Απλά δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.

calchas

Member
Προφανώς. Θα μας πεις που έγιναν? Ειδικά στα strip υπάρχει πιο οριοθετημένη safe ζώνη και είναι στα 5cm και όχι στα 15cm
Διπλή στην BK πριν απο 12 χρόνια o ένας που ρώτησα και του έχει απομείνει το 20% των μτμ.
Πάντως εσύ θα πρότεινες στον φίλο χατζ να προχωρήσει σε μεταμόσχευση?
Εγώ θα του συνιστούσα να το ξεχάσει,είναι ανώφελο στην περίπτωσή του(και στην δική μου).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διπλή στην BK πριν απο 12 χρόνια

Το περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα έλεγες. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσω, εξάλλου όσοι σε διαβάζουν (από τα έμπειρα μέλη των μμ) θα μειδιούν τώρα. Έχω πει την γνώμη μου στην αρχή, επιλογή γ - do nothing and live your life. Η μμ δεν είναι δια πάσαν νόσον και μ$#%αν. Οι "τελίτσες" θα ήταν μια λύση αν του αρέσει το look.

Τελευταία επεξεργασία:

calchas

Member
Το περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα έλεγες. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσω, εξάλλου όσοι σε διαβάζουν (από τα έμπειρα μέλη των μμ) θα μειδιούν τώρα. Έχω πει την γνώμη μου στην αρχή, επιλογή γ - do nothing and live your life. Η μμ δεν είναι δια πάσαν νόσον και μ$#%αν. Οι "τελίτσες" θα ήταν μια λύση αν του αρέσει το look.
Γιατί να μειδιούν?Θές να πείς ότι φταίνε οι Ελληνες γιατροί για τα μή αναμενόμενα αποτελέσματα?
Πάντως και απο celebrities του εξωτερικού,που προφανώς πήγαν στις καλύτερες κλινικές,τα αποτελέσματα είναι εξίσου(αν και όχι στον ίδιο βαθμό)απογοητευτηκά.
Συμφωνώ πως η μικροχρωμάτωση θα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον φίλο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι Έλληνες γιατροί πιθανώς όχι, αλλά ΒΚ και 12 χρόνια πριν... ξύνεις πληγές μεγάλες για πολλούς εδώ μέσα.....

Πάντως και απο celebrities του εξωτερικού,που προφανώς πήγαν στις καλύτερες κλινικές,τα αποτελέσματα είναι εξίσου(αν και όχι στον ίδιο βαθμό)απογοητευτηκά.

Είπαμε να μην το συνεχίσουμε :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Εμένα στη bk πάντως το πέτυχαν..ακόμα τα έχω,τωρα αν περάσουν αλλα 20 χρόνια κ πέσουν στα 60 φιλέ cahla χαλαλι,αλλα κ συ βρήκε κλινική να αναφέρει ς χαχα ελεος

bruno1989

Active Member
Το πρόβλημα μου φαίνεται στις φώτο.
Έχοντας τα παρακάτω δεδομένα:
1)Είμαι 30, έχει (με το μάτι) ψιλοσταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια
2)Πατέρας στα 60 λίγο καλύτερος, παππούς είχε σοβαρότερο θέμα
3)Δεν ενδιαφέρομαι για φαρμακευτική αγωγή
4)Δεν υπάρχει θέμα με το κόστος μεταμόσχευσης
5) Όσο καλό και να είναι το αποτέλεσμα, πάλι πολύ κοντό-ξυρισμένο θα το έχω.

Ποιες λύσεις θα προτείνατε?
Επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα graft κτλ, υπάρχει κάποιο thread στο forum που να τα εξηγεί όλα αυτά?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα φιλε μου,αν αφησεις τα μαλλια σου δεν μαυρίζουν οι τριχες? η ειναι χνούδι?
παντως με μια strip πιστέυω θα είχες καποιο αποτελεσμα εστω μικρο.
αφου εχεις την ανεση καντο και think positive
τι ειχες και τι εχασες.

k_xatz

New Member
Καλησπέρα φιλε μου,αν αφησεις τα μαλλια σου δεν μαυρίζουν οι τριχες? η ειναι χνούδι?
παντως με μια strip πιστέυω θα είχες καποιο αποτελεσμα εστω μικρο.
αφου εχεις την ανεση καντο και think positive
τι ειχες και τι εχασες.

Καλησπερα φιλε!
Χμμ, ειναι καπως σκουρες, αλλα δεν μακραινουν το ιδιο με τα πλαινα, το καλοκαιρι τουλαχιστον που ειχα κανει μια δοκιμη να τα αφησω λιιιιγο πιο μακρια.
Strip? Δεν θα φαινεται η ουλη μετα ομως, αφου και παλι θα μου αρεσει να τα εχω κοντα?

Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Ε ρε συ άστα 2 πόντους και μετά αν πας σε καλό γιατρό δεν πιστεύω να φαίνεται πάρα μόνο αβ τα ξυρισεις.
Ωστόσο στις φώτο τα έχεις πάρει με ξυράφι τα πίσω? Γνωστός μου είχε ακριβώς σαν και εσένα και είναι μια χαρά τώρα. Απλά μην κάνεις fue κατά τη γνώμη μου γιατί λόγω λεπτής τρίχας θ Α κατά στραφούν τα μισά τριχοθυλακια.ψάξε για πλαστικούσ χειρουργός. Μακριά από αλυσίδες. Και να ξέρεις αν έχεις λεφτά όλα γίνονται.
Όσο αυτό για Ελλάδα δεν σύμφωνως.
Οι περισσότεροι γιατροί που διαπρέπουν στο εξωτερικό είναι από ελληνικά πανεπιστήμια.

k_xatz

New Member
Ε ρε συ άστα 2 πόντους και μετά αν πας σε καλό γιατρό δεν πιστεύω να φαίνεται πάρα μόνο αβ τα ξυρισεις.
Ωστόσο στις φώτο τα έχεις πάρει με ξυράφι τα πίσω? Γνωστός μου είχε ακριβώς σαν και εσένα και είναι μια χαρά τώρα. Απλά μην κάνεις fue κατά τη γνώμη μου γιατί λόγω λεπτής τρίχας θ Α κατά στραφούν τα μισά τριχοθυλακια.ψάξε για πλαστικούσ χειρουργός. Μακριά από αλυσίδες. Και να ξέρεις αν έχεις λεφτά όλα γίνονται.
Όσο αυτό για Ελλάδα δεν σύμφωνως.
Οι περισσότεροι γιατροί που διαπρέπουν στο εξωτερικό είναι από ελληνικά πανεπιστήμια.

Καλημέρα!
Στις φώτο είναι με τη μηχανή, στο τέρμα κοντό τα πλαινά και λίγο πιο μακριά τα πάνω, για να σβήνει κάπως η διαφορά.
Λέγοντας πλαστικούς χειρούργους στην Ελλάδα? Καμιά ιδέα?

bruno1989

Active Member
Καλημέρα!
Στις φώτο είναι με τη μηχανή, στο τέρμα κοντό τα πλαινά και λίγο πιο μακριά τα πάνω, για να σβήνει κάπως η διαφορά.
Λέγοντας πλαστικούς χειρούργους στην Ελλάδα? Καμιά ιδέα?
Μίλαγα πριν με ένα παλικάρι έκανε μου είπε στον βεκρη είδα πολύ καλό αποτέλεσμα. Άλλοι είναι ο γκουρας και ο Βάλβης που ξέρω. .γενικά μακριά από αλυσιδες

Μπλουζα