Καλημέρα! συμβουλές ευπρόσδεκτες...

aggelos88

Active Member
SMP μονο, μην ασχοληθεις καθολου με μεταμοσχευση γιατι θα σε κανουν απλα καραγκιοζη.

επισης να ξερεις οτι στις γυναικες αρεσει το ξυρισμενο look εφοσον εχεις ωραιο σχημα κεφαλιου και μαλιστα το θεωρουν ποιο σεξυ απο αντρα με μαλλια.
Με το SMP θα κανεις ξυρισμενο look, αν θελεις στειλε πμ να μιλησουμε θα παω κι εγω να κανω συντομα...

ξαναλεω μακρια απο μεταμοσχευση, οσους εχω δει ειναι απλα γελοιο καλυτερα να αφηναν καραφλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aggelos88

Active Member
Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, μπορείς να σκεφτείς και το SMP, προς Ιταλία πχ μεριά...

Γιατι Ιταλια?δεν βλεπω μεγαλη διαφορα ειδικα τελευταια που χρησιμοποιουν λεπτοτερες βελονες.
ολοι κανουν το ιδιο με συγκεκριμενη μηχανη tattoo

k_xatz

New Member
SMP μονο, μην ασχοληθεις καθολου με μεταμοσχευση γιατι θα σε κανουν απλα καραγκιοζη.

επισης να ξερεις οτι στις γυναικες αρεσει το ξυρισμενο look εφοσον εχεις ωραιο σχημα κεφαλιου και μαλιστα το θεωρουν ποιο σεξυ απο αντρα με μαλλια.
Με το SMP θα κανεις ξυρισμενο look, αν θελεις στειλε πμ να μιλησουμε θα παω κι εγω να κανω συντομα...

ξαναλεω μακρια απο μεταμοσχευση, οσους εχω δει ειναι απλα γελοιο καλυτερα να αφηναν καραφλα

Δεν ξέρω, σαν ιδέα δεν μου αρέσει, να βάλω μελάνι, για να δείχνει σαν μαλλί.
Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν βλέπω στα αποτελέσματα κανενός, αντίστοιχη περίπτωση με τη δικιά μου, δηλαδή πριν την επέμβαση να υπάρχουν παντού τριχούλες έστω και λίγες και αδύναμες και μετά να έχει ξυρισμένο ή πολύ κοντό κούρεμα.

piros75

Well-Known Member
αγαπητέ,

εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση και τις εναλλακτικές που σου παρουσίασε ο stripar. Αν δεν επιλέξεις την γ)=δεν κάνεις τίποτα... και αποφασίσεις να προχωρήσεις με μμ τότε δεν αρκεί μόνο να πάρεις και από σώμα και γένια, αλλά επειδή θες, όπως λες, να τα έχει κοντοκουρεμένα, θα πρέπει τα μοσχεύματα που θα πάρεις από το κεφάλι να παρθούν με μικρής διαμέτρου εργαλείο (το πολύ μέχρι 0,85 χλστ) για να μην φαίνονται τα σημάδια της εξαγωγής. Πάντως επειδή έχεις αρκετή τρίχα που βρίσκεται σε στάδιο "χνουδοποίησης" είναι κρίμα που δεν θες να προχωρήσεις αρχικά ή/και παράλληλα με μια θεραπεία, γιατί όντως θα μπορούσες να δεις κάποιο αισθητό αποτέλεσμα.

calchas

Member
Φίλε χατζ,
Είμαστε ακριβώς στην ίδια ηλικία και στι ίδιο στάδιο ΑΑ.
Λές ότι δεν σε ενδιαφέρει η φαρμακευτική αγωγή και πως σκέφτεσαι για μεταμόσχευση.
Φαντάζομαι πως κατανοείς πως αν κάνεις μεταμόσχευση μετά θα πρέπει απαραιτήτως να πάρεις και φίνα-μίνοξ,άλλωστε θα στα προτείνει και ο ίδιος ο γιατρός.Αν δεν το κάνεις,η υποχώρηση των γραμμών θα προχωρήσει και θα έχεις ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα,αλλά και τα μεταμοσχευμένα μετά απο κάποια χρόνια χωρίς φίνα θα αρχίσουν να υφίστανται την επιδραση της DHT.
Προσωπικά,θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το big 3(fina,minox,ketokonazole)για ένα εξάμηνο και ίσως σταθείς τυχερός.
Άν πάλι σε τρομάζει η φίνα,σκέψου για μινοξ, keto και derma-roller.
'Aν τίποτα απ'αυτά δεν είναι αποτελεσματικό τότε join the club αυτών που δεν κανουν πλέον τίποτα και απλά ελπίζουν στο μεγάλο breakthrough.
Φιλικά.

calchas

Member
Δεν είναι απολύτως αληθές αυτό calcha, παίρνει συζήτηση...
Η υποσχόμενη αθανασία των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων απ'τις κλινικές είναι ένας μεγάλος μύθος.
Εχω αμέτρητα παραδείγματα γνωστών και μή που αφού σταμάτησαν την φίνα έχασαν και τα μεταμοσχευμένα.
Περιμένω την αντιγνωμία με επιχειρήματα.
Καλημέρα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε calcha, επιχειρήματα δεν είναι τα παραδείγματα γνωστών και μη, επιχειρήματα είναι κάποια δημοσιευμένη μελέτη ή μελέτες που να υποστηρίζει αυτό που λες και να εξηγεί και γιατί τα μεταμοσχευμένα με την πάροδο του χρόνου χάνονται.

calchas

Member
Φίλε calcha, επιχειρήματα δεν είναι τα παραδείγματα γνωστών και μη, επιχειρήματα είναι κάποια δημοσιευμένη μελέτη ή μελέτες που να υποστηρίζει αυτό που λες και να εξηγεί και γιατί τα μεταμοσχευμένα με την πάροδο του χρόνου χάνονται.
Έχω διαβάσει χιλιάδες ''επιστημονικές'' μελέτες τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα και μπορώ να σου πώ πως το μεγαλύτερο μέρος απ'αυτές είναι σκουπίδια που εκδίδονται για να δικαιολογήσουν την παρουσιά κάποιου ερευνητη ή για να αυξήσουν τις μετοχές κάποιας ερευνητικής.
Ο μύθος που θέλει την δότρια περιοχή(συνήθως την ινιακή),να είναι ανεπηρέαστη απο την ΑΑ,καταρρίπτεται απ'το γεγονός οτι υπάρχουν άτομα που υπερβαίνουν κατα πολύ το NW7 και πλέον τους έχει μείνει μία τριχογραμμή 3-4 εκατοστών το πολύ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχω διαβάσει χιλιάδες ''επιστημονικές'' μελέτες τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα και μπορώ να σου πώ πως το μεγαλύτερο μέρος απ'αυτές είναι σκουπίδια που εκδίδονται για να δικαιολογήσουν την παρουσιά κάποιου ερευνητη ή για να αυξήσουν τις μετοχές κάποιας ερευνητικής.

Και πάλι αυτό δεν είναι επιχείρημα. Είναι πολύ βολικές οι "θεωρίες συνομωσίας" για παραγωγούς ντοκιμαντέρ, ακτιβιστές, αλλά και το φιλοθεάμων κοινό (ειδικά το Ελληνικό) αλλά τις περισσότερες φορές (όχι όλες) απλά δεν έχουν καμμία βάση.

Ο μύθος που θέλει την δότρια περιοχή(συνήθως την ινιακή),να είναι ανεπηρέαστη απο την ΑΑ,καταρρίπτεται απ'το γεγονός οτι υπάρχουν άτομα που υπερβαίνουν κατα πολύ το NW7 και πλέον τους έχει μείνει μία τριχογραμμή 3-4 εκατοστών το πολύ.

Αφού έχεις διαβάσει χιλιάδες μελέτες θα έχεις καταλάβει ότι δεν ισχυρίζεται κανείς ότι η κάθε δότρια είναι ανεπηρέαστη από ΑΑ, για αυτό υπάρχει και η διαβάθμιση των βαθμίδων NW που μειώνουν το εύρος της. Εξάλλου ένα μεγάλο κεφάλαιο στις μμ είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή ο ακριβέστερος προσδιορισμός του safe zone, μιλώντας ΠΑΝΤΑ με πιθανότητες
και ουδέποτε με βεβαιότητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

calchas

Member
Και πάλι αυτό δεν είναι επιχείρημα. Είναι πολύ βολικές οι "θεωρίες συνομωσίας" για παραγωγούς ντοκιμαντέρ, ακτιβιστές, αλλά και το φιλοθεάμων κοινό (ειδικά το Ελληνικό) αλλά τις περισσότερες φορές (όχι όλες) απλά δεν έχουν καμμία βάση.
H πραγματικότητα δέν είναι θεωρία συνωμοσίας.
Απ'την στιγμή που έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια παχιες και δυνατές μεταμοσχευμένες τρίχες να μετατρέπονται με την πάροδο του χρόνου σε λεπτά και αδύναμα τριχάκια,όλες οι θεωρίες στο χαρτί πάνε περίπατο.
Τον ίδιο εχθρό έχουμε φίλε cvial,αλλά με το να αποδεχόμαστε άκριτα το καθιερωμένο θεωρητικό μοντέλο, απομακρυνόμαστε απ'το να τον νικήσουμε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ'την στιγμή που έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια παχιες και δυνατές μεταμοσχευμένες τρίχες να μετατρέπονται με την πάροδο του χρόνου σε λεπτά και αδύναμα τριχάκια,όλες οι θεωρίες στο χαρτί πάνε περίπατο.

Αυτό δεν είναι απόδειξη φίλε, και πίστεψε με στο λέει ένας άνθρωπος που ασχολείται με έρευνα. Σε αυτό που θα συμφωνήσω μαζί σου, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την FUE, είναι ότι πολλές φορές γίνεται harvesting από μη safe zone, ή να το πω καλύτερα, από "διευρημένο" κατά την κρίση και την τσέπη του γιατρού safe zone, και φυσικά παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτά που περιγράφεις.

αλλά με το να αποδεχόμαστε άκριτα το καθιερωμένο θεωρητικό μοντέλο

Το μοντέλο "βομβαρδίζεται" από το 1959 και μάλιστα από ερευνητές που δεν κάνουν μμ και έχουν κάθε συμφέρον να το καταρίψουν. Παρόλο που έχει υποστεί τροποποιήσεις αντέχει...

tasos33

Well-Known Member
Η υποσχόμενη αθανασία των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων απ'τις κλινικές είναι ένας μεγάλος μύθος.
Εχω αμέτρητα παραδείγματα γνωστών και μή που αφού σταμάτησαν την φίνα έχασαν και τα μεταμοσχευμένα.
Περιμένω την αντιγνωμία με επιχειρήματα.
Καλημέρα.
εμένα μετα απο δέκα χρόνια περίπου τα μτμ τριχοθυλακια μου παρεμενουν στη θέση τους χωρίς φίνα, και δεν φαίνεται για την ωρα να θέλουν να αποχωρήσουν

aggelos88

Active Member
H πραγματικότητα δέν είναι θεωρία συνωμοσίας.
Τον ίδιο εχθρό έχουμε φίλε cvial,αλλά με το να αποδεχόμαστε άκριτα το καθιερωμένο θεωρητικό μοντέλο, απομακρυνόμαστε απ'το να τον νικήσουμε.

πες τα, παμε δινουμε λεφτα σε μεταμοσχευσεις για μαλλι γρασιδι που θα πεσει με τα χρονια.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι εντος ελλαδας, τι παραπανω θα κανουν δλδ στην ιταλια?

εδω στις γυναικες κανουν φρυδια και δεν παιρνουμε χαμπαρι

2-3 αποτελέσματα που υπάρχουν στο φόρουμ εντός Ελλάδας, δεν ήταν ενθαρρυντικά...και δεν είχαν και διάρκεια νομίζω...

k_xatz

New Member
Φίλε χατζ,
Είμαστε ακριβώς στην ίδια ηλικία και στι ίδιο στάδιο ΑΑ.
Λές ότι δεν σε ενδιαφέρει η φαρμακευτική αγωγή και πως σκέφτεσαι για μεταμόσχευση.
Φαντάζομαι πως κατανοείς πως αν κάνεις μεταμόσχευση μετά θα πρέπει απαραιτήτως να πάρεις και φίνα-μίνοξ,άλλωστε θα στα προτείνει και ο ίδιος ο γιατρός.Αν δεν το κάνεις,η υποχώρηση των γραμμών θα προχωρήσει και θα έχεις ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα,αλλά και τα μεταμοσχευμένα μετά απο κάποια χρόνια χωρίς φίνα θα αρχίσουν να υφίστανται την επιδραση της DHT.
Προσωπικά,θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το big 3(fina,minox,ketokonazole)για ένα εξάμηνο και ίσως σταθείς τυχερός.
Άν πάλι σε τρομάζει η φίνα,σκέψου για μινοξ, keto και derma-roller.
'Aν τίποτα απ'αυτά δεν είναι αποτελεσματικό τότε join the club αυτών που δεν κανουν πλέον τίποτα και απλά ελπίζουν στο μεγάλο breakthrough.
Φιλικά.

Για να το θέσω καλύτερα, θα ήμουν ενάντια σε ότι θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε παρενέργεια σε λίμπιντο κτλ.
Όταν λες μεγάλο breakthrough, τι εννοείς φίλε?

Μπλουζα