ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Panos1982 είπε:
Μαγκες.....και σημερα και προχτες που λουστηκα βλεπω να εχω ενα τυπου shedding.....
ενω δλδ εδω και 2-3 μηενς στο λουσιμο δεν επεφτε τριχα......τωρα βλεπω να πεφτουν μερικες.....
παιζει καμμια εποχιακη τριχοπτωση????? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?????

Panos ανοιξη και φθινοπωρο ειναι το εποχιακο ......μην αγχωνεσαι...

Panos1982

Well-Known Member

magic810 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1570.msg28731#msg28731 date=1268257297]
Μαγκες.....και σημερα και προχτες που λουστηκα βλεπω να εχω ενα τυπου shedding.....
ενω δλδ εδω και 2-3 μηενς στο λουσιμο δεν επεφτε τριχα......τωρα βλεπω να πεφτουν μερικες.....
παιζει καμμια εποχιακη τριχοπτωση????? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?????

Panos ανοιξη και φθινοπωρο ειναι το εποχιακο ......μην αγχωνεσαι...
[/quote]

ναι κατι τετοιο ειχα κι εγω κατα νου.....για αυτο ρωταω.....να το σιγουρεψω.....και να δω αν εγινε και σε αλλους το ιδιο....

giannis1991

Well-Known Member

μα ρε πανο χαιρω πολυ....λες οτι δε σου επεφτε καμια τριχα και τωρα φευγουν καποιες....ε και 50-60 να φευγουν το φυσιολογικο ειναι.......

και εμενα που πεφτουν παρα παρα παρα πολες αυτες τις μερες... υπολογιζω πανω απο 300 τν ημερα απο εκει που δεν επεφταν ουτε 50

λοιπον πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου σημερα και του ειπα αυτη την χαλαρωση που παρατηρω τις τελευταιες μερες.Τον ρωτησα αν πρεπει να σταματησω η να αλλαξω τη δοσολογια κλπ. μου ειπε οτι αυτο μπορει να συμβει με τη φινα στην αρχη και να δωσω στον οργανισμο μου χρονο και ολα θα επιστρεψουν στα ιδια επιπεδα σε λιγες μερες και μου ειπε να μην σταματησω ουτε να αλλαξω δοσολογια και να προσεχω οτι ειναι κυριως ψυχολογικο το ολο θεμα. :-\ :-\

ANAR

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
και εμενα που πεφτουν παρα παρα παρα πολες αυτες τις μερες... υπολογιζω πανω απο 300 τν ημερα απο εκει που δεν επεφταν ουτε 50

Πανω απο 300 την ημερα ??? ???Ειναι λογικο αυτο ::)

giannis1991

Well-Known Member

ρε παιδια 300 δεν ειναι πολλεσ??????δηλαδη για εποχιακη τριχοπτωση αν μας πεφτουν 300 τριχες ειναι φυσιολογικο???δεν εχουμε απωλεια?

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ρε παιδια 300 δεν ειναι πολλεσ??????δηλαδη για εποχιακη τριχοπτωση αν μας πεφτουν 300 τριχες ειναι φυσιολογικο???δεν εχουμε απωλεια?

300 την ημερα σε καμια 15 μερες δεν θα εχει μείνει τιποτα ρε παιδια ::) ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

σας λεω εχω 3πλασια αρεωση μεσα σε 1 εβδομαδα.. τι γινετε??? τρελαθηκα χθες πηρα διπλασια δοση φινας............ απο nw1-2 nw2+ ...........
δεν ξερω τι μπορει να φτεει.......... την προιγουμενη εβδομαδα ημουν παρα παρα παρα πολυ χαλια ψυχολογικα, λετε να φτεει αυτο?

παιζει νανε shed της φινας? .. αλλα κοντευω 2 μηνες .. τι να πω..... η λετε να ειναι η διακοπη της μινοξ π εκανα πριν 5 μερες? (αλλα η μινοξ δν με ειχε δωσει αποτελεσματα ωστε να τα χασω)

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
σας λεω εχω 3πλασια αρεωση μεσα σε 1 εβδομαδα.. τι γινετε??? τρελαθηκα χθες πηρα διπλασια δοση φινας............ απο nw1-2 nw2+ ...........
δεν ξερω τι μπορει να φτεει.......... την προιγουμενη εβδομαδα ημουν παρα παρα παρα πολυ χαλια ψυχολογικα, λετε να φτεει αυτο?

κατσε...δηλαδη σε 15 μερες εχασες εδαφος....παρατηρησες διαφορα?????????
το ψυχολογικο δεν νομιζω να εχει και τοσο σχεση.,...

τεραστια διαφορα.. απο αυριο αρχιζω φινα 1/6 η 1/5 απο 1/8 .. δεν παλευετε... τι ξαφνικο ηταν αυτο :(

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
τεραστια διαφορα.. απο αυριο αρχιζω φινα 1/6 η 1/5 απο 1/8 .. δεν παλευετε... τι ξαφνικο ηταν αυτο :(

πω πω...τι να πω...μαλακια...αλλα κουραγιο ρε και υπομονη.....να το παλεψεις με ψυχραιμια και οτι βγει.....

heyya

New Member

:chinscratch
Συνήθως οι πιο πετυχημένες θεραπείες με τρομερά αποτελέσματα έχουν αυξημένο shedding! εσένα με διακοπή μίνοξ ήρθε σε ύποπτη φάση, εποχιακή τριχόπτωση, διακοπή μίνοξ (δεν έχει σημασία αν δε σου έδωσε, περνάει σε τελογενή φάση όπου έμπαινε η μίνοξ και θα ξαναρχίσει από την αρχή, κοινώς θα σου ξαναβγεί μαλλί), ίσως και θετική αντίδραση στην φίνα -υπάρχει παροδικά στο δίμηνο,6μηνο ίσως και 8μηνο ελαφρού shedding. Απλά η περίπτωσή σου με προβληματίζει μιας και δεν έχω ξανακούσει για πέσιμο norwood σε τέτοιο ορατό πεδίο :chinscratch :chinscratch

Dimitris173475

New Member

Σπάνιο, αλλά υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Αν δεν έχεις άλλες παρενέργειες λόγω της φιναστερίδης φίλε Δημήτρη, θα σου πρότεινα να μην πειράξεις τη δόση.

δημητρη απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιω ουτε μινοξ δεν νομιζω να δω καλα αποτελεσματα μονο με 1/θ φινας.. θα παιρνω 1/5 και αν δω κατι κατεβαζω 1/6

να ρωτησω κατι ασχετο για το προσκαρ
βλεπω πολους να το διαλανε σε οινοπνευμα, ποιος ο λογος? εγω οταν το εκοβα σε 8 κομματια το ογδοο εβγενε σε σκονες, δν κανει?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα