Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:Μαγκες.....και σημερα και προχτες που λουστηκα βλεπω να εχω ενα τυπου shedding.....
ενω δλδ εδω και 2-3 μηενς στο λουσιμο δεν επεφτε τριχα......τωρα βλεπω να πεφτουν μερικες.....
παιζει καμμια εποχιακη τριχοπτωση????? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?????
magic810 είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=1570.msg28731#msg28731 date=1268257297]
Μαγκες.....και σημερα και προχτες που λουστηκα βλεπω να εχω ενα τυπου shedding.....
ενω δλδ εδω και 2-3 μηενς στο λουσιμο δεν επεφτε τριχα......τωρα βλεπω να πεφτουν μερικες.....
παιζει καμμια εποχιακη τριχοπτωση????? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?????
λογικό είναι-αλλαγή του καιρού 8)Panos1982 είπε:το επαθες κι εσυ σπυρο??
dimitris1991 είπε:και εμενα που πεφτουν παρα παρα παρα πολες αυτες τις μερες... υπολογιζω πανω απο 300 τν ημερα απο εκει που δεν επεφταν ουτε 50
giannis13 είπε:ρε παιδια 300 δεν ειναι πολλεσ??????δηλαδη για εποχιακη τριχοπτωση αν μας πεφτουν 300 τριχες ειναι φυσιολογικο???δεν εχουμε απωλεια?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimitris1991 είπε:σας λεω εχω 3πλασια αρεωση μεσα σε 1 εβδομαδα.. τι γινετε??? τρελαθηκα χθες πηρα διπλασια δοση φινας............ απο nw1-2 nw2+ ...........
δεν ξερω τι μπορει να φτεει.......... την προιγουμενη εβδομαδα ημουν παρα παρα παρα πολυ χαλια ψυχολογικα, λετε να φτεει αυτο?
dimitris1991 είπε:τεραστια διαφορα.. απο αυριο αρχιζω φινα 1/6 η 1/5 απο 1/8 .. δεν παλευετε... τι ξαφνικο ηταν αυτο![]()