ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

dante, αυτό με την κανέλα που αναφέρεις....πως το βλέπεις σαν προσθήκη σε σαμπουάν ή ακόμα και σε ένα μείγμα με λάδια που έχω σαν αιθέριο έλαιο? Δεν ξέρω αν μεγάλη παραμονή του στο κεφάλι (ως έλαιο πάντα) μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Γνωρίζεις κάτι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gezira

Member

xDante είπε:
[quote author=gezira link=topic=2509.msg53822#msg53822 date=1306391145]
Εγω εχω απογοητευθει, συνεχιζω μονον με μια φορα την εβδομαδα...

Αγαπητέ Gezira

μπορείς λίγο να αναλύσεις τους λόγους της απογοήτευσής σου ?

για να σε βοηθήσω λίγο

είχες αναφέρει οτι είχες δει νέες τρίχες μετά την εφαρμογή του οξυζενέ

γιατί απογοητέυτηκες ? οι νέες τρίχες που είδες έπεσαν ? η απλά δεν μεγαλώνουν ?
[/quote]

Αγαπητε xDante, οι τριχουλες που βγηκαν δεν μεγαλωνουν, ουτε παχαινουν. Η δε πυκνοτητα τους ειναι αμελητεα. Εγω, εχοντας -ευτυχως- αρκετα πλουσια μαλλια, πλην δυο σημειων, δεν βλεπω καποια αξιοσημειωτη αλλαγη στην εικονα μου.. :( Αν ομως αυτες οι τριχουλες παχαιναν και μακραιναν, τοτε ισως να μιλουσα για θαυμα...

xDante

Member

GOMI είπε:
dante, αυτό με την κανέλα που αναφέρεις....πως το βλέπεις σαν προσθήκη σε σαμπουάν ή ακόμα και σε ένα μείγμα με λάδια που έχω σαν αιθέριο έλαιο? Δεν ξέρω αν μεγάλη παραμονή του στο κεφάλι (ως έλαιο πάντα) μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Γνωρίζεις κάτι?

δεν γνωρίζω ως αιθέριο έλαιο πως συμπεριφέρεται... ως αυτούσια τριμμένη κανέλα αν την αφήσεις πάνω απο 3-4 λεπτά σου δημοιουργεί ένα κάψιμο και κοκκινίζει το δέρμα αλλά σε 10-20 λεπτά έχει εξαφανιστεί....

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

xDante είπε:
μόλις το εφάρμοσα ξανά ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ - ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΕΣ - ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

επειδή δεν είναι η ιδέα μου θα ήθελα κάποιο μέλος αν μπορει να κάνει το πείραμα και να παραθέσει τις εντυπώσεις του

αναμειγνύουμε αρκετή κανέλλα τριμένη σε μια δόση σαμπουάν (κατα προτίμηση φυσικό και με λίγα έκδοχα )

κάνουμε μαλλάξεις έτσι ώστε να απλωθεί η κανέλα σε όλο το τριχωτό και την αφήνουμε πάνω 10 λεπτά και μέχρι να νιώσουμε ένα κάψιμο

υποτέυμαι οτι επειδή η κανέλα είναι πλούσια πηγή σιδήρου και τεράστια πηγη ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΩΝ κάνει το μαλί να έχει τρομερή δύναμη

xdante δοκίμασα την συνταγή σου με την κανέλα μέσα στο σαμπουάν. Το έκανα όπως είπες, το άφησα μερικά λεπτά μέχρι να νιώσω αυτό το "κάψιμο". Γενικά μπορώ να πω ότι μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Αφήνει πολύ καλή αίσθηση στα μαλλιά, και στην υφή τα κάνει κάπως σκληρά. Περιττό να πω ότι καθαρίζουν πάρα πολύ καλά, και γενικά το άρωμα κανέλας που αφήνουν είναι ευχάριστο :) . Με ένα search στο google για κανέλα και μαλλιά είδα ότι υπάρχουν πάρα πολλά links που αναφέρουν ότι η κανέλα μπορεί να ξανίξει τα μαλλιά. Ξέρεις αν ισχύει αυτό? :chinscratch

Hairboost

Member

εμενα ολο αυτο μου θυμιζει κατι σαν φυσικο toppik

xDante

Member

@Feni δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο εγώ που κάνω την διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα σε όλο το κεφάλι δεν είδα να μου ανοίγουν τα πλάγια (τα πάνω είναι ήδη ξανθά λόγω οξυζενέ) πάντως αυτό που λες είναι αλήθεια σου αφήνει στο μαλλί μία πολύ δυνατή αίσθηση που δεν την έχω νιώσει με κανένα σαμπουάν....... ;)

mikipitri

Member

Σήμερα το πρωί λούστηκα με κανέλα. Έβαλα σε μια χούφτα σαμπουάν λίγη κανέλα και με αυτό το μίγμα έλουσα τα μαλλιά μου.
Δεν ξέρω αν το έκανα καλά αλλά μετά από πολύκαιρό ένιωσα καθαρό το κεφάλι μου!!! Εγώ δεν τα ένιωσα πιο δυνατα όπως λέτε αλλά υπερβολικά καθαρά. Και φυσικά διαβάζοντας στο νετ είδα αρκετά άρθρα για την κανέλα η οποία σε συνδιασμό με μέλι αναφέρουν ότι μπορεί να προκαλέσει και regrowth!!! Τώρα είμαι στη σκέψη αν θα κάνω το κεφάλι μου ρυζόγαλο :D :D αλλά προς το παρόν και μόνη της η κανέλλα κάνει δουλειά!!! :grandpa: :grandpa:

xk

Active Member

mikipitri είπε:
Τώρα είμαι στη σκέψη αν θα κάνω το κεφάλι μου ρυζόγαλο :D :D αλλά προς το παρόν και μόνη της η κανέλλα κάνει δουλειά!!! :grandpa: :grandpa:

:D :D :D :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

xk είπε:
[quote author=mikipitri link=topic=2509.msg54791#msg54791 date=1307959411]
Τώρα είμαι στη σκέψη αν θα κάνω το κεφάλι μου ρυζόγαλο :D :D αλλά προς το παρόν και μόνη της η κανέλλα κάνει δουλειά!!! :grandpa: :grandpa:

:D :D :D :D
[/quote]

να είχαμε ένα ρυζόγαλο τώρα... :tasty :tasty :tasty , ξέρει κανείς αν μπορεί το ρυζόγαλο να φτιαχτεί και με άγριο ρύζι? :p

mikipitri

Member

αυτό που λένε ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα :D :D :D :D :D :D :D
κάντο με κανονικό ριζάκι ρε feni... φοβάμαι με τα άγρια... :D :D :D :D :D :D :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@mikipitri στο φαγητό τα "ήμερα" είναι και τα πιο ύπουλα ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

1 λιτρο γαλα,200gr ζαχαρη,500gr ρυζι bonet :eat:

mikipitri

Member

ρε kapamarou ντροπηηηηηηηηηηηηηη...ξέχασες την κανέλα!!!
εσύ δεν το κανελώνεις το ρυζόγαλο??? :D :D :D :D :D :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

mikipitri είπε:
ρε kapamarou ντροπηηηηηηηηηηηηηη...ξέχασες την κανέλα!!!
εσύ δεν το κανελώνεις το ρυζόγαλο??? :D :D :D :D :D :D

χαχα :D

@kapamarou αυτό που είπες ήταν ιεροσυλία :spank , άκου ρυζόγαλο χωρίς κανέλα!!! :eek:

kapa

Μέλος του προσωπικού

δεν το κανελωνω το ριζογαλο :D :D
αρχιζουν τα κακα τα μονοπατια μετα :tease:

mikipitri

Member

δηλαδή δεν το φυστικώνεις το βούτηρο? :D :D :D :D :D
δεν τον αλευρώνεις το γαύρο? :D :D :D :D :D :D

και καλα κάνεις kapamarou... πρόσεχε τα νώτα σου που λένε (ή όπως αλλιώς το λένε) :D :D :D :D :D :D :D

Scrooge

Member

xDante κανένα νεότερο σχετικά με τη θεραπεία σου ?

xDante

Member

Scrooge είπε:
xDante κανένα νεότερο σχετικά με τη θεραπεία σου ?

φίλε scrooge βλέπω μια σταθερότητα στην εξέλιξη η οποία ομολογουμένως είναι αργή. Δεν έχω χάσει ούτε μισή τρίχα απο αυτές που βγήκαν και μάλιστα η αιρολ κατά την γνώμη μου βελτιώνει την κατάσταση αν και είναι ακόμη νωρίς (1ας μήνας αιρολ) με αυτή την προσθήκη πιστέυω οτι βελτιώνονται οι μικρές τριχούλες...

αν και το θεωρώ πρόωρο συμπέρασμα θα μπορούσα να πω οτι κατα την γνώμη μου το οξυζενέ οτι είναι growth stimulant γιατί είδα νέες τρίχες βέβαια η παρενέργεια του αποχρωματισμού το καθιστά ''για λίγους'' παράλληλα εξαφανίζει την λιπαρότητα και ίσως και λειτουργεί σαν DHT remover κάπως έτσι .Με την χρήση του εδώ και τόσο καιρό είδα αλλαγής της συμπεριφοράς της επιδερμίδας του κεφαλιού μου που απο λιπαρή του διαόλου τώρα δεν έχω γιαλούρα και σμήγμα απο εκεί και πέρα οι νέες τριχούλες-χνούδια δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν και βλέποντας και κάνοντας μετά το καλοκαίρι....
επίσης πιστέυω οτι ο ήλιος με βοηθάει πάρα πολύ δεν ξέρω αν φταίει η αιρολ γι αυτό αλλά αφού άρχισα κάποια λιωσίματα στην παραλία μερικές μέρες τώρα νομίζω οτι οι τρίχες μου παχαίνουν... το παρακολουθώ στενά και θα σας κρατάω ενημερωμένους.... ;D

ρε παιδια ΧΩΡΙΣ παρεξηγηση παντα....θελω να πιστευω πως το φορουμ μας εχει καποιο κυρος!προτεινει θεραπειες ιατρικα αποδεδειγμενες...με αποτελεσματα καλα ...και μαλιστα με αποδειξεις(φωτο).τα περισσοτερα τα εχουμε δει σε καλες μεταμοσχευσεις ...αλλα και στο περιφημο συνδυασμο φιανστεριδης-μινοξιδιλης-και αλλων ισχυρων αντιαδρογονων!τωρα οταν βλεπω π.χ ενα ποστ με οξυζενε οπως αυτο με τοσες χιλιαδες αναγνωσεις ...θλιβομαι!σιγουρα καλο ειναι να παραθετουμε γνωμες ...εμπειριες και μιας και ειμαστε ολοι απελπισμενοι να ψαχνουμε να βρουμε λυση απο το καθε τι!αλλα οταν βλεπεις χνουδι σε ενα θεοκαραφλο κεφαλι .....δεν χειροκροτας ..!και ουτε παιρνεις στα σοβαρα μια τετοια θεραπεια...!ολοι ποναμε με αυτο το θεμα αλλα χρειαζεται και μια ψυχραιμια...!μεχρι να ερθει η λυση μην βαλουμε οτι υπαρχει πανω στο κεφαλι μας!ευχαριστω..!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

haircloningnow είπε:
ρε παιδια ΧΩΡΙΣ παρεξηγηση παντα....θελω να πιστευω πως το φορουμ μας εχει καποιο κυρος!προτεινει θεραπειες ιατρικα αποδεδειγμενες...με αποτελεσματα καλα ...και μαλιστα με αποδειξεις(φωτο).τα περισσοτερα τα εχουμε δει σε καλες μεταμοσχευσεις ...αλλα και στο περιφημο συνδυασμο φιανστεριδης-μινοξιδιλης-και αλλων ισχυρων αντιαδρογονων!τωρα οταν βλεπω π.χ ενα ποστ με οξυζενε οπως αυτο με τοσες χιλιαδες αναγνωσεις ...θλιβομαι!σιγουρα καλο ειναι να παραθετουμε γνωμες ...εμπειριες και μιας και ειμαστε ολοι απελπισμενοι να ψαχνουμε να βρουμε λυση απο το καθε τι!αλλα οταν βλεπεις χνουδι σε ενα θεοκαραφλο κεφαλι .....δεν χειροκροτας ..!και ουτε παιρνεις στα σοβαρα μια τετοια θεραπεια...!ολοι ποναμε με αυτο το θεμα αλλα χρειαζεται και μια ψυχραιμια...!μεχρι να ερθει η λυση μην βαλουμε οτι υπαρχει πανω στο κεφαλι μας!ευχαριστω..!

Διαφωνώ με αυτό που λες, εγω προσωπικά χαίρομαι με αυτούς τους μικρο-πειραματισμούς που γίνονται, και ο xdante ήταν απόλυτα ειλικρινής για την θεραπεία του. Τώρα για τα υπόλοιπα, εντάξει, αυτά υπάρχουν μέχρι στιγμής, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα