Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:xDante μια ερώτηση, έχεις φωτογραφίες απ'όταν έκανες χρήση των γνωστών προϊόντων;
Μαλλον το αντιθετο λεω! Δν καταλαβαινω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα :chinscratchdimitris1991 είπε:lab_hair για να καταλαβω, εσυ ψαχνεις κατι το οποιο θα το εφαρμοζεις και οταν το σταματησεις θα συνεχιζεις να εχεις μαλλια???![]()
κάτι συνταρακτικό όπως με το οξυζενέ τωρα οχι....andrew1989 είπε:εγώ βλέπω πως έχεις το ίδιο μαλλί πάνω κάτω με τις άλλες φωτό ....
έχω κάποια ερωτήματα...
ποσα χρονια έκανες χρήση minoxidil και τι διαφορα είχες από την αρχή τις θεραπείας μέχρι το τέλος?
πιστεύεις κάνει δουλειά για να συντήρηση κάποιος το μαλλί που του έχει απομείνει ?
την μινοξιδίλη την σταμάτησες αρχές oktombrh και ποτε ξεκίνησες με οχυγενε
υπήρχε ενδιάμεσο κενό που έχασες ΌΛΑ σου τα μαλλιά από την διακοπή τις μινοξιδίλης ?
έχω αναφέρει οτι οι άσπρες-ξανθές τρίχες αδικούν το regrwoth .......... και επίσης τα μαλλιά τα έιχα κουρέψει στο 1 πριν 3 εβδομάδες σχεδόν ξουρα δλδ.Blindfold είπε:To ίδιο βλέπω κι εγώ. Dante, εσύ δεν είπες ότι στα σημεία που φαίνονται τρίχες ήταν burned land? Επιφυλάσσομαι βέβαια απ'το ότι οι μ.ο. (μετά οξυζενέ) τρίχες είναι άχρωμες και κοντές...
gezira είπε:xDante, μιλωντας με μια φιλη, για την θεραπευτικη προταση σου, με στριμωξε λεγοντας μου τα παρακατω -λιγο εως πολυ- γνωστα: το οξυζενε, η αμμωνια και καποια paraben στις βαφες μαλλιων εχουν αποδειχθει επιβλαβη και πλεον αποφευγονται... Ενταξει τα αλλα δυο, αλλα ξερει κανεις γιατι και το οξυζενε??? Οσο για το βαψιμο των μαλλιων σου, νομιζω οτι υπαρχουν προιοντα μιας χρησης, που με το (πρωτο) λουσιμο βγαινουν..![]()
xDante είπε:πως γίνεται να αρχίζω και να παρατηρώ τις τριπουλες αυτές με μικρές τρίχες μέσα ενώ ΟΥΤΕ με μινοξ δεν είδα κάτι τέτοιο.....
στην ουσία ηταν λεία επιφάνεια ... τώρα πως γίνεται με την χρήση ΜΟΝΟ οξυζενέ και παρατηρώ αυτό το θάυμα κατ εμε ?
επίσης ... αναφέρομαι στο regrowth δλδ στην ενεργοποίηση ΝΕΩΝ θυλάκων (η επανενεργοποίηση των παλιών πες το όπως θές) αλλά ΔΕΝ ΕΪΧΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ (ουτε καν φαινόταν τπτ)( λαδίλα και λεία επιφάνεια )στα συγκεκριμένα σημεία ΟΥΤΕ με μινοξ δεν έγινε τπτ.....
απο την αρχή αυτό που είπα όταν ξεκίνησα αυτό το ποστ πρότεινα να δοκιμάσουν άτομα με μεγαλη νοργουντ για να διαπιστωθεί αν και σε άλλους συμβαίνει αυτό..
ουτε κανα προϊόν προμοτάρω ουτε λεφτά βγάζω γ αυτό .....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Ωστόσο θα το κάνω μίξη με νερό μάλλον.
baybars είπε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ DANTE! ΩΡΑΙΟΣ! <KEEP ON GOING> ;D
Αντε ρε xDante που χαθηκες;παιδιά έχουμε καμια εξέλιξη στους υπολοιπους ???