ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

παιδια μην ξεχνατε να βγαλετε καμια φωτο τωρα που ειναι αρχη πριν αρχισουν τα αποτελεσματα ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

steve32

New Member

Παιδια συγνωμη, η παραπανω απαντηση παει προς το φιλο LOK σχετικα με το
τσουξιμο....
δεν καταλαβα πως μπηκε λα8ος...
δε το εχω με τα forum [ μαλλον δεν clickara παρα8εση απο το post Tου..]

xDante

Member

Blindfold είπε:
xDante μια ερώτηση, έχεις φωτογραφίες απ'όταν έκανες χρήση των γνωστών προϊόντων;

αυτή είναι στην τελευταία εβδομάδα χρήσης μινοξ αρχες οκτώμβρη......
τα μαλλιά είναι πολύ μεγάλα ......... regrowth με μινοξ δεν είδα παραμόνο αύξηση πάχους τρίχας....
είναι η ποιο κοντινή που έχω...

http://i52.tinypic.com/30msc20.jpg

andrew1989

New Member

εγώ βλέπω πως έχεις το ίδιο μαλλί πάνω κάτω με τις άλλες φωτό ....
έχω κάποια ερωτήματα...
ποσα χρονια έκανες χρήση minoxidil και τι διαφορα είχες από την αρχή τις θεραπείας μέχρι το τέλος?
πιστεύεις κάνει δουλειά για να συντήρηση κάποιος το μαλλί που του έχει απομείνει ?
την μινοξιδίλη την σταμάτησες αρχές oktombrh και ποτε ξεκίνησες με οχυγενε
υπήρχε ενδιάμεσο κενό που έχασες ΌΛΑ σου τα μαλλιά από την διακοπή τις μινοξιδίλης ?

tatini

New Member

To ίδιο βλέπω κι εγώ. Dante, εσύ δεν είπες ότι στα σημεία που φαίνονται τρίχες ήταν burned land? Επιφυλάσσομαι βέβαια απ'το ότι οι μ.ο. (μετά οξυζενέ) τρίχες είναι άχρωμες και κοντές...

lab_rat

Member

dimitris1991 είπε:
lab_hair για να καταλαβω, εσυ ψαχνεις κατι το οποιο θα το εφαρμοζεις και οταν το σταματησεις θα συνεχιζεις να εχεις μαλλια??? :eek:
Μαλλον το αντιθετο λεω! Δν καταλαβαινω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα :chinscratch

xDante

Member

andrew1989 είπε:
εγώ βλέπω πως έχεις το ίδιο μαλλί πάνω κάτω με τις άλλες φωτό ....
έχω κάποια ερωτήματα...
ποσα χρονια έκανες χρήση minoxidil και τι διαφορα είχες από την αρχή τις θεραπείας μέχρι το τέλος?
πιστεύεις κάνει δουλειά για να συντήρηση κάποιος το μαλλί που του έχει απομείνει ?
την μινοξιδίλη την σταμάτησες αρχές oktombrh και ποτε ξεκίνησες με οχυγενε
υπήρχε ενδιάμεσο κενό που έχασες ΌΛΑ σου τα μαλλιά από την διακοπή τις μινοξιδίλης ?
κάτι συνταρακτικό όπως με το οξυζενέ τωρα οχι....
minox 3 μηνες και κατι......
συντήρηση ίσως...
οξυζενέ ξεκίνησα τελη νοέμβρη ......
ως τότε είχα χάσει όλη τα ωφέλη της μινοξ....
μην ξεγελιέστε απο την φωτο τα μαλλιά είναι πολύ μακρυα !

Blindfold είπε:
To ίδιο βλέπω κι εγώ. Dante, εσύ δεν είπες ότι στα σημεία που φαίνονται τρίχες ήταν burned land? Επιφυλάσσομαι βέβαια απ'το ότι οι μ.ο. (μετά οξυζενέ) τρίχες είναι άχρωμες και κοντές...
έχω αναφέρει οτι οι άσπρες-ξανθές τρίχες αδικούν το regrwoth .......... και επίσης τα μαλλιά τα έιχα κουρέψει στο 1 πριν 3 εβδομάδες σχεδόν ξουρα δλδ.
burned land ήταν ..... ότι βλέπεις μαύρη τρίχα στις νέες φωτος μου είχε απομείνει.........

θα με κάνετε να τα βάψω ρε σεις και δεν θέλω ακόμη.... :mad:

gezira

Member

xDante, μιλωντας με μια φιλη, για την θεραπευτικη προταση σου, με στριμωξε λεγοντας μου τα παρακατω -λιγο εως πολυ- γνωστα: το οξυζενε, η αμμωνια και καποια paraben στις βαφες μαλλιων εχουν αποδειχθει επιβλαβη και πλεον αποφευγονται... Ενταξει τα αλλα δυο, αλλα ξερει κανεις γιατι και το οξυζενε??? Οσο για το βαψιμο των μαλλιων σου, νομιζω οτι υπαρχουν προιοντα μιας χρησης, που με το (πρωτο) λουσιμο βγαινουν.. :)

xDante

Member

gezira είπε:
xDante, μιλωντας με μια φιλη, για την θεραπευτικη προταση σου, με στριμωξε λεγοντας μου τα παρακατω -λιγο εως πολυ- γνωστα: το οξυζενε, η αμμωνια και καποια paraben στις βαφες μαλλιων εχουν αποδειχθει επιβλαβη και πλεον αποφευγονται... Ενταξει τα αλλα δυο, αλλα ξερει κανεις γιατι και το οξυζενε??? Οσο για το βαψιμο των μαλλιων σου, νομιζω οτι υπαρχουν προιοντα μιας χρησης, που με το (πρωτο) λουσιμο βγαινουν.. :)

και εγώ τα έχω διαβάσει αυτά που λένε για το οξυζενέ ;)
το θέμα είναι οτι δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα απο την 2 μηνών χρήση του .......... εκτός απο τον αποχρωματισμό τουναντίων παρατήρησα τριχοφυϊα γ αυτο και το μοιράστηκα σε αυτό το φόρουμ ............ αν ήταν η ιδέα μου δεν θα το πόσταρα καν με την παραμικρή υποψία ..... τώρα απο εκεί και πέρα εγώ συνεχίζω ακάθεκτος και θα επανέλθω με νεότερες φωτός αργότερα.....
οκ φαντάσου την hariline-γωνίες καμένη γη..... πως γίνεται να αρχίζω και να παρατηρώ τις τριπουλες αυτές με μικρές τρίχες μέσα ενώ ΟΥΤΕ με μινοξ δεν είδα κάτι τέτοιο.....
στην ουσία ηταν λεία επιφάνεια ... τώρα πως γίνεται με την χρήση ΜΟΝΟ οξυζενέ και παρατηρώ αυτό το θάυμα κατ εμε ?
επίσης ... αναφέρομαι στο regrowth δλδ στην ενεργοποίηση ΝΕΩΝ θυλάκων (η επανενεργοποίηση των παλιών πες το όπως θές) αλλά ΔΕΝ ΕΪΧΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ (ουτε καν φαινόταν τπτ)( λαδίλα και λεία επιφάνεια )στα συγκεκριμένα σημεία ΟΥΤΕ με μινοξ δεν έγινε τπτ.....
αντε εξηγήστε το μου κάποιος αυτό......
τι να μου έλειπε δλδ...... ο δερματολόγος που είχα πάει μου είχε διαγνώσει ΑΑ ..... δεν είναι οτι είχα κάτι το παθολογικό (νταξ και η αλωπέκεια παθολογικό είναι ) αλλα τπτ αλλο...
απο την αρχή αυτό που είπα όταν ξεκίνησα αυτό το ποστ πρότεινα να δοκιμάσουν άτομα με μεγαλη νοργουντ για να διαπιστωθεί αν και σε άλλους συμβαίνει αυτό..
ουτε κανα προϊόν προμοτάρω ουτε λεφτά βγάζω γ αυτό .....
παρατήρησα κάτι το έκανα γνωστό και απο εκεί και πέρα ο κάθε ένας βγάζει τα συμπεράσματά του μόνος του είτε δοκιμάζει το πείραμά μου.....
παρατηρείστε την φωτο απο το 2009... βέβαια τα εχω κοντα κουρεμένα αλλά βγάζεις κάποια συμπεράσματα όσο να ναι.. χελαιν και γωνίες καμένη γη... αυτό ισχύει αυτό απέδειξα με την φωτό...
η νεότερη φωτό είναι με μαλιά πολύ μακρυά τα οποία συμετείχαν στην κάλυψη όσο γίνεται κάποων περιοχών.......

αυτά ;)

xaris@

New Member

Πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά τα νέα....όμως αν το εφαρμόσουμε εμείς οι μαυρομάλληδες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε σαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ....δηλαδοί ασπρόμαυροι, αφού τριγύρω τα μαλλιά θα είναι μαύρα και πάνω άσπρα!!!!Ελπίζω πως αν όλα πάνε καλά το επόμενο φάρμακο που θα ψάχνουμε θα είναι κάτι που να μαυρίζει τα άσπρα μαλλιά...και τότε δεν θα έχουμε να πολεμήσουμε τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες αλλά....τις κομμωτριούλες τις γειτονιάς!!!!Μακάρι ρε παιδιά να δουμε άσπρη μέρα, έστω και με άσπρα μαλλιά!Και να σας πω και κατι άλλο????προτιμώ στα γενέθλια μου να μου τραγουδανε...μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά, παρά μεγάλος να γίνεις να βγάλεις μαλλιά!!! :p

:p :p :p :p :p :p :p :p

Άκης

Administrator

xDante είπε:
πως γίνεται να αρχίζω και να παρατηρώ τις τριπουλες αυτές με μικρές τρίχες μέσα ενώ ΟΥΤΕ με μινοξ δεν είδα κάτι τέτοιο.....
στην ουσία ηταν λεία επιφάνεια ... τώρα πως γίνεται με την χρήση ΜΟΝΟ οξυζενέ και παρατηρώ αυτό το θάυμα κατ εμε ?
επίσης ... αναφέρομαι στο regrowth δλδ στην ενεργοποίηση ΝΕΩΝ θυλάκων (η επανενεργοποίηση των παλιών πες το όπως θές) αλλά ΔΕΝ ΕΪΧΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ (ουτε καν φαινόταν τπτ)( λαδίλα και λεία επιφάνεια )στα συγκεκριμένα σημεία ΟΥΤΕ με μινοξ δεν έγινε τπτ.....

απο την αρχή αυτό που είπα όταν ξεκίνησα αυτό το ποστ πρότεινα να δοκιμάσουν άτομα με μεγαλη νοργουντ για να διαπιστωθεί αν και σε άλλους συμβαίνει αυτό..
ουτε κανα προϊόν προμοτάρω ουτε λεφτά βγάζω γ αυτό .....

Χτες που έτυχε και πέρασα από φαρμακείο, αγόρασα ένα μπουκαλάκι οξυζενέ για να το δοκιμάσω στους κροτάφους που όταν ήμουν στο big3 είχα παρατηρήσει μόνο baby hair,τρίχες που αρνούνταν πεισματικά να μακρύνουν.
Οπότε θα το τεστάρω εγώ εκεί και θα σας πω νεότερα.

Ωστόσο θα το κάνω μίξη με νερό μάλλον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Lok, έτσι για δοκιμή θα το κάνω για να δοκιμάσω αν δεν ασπρίζει τόσο πολύ το μαλλί, πχ τα πλαϊνά κοντινά που λογικά θα πέφτει το οξυζενέ.

steve32

New Member

Εγω που βαζω Οξ. μονο στους κροταφους εδω και 1week ,
δεν εγινα ξαν8ος.
Μονο λιγο προς το χρωμα της κανελας,
στις τριχες που ειναι γυρω, αλλα δεν το βλεπεις ευκολα.
Αnyway,
μαρεσουν πολυ κοντα οποτε κα8ε 1,5 εβδομαδα τα κανω 1-2 χιλιοστα,
αρα ετσι το πολυ ξαν8ο που μπορει να προκυψει, 8α φευγει.

Ξεκινησα και Rogaine Foam στο vertex μιας και αρχισαν τα σημαδια αραιωσης.
δεν μπορω να το συγκρινω με αλλους τυπους μινοξ, αλλα και αυτο λιγο λαδωμα το δημιουργει.

alex42

New Member

Μωρέ ας βγει μαλλί και ας βγει και μωβ! LOL

Hairboost

Member

παιδια ριχτε φωτο να δουμε πως παει το πραμα....

παιδιά έχουμε καμια εξέλιξη στους υπολοιπους ???
Αντε ρε xDante που χαθηκες;
Εσυ θα μας κρατας ενημερους για το πως τα πας.
Το ανακοινωσες στις 7 Ιανουαριου.
Αποτελεσματα ειπες ειχες μετα 3-4 βδομαδες,τα πρωτα μαλλον.
Ε εγω αρχισα στις 8 Ιανουαριου,δλδ εχω καμμια 17 μερες αν δεν κανω λαθος,αρα νωρις για να δω κατι ακομα.
Θα αναμενω μετα το μηνα αλλα και λογω ηλικιας ισως σε μενα δεν υπαρξει τετοια ανταποκριση οπως σε σενα.
Θα πω τα συμπτωματα τα κακα που ειχα μεχρι τωρα.
Βλεπω μια αραιωση αλλα πιστευω ειναι φυσιολογικη και λογω των πρωτων ημερων,παντως δε μου μενουν τριχες πολλες στα χερια οπως πρωτα.
Επειδη εχω μαλλια πανω σε ολο το κεφαλι ,απλα ειναι πολυ αραια,(μια τριχα αθηνα,μια σαλλονικη,μια ιωαννινα μια κρητη,ξεχασα τιποτα;)με το μασαζ που εκανα πηραν χρωμα οι τριχες ,εγιναν καπως κανελι μπασταρδι.....
Πηρα μια βαφη χενας φυσικη να κανω μια δοκιμη να δω αν θα σβησει καπως αυτο το αχαρο χρωμα.
Αλλαξα απο χθες το τροπο που το βαζω στο κεφαλι,το οξυζενε.
Εβαλα σε ενα μικρο μπουκαλακι και με αυτα που καθαριζουμε τ'αυτια το βουταω και σιγα σιγα το περναω στο κεφαλι.
Ειναι λιγο ποιο χρονοβορο αλλα δε μπανιαριζονται οι τριχες οπως πρωτα,καποιες την γλυτωνουν.
Γινεται μασαζ παλι αφου αν το ζορισεις κοκινιζει το δερμα.
Εκεινο το σμηγμα παντως που το ειχα πλουσιο δεν το βλεπω πια.
Αυτα τα ολιγα.
Συνεχιζω παντως και θα εξαντλησω το διμηνο.
Περιμενω και απο αλλους αναφορα
και ειδικα απο σενα σε τι σημειο βρισκεται η ολη σου κατασταση.
Γενικα πρεπει ναχεις πανω απο 2 μιση μηνες που το εφαρμοζεις αν δεν κανω λαθος.
Εμεις εχουμε καιρο ακομα.

xDante

Member

φίλε μου μιά χαρά σε βλέπω.... δλδ είχες όντως shedding τις πρώτες 2 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος....
το σμήγμα πάει ε ? ;)

εγώ είμαι σε φάση 2 κοντού κουρέματος και συνεχίζω ακάθεκτος...... οι τριχούλες μεγαλώνουν ;D

είμαι στους 2 μήνες και κατι.......

πολύ αισιόδοξος θα δούμε πότε θα αποφασίσω να ασχοληθώ με καμιά βαφή να φανούν τα πραγματικά αποτελέσματα...

άντε τώρα να πας σε μαγαζί και να ζητάς βαφές και ιστορίες.... και άντε και τι χρώμα να ζητήσω (μπροδοροδοκόκκινο !! ) γιατί έχει ψιλο ανοίξει ενα δυο τόνους όλο το σκαλπ.... η με κανα χρωμοσαμπουάν με βλέπω (το χρώμα παραμένει μυστήριο ) :chinscratch
το κανελί μπασταρδί μετράει !!! :D

βλέποντας και κάνοντας :chinscratch

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα