ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

ποσες φορες βαζεις την ημερα? ποσο ειναι το κοστος? ποση ωρα το αφηνεις στο κεφαλι?

xDante

Member

dimitris1991 είπε:
ποσες φορες βαζεις την ημερα? ποσο ειναι το κοστος? ποση ωρα το αφηνεις στο κεφαλι?

1-2
2.90
δεν το ξεπλένω απορροφάται και δεν αφήνει ίχνη....

Γεια σου βρε φιλαρακι xdante
Δεν ξερω το κατα ποσο θα μας καταφερεις να βγαλουμε μαλλια αλλα να μας κανεις ξανθους το καταφερες χαχαχχα.
Τωρα στα γεραματα απο μαυρομαλλης να ξανθινω αποτομα. :grandpa:
Εγω η φαση ειναι οτι τα φαρμακεια της περιοχης μου δεν εχουν αυτο το οξυζενε που χρησιμοποιεις εσυ αλλα ενα αλλο αλλα ουτε κι'αυτο ξερουν τι περιεχει,επιστημονες σου λεει μετα.
Το ειχε παρει η γυναικα μου εδω και καιρο και εβαζε στο γυιο μου στη μυτη γιατι ματωνε συνεχεια.
Αν γνωριζεις περισσοτερα ενημερωσε με γιατι οσο και αν εψαξα και εδω μεσα δε βρηκα πληροφοριες....
Εσυ εισαι τσακαλι,θα ταψαξες ολα..

oxygene%281%29.jpg

Συνημμένα

• oxygene(1).jpg
    oxygene(1).jpg
    13.2 KB · Προβολές: 13

steve32

New Member

8αυματα!!!
αλλα ρε συ xDante εχεις καμοια φωτο απο το πριν?
Ισως να ανεβασες αλλα να μη το πηρα χαμπαρι.
Ποσα χρονια ηταν Dead Area?
Εγω ειμαι στην 3η μερα, αλλα Βαζω μονο σε κροταφους [ καστανος]
να πω την αλη8εια δε μου μοιαζει να ξαν8αινουν αλλα ειναι πολυυυυ νωρις
....οσο για το αν 8α Ξαναβγουν...cross Fingers!
οπως και να εχει, τρεχα για Copyright!

xDante

Member

steve32 είπε:
8αυματα!!!
αλλα ρε συ xDante εχεις καμοια φωτο απο το πριν?
Ισως να ανεβασες αλλα να μη το πηρα χαμπαρι.
Ποσα χρονια ηταν Dead Area?
Εγω ειμαι στην 3η μερα, αλλα Βαζω μονο σε κροταφους [ καστανος]
να πω την αλη8εια δε μου μοιαζει να ξαν8αινουν αλλα ειναι πολυυυυ νωρις
....οσο για το αν 8α Ξαναβγουν...cross Fingers!
οπως και να εχει, τρεχα για Copyright!

λοιπόν για να σου δώσω να καταλάβει βρήκα μια κοντινή καλή απο το 2009 καλοκαιρι
http://i55.tinypic.com/2yv18io.jpg
δυστυχώς δεν κράτησα φωτός απο την αρχή της θεραπείας για τι το πήρα για χαβαλέ 8)
dead area στα περίεργα σημεία στις γωνίες δλδ χερλαιν και κρουν δυο χρόνια στανταρ ούτε μια τριχούλα......
η τελευταία φωτό είναι κροουν που έιναι το ποιο δύσκολο σημείο... κοιτάξτε στο περίγραμα γύρω γύρω κάτι αρχίζει και φαίνεται ;)

supergeorge είπε:
Δεν ξερω το κατα ποσο θα μας καταφερεις να βγαλουμε μαλλια αλλα να μας κανεις ξανθους το καταφερες χαχαχχα.
Εγω η φαση ειναι οτι τα φαρμακεια της περιοχης μου δεν εχουν αυτο το οξυζενε που χρησιμοποιεις εσυ αλλα ενα αλλο αλλα ουτε κι'αυτο ξερουν τι περιεχει,επιστημονες σου λεει μετα.
Το ειχε παρει η γυναικα μου εδω και καιρο και εβαζε στο γυιο μου στη μυτη γιατι ματωνε συνεχεια.
Αν γνωριζεις περισσοτερα ενημερωσε με γιατι οσο και αν εψαξα και εδω μεσα δε βρηκα πληροφοριες....

oxygene%281%29.jpg
φίλε μου supergeorge δεν την γνωρίζω την μάρκα αυτή αλλά κοίτα στα συστατικά αν γράφει κάτι αν δεν γράφει λογικά είναι σαν αυτό που βάζω
ελπίζω μόνο να γράφει 3% τώρα πιστέυω να κάνει δουλειά.....
διάβασε τα συστατικά και αν έχει πολλά και αν δεν σου κάνει κόπος πόσταρε τα μας εδώ η πέτα το......

supergeorge είπε:

oxygene%281%29.jpg
φίλε μου supergeorge δεν την γνωρίζω την μάρκα αυτή αλλά κοίτα στα συστατικά αν γράφει κάτι αν δεν γράφει λογικά είναι σαν αυτό που βάζω
ελπίζω μόνο να γράφει 3% τώρα πιστέυω να κάνει δουλειά.....
διάβασε τα συστατικά και αν έχει πολλά και αν δεν σου κάνει κόπος πόσταρε τα μας εδώ η πέτα το......

[/quote]

Ok.
Kατσε να δω πως θα την ανεβασω τη φωτο και διαβασε τα μονος σου...

xDante

Member

φωσφορικό οξυ :chinscratch
χαμομήλι
disodium edta δεν νομίζω να πειράζει
φενακετίνη είναι τοπικό αναλγητικό <- ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ ΣΕ ΖΩΑ
[sup]Φαινακετίνης, και προϊόντων που περιέχουν φαινακετίνης, έχει αποδειχθεί σε ζωικό μοντέλο για να έχει ως αποτέλεσμα την πλευρά και μετά την επίδραση της καρκινογένεσης . Στους ανθρώπους, πολλές εκθέσεις υπόθεση έχουν εμπλακεί προϊόντα που περιέχουν φαινακετίνης σε νεοπλάσματα νεοπλάσματα, ιδιαίτερα μεταβατικού επιθηλίου της νεφρικής πυέλου . Σε μια προοπτική σειρά, φαινακετίνης συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο θανάτου λόγω ουρολογικών ή νεφρικές ασθένειες, ο θάνατος οφείλεται σε καρκίνο και θάνατο από καρδιαγγειακά νοσήματα. [ 4 ] Επιπλέον, τα άτομα με γλυκόζη-6-φωσφορικής δεϋδρογονάσης μπορεί να εμφανίσουν οξεία αιμόλυση , ή διάλυσης των κυττάρων του αίματος, ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο. Οξεία αιμόλυση είναι δυνατή στην περίπτωση των ασθενών που αναπτύσσουν ένα IgM απάντηση φαινακετίνης οδηγώντας σε ανοσοσυμπλέγματα που δεσμεύουν στα ερυθροκύτταρα στο αίμα. ερυθροκύτταρα Τα μετά λύονται κατά την συγκροτήματα ενεργοποιήσει το σύστημα συμπληρώματος .
Χρόνια χρήση φαινακετίνης είναι γνωστό ότι οδηγεί σε αναλγητική νεφροπάθεια που χαρακτηρίζεται από νέκρωση νεφρικής θηλής . [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία οδηγεί σε καταστροφή μερικών ή όλων των νεφρικών θηλές στα νεφρά.[/sup]

βεβαια λέει για απο στοματος λήψη....

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=4189&cat=100

παράγγειλε το απο εκεί.......... με αντικαταβολή νομίζω έρχεται...
βέβαια αυτό δεν αναφέρει συστατικά αλλά με αυτά που διαβασα τρόμαξα ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ε καλα,δεν εχουμε σκοπο να το πιουμε...
Οκ...
Συνεχιζουμε ακαθεκτα.
Κατα διαστηματα θατα λεμε.

xDante

Member

supergeorge είπε:
Οκ...
Συνεχιζουμε ακαθεκτα.

όπως νομίζεις αλλα περιγράφει και προιοντα που περιέχουν φενακετίνη..

τέλος παντων αύριο πιστέυω να ξέρουμε και ποια είναι η συνθεση του Ecofarm 3% έστειλα email στην μαμα εταιρεία στην ιταλία 8)

xDante είπε:
[quote author=supergeorge link=topic=2509.msg45528#msg45528 date=1295297882]
Οκ...
Συνεχιζουμε ακαθεκτα.

όπως νομίζεις αλλα περιγράφει και προιοντα που περιέχουν φενακετίνη..

τέλος παντων αύριο πιστέυω να ξέρουμε και ποια είναι η συνθεση του Ecofarm 3% έστειλα email στην μαμα εταιρεία στην ιταλία 8)
[/quote]
Εγω τωρα συμπληρωνω την παραγγελια απο το σαιτ που μουδωσες,ελπιζω να τα καταφερω και να μη μου βγει ο κουκος αηδονι εδω στη Μακεδονια,,,βεβαια θα παρω καμμια 3-4 μπουκαλακια μαζι.
------------------------------
Τελικα εκανα την παραγγελια.
Πηρα 2 μπουκαλια των 500ml
Εν αναμονη τωρα....

akishellas3

Well-Known Member

Dante πες μου κ το εξης φιλε,ειδα οτι το 30% ειναι κ πωσιμο αν το διαλυσεις π.χ. σε ενα ποτηρι μια η δυο σταγονες ,κατι τετοιο διαβασα καπου ,στεκει ? βρηκες κανα 30% ποσιμο να παραγγειλω ?

xDante

Member

akishellas3 είπε:
Dante πες μου κ το εξης φιλε,ειδα οτι το 30% ειναι κ πωσιμο αν το διαλυσεις π.χ. σε ενα ποτηρι μια η δυο σταγονες ,κατι τετοιο διαβασα καπου ,στεκει ? βρηκες κανα 30% ποσιμο να παραγγειλω ?

βρήκα αυτό απο εβαυ

http://cgi.ebay.com/FOOD-GRADE-Hydrogen-Peroxide-35-1L-/140335453206?pt=UK_HealthBeauty_Other_RL&hash=item20aca51416
[sup]Q: I, WHATS THE COST TO SEND ITEMS TO ATHENS GREECE ? Nov-09-10
A: Hi £16 by surface mail Pete[/sup]

λογικά με λίγο ψάξιμο θα έχει και αλλα....
απο ελλάδα δεν εχω βρεί κάτι.....

NoMoreLoss

New Member

Δάντη αγόρασα echofarm 3% γιατί παραλίγω να γίνω lambirgini diablo σε κίτρινο χρώμα με την κρέμα. στα 1.7 ??? ευρώ τα 200ml, πείρα 2 μπουκάλια για τους 4 μήνες μιλάμε αν πιάσει είναι η ποιό φθηνή θεραπεία στον κόσμο

tatini

New Member

Δάντη να μας κρατάς ενήμερους για την οποιαδήποτε αλλαγή (πυκνότητα, ποιότητα, χρώμα, κ.λπ.). Αν το οξυζενέ είναι η θεραπεία στη φαλάκρα παιδιά... ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩ!

xDante

Member

geofish είπε:
Όλοι μαζί τώρα πρέπει να αναφωνήσουμε

smilie_13_Xdante, προχώρα….σε βλέπει όλη η καραφλοχώρα_10_000000_000000_fffffe.png
smilie_13_Xdante, προχώρα….σε βλέπει όλη η καραφλοχώρα_10_000000_000000_fffffe.png

LOL :D :D :D :D :D :D :D
Blindfold είπε:
Δάντη να μας κρατάς ενήμερους για την οποιαδήποτε αλλαγή (πυκνότητα, ποιότητα, χρώμα, κ.λπ.). Αν το οξυζενέ είναι η θεραπεία στη φαλάκρα παιδιά... ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩ!
Ράδιο Αρβύλα 29/12/2010-θα καταρευσω (Τελικος MasterChef)
NoMoreLoss είπε:
Δάντη αγόρασα echofarm 3% γιατί παραλίγω να γίνω lambirgini diablo σε κίτρινο χρώμα με την κρέμα. στα 1.7 ??? ευρώ τα 200ml, πείρα 2 μπουκάλια για τους 4 μήνες μιλάμε αν πιάσει είναι η ποιό φθηνή θεραπεία στον κόσμο

παιδιά εδώ είμαι και συνεχίζω ακάθεκτος ;D
θα κρατάω το νήμα ενήμερο για περαιτέρω εξελίξεις.....
αν είναι αυτή η θεραπεία για την φαλάκρα θα καταρεύσουμε μερικές ψευτοεταιρίες πρώτα........
και πάλι γ αυτό θα βάζω φωτός καθε 1-2 εβδομάδες για να βλέπετε και εσείς τις εξελίξεις της θεραπείας των 3 ευρώ !!!!
επίσης θα ήθελα να αναφέρω οτι οι φώτός αδικούν το regrowth .... πραγματικά πολύ .....
ισως θα πρέπει να βρώ εναν τρόπο να χρωματίσω με ένα προσωρινό βαψιματάκι τις νέες τρίχες για να δείτε και εσείς τι παίζει...
υπάρχει καμία βαφή μίας φοράς η κάτι τέτοιο γνωρίζει κανείς ?
θα φαίνονται λες και έχω κάνει μεταμόσχευση στην hairline ρε σεις :chinscratch
πάντως αυτό που ξανατονίζω και το τονίζω μετα εκπλήξεως είναι οτι υπάρχει regrwoth σε όλους τους θύλακες ....
θα κοιτάξω μήπως βρω τπτ αλλά πάλι φοβάμαι μήπως τα χημικά της βαφής κάνουν καμια πιστιά και έχω rollback :chinscratch

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα