Η χρήση Στεροϊδών Αναβολικών από ιατρούς και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakisgr7

Member
Τελευταια σε ολα τα νηματα σε βλέπουμε να θίγεσαι με το παραμικρό κάθε φορά που λέγεται κάτι για τον συκγκεκριμένο γιατρό...χαζος εισαι εσυ αν νομιζεις οτι δεν μπορουμε να αντιληφθούμε για τον λογο που το κάνεις ολο αυτο....

Ολως τυχαιως για αλλου δεν θιγεσαι αλλά θιγεσαι μονο για αυτον....ποιος ο ρολος σου τελικά εδώ μεσα; γιατι δεν κάνεις το ιδιο για αλλα νηματα αλλων γιατρών;

Ουτε ο ιδιος ο γιατρός να ησουν πίσω από αυτό το προφιλ δεν θα θιγοσουν τοσο πολυ ρε φιλε...ελεος
Πες μου σε ποια αλλα νηματα π συζητιετςι κατι αλλο,πετατε ασχετες μαλακιες?
Καθολου δε με απασχολει αν λες για τον Αναστασακη η τον Τυρκαλα, αλλα μπαινω να διαβασω κατι και ξαφνικα βλεπω σποντες και τα ιδια και τα ιδια σε καθε νημα..
Μηπως εσεις ασχολιεστε μονινως με τα ιδια προσωπα και ψαχνεστε για ιστοριες σε καθε νηνα? το χεις αναρωτηθει εσυβκαι ο φιλος σου που πιο πανω εχει γραψει κατι τυπου "ειναι ψοφιο το φορουμ να αναψουν λιγο τα αιματα"
Επισης σου απαντησα,ειμαι στο payroll του και αναμεσα στα χειρουργεια με straponarei

shearer

Active Member
Πες μου σε ποια αλλα νηματα π συζητιετςι κατι αλλο,πετατε ασχετες μαλακιες?
Καθολου δε με απασχολει αν λες για τον Αναστασακη η τον Τυρκαλα, αλλα μπαινω να διαβασω κατι και ξαφνικα βλεπω σποντες και τα ιδια και τα ιδια σε καθε νημα..
Μηπως εσεις ασχολιεστε μονινως με τα ιδια προσωπα και ψαχνεστε για ιστοριες σε καθε νηνα? το χεις αναρωτηθει εσυβκαι ο φιλος σου που πιο πανω εχει γραψει κατι τυπου "ειναι ψοφιο το φορουμ να αναψουν λιγο τα αιματα"
Επισης σου απαντησα,ειμαι στο payroll του και αναμεσα στα χειρουργεια με straponarei
μια χαρά σε απασχολεί για ποιον λέγεται...γιατι πετάγεται καθε φορά να υποστηρίξεις εναν συγκεκριμένο γιατρό...αλλου αν πει κάτι αλλο κάποιος για αλλο γιατρό δεν ενοχλείσαι και δεν θιγεσαι....αυτό μπορει να υποδηλώνει και τον ρολο σου εδώ μεσα...

Δεν θα έπρεπε να θιγεσαι αλλα να προσπερνάς αν δεν σε ενδιαφέρουν τα σχολια....τοσο απλό.....
ή να κανεις το ιδιο και για αλλα νηματα που μπορει κάποιος αλλος να ειρωνευτεί αλλο γιατρό...ή οταν ειρωνεύεται ο ιδιος ο γιατρός ή πετάει συνεχώς σποντες για αλλους τοτε δεν σε πειράζει ε...;;; αυτά δεν σε ενοχλούν ;

Πολυ επιλεκτικη ειναι η ευαισθησία σου για κάποιο λόγο....

sakisgr7

Member
μια χαρά σε απασχολεί για ποιον λέγεται...γιατι πετάγεται καθε φορά να υποστηρίξεις εναν συγκεκριμένο γιατρό...αλλου αν πει κάτι αλλο κάποιος για αλλο γιατρό δεν ενοχλείσαι και δεν θιγεσαι....αυτό μπορει να υποδηλώνει και τον ρολο σου εδώ μεσα...

Δεν θα έπρεπε να θιγεσαι αλλα να προσπερνάς αν δεν σε ενδιαφέρουν τα σχολια....τοσο απλό.....
ή να κανεις το ιδιο και για αλλα νηματα που μπορει κάποιος αλλος να ειρωνευτεί αλλο γιατρό...ή οταν ειρωνεύεται ο ιδιος ο γιατρός ή πετάει συνεχώς σποντες για αλλους τοτε δεν σε πειράζει ε...;;; αυτά δεν σε ενοχλούν ;

Πολυ επιλεκτικη ειναι η ευαισθησία σου για κάποιο λόγο....
Δειξε μ νημα που λεγονται ειρωνιες κλπ για αλλο γιατρο σε ασχετο νημα..
Στο οτι δεν εχω απαντησει οταν πεταει μαλακιες ο Αναστασακης εχεις δικιο δεν το χω κανει,μαζι σου.
Καθολου δεν θιγομαι αδερφε,μπαινω να διαβασω κατι και ξαφνικα αρχιζουν απο δω και απο κει οι μαλακιες,εσενς δλδ δεν σε εχει κουρασει αυτο?
Ειναι το νημα πχ για φινα?ε θα πεταχτει καποιος με σποντες και υπονοουμενα και μετα πεταγεται και ο αλλος ο καιλας ο γιατρος απανταει
Συνεχεια αυτο γινεται

GeorgeXz

Active Member
στον σάκη απευθύνομαι, επειδή δεν γνωρίζουμε ποι@ είναι πίσω από το ψευδώνυμο χρησιμοποίησα αντωνυμία ουδετέρου πληθυντικού για να πιάσω κάθε περίπτωση (τα κλπ κλπ). Μην μου πουν ότι δεν σέβομαι και τις λοατκι+ δια κ επί ανησυχίες!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GeorgeXz, έχω δείξει μεγάλη ανοχή σε αυτό το νήμα λόγω του πραγματικά ευαίσθητου θέμα των αναβολικών. Οποιαδήποτε όμως άλλη αναφορά, άμεση ή έμμεση σε πραγματικά πρόσωπα και αυθαίρετης συσχετισής τους με το θέμα δεν θα γίνει ανεκτή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

george_hatzi

Well-Known Member
Όλο το νήμα είναι σε άμεση συσχέτιση με την εμφάνιση του Αναστασάκη και το ότι μοιάζει να παίρνει αναβολικά. Ανουσιο, προσβλητικό και επικίνδυνο κατά την άποψη μου. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει. Άσε που πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που θέλει γιατί δίνει πατημα στις θεωρίες περί εμμονών απέναντι στον γιατρό. Που για κάποιους φαίνεται ότι ισχύουν αλλά αυτό δεν χαρακτηρίζει την πλειοψηφία αυτών που ασκούν σοβαρή κριτική στη δουλειά του και μόνο.

Tetrakis

Well-Known Member
Όντως συμφωνώ εδω. Δεν πάω μια τον Αναστασάκη σαν άτομο. Σαν γιατρός έχει ο καθένας τα γούστα του. Εδώ ομως το νήμα εχει εμμεσες αιχμές για λήψη αναβολικων
Όλο το νήμα είναι σε άμεση συσχέτιση με την εμφάνιση του Αναστασάκη και το ότι μοιάζει να παίρνει αναβολικά. Ανουσιο, προσβλητικό και επικίνδυνο κατά την άποψη μου. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει. Άσε που πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που θέλει γιατί δίνει πατημα στις θεωρίες περί εμμονών απέναντι στον γιατρό. Που για κάποιους φαίνεται ότι ισχύουν αλλά αυτό δεν χαρακτηρίζει την πλειοψηφία αυτών που ασκούν σοβαρή κριτική στη δουλειά του και μόνο.

Antonis80

Active Member
Επειδη τον ακολουθω και εχω παει και τον πατερα μου, θεωρω οτι ενω ειναι πολυ υπερβολικος και δεν συμφωνω με πολλλες αποψιες, το θεμα του υπογοναδισμου στους αντρες ειναι ενα οντως μεγαλο και υπαρκτο προβλημα...
ειναι πολυ υπερβολικός γιατι προσπαθει να περάσει το δικο του στον κοσμο....από αυτο βγάζει λεφτά και ζει οπότε δεν θεωρώ οτι μπορει να τον εμπιστευτεί κάποιος ευκολα... εύκολα τους οδηγεί στην εξωγενή τεστοστερόνη και μετά αυτο δεν εχει γυρισμό....
Γενικά οτι ειναι κάποιος γιατρός δεν σημαινει οτι αυτά που λεει ειναι τα σωστά, μπορουν να βρεθουν αλλοι 10 γιατροί που θα τον διαψευσουν...Το οικονομικό κινητρο επηρεάζει το ποσο αντικειμενικός θα ειναι ενας γιατρός σε αυτά που λεει...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πρακτικά η ορμονική αποκατάσταση είναι η επαναφορά της τεστο εντός ορίων, δηλαδή πάνω από 350, κατ' αυτόν πάνω από 400 ανάλογα και το πως αισθάνεται ο ασθενής (ενέργεια, διάθεση, κλπ). Η έλλειψη τεστο στους άνδρες είναι μείζον θέμα. Στα βιντεό του (και έχω δει πολλά γιατί μου τα βγάζει το FB), μάλλον συντηρητικό τον βλέπω με το θέμα, δηλαδή συνιστά καταρχήν τρόπους φυσικής αύξησης της τεστο πριν καταλήξει σε ορμονικές θεραπείες εξωγενούς τέστο.

Antonis80

Active Member
εγω πάντως εχω δει και απο ατομα που πήγαν σε αυτον οτι πολυ ευκολα σου γράφει να πάρεις εξωγενή τέστο ακομα και να μη το χρειάζεσαι πχ να εισαι εντος φυσιλογικων οριων, απλά για να ανέβει αρκετά πιο πάνω π.χ. κάποιοι να το θέλουν για τη μυικη μάζα, οχι βέβαια δόσεις αναβολικών...Ενώ αλλοι γιατροι δεν θα το έγραφαν, αυτος το κανει ευκολα..
Ειπαμε από αυτο ζει, με το να κανεις ραντεβου τηλεφωνικά ή στο ιατρείο να σου κανει εξετάσεις, να σε "συμβουλεύει" κλπ....οπότε αν σε βάλει μεσα στο χορο θα χορεύεις για πάντα μετα και θα τον χρειάζεσαι και κατ' επέκταση θα τον πληρώνεις

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω εμπειρία από αυτόν όσον αφορά επισκέψεις κλπ. Απλά κρίνω μόνο από αυτά που λέει στα βιντεό του.

nine

Active Member
Ειχα παρακολουθησει ενα βιντεο του Γ.Τουλιατου που μιλουσε για την DHT και την φιναστεριδη.
Ειπε ο καλυτερος συνδυασμος για το μαλλι ειναι να παιρνεις dutasteride (αντιανδρογονο) με τεστο (!!).
Ενω αν παρεις μονο το 2ο θα προκαλεσει πολυ μεγαλυτερο προβλημα στο μαλλι αν δεν παρεις duta.

λεπτο 15:17 στο βιντεο

Μπλουζα