Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Ανοίγει thread για να μιλήσουμε αν κάποιος κάνει χρήση αναβολικών; Που κ να κάνει τι ακριβώς μας νοιάζει; Κ όλως τυχαίως για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που έχουν προηγηθεί πολλά. Τώρα θα φταίει πάλι αυτός αν πει ότι ασχολείστε μαζί του και του γίνεται bullying? Κ δε θα φταίει κ ήρωας θα γίνει με τις λαλακίες.
@CVIAL μην παραπονεθείς/εκπλαγείς μετά αν γίνουν τα πάντα ροντέο πάλι. Συγνώμη που στο λέω, αλλά φταις! Ήδη σε δύο χαρακτηρισμούς που έχουν γίνει έπρεπε να πέσει warning κ στον επόμενο ban. Αλλιώς θα είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένεις να γίνει από αυτό το thread? Ταναπου θα γίνουν όλα είναι θέμα χρόνου! Ειλικρινά απορώ, λες κ δεν ξέρεις τι θα γίνει!
Τεσπα, εγώ δεν ασχολούμαι άλλο, θα παρακολουθώ κ θα γελάω. Εχει κουράσει το θέμα πια, έχει γίνει αηδία, εδώ είμαστε για άλλο σκοπό, όχι για το εάν κάνουν χρήση στεροειδων οι γιατροί. Έλεος κάπου.
υπομονή ρε άνθρωπα, έχει και δουλειές ο mod, δεν είναι 24/7 να φροντίζει εμάς κ το φόρουμ.Ακομα περιμενουμε το νοημα που ανοιξε αυτο το νημα ειλικρινα.....τι να πω
Φίλε απαράδεκτο αν αφήνεις τέτοιο υπονοούμενο… Μπορεί να κάνει ότι γουστάρει με το κορμί του. Δεν ενόχλησε κανένανυπομονή ρε άνθρωπα, έχει και δουλειές ο mod, δεν είναι 24/7 να φροντίζει εμάς κ το φόρουμ.
Α ΟΚ, έχεις δίκιο sorry δεν τα είδα είχα ανοιχτή την τρέχουσα σελίδα!Τι εννοείς, ότι ήταν το μετέφερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γενικά μιλάω φυσικά!
Έχετε κανέναν συγκεκριμένο στο μυαλό σας?
Ρε αδερφε,ανοιξες ολοκληρο νημα για κατι παντελως ασχετο με το φορουμ,μιλας για αναβολικα και ιατρους που τα προμοταρουν?που κανουν χρηση οι ιδιοι?δεν εχει καταλαβει κανεις αν ειδες και τι ειδες η τι ακουσες και ανοιξες αυτο το νημαυπομονή ρε άνθρωπα, έχει και δουλειές ο mod, δεν είναι 24/7 να φροντίζει εμάς κ το φόρουμ.
το νήμα, όντως μπορεί να δείχνει άσχετο αλλά συνυπολογίζει την ελαφρότητα με την οποία κάποιοι φλεξάρουν προμοτάροντας έμμεσα θέλω να πιστεύω. Αυτό θεωρείς ότι δεν έχει αντίκτυπο στη σοβαρότητα τους ως ιατρούς και επαγγελματίες?Άσχετο νήμα αλλα παιδια μακριά απο αναβολικα. Γυμναστικη, διατροφη και ολα καλα. Ταπεινή άποψη, κανείς δεν χρειαζεται τέτοια πράγματα. Υγεία πάνω από όλα.
Ντάξει οκ… εχω δει και στο finance καποιους και γυμναστες κλπ. Αν εχεις τρελα με το σωμα σου οκ δεν νομιζω οτι σε επηρεαζει σαν επαγγελματια. Αμα δω καποιον να κοκορεύεται οτι ειναι φουσκωτος και ειναι 30+ οκ απλα ειναι γελοίος ειτε με αναβολικα ειτε οχι.το νήμα, όντως μπορεί να δείχνει άσχετο αλλά συνυπολογίζει την ελαφρότητα με την οποία κάποιοι φλεξάρουν προμοτάροντας έμμεσα θέλω να πιστεύω. Αυτό θεωρείς ότι δεν έχει αντίκτυπο στη σοβαρότητα τους ως ιατρούς και επαγγελματίες?