ΥΓ: Να ανέβει βίντεο με πόζα δικέφαλα να δει κ ο γνωστός νάρκισσοζ-"γιατρός" μόνιμος θαμών του φόρουμ, πως είναι οι φυσικοί![]()
ΓΙώργο, θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς, κάνε όση κριτική θες αλλά μην ξανακατρακυλήσουμε...
ΥΓ: Να ανέβει βίντεο με πόζα δικέφαλα να δει κ ο γνωστός νάρκισσοζ-"γιατρός" μόνιμος θαμών του φόρουμ, πως είναι οι φυσικοί![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αγαπητέ φίλε @CVIAL,ΓΙώργο, θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς, κάνε όση κριτική θες αλλά μην ξανακατρακυλήσουμε...
Μάλλον δεν είδες το βίντεο από την "άλλη" κλινική μέχρι τέλους...Ποιός μίλησε για χρήση στεροειδών; Το προμοτάρησε κανείς εδώ μέσα; Εσύ απλά το συνέδεσες με τον Τουλιάτο χωρίς να υπάρχει καμμία αναφορά από κανέναν. Ίσα-ίσα που τώρα μετά την δική σου αναφορά θα αρχίσουν τα γκουγκλαρίσματα περί Τουλιάτου κλπ.
όσοι έχουν ασχοληθεί και ξέρουν και καταλαβαίνουν. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον βίντεο, χωρίς να ειπωθεί τπτ...
Νομίζω ότι εκφράζεις μια απολυτότητα. Έχεις τέτοια πληροφορία ότι γίνεται χρήση αναβολικών ή απλά κατά την αποψή σου αυτή η εικόνα μονοσήμαντα φωτογραφίζει αναβολικά;Διότι, απλούστατα, θεωρώ απαράδεκτη τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα από γιατρό.
Η προβολή αποτελεσμάτων αναβολικών χωρίς να γίνεται σαφώς αναφορά επ' αυτού μπορεί να παρασύρει.
Σε κάθε περίπτωση, ειδικά από νοσηλευτικό ή ιατρικό προσωπικό, θεωρώ τη συμπεριφορά αυτή απαράδεκτη και αντιδεοντολογική.
Τους λόγους τους εξήγησα παραπάνω. Ορισμένοι επικεντρώνονται στα τεχνικά και μόνο μίας ΜΜ, βλέποντας το δέντρο και μόνο, εγώ αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερα ζητήματα.
Ο καθείς ας πορευτεί όπως νομίζει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έλα είναι αχρείαστο αυτό που κανεις!Όσοι συμφορουμίτες ενδιαφέρονται μπορούνα να σχολιάσουν σχετικά...
@CVIAL, ξέρω ότι είσαι χρονικά πιεσμένος, όποτε μπορέσεις μεταφέρεις κ τα υπόλοιπα εδώ.
Ευχαριστώ,
Γιώργος
Διαφωνώ.Έλα είναι αχρείαστο αυτό που κανεις!
Ο καθεις μπορεί να κάνει ότι θέλει στο σώμα του και καλά κάνει, αν κάνει.
Καλό είναι να επιμένουμε στη διαφάνεια μόνο για αυτά που έχουν να κάνουν με το κοινό, και εκεί υπάρχει πολύ πράγμα για συζήτηση.