Η χρήση Στεροϊδών Αναβολικών από ιατρούς και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ΥΓ: Να ανέβει βίντεο με πόζα δικέφαλα να δει κ ο γνωστός νάρκισσοζ-"γιατρός" μόνιμος θαμών του φόρουμ, πως είναι οι φυσικοί :)

ΓΙώργο, θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς, κάνε όση κριτική θες αλλά μην ξανακατρακυλήσουμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
ΓΙώργο, θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς, κάνε όση κριτική θες αλλά μην ξανακατρακυλήσουμε...
Αγαπητέ φίλε @CVIAL,

Ξέρεις την εκτίμηση που έχω για σένα.

Αποτελεί όμως πάγια και επιτακτική ανάγκη μου, όπως νομίζω και όσων έχουν ασχοληθεί με τη σωματική διάπλαση σε κάποιο σημείο της ζωής τους και τώρα είναι σε κάποια ηλικία να στιλητεύουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, ειδικά δε από νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό!

Γιατί?

Πέραν του γεγονότος ότι είναι παράνομη η χρήση στεροειδών, το σημαντικότερο κατ' εμέ είναι ανήθικη να προβάλλεται χωρίς να γίνεται σαφώς ενημέρωση επ' αυτού. Παντού όπου προβάλεται αυτό γίνεται σαφέστατη αναφερά από το ιστορικό Pump Iron μέχρι τα πιο καινούργια Generation Iron που ο Kai ανοίγει το ψυγείο και είναι τίγκα στα ενέσιμα. Εδώ βγαίνει ένα αποτέλεσμα ΜΜ με τόπικ και τον κρεμάτε στα μανταλάκια...

Διαβάζουν το φόρουμ σου, αρκετά νέα παιδιά, παιδιά που κατά βάθος ίσως να έχουν έλλειψη αυτοεκτίμησης, ίσως να είναι ψυχολογικά down, να το θέσω λαϊκά κ να δελεάζονται να αποκτήσουν ένα γυμνασμένο σώμα γρήγορα και σχετικά άκοπα, ως αντίβαρο.

Ειδικότερα, δε, όταν βλέπω τέτοιες επιδειξιομανής συμπεριφορές ειδικά από νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως προείπα και λόγω της ευκολότερης πρόσβασης σε τέτοια σκευάσματα, το θεωρώ απαράδεκτο να μην γίνεται και η σχετική νύξη. Κάνε ότι κάνεις τέλος πάντων αλλά θα αναφέρεσαι σαφώς τι έχεις χρησιμοποιήσει μόνο και μόνο προς προστασία των νεότερων.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε ή έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν γνωρίζουμε ακριβώς τι γίνεται εκεί έξω και πρέπει να λέμε σαφέστατα και χωρίς υπεκφυγές σε όλα τα νέα παιδιά, ΟΧΙ στα αναβολικά, ΜΑΚΡΙΑ από κύκλους να πάρω αυτό κ θα πάρω μετά το άλλο να μου φτιάξει τη ζημιά που θα κάνει το πρώτο αλλά θα μείνουν τα gains.

Απολογούμαι από την κλινική και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για το άσχετο του ζητήματος, αν θέλει ο CVIAL μπορεί να τα μεταφέρει σε ένα καινούργιο νήμα, το ζήτημα είναι σοβαρότατο!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ποιός μίλησε για χρήση στεροειδών; Το προμοτάρησε κανείς εδώ μέσα; Εσύ απλά το συνέδεσες με τον Τουλιάτο χωρίς να υπάρχει καμμία αναφορά από κανέναν. Ίσα-ίσα που τώρα μετά την δική σου αναφορά θα αρχίσουν τα γκουγκλαρίσματα περί Τουλιάτου κλπ. Για να μην παρεξηγηθώ επίσης δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο ούτε τον συνδέω με προμοτάρισμα τέτοιων ουσιών.

GeorgeXz

Active Member
Ποιός μίλησε για χρήση στεροειδών; Το προμοτάρησε κανείς εδώ μέσα; Εσύ απλά το συνέδεσες με τον Τουλιάτο χωρίς να υπάρχει καμμία αναφορά από κανέναν. Ίσα-ίσα που τώρα μετά την δική σου αναφορά θα αρχίσουν τα γκουγκλαρίσματα περί Τουλιάτου κλπ.
Μάλλον δεν είδες το βίντεο από την "άλλη" κλινική μέχρι τέλους...

Παρακαλώ να υπάρχει, τουλάχιστον, μία ισοβαρής αντιμετώπιση.

Τέλος πάντων, για να μην χαλάμε το νήμα της κλινικής, εάν κρίνεις, θα ήθελα να μεταφέρεις τις αναφορές σε σχετικό νήμα

Όσον αφορά τον τουλιάτο, κάνει ότι κάνει, παλλινοδεί ανάλογα τα χρόνια μεταξύ του μην και του κάνε με προσοχή, αλλά δεν το κρύβει. το έχει κάνει κ επάγγελμα μάλιστα.

Είμαι σίγουρος ότι όταν λάβεις υπόψιν σου όλα τα δεδομένα θα είσαι και εσύ αντίστοιχα ανήσυχος επί τούτου με εμένα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά τα σχόλια θα μεταφερθούν όπως και να έχει. Εννοείς το βίντεο όπου γιατρός και ασθενής επιδεικνύουν τα μπρατσα τους;

GeorgeXz

Active Member
όσοι έχουν ασχοληθεί και ξέρουν και καταλαβαίνουν. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον βίντεο, χωρίς να ειπωθεί τπτ...

Noname12

Active Member
Βρε αδερφέ, γιατί βάζεις φωτιά σε ένα άσχετο post με αναφορά πάλι στον Α; Πέτυχε ο CVIAL με την απειλή των ban να μην γίνεται πλέον κάθε φορά η γνωστή κλωτσοπατινάδα και να μένει η συζήτηση στο αποτέλεσμα χωρίς χαρακτηρισμούς, μπας και μάθει κανένας άνθρωπος τίποτα για τις μμ, τις ατέλειές τους και τις επιλογές που πρέπει να κάνει. Τι νόημα έχουν αυτά τα άσχετα ΥΓ, πραγματικά;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όσοι έχουν ασχοληθεί και ξέρουν και καταλαβαίνουν. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον βίντεο, χωρίς να ειπωθεί τπτ...

Δηλαδή όποιος επιδεικνύει ένα μπράτσο και μάλιστα όχι out of the context, απλά έτυχε ο ασθενής να είναι και αυτός μπρατσαράς και έγινε ένα χιουμοριστικό contest, πρέπει να λογοκρίνεται; Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό σου.

GeorgeXz

Active Member
Διότι, απλούστατα, θεωρώ απαράδεκτη τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα από γιατρό.

Η προβολή αποτελεσμάτων αναβολικών χωρίς να γίνεται σαφώς αναφορά επ' αυτού μπορεί να παρασύρει.

Σε κάθε περίπτωση, ειδικά από νοσηλευτικό ή ιατρικό προσωπικό, θεωρώ τη συμπεριφορά αυτή απαράδεκτη και αντιδεοντολογική.

Τους λόγους τους εξήγησα παραπάνω. Ορισμένοι επικεντρώνονται στα τεχνικά και μόνο μίας ΜΜ, βλέποντας το δέντρο και μόνο, εγώ αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερα ζητήματα.

Ο καθείς ας πορευτεί όπως νομίζει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διότι, απλούστατα, θεωρώ απαράδεκτη τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα από γιατρό.

Η προβολή αποτελεσμάτων αναβολικών χωρίς να γίνεται σαφώς αναφορά επ' αυτού μπορεί να παρασύρει.

Σε κάθε περίπτωση, ειδικά από νοσηλευτικό ή ιατρικό προσωπικό, θεωρώ τη συμπεριφορά αυτή απαράδεκτη και αντιδεοντολογική.

Τους λόγους τους εξήγησα παραπάνω. Ορισμένοι επικεντρώνονται στα τεχνικά και μόνο μίας ΜΜ, βλέποντας το δέντρο και μόνο, εγώ αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερα ζητήματα.

Ο καθείς ας πορευτεί όπως νομίζει.
Νομίζω ότι εκφράζεις μια απολυτότητα. Έχεις τέτοια πληροφορία ότι γίνεται χρήση αναβολικών ή απλά κατά την αποψή σου αυτή η εικόνα μονοσήμαντα φωτογραφίζει αναβολικά;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Ας μην μιλήσουμε συγκεκριμένα, θα μπορούσε να ανοιχθεί λοιπόν ένα πολύ ωραίο νήμα για να συζητήσουμε όσοι το θεωρούμε ενδιαφέρον, "η χρήση στεροϊδών αναβολικών από ιατρούς και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό"

GeorgeXz

Active Member
Όσοι συμφορουμίτες ενδιαφέρονται μπορούνα να σχολιάσουν σχετικά...

@CVIAL, ξέρω ότι είσαι χρονικά πιεσμένος, όποτε μπορέσεις μεταφέρεις κ τα υπόλοιπα εδώ.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

sakisgr7

Member
Δηλαδη σε καθε ποστ, πρεπει να βγαινει καποιος να λεει κατι για τον Αναστασακη?
Μπαινουμε να διαβασουμε κατι και να παρουμε πληροφοριες και σπατε μπαλες σε καθε ποστ με τα ιδια και τα ιδια,εχετε κουρασει.
Πατησανε μπρατσα οι αλλοι στο βιντεο και καθεστε και λετε περι αναβολικων κλπ
οτι ναναι πραγματικα ρε πριχτηδες.
Δεκτο το ban.

Aldo

Well-Known Member
Όσοι συμφορουμίτες ενδιαφέρονται μπορούνα να σχολιάσουν σχετικά...

@CVIAL, ξέρω ότι είσαι χρονικά πιεσμένος, όποτε μπορέσεις μεταφέρεις κ τα υπόλοιπα εδώ.

Ευχαριστώ,

Γιώργος
Έλα είναι αχρείαστο αυτό που κανεις!
Ο καθεις μπορεί να κάνει ότι θέλει στο σώμα του και καλά κάνει, αν κάνει.
Καλό είναι να επιμένουμε στη διαφάνεια μόνο για αυτά που έχουν να κάνουν με το κοινό, και εκεί υπάρχει πολύ πράγμα για συζήτηση.

GeorgeXz

Active Member
Μόλις μεταφέρει ο CVIAL την συζήτηση από το άλλο νήμα θα γίνει κατανοητο για τι ακριβώς συζητάμε

GeorgeXz

Active Member
Έλα είναι αχρείαστο αυτό που κανεις!
Ο καθεις μπορεί να κάνει ότι θέλει στο σώμα του και καλά κάνει, αν κάνει.
Καλό είναι να επιμένουμε στη διαφάνεια μόνο για αυτά που έχουν να κάνουν με το κοινό, και εκεί υπάρχει πολύ πράγμα για συζήτηση.
Διαφωνώ.

Καταρχήν δείχνει χαρακτήρα!

Κατά δεύτερον δείχνει έναν αδίστακτο τόπικ ντίλερ :)

Και εν κατακλείδι είναι παράνομο.

Πόσο μάλλον για ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα λόγω της εύκολης πρόσβασης να πλουτίσουν από αυτό. Σε ένα τυχαίο τζιμάκι να πας, να δεις πόσοι θα σε πλησιάσουν για αναβόλα. Εμπόριο κανονικό.

Τέλος πάντων, μόλις μπουν κ τα υπόλοιπα σχόλια από τον mod θα είναι πιο ευκρινές για το τι συζητάμε...

Marios1982

Well-Known Member
Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Ανοίγει thread για να μιλήσουμε αν κάποιος κάνει χρήση αναβολικών; Που κ να κάνει τι ακριβώς μας νοιάζει; Κ όλως τυχαίως για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που έχουν προηγηθεί πολλά. Τώρα θα φταίει πάλι αυτός αν πει ότι ασχολείστε μαζί του και του γίνεται bullying? Κ δε θα φταίει κ ήρωας θα γίνει με τις λαλακίες.

@CVIAL μην παραπονεθείς/εκπλαγείς μετά αν γίνουν τα πάντα ροντέο πάλι. Συγνώμη που στο λέω, αλλά φταις! Ήδη σε δύο χαρακτηρισμούς που έχουν γίνει έπρεπε να πέσει warning κ στον επόμενο ban. Αλλιώς θα είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένεις να γίνει από αυτό το thread? Ταναπου θα γίνουν όλα είναι θέμα χρόνου! Ειλικρινά απορώ, λες κ δεν ξέρεις τι θα γίνει!

Τεσπα, εγώ δεν ασχολούμαι άλλο, θα παρακολουθώ κ θα γελάω. Εχει κουράσει το θέμα πια, έχει γίνει αηδία, εδώ είμαστε για άλλο σκοπό, όχι για το εάν κάνουν χρήση στεροειδων οι γιατροί. Έλεος κάπου.

Μπλουζα