Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
razor είπε:Και regaine πρωι μεσημερι ας πουμε;;
Fenimore είπε::welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!
Priorin κάψουλες και το σαμπουάν του τα χρησιμοποιούσα για αρκετούς μήνες. Δυστηχώς αποτελέσματα μηδέν.
Επίσης τα σαμπουάν όσο καλά και να είναι δεν επαρκούν από μόνα τους ως ολοκληρωμένη θεραπεία.
Η φιναστερίδη ΔΕΝ είναι μονόδρομος, ευτηχώς υπάρχουν και άλλα αξιόλογα προιόντα σε τοπικές λοσιόν χωρίς ή λιγότερες παρενέργειες!
Το δαφνέλαιο τεχνικά με βάση τα λιπαρά οξέα που έχει είναι dht-blocker. Ήπιο βέβαια, αλλά είναι. Αν εσύ πιστεύεις ότι σου κάνει καλό, όχι μόνο για θεραπεία αλλά και ως ενυδατικό χρησιμοποιησέ το ελεύθερα.
Θα σε συμβούλευα να μην ακούς κάτι τύπους σαν τον skeptikisti που έχουν παροπίδες όταν βλέπουν μπροστά τους την φιναστερίδη. Αυτός ο πειραματισμός από μέρους μας με διάφορα τοπικά, ειδικά τα τελεύταία χρόνια, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά στις θεραπειες.
basilis75 είπε:Exεις παραδειγμα?...
Fenimore είπε:http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2973.0.html
basilis75 είπε:Το super zix II μπορω να το βρω στο εμποριο ή γινεται αποκλειστηκα "στο σπιτι"....?...
Fenimore είπε:Στο σπίτι, υπάρχουν βέβαια και άλλα έτοιμα φυτικά τοπικά blockers στο εμπόριο αλλά είναι πανάκριβα και δεν συμφέρουν σε σχέση με το zix.
basilis75 είπε:Συγνωμη εαν σε κουραζω , μηπως μπορεις να μου υποδειξεις καποια απο αυτα(..φυτικά τοπικά blockers...)...?
Fenimore είπε:Τα πιο γνωστά είναι τα revivogen και crinagen.
Υπάρχουν και άλλα πολλά, λιγότερο αξιόπιστα, όπως αυτά πχ
http://www.ebay.com/itm/ANTI-DHT-HAIR-LOSS-GROWTH-INTENSIVE-SCALP-TREATMENT-/250844730128?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D260620951781%26ps%3D63%26clkid%3D8220803340168571908
http://www.nugenhp.com/content/what-is-nugen.htm
Όπως κατάλαβες η τιμή τους δεν συμφέρει καθόλου, οπότε αν σκέφτεσε να ξεκινήσεις με κάτι παρόμοιο σου συστήνω super zix II.
basilis75 είπε:Συγνωμη για το off topic , Επειδη χρησιμοποιω μινοξ καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να βαλεις ψευδαργυρο (αναφερομαι στο Super Zix) Εχει ομως την ιδια αποτελεσματικοτητα?...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Louloudaki είπε:Είσαι καλά? Μην τολμήσεις να πλένεις τα μαλλιά σου τόσο πολύ. Η τριχόπτωση που έχεις είναι φυσιολογική αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία. Θα λούζεσαι μια φορα τις 4 μέρες αν θες να δεις αποτέλεσμα. Κόψε τα ζελέ πάνω στο μαλλί άσε το δέρμα να αναπνεύσει. οι priorin οι κάψουλες δεν κάνουν τίποτα εγώ χρησιμοποιώ Frezyderm hair force κάψουλες, έχω και εγώ ανδρογενετική αλωπεκία και ξέρω. Μην χρησιμοποιείς δυο φάρμακα σύγχρονος.
minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm
1 φορα την εβδομάδα λούσιμο
ΚΑΙ πρόσεχε αυτό που θα σου πω είναι ΜΟΝΟ για σένα και για την περίπτωση σου δεν είναι για όλους. Θα πάρεις από το φαρμακείο το butavate scalp application θα μετράς 4 σταγόνες κάθε μεσημέρι (για 1 μηνα ΠΡΟΣΟΧΗ όχι παραπάνω μπορεί να έχεις πρόβλημα στύσης γιαυτο)
και ηρέμησε γιατί με το stress το επιβαρύνεις αυτό.
edit: αλλαγή greeklish se Ελληνικά
Louloudaki είπε:Είσαι καλά? Μην τολμήσεις να πλένεις τα μαλλιά σου τόσο πολύ. Η τριχόπτωση που έχεις είναι φυσιολογική αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία. Θα λούζεσαι μια φορα τις 4 μέρες αν θες να δεις αποτέλεσμα. Κόψε τα ζελέ πάνω στο μαλλί άσε το δέρμα να αναπνεύσει. οι priorin οι κάψουλες δεν κάνουν τίποτα εγώ χρησιμοποιώ Frezyderm hair force κάψουλες, έχω και εγώ ανδρογενετική αλωπεκία και ξέρω. Μην χρησιμοποιείς δυο φάρμακα σύγχρονος.
minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm
ΚΑΙ πρόσεχε αυτό που θα σου πω είναι ΜΟΝΟ για σένα και για την περίπτωση σου δεν είναι για όλους. Θα πάρεις από το φαρμακείο το butavate scalp application θα μετράς 4 σταγόνες κάθε μεσημέρι (για 1 μηνα ΠΡΟΣΟΧΗ όχι παραπάνω μπορεί να έχεις πρόβλημα στύσης γιαυτο)
minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm
minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm