Η τριχοπτωση εξαπλωνεται... need help!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

basilis75

New Member
Απ: Η τριχοπτωση εξαπλωνεται... need help!

Fenimore είπε:
:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Priorin κάψουλες και το σαμπουάν του τα χρησιμοποιούσα για αρκετούς μήνες. Δυστηχώς αποτελέσματα μηδέν.
Επίσης τα σαμπουάν όσο καλά και να είναι δεν επαρκούν από μόνα τους ως ολοκληρωμένη θεραπεία.

Η φιναστερίδη ΔΕΝ είναι μονόδρομος, ευτηχώς υπάρχουν και άλλα αξιόλογα προιόντα σε τοπικές λοσιόν χωρίς ή λιγότερες παρενέργειες!

Το δαφνέλαιο τεχνικά με βάση τα λιπαρά οξέα που έχει είναι dht-blocker. Ήπιο βέβαια, αλλά είναι. Αν εσύ πιστεύεις ότι σου κάνει καλό, όχι μόνο για θεραπεία αλλά και ως ενυδατικό χρησιμοποιησέ το ελεύθερα.

Θα σε συμβούλευα να μην ακούς κάτι τύπους σαν τον skeptikisti που έχουν παροπίδες όταν βλέπουν μπροστά τους την φιναστερίδη. Αυτός ο πειραματισμός από μέρους μας με διάφορα τοπικά, ειδικά τα τελεύταία χρόνια, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά στις θεραπειες.

Exεις παραδειγμα?...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Το super zix II μπορω να το βρω στο εμποριο ή γινεται αποκλειστηκα "στο σπιτι"....?...

Στο σπίτι, υπάρχουν βέβαια και άλλα έτοιμα φυτικά τοπικά blockers στο εμπόριο αλλά είναι πανάκριβα και δεν συμφέρουν σε σχέση με το zix.

basilis75

New Member

Fenimore είπε:
Στο σπίτι, υπάρχουν βέβαια και άλλα έτοιμα φυτικά τοπικά blockers στο εμπόριο αλλά είναι πανάκριβα και δεν συμφέρουν σε σχέση με το zix.

Συγνωμη εαν σε κουραζω , μηπως μπορεις να μου υποδειξεις καποια απο αυτα(..φυτικά τοπικά blockers...)...?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Συγνωμη εαν σε κουραζω , μηπως μπορεις να μου υποδειξεις καποια απο αυτα(..φυτικά τοπικά blockers...)...?

Τα πιο γνωστά είναι τα revivogen και crinagen.

Υπάρχουν και άλλα πολλά, λιγότερο αξιόπιστα, όπως αυτά πχ

http://www.ebay.com/itm/ANTI-DHT-HAIR-LOSS-GROWTH-INTENSIVE-SCALP-TREATMENT-/250844730128?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D260620951781%26ps%3D63%26clkid%3D8220803340168571908

http://www.nugenhp.com/content/what-is-nugen.htm

Όπως κατάλαβες η τιμή τους δεν συμφέρει καθόλου, οπότε αν σκέφτεσε να ξεκινήσεις με κάτι παρόμοιο σου συστήνω super zix II.

basilis75

New Member

Fenimore είπε:
Τα πιο γνωστά είναι τα revivogen και crinagen.

Υπάρχουν και άλλα πολλά, λιγότερο αξιόπιστα, όπως αυτά πχ

http://www.ebay.com/itm/ANTI-DHT-HAIR-LOSS-GROWTH-INTENSIVE-SCALP-TREATMENT-/250844730128?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D260620951781%26ps%3D63%26clkid%3D8220803340168571908

http://www.nugenhp.com/content/what-is-nugen.htm

Όπως κατάλαβες η τιμή τους δεν συμφέρει καθόλου, οπότε αν σκέφτεσε να ξεκινήσεις με κάτι παρόμοιο σου συστήνω super zix II.

Συγνωμη για το off topic , Επειδη χρησιμοποιω μινοξ καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να βαλεις ψευδαργυρο (αναφερομαι στο Super Zix) Εχει ομως την ιδια αποτελεσματικοτητα?...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Συγνωμη για το off topic , Επειδη χρησιμοποιω μινοξ καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να βαλεις ψευδαργυρο (αναφερομαι στο Super Zix) Εχει ομως την ιδια αποτελεσματικοτητα?...

Λογικά όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι τελείως άχρηστο. 'Εχει και άλλα συστατικά, εξίσου καλά dht-blockers.

Louloudaki

New Member

Είσαι καλά? Μην τολμήσεις να πλένεις τα μαλλιά σου τόσο πολύ. Η τριχόπτωση που έχεις είναι φυσιολογική αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία. Θα λούζεσαι μια φορα τις 4 μέρες αν θες να δεις αποτέλεσμα. Κόψε τα ζελέ πάνω στο μαλλί άσε το δέρμα να αναπνεύσει. οι priorin οι κάψουλες δεν κάνουν τίποτα εγώ χρησιμοποιώ Frezyderm hair force κάψουλες, έχω και εγώ ανδρογενετική αλωπεκία και ξέρω. Μην χρησιμοποιείς δυο φάρμακα σύγχρονος.

minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm
1 φορα την εβδομάδα λούσιμο
ΚΑΙ πρόσεχε αυτό που θα σου πω είναι ΜΟΝΟ για σένα και για την περίπτωση σου δεν είναι για όλους. Θα πάρεις από το φαρμακείο το butavate scalp application θα μετράς 4 σταγόνες κάθε μεσημέρι (για 1 μηνα ΠΡΟΣΟΧΗ όχι παραπάνω μπορεί να έχεις πρόβλημα στύσης γιαυτο)
και ηρέμησε γιατί με το stress το επιβαρύνεις αυτό.

edit: αλλαγή greeklish se Ελληνικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

Louloudaki είπε:
Είσαι καλά? Μην τολμήσεις να πλένεις τα μαλλιά σου τόσο πολύ. Η τριχόπτωση που έχεις είναι φυσιολογική αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία. Θα λούζεσαι μια φορα τις 4 μέρες αν θες να δεις αποτέλεσμα. Κόψε τα ζελέ πάνω στο μαλλί άσε το δέρμα να αναπνεύσει. οι priorin οι κάψουλες δεν κάνουν τίποτα εγώ χρησιμοποιώ Frezyderm hair force κάψουλες, έχω και εγώ ανδρογενετική αλωπεκία και ξέρω. Μην χρησιμοποιείς δυο φάρμακα σύγχρονος.

minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm
ΚΑΙ πρόσεχε αυτό που θα σου πω είναι ΜΟΝΟ για σένα και για την περίπτωση σου δεν είναι για όλους. Θα πάρεις από το φαρμακείο το butavate scalp application θα μετράς 4 σταγόνες κάθε μεσημέρι (για 1 μηνα ΠΡΟΣΟΧΗ όχι παραπάνω μπορεί να έχεις πρόβλημα στύσης γιαυτο)

Ειπε το λουλουδακι....
Αφου μαθεις για τους κανονες του φορουμ διαβασε και λιγο τα θεματα που υπαρχουν εδω γιατι εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την... :angel:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Louloudaki είπε:

minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm

Όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, γράψε σε ποιον χρήστη αναφέρεσε ή πάτα "παράθεση" δίπλα από το μήνυμά του για να καταλαβαίνουμε.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι όλα λάθος.

Εγώ πχ του τελευταίους μήνες λουζόμουν 2 και 3 φορές την ημέρα, και από μαλλί όχι μόνο δεν έχασα, αλλα η θεραπεία μου έδωσε και άλλο.

Κάποιος που χρησιμοποιεί τοπικά στο κεφάλι του δεν μπορεί να λούζετε 1 φορά την εβδομάδα, θα πιάσει λίγδα.

Το butavate είναι κορτιζόνη, και λεπτένει την επιδερμίδα σε βάθος χρόνου, οπότε ανγκαστικά θα το σταματήσεις, οπότε θα χάσεις και το αποτέλεσμα που σου έδωσε, οπότε είναι χάσιμο χρόνου να το ξεκινήσεις.

crossfire

Well-Known Member

Louloudaki είπε:

minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm

Αδερφε....κανε τα αντιθετα απο ολα οσα λεει το λουλουδακι

kapa

Μέλος του προσωπικού

το butavate ειναι το δυνατοτερο κορτικοστεροειδη στον πλανητη,καταφερε να κανει παρενεργειες στον καπα respect :worshipper :worshipper :worshipper

MANKAR

Active Member

Louloudaki είπε:

minoxidil πρωί και βραδυ
Κάψουλες frezyderm

απο που το στηριζεις οτι μια φορα την εβδομαδα λουσιμο ειναι το σωστο???βεβαια εχω ενα φιλο που τα λουζει μια φορα το μηνα μη σου πω οποτε το θυμηθει και εχει τριχωτο βουρτσακι και πολυ πυκνο!!!!βεβαια εξαρταται αν εχεις πολυ λυπαροτητα και σμηγμα που σε αυτη την περιπτωση ετσι κι αλλιως λουζεσαι κα8ε μερα διοτι δεν αντεχεται!!!!

razor

New Member

Αγαπητο λουλουδακι κανοντας χρηση revivogen και regaine συγχρονως καθημερινα δεν μπορω να μην λουζομαι τουλαχιστον μια φορα την ημερα. Βρισκομαι κοντα στον πρωτο μηνα χρησης του revivogen και εχω μια μικρη μειωση της τριχοπτωσης χωρις ομως να εχει παχυνει η τριχα. Σκεφτομαι μελλοντικα το propecia..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Οι αποψεις δυιστανται.οι περισσοτεροι δερματολογοι απαγορευουν το συχνο λουσιμο.Ενα φιλαρακι παντως ειδε καλυτερα αποταλεσματα με καθημερινο λουσιμο.Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η αληθεια.Ισως η αληθεια να ειναι στην μεση.Παντως για καθημερινο λουσιμο απαγορευεται η χρηση ολων αυτων των σαμπουαν απο σουπερμαρκετ.

somari

Active Member

Η αλήθεια ίσως να μην είναι στη μέση, αλλά στο δέρμα καθενός

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα