Καλησπερα φιλοι μου. Ειμαι 22 ετων στα 18 μου διαγνωστηκε ανδρογενετικη αλλωπεκια. Εκανα μια θεραπεια τοτε με regaine και priorin σαμπουαν βλεποντας καποια αποτελεσματα αρχικα ομως υπηρξα πολυ ασυνεπης στην θεραπεια τοτε στο αρχικο σταδιο της αλλωπεκιας. Τα προηγουμενα δυο χρονια , περασα καποιες μεγαλες στεναχωριες και πολλες στρεσογονες καταστασεις δεν ειχα ομως ιδιαιτερη τριχοπτωση (σημειοωτεον οτι εβαζα regaine οποτε το θυμομουν τοτε). Tους τελευταιους μηνες η τριχοπτωση εχει ενταθει σε πολυ μεγαλο βαθμο , τα μαλλια μου μπροστα εχουν αραιωσει πολυ οι τριχες μου ειναι εξαιρετικα αδυνατες ενω εχει αραιωσει και το πισω μερος λιγο. Αυτην την στιγμη κανω θεραπεια με regaine 5% , δαφνελαιο , βιταμινες priorin (καθως και η διατροφη μου δεν ειναι και η καλυτερη) και σαμπουαν hair force. Μου τα προτεινε η φαρμακοποιος μου. Δεν εχω δει αποτελεσματα καθως ειναι οι πρωτες μερες ακομα , και η τριχοπτωση παραμενει μεγαλη. Δυο ερωτησεις θα ηθελα να σας κανω αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Πρωτον , πως μπορω να μαθω αν ειναι κληρονομικο και δευτερον τι παιζει με τους αναστολεις DHT. Ευχαριστω εκ τον προτερων.