Η τριχοπτωση εξαπλωνεται... need help!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

razor

New Member
Καλησπερα φιλοι μου. Ειμαι 22 ετων στα 18 μου διαγνωστηκε ανδρογενετικη αλλωπεκια. Εκανα μια θεραπεια τοτε με regaine και priorin σαμπουαν βλεποντας καποια αποτελεσματα αρχικα ομως υπηρξα πολυ ασυνεπης στην θεραπεια τοτε στο αρχικο σταδιο της αλλωπεκιας. Τα προηγουμενα δυο χρονια , περασα καποιες μεγαλες στεναχωριες και πολλες στρεσογονες καταστασεις δεν ειχα ομως ιδιαιτερη τριχοπτωση (σημειοωτεον οτι εβαζα regaine οποτε το θυμομουν τοτε). Tους τελευταιους μηνες η τριχοπτωση εχει ενταθει σε πολυ μεγαλο βαθμο , τα μαλλια μου μπροστα εχουν αραιωσει πολυ οι τριχες μου ειναι εξαιρετικα αδυνατες ενω εχει αραιωσει και το πισω μερος λιγο. Αυτην την στιγμη κανω θεραπεια με regaine 5% , δαφνελαιο , βιταμινες priorin (καθως και η διατροφη μου δεν ειναι και η καλυτερη) και σαμπουαν hair force. Μου τα προτεινε η φαρμακοποιος μου. Δεν εχω δει αποτελεσματα καθως ειναι οι πρωτες μερες ακομα , και η τριχοπτωση παραμενει μεγαλη. Δυο ερωτησεις θα ηθελα να σας κανω αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Πρωτον , πως μπορω να μαθω αν ειναι κληρονομικο και δευτερον τι παιζει με τους αναστολεις DHT. Ευχαριστω εκ τον προτερων. :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Η τριχοπτωση εξαπλωνεται... need help!

Γεια σου φιλε.

Αν χανεις στο κλασικο πεταλο (μονο πανω δλδ) και τα πισω μενουν ανεπηρεαστα, ειναι κληρονομικο.
Μονο με ριγκειν αφου εισαι τοσο μικρος, απλα θα καθυστερησεις λιγο το αποτελεσμα. Ξεκινα καναν μπλοκερ ασαπ.

razor

New Member

Φιλε μου το δαφνελαιο το χρησιμοποιω μονο για περιποιηση δεν περιμενω καποιο αποτελεσμα απο εκει. οι αποψεις για τους μπλοκερ ειναι διαφορες οσον αφορα τις παρενεργειες για αυτο και με φοβιζει λιγο. Ποια ειναι η αποψη σου;

εγω εχω ενα χρονο που παιρνω φιναστεριδη. Ειμαι 30 ετων σχεδον :'(
Εχω πολυ καλα αποτελεσματα απο αποψη μαλλιου, το πουλι μου σηκωνεται. Πρωινες σηκωμαρες εχω το πρωι αλλα οχι καθε μερα, δε μπορω να ξερω ποσο ειχα πριν, γιατι πριν ξεκινησω δε σκεφτομουν τετοιες @@##%@# ολη μερα να μετραω ποσο μου κανει κουκου ;D

Αυτη τη περιοδο εχω πεσμενη λιμπιντο (δε θελω να κανω πολυ σεξ) αλλα αυτο μπορει να ειναι και απο αλλες αιτιες, εχω τρελο αγχος με τη δουλεια (πολη πιεση) και χωρισα κιολας.

Γενικα εισαι σε σταυροδρομι αγαπητε μου φιλε.
Αποφασισε αν σε νοιαζει το μαλλι η οχι. Αν σε νοιαζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δοκιμασε φινα τωρα. Αν σε χαλασει, κοψε τη. Αν δε σε χαλασει παρτη για οσο δε σε χαλαει.

Αυτο δε στο λεω για να γινεις πρεζακι, στο λεω γιατι αν σε νοιαζει, καποια στιγμη θα παρεις. Και ειναι καλυτερα να παρεις νωρις, παρα οταν εχεις καραφλιασει ηδη και λες "δε μου φυτρωσε τιποτα". Οι θεραπειες ειναι καλες για διατηρηση, οχι για επανεκφυση.

razor

New Member

ναι ακουω πολυ καλα λογια απο ολους για την φινα . Εν πασει περιπτωσει σε ευχαριστω για τον χρονο σου θα απευθυνθω εκ νεου και σε εναν δερματολογο :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Priorin κάψουλες και το σαμπουάν του τα χρησιμοποιούσα για αρκετούς μήνες. Δυστηχώς αποτελέσματα μηδέν.
Επίσης τα σαμπουάν όσο καλά και να είναι δεν επαρκούν από μόνα τους ως ολοκληρωμένη θεραπεία.

Η φιναστερίδη ΔΕΝ είναι μονόδρομος, ευτηχώς υπάρχουν και άλλα αξιόλογα προιόντα σε τοπικές λοσιόν χωρίς ή λιγότερες παρενέργειες!

Το δαφνέλαιο τεχνικά με βάση τα λιπαρά οξέα που έχει είναι dht-blocker. Ήπιο βέβαια, αλλά είναι. Αν εσύ πιστεύεις ότι σου κάνει καλό, όχι μόνο για θεραπεία αλλά και ως ενυδατικό χρησιμοποιησέ το ελεύθερα.

Θα σε συμβούλευα να μην ακούς κάτι τύπους σαν τον skeptikisti που έχουν παροπίδες όταν βλέπουν μπροστά τους την φιναστερίδη. Αυτός ο πειραματισμός από μέρους μας με διάφορα τοπικά, ειδικά τα τελεύταία χρόνια, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά στις θεραπειες.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

razor είπε:
ναι ακουω πολυ καλα λογια απο ολους για την φινα . Εν πασει περιπτωσει σε ευχαριστω για τον χρονο σου θα απευθυνθω εκ νεου και σε εναν δερματολογο :)
Εισαι μικρος για φιναστεριδη φιλε.Μπορει βεβαια να την χρησιμοποιησεις χωρις να εχεις παρενεργειες αλα να ξερεις οτι με το που θα την κοψεις χανεις κ οτι εχεις κερδισει.Το να παιρνεις ενα φαρμακο σε καθυμερινη βαση δεν ειναι κ οτι καλυτερο,ειδικα απο την στιγμη που δεν τιθεται θεμα υγειας.Ξεκινα μια πιο ηπια θεραπεια κ βλεπεις.......κατι πιο καινουργιο θα βγει.

kos1987

New Member

Λοιπον για να πω και γω την αποψη μ στο παλικαρι...Εχοντας δοκιμασει αρκετα τοπικα μπορω να πω με σιγουρια οτι η δραση τους δεν ειναι τοσο τοπικη, οσο λεμε.Τωρα σαφως ειναι μερα με τη νυχτα με τα συστημικα dht blockers, αναλογα με τον οργανισμο βεβαια.Η φινα π σου ειπε ο skeptikistis αποτελει τη "θεραπεια" εκλογης.Εαν πραγματικα θες το μαλλι τουρλα για λιγο καιρο (γιατι λιγος θα ειναι) δοκιμασε.Μικρος δεν εισαι για φινα.
Πριν επιλεξεις κατι διαβασε προσεκτικα τα αντιστοιχα θεματα.

Κατι καινουργιο θα βγει σιγουρα.Το θεμα ειναι ποσο συντομα και με τι κοστος.

σ.σ Ειμαι 22 ετων στα 18 μου διαγνωστηκε ανδρογενετικη αλλωπεκια. Εκανα μια θεραπεια... η α/α δεν ειναι καποια παθηση που εμφανιστηκε στα 18.Παρτο χαμπαρι χωνεψε το...Γεννηθηκες με αυτα τα γονιδια, απο την πρωτη στιγμη τα μαλλια αυτα ηταν κατασκευασμενα να αραιωσουν και ναι ειναι κληρονομικο...

Fenimore είπε:
:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Priorin κάψουλες και το σαμπουάν του τα χρησιμοποιούσα για αρκετούς μήνες. Δυστηχώς αποτελέσματα μηδέν.
Επίσης τα σαμπουάν όσο καλά και να είναι δεν επαρκούν από μόνα τους ως ολοκληρωμένη θεραπεία.

Η φιναστερίδη ΔΕΝ είναι μονόδρομος, ευτηχώς υπάρχουν και άλλα αξιόλογα προιόντα σε τοπικές λοσιόν χωρίς ή λιγότερες παρενέργειες!

Το δαφνέλαιο τεχνικά με βάση τα λιπαρά οξέα που έχει είναι dht-blocker. Ήπιο βέβαια, αλλά είναι. Αν εσύ πιστεύεις ότι σου κάνει καλό, όχι μόνο για θεραπεία αλλά και ως ενυδατικό χρησιμοποιησέ το ελεύθερα.

Θα σε συμβούλευα να μην ακούς κάτι τύπους σαν τον skeptikisti που έχουν παροπίδες όταν βλέπουν μπροστά τους την φιναστερίδη. Αυτός ο πειραματισμός από μέρους μας με διάφορα τοπικά, ειδικά τα τελεύταία χρόνια, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά στις θεραπειες.

Aυτοι οι πειραματισμοι με φυσικα προιοντα εχουν ξεκινησει απο το 1000πχ, και δεν εχουν αποδωσει καθολου.
Οσον αφορα τα φαρμακα, αυτα μπορεις να τα βαλεις τοπικα και να σε στειλουν αδιαβαστο. Αν θες σου φτιαχνω μια ωραια ακακη τοπικη κρεμουλα χλωρινης. Δε κανει κακο γιατι ειναι "τοπικη" ;D

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Aυτοι οι πειραματισμοι με φυσικα προιοντα εχουν ξεκινησει απο το 1000πχ, και δεν εχουν αποδωσει καθολου.
Οσον αφορα τα φαρμακα, αυτα μπορεις να τα βαλεις τοπικα και να σε στειλουν αδιαβαστο. Αν θες σου φτιαχνω μια ωραια ακακη τοπικη κρεμουλα χλωρινης. Δε κανει κακο γιατι ειναι "τοπικη" ;D

skeptikistis υπαρχουν τοπικα που δρουνε τοπικα...αλλα ειναι πανακριβα γιατι τωρα τα βρισκεις στη "μαυρη αγορα".Οταν σε 2 χρονια θα κυκλοφορησουν στο εμποριο τοτε θα ειναι παμφθηνα.
(βλεπε θεμα cb0301)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:

Ζούσες το 1000πχ να δεις τι γινόταν? Ήξεραν τότε τι είναι dht-blocker? Τότε η ζωή ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, τα μαλλιά θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα τους απασχολούσε.

Την κρέμα χλωρίνης θα την βάλω, εσύ όμως που είσαι fan της κατάπωσης θα την πιεις, σωστά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

καλησπερα , φιλε εγω θα σου προτηνα να ακολουθησεις σε αυτην την ηλικια μια ηπια θεραπεια και οχι πολυ βαρια και οσο περνανε τα χρονια να προσθετεις κατι πιο δυνατο οπως φινα !!!!!

somari

Active Member

"Aυτοι οι πειραματισμοι με φυσικα προιοντα εχουν ξεκινησει απο το 1000πχ, και δεν εχουν αποδωσει καθολου."

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4036.0.html

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:

Κοιτα η φινα ειναι συνθετικο φαρμακο.Τα φαρμακα γενικα στην πλειοψηφια προερχονται απο τη φυση, απλα ειναι πιο συμπυκνωμενα.
Αν ενας παιρνει φινα, μπορει ανετα να το αντικαταστησει με αυτο το φυτο, συμφωνα με εναν ερευνητη που μολις ολοκληρωσε την ερευνα για το μαλλι και παει για την καλοηθη υπερπλ. τ προστατη.
4a05ebcc-7f00-0001-1df3-8239be7cbfab.jpg

το θεμα ειναι οτι θα συμπεριφερεται οπως το αλλο...

razor

New Member

ερωτηση. μπορω να χρησιμοποιησω revivogen μαζι με regaine στην ιδια αγωγη;;;

razor

New Member

επισης κοντευω ενα μηνα χρησης της μινοξιδιλινης κ η τριχοπτωση ειναι χειροτερη. ειναι φυσιολογικη αντιδραση;;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

razor είπε:
ερωτηση. μπορω να χρησιμοποιησω revivogen μαζι με regaine στην ιδια αγωγη;;;

Μπορείς, αλλά με πολλές ώρες διαφορά το ένα με το άλλο και πάντα καλά λουσίματα ενδιάμεσα.

razor είπε:
επισης κοντευω ενα μηνα χρησης της μινοξιδιλινης κ η τριχοπτωση ειναι χειροτερη. ειναι φυσιολογικη αντιδραση;;

Ναι shedding λέγετε... πέφτει η παλιά αδύναμη τρίχα και στην θέση της βγένει νέα πιο παχιά και δυνατή.

razor

New Member

ποσο διαρκει περιπου το no shedding;; απο αυριο ξεκιναω και το revivogen.

razor

New Member

Το προγραμμα μου θα ειναι το εξης : πρωι (γυρω στις 8) regaine και στα καπακια απο το πρωινο βιταμινες. Μεσημερι (γυρω στις 12) λουσιμο και revivogen κατα τις 5 το απογευμα παλι λουσιμο και το βραδυ γυρω στις 11-12 παλι regaine. Τι λετε;;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

razor είπε:
ποσο διαρκει περιπου το no shedding;; απο αυριο ξεκιναω και το revivogen.

"shedding" σκέτο λέγετε, άμα ήταν "no shedding" καλά θα ήταν ;) , αναλόγος τον οργανισμό... συνίθως διαρκεί κανά 2 εβδομάδες πάνω κάτω...

razor είπε:
Το προγραμμα μου θα ειναι το εξης : πρωι (γυρω στις 8) regaine και στα καπακια απο το πρωινο βιταμινες. Μεσημερι (γυρω στις 12) λουσιμο και revivogen κατα τις 5 το απογευμα παλι λουσιμο και το βραδυ γυρω στις 11-12 παλι regaine. Τι λετε;;

Μια χαρά είναι έτσι, αν μπορείς να λούζεσε και τα πρωινά μπορείς να βάζεις το βράδυ το revivogen για να μην είναι τα μαλλιά λαδωμένα την ημέρα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα