Η σημασία της φίνας σε μικρή ηλικία (CVIAL junior)

vagosx

Well-Known Member
Χαίρετε. Ομοιοπαθής και εγώ. Δεν είχα ξεκινήσει στα νιάτα μου φίνα , αν και είχα πέσει σε γιατρό που μου την πρότεινε , και την πάτησα. Επειδή έχω και εγώ να συμβουλέψω νεαρό συγγενή για να μην πάθει τα ίδια, ήθελα να ρωτήσω τι εμπειρία υπάρχει από μακροχρόνιους (και από νεαρή ηλικία) χρήστες φίνας ως προς την τεκνοποίηση. Ένα θέμα είναι αν υπάρχει ζήτημα με την πολύ μειωμένη ποσότητα σπέρματος (για την πιθανότητα σύλληψης) και άλλο θέμα τι γίνεται με την ασφάλεια του εμβρύου αν υπάρχει σύλληψη.
Πολύ σοβαρη απορία του φίλου όσον αφορά την τεκνοποίηση, όντως έχει κανείς χρήστης φίνα έμπειρια για το πόσο καιρό πρέπει να σταματήσει τη φίνα κάποιος πριν από την έναρξη προσπάθειας τεκνοποίησης;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πολύ σοβαρη απορία του φίλου όσον αφορά την τεκνοποίηση, όντως έχει κανείς χρήστης φίνα έμπειρια για το πόσο καιρό πρέπει να σταματήσει τη φίνα κάποιος πριν από την έναρξη προσπάθειας τεκνοποίησης;
Δίκιο έχει και δεν απάντησε κανείς. Κανονικά δεν χρειάζεται καν να την σταματήσεις γιατί η ποσότητα στο σπέρμα είναι αμελητέα για να προκαλέσει κάτι στην εγκυμοσύνη. Αρκετοί που τεκνοποίησαν δεν την σταμάτησαν. Είχε ποστάρει σχετικά και ο @Kostas97. Παρόλαυτά για piece of mind και για να μην δαιμονοποιηθεί η φίνα αν υπάρξει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη, ένα διάστημα 3-4 μήνων είναι υπεραρκετό χωρίς να έχεις και καμμία επίπτωση στο μαλλί. Σε αυτό το διάστημα έχει αποβληθεί από τον οργανισμό.

Dimos_

Member
Δίκιο έχει και δεν απάντησε κανείς. Κανονικά δεν χρειάζεται καν να την σταματήσεις γιατί η ποσότητα στο σπέρμα είναι αμελητέα για να προκαλέσει κάτι στην εγκυμοσύνη. Αρκετοί που τεκνοποίησαν δεν την σταμάτησαν. Είχε ποστάρει σχετικά και ο @Kostas97. Παρόλαυτά για piece of mind και για να μην δαιμονοποιηθεί η φίνα αν υπάρξει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη, ένα διάστημα 3-4 μήνων είναι υπεραρκετό χωρίς να έχεις και καμμία επίπτωση στο μαλλί. Σε αυτό το διάστημα έχει αποβληθεί από τον οργανισμό.
Αν δεν κάνω λάθος και ο @danceworld_2001 είχε τεκνοποιήσει χωρίς να σταματήσει τη φίνα

theoblue

Well-Known Member
Μια χρηστική ερωτηση. Γενικά συστήνεται από ότι έχω διαβάσει η λήψη της αγωγής το βράδυ. Έχει ιδιαίτερη σημασία ή ψιλά γράμματα;

GeorgeXz

Active Member
Μια χρηστική ερωτηση. Γενικά συστήνεται από ότι έχω διαβάσει η λήψη της αγωγής το βράδυ. Έχει ιδιαίτερη σημασία ή ψιλά γράμματα;
Ίσως σχετίζεται με το γεγονός ότι μπορεί να σου δημιουργήσει μία ελαφρά υπνηλία

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL γτ θεωρεις τις ορμονικες εξετασεις πιο απαραιτητες σε μεγαλυτερες ηλικιες;

Αν με ρώταγες για μένα όχι, μόνο το psa θα μέτραγα για να έχω ένα reference πριν ξεκινήσω. Στις μικρότερες ηλικίες το psa είναι ελασσονος σημασίας

GeorgeXz

Active Member
Διαταραχές του νευρικού συστήματος: - Υπνηλία

Αναγράφεται ως πιθανότητα στις ανεπιθύμητες ενέργειες στις οδηγίες του φαρμάκου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

teris28

New Member
Αφήστε ρε τα φαντάσματα…..σε λίγο θα κατηγορηθεί η φίνα για τον πολεμο στην Ουκρανία….
Γενικα υπαρχει μεγαλο θεμα οσο αφορα την φινα ακομα και απο γιατρους , το 2012 ουρολόγος μου ειπε ακριβώς οτι θα χασω το πουλι μου αμα συνεχίσω.

@CVIAL υπάρχει κάποιο θέμα στο φορουμ να ανεβάζουμε την πορεία μας με φίνα/duta όπως γίνεται με την παρουσίαση μεταμοσχεύσεων;μπαίνω στο Reddit να βλέπω timeline με φίνα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL υπάρχει κάποιο θέμα στο φορουμ να ανεβάζουμε την πορεία μας με φίνα/duta όπως γίνεται με την παρουσίαση μεταμοσχεύσεων;μπαίνω στο Reddit να βλέπω timeline με φίνα
κανένα πρόβλημα.

LoverBoy

Well-Known Member
Γενικα υπαρχει μεγαλο θεμα οσο αφορα την φινα ακομα και απο γιατρους , το 2012 ουρολόγος μου ειπε ακριβώς οτι θα χασω το πουλι μου αμα συνεχίσω.
Και τι είναι το πουλί να το χάσεις αδερφέ?Καναρίνι να ανοίξει το κλουβί και να φύγει?

teris28

New Member

Και τι είναι το πουλί να το χάσεις αδερφέ?Καναρίνι να ανοίξει το κλουβί και να φύγει?
ειχα επισκεφτει ουρολογο να μου συνταγογραφησει φινα στο βιβλιαριο του πατερα μου εκεινη την εποχη και απλως ανεφερα πως το βλεπουν ακομα και οι γιατροι , εχω παρει φινα με καποιες διακοπες περιπου 10 χρονια και εχω ξεκινησει ξανα απο τον Δεκεμβριο του 24,

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ειχα επισκεφτει ουρολογο να μου συνταγογραφησει φινα στο βιβλιαριο του πατερα μου εκεινη την εποχη και απλως ανεφερα πως το βλεπουν ακομα και οι γιατροι , εχω παρει φινα με καποιες διακοπες περιπου 10 χρονια και εχω ξεκινησει ξανα απο τον Δεκεμβριο του 24,
Καλά κάθε μέρα συναντάμε άσχετους γιατρούς. Άπειρα παραδείγματα.

Μπλουζα