Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

mikegad

Well-Known Member
Σ ευχαριστώ piros!
Το ρολλερ το είχα κόψει καιρό και πλέον κάνω το 25λεπτο του GOMI που το κατέβασα στις τελευταίες χρήσεις στο 15 λεπτο.Δεν κάνω βαρια χρήση ,έχω μήνες να ματώσω δηλαδή.
Στο σχεδιασμό έχω κολλήσει να γίνει μια όσο το δυνατόν πιο σωστή hairline να ξεμπερδεύω και ας χρειαστώ στο μέλλον πύκνωση πιο πίσω

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν έχεις ικανοποιητική δότρια (για τα δεδομένα σου). Τα 2500 τα έχεις άνετα και αν παρθούν με μεγάλο λόγο 2.3+ θα δώσουν ικανοποιητική κάλυψη γιατί η περιοχή που θες να καλύψεις δεν είναι μεγάλη και έχεις και το μεγάλο πλεονέκτημα ότι τα μαλλιά σου τα κάνεις μπρος και εκεί θα σε βοηθήσουν τα μαμα που έχεις μπροστά από το crown. Φυσικά προυπόθεση η υψηλή φύτρωση. Αν βάλεις μια μεζούρα σε κάτοψη και πλάγια όψη θα σου στείλω μια άποψη. Πάντως αυτή η τριγωνική δεν είναι σωστή.

mikegad

Well-Known Member
Με πήραν πριν λίγο από την κλινική.
Από Παρασκευή έως Σάββατο μεσημέρι θα είναι Κρήτη.
Έκλεισα ραντεβού για Παρασκευή μεσημέρι ,αλλά αν τα καταφέρω να αλλάξω κάτι τρεξίματα που είχα προγραμματίσει θα το αλλάξω για Σάββατο που με βολεύει καλύτερα

mikegad

Well-Known Member
Καταρχήν έχεις ικανοποιητική δότρια (για τα δεδομένα σου). Τα 2500 τα έχεις άνετα και αν παρθούν με μεγάλο λόγο 2.3+ θα δώσουν ικανοποιητική κάλυψη γιατί η περιοχή που θες να καλύψεις δεν είναι μεγάλη και έχεις και το μεγάλο πλεονέκτημα ότι τα μαλλιά σου τα κάνεις μπρος και εκεί θα σε βοηθήσουν τα μαμα που έχεις μπροστά από το crown. Φυσικά προυπόθεση η υψηλή φύτρωση. Αν βάλεις μια μεζούρα σε κάτοψη και πλάγια όψη θα σου στείλω μια άποψη. Πάντως αυτή η τριγωνική δεν είναι σωστή.

CVIAL θα ανεβάσω άμεσα φωτογραφίες κουρεμένος στο μικρότερο μήκος που τα έκοψα ποτε, στο μισο εκατοστό πίσω πλάι και λίγα χιλιοστά μακρύτερα τα πάνω.
Έχω βγάλει και σε σκληρές συνθήκες κάτω από τον ήλιο και ξενέρωσα τελείως.Φαίνονται τέρμα αραιά από παντού.
Δεν είναι σημερινές είναι προ λίγων ημερών.Καμία βδομάδα μετά από αυτές που εχω ανεβάσει στην στην αρχή.
Θα βάλω και με μεζούρα που λες σίγουρα αλλά αργότερα (δεν έχω μεζούρα τώρα) καθώς ειδικά η γνώμη σου με ενδιαφέρει πολύ.

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν οι χειρότερες φωτογραφίες ever ,στο μικρότερο μήκος που τα χω κόψει ever (0,5cm)
Ντάλα μεσημέρι σκυφτός να σκάει ο τζίτζικας.
Κράτησα τις χειρότερες να φαίνεται το χάλι το μαύρο.

Συνημμένα

• DSC_0285.JPG
    DSC_0285.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 152
  • DSC_0286.JPG
    DSC_0286.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 144
  • DSC_0287.JPG
    DSC_0287.JPG
    2.4 MB · Προβολές: 144
  • DSC_0288.JPG
    DSC_0288.JPG
    2.9 MB · Προβολές: 153
  • DSC_0289.JPG
    DSC_0289.JPG
    3 MB · Προβολές: 141

mikegad

Well-Known Member
Ιδιο μήκος (μπορεί να τις είχα βγάλει και ίδια μέρα ,δεν θυμάμαι) κάτω από θερμό φωτισμό

Συνημμένα

• DSC_0261.JPG
    DSC_0261.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 124
  • DSC_0264.JPG
    DSC_0264.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 119
  • DSC_0265.JPG
    DSC_0265.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 116
  • DSC_0266.JPG
    DSC_0266.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 131
  • DSC_0267.JPG
    DSC_0267.JPG
    2.9 MB · Προβολές: 126
  • DSC_0269.JPG
    DSC_0269.JPG
    3 MB · Προβολές: 122

dimitris50423

Well-Known Member
mike νομιζω οτι φαινεται οτι δεν εχεις και την καλυτερη δοτρια. τα πλαινα σου πιστευεις θα τα αγγιξουν καθολου για εξαγωγη? ειναι αρκετα αραια και νομιζω οτι δεν πρεπει να παρουν απο εκει. τι λες εσυ?

mikegad

Well-Known Member
mike νομιζω οτι φαινεται οτι δεν εχεις και την καλυτερη δοτρια. τα πλαινα σου πιστευεις θα τα αγγιξουν καθολου για εξαγωγη? ειναι αρκετα αραια και νομιζω οτι δεν πρεπει να παρουν απο εκει. τι λες εσυ?
Δημήτρη το ξέρω ότι η δότρια δεν είναι δυνατή και ειδικά τα πλαϊνά από ύψος αυτιού και μπροστά.Το έχω αναφέρει και γιαυτό μιλάω και για bodyfue και νορμάλ πυκνώτητες.
Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως είναι το πως αλλάζει την όψη με το πολύ κοντό μήκος με τον δυνατό φωτισμό.Ανάλογα με την κλίση που έβαζα στο κεφάλι κάτω από τον ήλιο άλλαζε και η περιοχή που φαινόταν άδεια ,αλλά παντού μιλάμε.
Μου ρθε μια μέρα και έπιασα την μηχανή και τα πήρα.Μάλλον δεν θα το ξανακάνω :p

Βάζω 2 φώτο που τράβηξα μόλις τώρα κάτω από ψυχρό φωτισμό (4 λάμπες φθορισμού).
Το μαλλί έχει μακρύνει ελάχιστα σε σχέση με τις προηγούμενες και η συνολική εικόνα σαφώς καλύτερη.

Συνημμένα

• DSC_0381.JPG
    DSC_0381.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 126
  • DSC_0382.JPG
    DSC_0382.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 126

mikegad

Well-Known Member
Παιδια αυριο ειναι το ραντεβου.
Αν θελετε να μεταφερω αυτοπροσωπως καποια ερωτηση σας στον κ.Σταθη πειτε μου

koumparos

Well-Known Member
Μια μετρηση στη δοτρια αν μπορεσουν να σου κανουν να δουμε ποσα περιπου grafts εχεις διαθεσιμα.

geok

Member
Να ρωτήσεις για τον σχεδιασμό όσον αφορά την δοτρια που είναι σημαντικό όσον αφορά επόμενη μμ.
Επίσης σχεδιασμός τοποθέτησης των grafts.
Γενικά να δείξεις ύφος ψαγμένου, που είσαι βέβαια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LARIOSO

Active Member
Μακαρι να κανεις ενα καλο deal και να λυσεις το θεμα με τα μαλλια σου καλη επιτυχια λοιπον στη συναντηση!

mikegad

Well-Known Member
Δεν ξέρω καν αν έχουν το μηχάνημα ώστε να μπορούν να κάνουν μέτρηση στην δότρια.
Η συνάντηση θα είναι Κρήτη ,όχι Άθήνα.
Από κοντά με το μάτι βέβαια θα μπορούν να έχουν μια γενική άποψη.Ωστόσο δεν ξέρω αν ο κ.Στάθης είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο.

Έγώ πάνω κάτω ξέρω τι θα ρωτήσω.
Για το αν θέλει να ρωτήσει κανένα άλλο μέλος κάποια γενική πληροφορία το έγραψα πιο πολύ ,αφού θα πάω που θα πάω.Άσχετα με μένα.

imouthis

Active Member
Καλημέρα mikegad

Άποψη μου είναι να βάλεις πάνω από 3500 με την μια έστω και αν χρειαστεί να πληρώσεις και εσύ.

Φυσικά θα πρέπει η δοτρια σου να το αντέχει...

Τους κρόταφους μην τους γεμίσεις έστω και αν το τελικό αποτέλεσμα θα είναι λάθος. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν θα γίνεις 18 αρης ξανά.

Εγώ θα προτιμούσα ότι μου βάλουν να είναι πυκνό και ας είναι οι κροταφοι όχι τόσο καλά σχηματισμενοι.

Όπως και να έχει σου εύχομαι τα καλύτερα.

mikegad

Well-Known Member
Η συνάντηση έγινε αλλά περισσότερα μάλλον θα πω από Δευτέρα
Είμαι ψιλοκομμάτια τώρα και Σαββατοκύριακο θα τρέχω για αγροτικές δουλειές όλη μέρα.Οπότε το βράδυ που θα μπαίνω στο φόρουμ δεν με βλέπω να κάθομαι να γράφω...

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν η συνάντηση έγινε και κράτησε αρκετή ώρα αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά ,ούτε όσον αφορά το θέμα διαφήμιση ,ούτε όσον αφορά την δότρια.Ο κ. Στάθης βέβαια μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και από κοντά.

Στο θέμα διαφήμιση λοιπόν απλά δεν βγάλαμε άκρη.
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο ακριβής τρόπος που θα επιλέξουν ,αλλά το φόρουμ στο οποίο επέμεινα φαίνεται να μην τους νοιάζει και πολύ.
Απ ότι μου είπε ο κ.Στάθης έχει σταματήσει να διαβάζει προσωπικά το φόρουμ (πράγμα που κατάλαβα και εγώ ,αφού δεν είχε καν ιδέα πως είχα ανοίξει θέμα εδώ) και πλέον μπαίνει πολύ σπάνια.Ωστόσο υπάρχουν άτομα από το τμήμα μάρκετινγκ της κλινικής που το παρακολουθούν.
Απ την στιγμή πάντως που δεν τους πολυνοιάζει το φόρουμ και δεν υπάρχει και σαφή εικόνα της διαφήμισης ,δύσκολα τα πράγματα. Κάλλιστα θα μπορούσαν να μου πουν να γυρνάω γυμνός στην Ομόνοια με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι φωνάζοντας "dhi το αποτέλεσμα μετράει".:D:D

Στο θέμα δότρια τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα απ ότι περίμενα (και δεν περίμενα και πολλά)
124 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό μου είπε και πως μπορούν να πάρουν συνολικά 2.500grafts.Οπότε αν προχωρήσω σε μεταμόσχευση μπορούν να πάρουν το αστρονομικό ποσό των 1200-1500(max) grafts ,αφού όπως μου είπε δεν κάνει να πάρουν όλη την δότρια μαζεμένη.Τα γένια είναι αρκετά και θα μπορούσαν να πάρουν μέχρι 700 μοσχεύματα σε μια συνεδρία αφού είναι πιο δύσκολή η εξαγωγή.(Αν δεχόντουσαν να πάρουν και από εκεί βέβαια).
Γενικά η δωρεάν μεταμόσχευση αφορά κανονικά συνεδρία μιας μέρας και αν γίνει και δεχτούν μπορεί να πάνε και για γένια ή/και σώμα μια δεύτερη μέρα.Τα 2500grafts λοιπόν αφορούν την ιδανική περίπτωση και νούμερα όπως 3500 που αναφέρθηκαν ούτε για αστείο.

Το περίεργο τώρα είναι (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια) πριν καμιά διετία σε δικιά μου μέτρηση που είχα κάνει με άπειρες φώτο με μετροταινία στο κεφάλι και φτιάχνοντας το μοντέλο του κεφαλιού μου στο autocad είχα βγάλει 3500grafts .Είχα φάει μέρες τότε να το φτιάξω και έχω φάει τον κόσμο να βρω το φάκελο αλλά παίζει να έχει πάει από format.
Επίσης πριν 2-2.5 χρόνια πάλι είχα γνωρίσει ένα παιδί που κουβεντιάζοντας πως είχε επισκεφτεί την κλινική και του είχαν βγάλει διαθέσιμα 2000grafts (δεν είχε κάνει μεταμόσχευση) και ήταν τερμα ανοιχτός πάνω και με διάχυτη σε ότι είχε μείνει.Συγκρίνοντας να κεφάλια (αφού συζητούσαμε και του έλεγα και γω πως δεν έχω καλή δότρια) και ο ίδιος μου είπε πως αν μου έβγαλαν εμένα 2000 εσύ έχεις σίγουρα τα διπλάσια.

Ειπωθήκαν αρκετά πράγματα και είχαμε και αρκετές διαφωνίες ,αλλά προς το παρόν αυτά για να καταλάβετε τι παίζει.

mikegad

Well-Known Member
Δείγμα πήρε σε 2 σημεία.
Το ένα ήταν καθαρά πίσω κέντρο και το άλλο πάλι πίσω λίγο πιο δεξιά και πάνω (σε καμιά περίπτωση πλάι).
Το πλάι νομίζω πως δεν το υπολόγισε καν.Πλάι μπροστά και γύρω απο το αυτί ήξερα πως δεν μπορούν να μπουν ,αλλά λόγω του ότι ο πατέρας μου έχει ψηλά πλαινά στο ύψος του αυτιού (που ενώνονται με λίγα τριχάκια στην μέση) έλεγα κάτι θα μπορούσαν να πάρουν και από κει

οπότε λογικά το 124 είναι ο μέσος όρος των 2 σημείων που πήρε

mikegad

Well-Known Member
Έβγαλα φώτο να βρώ τα σημεία που μου έκοψαν τρίχες.
Το ένα το βρήκα και είναι πιο ψηλά απ ότι είχα καταλάβει το άλλο δεν το μπορώ να το βρω ,οπότε ίσως και να κάνω λάθος σαυτό που λέω πιο πάνω

Συνημμένα

• DSC_03977.jpg
    DSC_03977.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 88
Μπλουζα