Λοιπόν η συνάντηση έγινε και κράτησε αρκετή ώρα αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά ,ούτε όσον αφορά το θέμα διαφήμιση ,ούτε όσον αφορά την δότρια.Ο κ. Στάθης βέβαια μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και από κοντά.
Στο θέμα διαφήμιση λοιπόν απλά δεν βγάλαμε άκρη.
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο ακριβής τρόπος που θα επιλέξουν ,αλλά το φόρουμ στο οποίο επέμεινα φαίνεται να μην τους νοιάζει και πολύ.
Απ ότι μου είπε ο κ.Στάθης έχει σταματήσει να διαβάζει προσωπικά το φόρουμ (πράγμα που κατάλαβα και εγώ ,αφού δεν είχε καν ιδέα πως είχα ανοίξει θέμα εδώ) και πλέον μπαίνει πολύ σπάνια.Ωστόσο υπάρχουν άτομα από το τμήμα μάρκετινγκ της κλινικής που το παρακολουθούν.
Απ την στιγμή πάντως που δεν τους πολυνοιάζει το φόρουμ και δεν υπάρχει και σαφή εικόνα της διαφήμισης ,δύσκολα τα πράγματα. Κάλλιστα θα μπορούσαν να μου πουν να γυρνάω γυμνός στην Ομόνοια με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι φωνάζοντας "dhi το αποτέλεσμα μετράει".

Στο θέμα δότρια τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα απ ότι περίμενα (και δεν περίμενα και πολλά)
124 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό μου είπε και πως μπορούν να πάρουν συνολικά 2.500grafts.Οπότε αν προχωρήσω σε μεταμόσχευση μπορούν να πάρουν το αστρονομικό ποσό των 1200-1500(max) grafts ,αφού όπως μου είπε δεν κάνει να πάρουν όλη την δότρια μαζεμένη.Τα γένια είναι αρκετά και θα μπορούσαν να πάρουν μέχρι 700 μοσχεύματα σε μια συνεδρία αφού είναι πιο δύσκολή η εξαγωγή.(Αν δεχόντουσαν να πάρουν και από εκεί βέβαια).
Γενικά η δωρεάν μεταμόσχευση αφορά κανονικά συνεδρία μιας μέρας και αν γίνει και δεχτούν μπορεί να πάνε και για γένια ή/και σώμα μια δεύτερη μέρα.Τα 2500grafts λοιπόν αφορούν την ιδανική περίπτωση και νούμερα όπως 3500 που αναφέρθηκαν ούτε για αστείο.
Το περίεργο τώρα είναι (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια) πριν καμιά διετία σε δικιά μου μέτρηση που είχα κάνει με άπειρες φώτο με μετροταινία στο κεφάλι και φτιάχνοντας το μοντέλο του κεφαλιού μου στο autocad είχα βγάλει 3500grafts .Είχα φάει μέρες τότε να το φτιάξω και έχω φάει τον κόσμο να βρω το φάκελο αλλά παίζει να έχει πάει από format.
Επίσης πριν 2-2.5 χρόνια πάλι είχα γνωρίσει ένα παιδί που κουβεντιάζοντας πως είχε επισκεφτεί την κλινική και του είχαν βγάλει διαθέσιμα 2000grafts (δεν είχε κάνει μεταμόσχευση) και ήταν τερμα ανοιχτός πάνω και με διάχυτη σε ότι είχε μείνει.Συγκρίνοντας να κεφάλια (αφού συζητούσαμε και του έλεγα και γω πως δεν έχω καλή δότρια) και ο ίδιος μου είπε πως αν μου έβγαλαν εμένα 2000 εσύ έχεις σίγουρα τα διπλάσια.
Ειπωθήκαν αρκετά πράγματα και είχαμε και αρκετές διαφωνίες ,αλλά προς το παρόν αυτά για να καταλάβετε τι παίζει.