tamaliamoupiso
Well-Known Member
Από όποια πλευρά και αν το δεις.
Χωρίς εμβολιασμό
Με εμβολιασμό
Χωρίς εμβολιασμό
Με εμβολιασμό
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από όποια πλευρά και αν το δεις.
Χωρίς εμβολιασμό
Προβολή συνημμένου 45848
Με εμβολιασμό
Προβολή συνημμένου 45849
Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν τους τρολλαρεις όλους ή σοβαρολογείς tamalliasoupiso.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν τους τρολλαρεις όλους ή σοβαρολογείς tamalliasoupiso.
Φυσικά και δεν τρολλάρω.
Φυσικά και δεν τρολλάρω.
Όχι απλά ρεζίλι...... ξεφτύλα....και νομίζω ότι ουσιαστικά τελείωσε για το τέννις....Βασικα ο Τζοκοβιτς εγινε ρεζιλι παγκοσμιως.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκουσα κάπου ότι τον τρόλλαρε μετά αεροπορική εταιρεία λέγοντας: και εμείς πετάμε με αεροπλάνα αλλά δεν είμαστε αεροπορική εταιρεία……Ο νοβακ βεβαια ειπε οτι δν ειναι κατα των εμβολιων...
Επειδή το νόμισμα έχει 2 πλευρές, υπάρχει και αυτή που μάλλον την προσπερνάς.
Το νόμισμα υπό την έννοιά μου, δεν θα έπρεπε να έχει δύο πλευρές, παρά μία, αυτή του κάνω το μπουρλοεμβόλιο και έχω την εξέλιξη που είχαν όλα τα εμβόλια μέχρι την εμφάνιση του μπουρλά
γτ ομως τοσο επιμονη στην πφαιζερ; η βρετανια πχ κατα κανονα δεν εκανε πφαιζερ.
Εν τω μεταξύ, σήμερα που είχα λίγο χρόνο παραπάνω, είπα να εξασκήσω την αριθμητική του δημοτικού.
10.500.000, επί 5,4% πες 5% για να μην λεπτολογούμε, έχουμε περίπου 530.000 χιλιάδες κρούσματα. Την ίδια μέρα έχουμε 80 θανάτους από covid (λέμε τώρα)
κατά συνέπεια οι θάνατοι από covid στο γενικό πληθυσμό είναι της τάξης του 0.0001%.
Το αστείο είναι οτι η ιδια αποτελεσματικότητα των μέτρων και του εμβολίου δίνει το δικαίωμα σε συνωμοσιολόγους να βγάζουν γλώσσα.
Μου αρέσει που πας με επιχειρήματα να αποκρούσεις συνομωσιολογια/μπουρδολογία tol.
Λερναία ύδρα είναι. Είσαι καταδικασμένος να ''χάσεις''.