Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
λες να χρειάζεται ακόμα το εμβόλιο σε 3 μηνες αν συνεχιστεί η όμικρον με αυτο τον ρυθμό?
Η Όμικρον τις επόμενες μέρες θα ξεπεράσει τα 100k τη μέρα.
Συνεπώς εκτιμώ μέχρι τέλη Μαρτίου,αρχές Απριλίου να έχουμε ξεμπλέξει μια και καλή,εκτός και εμφανιστεί κάποια νέα μετάλλαξη που δε φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα.
Ελπίζω πως όχι και θέλω να πιστεύω είμαστε στην αρχή του τέλους με αυτά τα νούμερα μέσω της φυσικής ανοσίας.

Georgie

Well-Known Member
λες να χρειάζεται ακόμα το εμβόλιο σε 3 μηνες αν συνεχιστεί η όμικρον με αυτο τον ρυθμό?
Θα φανεί , ένα χαρακτηριστικό του COVID είναι η μικρη διάρκεια ανοσίας .
Έρευνα έδειξε ότι το εμβόλιο χρειάζεται και σε όσους νόσησαν.

pagouras

Well-Known Member
PCR χρειάζεται να κάνουν μόνο οι ανεμβολιαστοι για να μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό νοησης, η εμβολιασμενοι καταχωρουνται και με το RAPID είτε από φαρμακειο είτε από ΕΟΔΥ.
Ο ανεμβολιαστος που νοσησει καλό είναι στο 3μηνο να κάνει οπωσδήποτε και εμβόλιο έτσι έχει αυξημένη προστασία και πολύ υψηλά αντισώματα. Όσοι έχουν κολλήσει Δέλτα μπορούν εύκολα να ξανακολλησουν και Όμικρον, ενώ με βαση έρευνα το αντίθετο είναι εξαιρετικά σπάνιο. Σήμερα ο δείκτης θετικοτητας με λίγα τεστ βέβαια είναι 22% !!
Η όμικρον είναι ίσως ο πιο μεταδοτικος ιός που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα, σχεδόν όλος ο περίγυρος μου το προσωπικό μου κ συγγενείς έχουν νοσησει. Το μονο που βλέπω ότι αποδίδει είναι η πολύ σωστή χρήση μάσκας KN95.

vlafo

Well-Known Member
Αυτό ρώτησα και εγώ αλλά φαντάσου δεν ξέρανε από το φαρμακείο.
Αλλά pagoura έχεις δίκιο καταχωρούνται όλα τα rapid από το φαρμακείο,και το πιστοποητικό νόσησης επεκτείνεται.

seeker

Verified MM member
Θα φανεί , ένα χαρακτηριστικό του COVID είναι η μικρη διάρκεια ανοσίας .
Έρευνα έδειξε ότι το εμβόλιο χρειάζεται και σε όσους νόσησαν.

Σωστά. Πολύ λίγα τα αντισώματα για τους νοσήσαντες σε σχέση με το εμβόλιο, μετά απο λίγους μήνες ξανακολλάς.

oreo

Well-Known Member
@vlafo , @vag25 , @Medde , @Stratos και όποιος άλλος νοσεί και τον ξέχασα, περαστικά και σιδερένιοι.
Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα. Μέσω φόρουμ η μετάδοση είναι αστραπιαία. Μακριά απο τα πληκτρολόγια μπας και σωθούμε. Μαξ 25 λεπτά βόσκημα στα νήματα μεταμοσχεύσεων και απο 5 λεπτά το πολύ στα νήματα γενικού ενδιαφέροντος!!! Τα βήματα είναι απλά sign out και αύριο πάλι.

vag25

Well-Known Member
@vlafo , @vag25 , @Medde , @Stratos και όποιος άλλος νοσεί και τον ξέχασα, περαστικά και σιδερένιοι.
Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα. Μέσω φόρουμ η μετάδοση είναι αστραπιαία. Μακριά απο τα πληκτρολόγια μπας και σωθούμε. Μαξ 25 λεπτά βόσκημα στα νήματα μεταμοσχεύσεων και απο 5 λεπτά το πολύ στα νήματα γενικού ενδιαφέροντος!!! Τα βήματα είναι απλά sign out και αύριο πάλι.

Εγω ακομα στην αναμονη για το ποτε θα σκασουν μυτη τα συμπτωματα :p
Ειμαι στην 6 μερα μετα την επαφη με ατομο που ειχε τον ιο. Μου φαινεται αδυνατο να μην εχω κολλησει.

vlafo

Well-Known Member
Ειμαι στην 6 μερα μετα την επαφη με ατομο που ειχε τον ιο. Μου φαινεται αδυνατο να μην εχω κολλησει.
6η μέρα μπορεί και να γλύτωσες.
Κυρίως στην 5η σκάνε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Όταν υπάρχει pleasure στην μέση δεν κολάει vag , μην ανησυχείς :p

ManCyprus87

Well-Known Member
Δεν μπορούμε σύνολο μόνο 30 λεπτά σύνδεσης.
Είναι εξάρτηση το φόρουμ, τρόπος ζωής!

Panos1982

Well-Known Member
Γερά Πάνο, σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε βρει υγίεσταστο και με ένα πιστοποιητικό νόσησης για να μπορείς να πίνεις τα ποτάκια σου χωρίς περιορισμούς.

Σ ευχαριστώ chief,
Ευχομαι κ εγω υγεία κ αισιοδοξία κ καλη χρονια προς ολους και ειδικια για σενα να σε οπλισει με περίσσεια υπομονη ο νεος χρονος για να μας αντεχεις ;)

Kostas97

Well-Known Member
@vlafo Περαστικα ευχομαι και συντομα χωρις το παραμικρο συμπτωμα :)
Αν θυμαμαι καλα η καλυτερη ανοσια εχει αποδειχθει 2 δοσεις εμβολιου + νοσηση σε σχεση με τις τρεις δοσεις.
Αρα "εμβολιαστηκες" λιγο νωριτερα απο ο,τι περιμενες .

manly_Man

Well-Known Member
Η ομικρον έχει το 70% των κρουσμάτων αυτή τη στιγμή. Οι διαφορές με την Δ ειναι τόσο στα συμπώματα που έχει πιο ήπια αλλά μεγάλη μολυσματικότητα, όσο και στον χρόνο επώασης του ιου, δηλαδή τη διάρκεια από τη στιγμή που μπαίνει στον οργανισμό ο ιος μέχρι να εκδηλώσεις συμπτώματα. Στην Ο ο χρόνος επώασης έχει μειωθεί και ειναι 2.5-3 μέρες, ενώ στη Δ 4 μέρες. Με αυτά καταλαβαίνεις ποια μετάλλαξη κόλλησες.

vag25

Well-Known Member
Η ομικρον έχει το 70% των κρουσμάτων αυτή τη στιγμή. Οι διαφορές με την Δ ειναι τόσο στα συμπώματα που έχει πιο ήπια αλλά μεγάλη μολυσματικότητα, όσο και στον χρόνο επώασης του ιου, δηλαδή τη διάρκεια από τη στιγμή που μπαίνει στον οργανισμό ο ιος μέχρι να εκδηλώσεις συμπτώματα. Στην Ο ο χρόνος επώασης έχει μειωθεί και ειναι 2.5-3 μέρες, ενώ στη Δ 4 μέρες. Με αυτά καταλαβαίνεις ποια μετάλλαξη κόλλησες.
οποτε αν εχω κολλησει θα ειναι Δ, γιατι παω στις 6 μερες. Αλλα και αυτο σχετικο ειναι. Καποιοι το εκδηλωνουν αργοτερα.

Αν εχω γλυτωσει και δεν εχω κολλησει απο αυτο, κανω κορονοπαρτι

bobby

Well-Known Member
Αν είχες «προστασία» σαν και την παρακάτω δεν φοβάσαι τίποτα………..:p:p:p:p:p:p:p

Συνημμένα

• 62C4401E-C04F-4C3B-A7E7-3189EF404B28.jpeg
    62C4401E-C04F-4C3B-A7E7-3189EF404B28.jpeg
    39.4 KB · Προβολές: 85

Stratos

Well-Known Member
Βγήκε θετικό το PCR και μπήκα στο σύστημα για το πιστοποιητικό νόσησης, το έβγαλα και μου γράφει μέχρι 6 μήνες. Ισχύει ;

Μπλουζα