Δεν βρίσκω το άρθρο που τα διάβασα αυτά που σου έγραψα για Ο και Δ για να σου το δείξω να τα διαβάσεις .Σήμερα το πρωί τα διάβασαΜετά από 3 μήνες.
Δεν βρίσκω το άρθρο που τα διάβασα αυτά που σου έγραψα για Ο και Δ για να σου το δείξω να τα διαβάσεις .Σήμερα το πρωί τα διάβασαΜετά από 3 μήνες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
λες να χρειάζεται ακόμα το εμβόλιο σε 3 μηνες αν συνεχιστεί η όμικρον με αυτο τον ρυθμό?Μετά από 3 μήνες.
Αν το βρεις πόσταρε τοΔεν βρίσκω το άρθρο που τα διάβασα αυτά που σου έγραψα για Ο και Δ για να σου το δείξω να τα διαβάσεις .Σήμερα το πρωί τα διάβασα
Η Όμικρον τις επόμενες μέρες θα ξεπεράσει τα 100k τη μέρα.λες να χρειάζεται ακόμα το εμβόλιο σε 3 μηνες αν συνεχιστεί η όμικρον με αυτο τον ρυθμό?
Θα φανεί , ένα χαρακτηριστικό του COVID είναι η μικρη διάρκεια ανοσίας .λες να χρειάζεται ακόμα το εμβόλιο σε 3 μηνες αν συνεχιστεί η όμικρον με αυτο τον ρυθμό?
Θα φανεί , ένα χαρακτηριστικό του COVID είναι η μικρη διάρκεια ανοσίας .
Έρευνα έδειξε ότι το εμβόλιο χρειάζεται και σε όσους νόσησαν.
@vlafo , @vag25 , @Medde , @Stratos και όποιος άλλος νοσεί και τον ξέχασα, περαστικά και σιδερένιοι.
Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα. Μέσω φόρουμ η μετάδοση είναι αστραπιαία. Μακριά απο τα πληκτρολόγια μπας και σωθούμε. Μαξ 25 λεπτά βόσκημα στα νήματα μεταμοσχεύσεων και απο 5 λεπτά το πολύ στα νήματα γενικού ενδιαφέροντος!!! Τα βήματα είναι απλά sign out και αύριο πάλι.
6η μέρα μπορεί και να γλύτωσες.Εγω ακομα στην αναμονη για το ποτε θα σκασουν μυτη τα συμπτωματα
Ειμαι στην 6 μερα μετα την επαφη με ατομο που ειχε τον ιο. Μου φαινεται αδυνατο να μην εχω κολλησει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν υπάρχει pleasure στην μέση δεν κολάει vag , μην ανησυχείςΕγω ακομα στην αναμονη για το ποτε θα σκασουν μυτη τα συμπτωματα
Ειμαι στην 6 μερα μετα την επαφη με ατομο που ειχε τον ιο. Μου φαινεται αδυνατο να μην εχω κολλησει.
Δεν μπορούμε σύνολο μόνο 30 λεπτά σύνδεσης.@vlafo , @vag25 , @Medde , @Stratos και όποιος άλλος νοσεί και τον ξέχασα, περαστικά και σιδερένιοι.
Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα. Μέσω φόρουμ η μετάδοση είναι αστραπιαία. Μακριά απο τα πληκτρολόγια μπας και σωθούμε. Μαξ 25 λεπτά βόσκημα στα νήματα μεταμοσχεύσεων και απο 5 λεπτά το πολύ στα νήματα γενικού ενδιαφέροντος!!! Τα βήματα είναι απλά sign out και αύριο πάλι.
Φίλε κοντεύω στο 30 λεπτο , βγαίνω για λίγο και θα ξαναμπώΔεν μπορούμε σύνολο μόνο 30 λεπτά σύνδεσης.
Είναι εξάρτηση το φόρουμ, τρόπος ζωής!
Γερά Πάνο, σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε βρει υγίεσταστο και με ένα πιστοποιητικό νόσησης για να μπορείς να πίνεις τα ποτάκια σου χωρίς περιορισμούς.
οποτε αν εχω κολλησει θα ειναι Δ, γιατι παω στις 6 μερες. Αλλα και αυτο σχετικο ειναι. Καποιοι το εκδηλωνουν αργοτερα.Η ομικρον έχει το 70% των κρουσμάτων αυτή τη στιγμή. Οι διαφορές με την Δ ειναι τόσο στα συμπώματα που έχει πιο ήπια αλλά μεγάλη μολυσματικότητα, όσο και στον χρόνο επώασης του ιου, δηλαδή τη διάρκεια από τη στιγμή που μπαίνει στον οργανισμό ο ιος μέχρι να εκδηλώσεις συμπτώματα. Στην Ο ο χρόνος επώασης έχει μειωθεί και ειναι 2.5-3 μέρες, ενώ στη Δ 4 μέρες. Με αυτά καταλαβαίνεις ποια μετάλλαξη κόλλησες.
Αν είχες «προστασία» σαν και την παρακάτω δεν φοβάσαι τίποτα………..Εγω ακομα στην αναμονη για το ποτε θα σκασουν μυτη τα συμπτωματα