Χρόνια πολλά σε ολους εδώ! Καλή χρονιά. Αν και καιρό απών είπα να δώσω και εγώ την εμπειρία μου. Κόλλησα covid, το πρώτο το καλό οχι μεταλλάξεις, 25/09/2020, 15 μήνες πριν δηλαδή, όταν ακόμη δεν υπήρχε καθόλου εμπειρία ούτε εμβόλια. Άγνωστο το πως κόλλησα πραγματικά. Ξαφνική απώλεια γεύσης και όσφρησης και μετά πυρετό 37μιση που έπαιξε ως 38μιση για 2 μέρες, πονοκέφαλος χωρίς όριο και δεν πέρναγε με τίποτα ούτε με φάρμακα, στις 3 μέρες σύνολο απότομη στροφή 180 μοιρών σταμάτησαν όλα. Βιολογικό όπλο ήταν αυτό, οτι πιο ανορθόδοξο έχω ζήσει, λες και κλείνει διακόπτες στο νευρολογικό σύστημα. Την έβγαλα καθαρή χωρίς πνευμονίες τίποτα, όλα οκ καλή κλινική εικόνα, μια κατάπτωση 10 μέρες και μετά περδίκι, η γυναίκα μου λίγο πιο βαριά και 3 μήνες κακουχία και κενά μνήμης, ο μικρός το πέρασε στο πόδι.
25/05/21 έκανα μια δόση astra και πριν 2-3 βδομάδες άλλη μια pfizer. Τα γράφω βέβαια τώρα πολύ περιληπτικά, είχα τρομάξει αρκετά τότε, εγώ δεν αρρωσταίνω ποτέ έχω να κάνω πυρετό από το 2004, οπότε το να κάνω τότε και η όλη φάση ήταν για μένα είδηση. Εχω άπειρο κόσμο που αρρώστησε και άτομα του κύκλου μου νεκρά απο επιπλοκές και ένας σε ΜΕΘ 3 μήνες έκανε να βγει.
Όποιος το υποτιμά κάνει τεράστιο λάθος, εμβολιαστείτε μην το θεωρείτε ρίσκο, το ρίσκο της νόσησης είναι απείρως μεγαλύτερο και αφήνει σύνδρομα μετά για καιρό. Έχω 15 γιατρούς φίλους και έχω πάρει feedback και από αυτούς θετικό ως προς τα εμβόλια.