Η ζωη με Covid-19

koumparos

Well-Known Member
Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν...ακόμα και τα αντιγριπικα που κυκλοφορούνε χρόνια στην αγορά και εξελίσσονται συνεχώς.. 100% αποτελεσματικότητα δεν έχουν..μοναδικό όπλο είναι το εμβόλιο ειδικά για τις μεγάλες ηλικίες και τα αντιικά που μόλις έρχονται...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pagouras

Well-Known Member
Στις ΜΕΘ το 20.5% είναι εμβολιασμένοι και το 79.5% ανεμβολίαστοι σύμφωνα με σημερινά στοιχεία.
Δεν ισχύει το 90% που λες.
Επίσης το ποσοστό των εμβολιασμένων συνέχεια ανεβαίνει. Ίσως το είχες τσεκάρει πριν κανένα μήνα ή περισσότερο
Στις Μεθ είναι 20% εμβολιασμενοι από έναν πληθυσμό 7,5 εκατ. και 80% ανεμβολιαστοι από έναν πληθυσμό 2,5 εκατ. Μην ξαναλέμε τα ίδια μην διαστρεβλωνετε την πραγματικότητα και τους αριθμούς. Και για να σε σόκαρω πιο πολυ για το πόσο "κακα" είναι τα,εμβολια οταν θα εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός στις μεθ θα είναι 100% εμβολιασμενοι.
Και έλεος με τις παρενεργειες των εμβολίων εχουν κάνει 8 δις δόσεις σε όλο τον πλανήτη έχει τα περισσοτερα πραγματικά data είναι τα απο πιο αποτελεσματικά αγγίζοντας το 90% σε αποτροπή θανάτου.

tol

Well-Known Member
Στις ΜΕΘ το 20.5% είναι εμβολιασμένοι και το 79.5% ανεμβολίαστοι σύμφωνα με σημερινά στοιχεία.
Δεν ισχύει το 90% που λες.

Φιλε Παναγιωτη, δεν εισαι καλος στα μαθηματικα.

Σου διαφευγει μια σημαντικη παραμετρος.

Το 80% των ανεμβολιαστων που βρισκονται στις ΜΕΘ προερχεται απο 2.000.000 Ελληνες που συνολικα ειναι ανεμβολιαστοι, ενω το 20% των εμβολιασμενων προερχεται απο 6.500.000 Ελληνες που συνολικα ειναι εμβολιασμενοι.

Επομενως, αν κάνεις τις μαθηματικες πραξεις αναλογικα, τοτε πανω απο το 90% στις ΜΕΘ ειναι οι ανεμβολιαστοι.

Το καταλαβες τωρα καλυτερα; Καταλαβες οτι για αλλη μια φορα εχεις παραπληροφορηθει και αναπαραγαγεις εσφαλμενη πληροφορια;

oreo

Well-Known Member
Δάσκαλε @tol άκυρο αλλά θυμήθηκα τα περι γυμναστικής και επειδή έπιασα τα βαράκια τον τελευταίο καιρό , έχεις καμμιά καλή πρωτεΐνη να προτείνεις ?

Φιλε Παναγιωτη, δεν εισαι καλος στα μαθηματικα.

Σου διαφευγει μια σημαντικη παραμετρος.

Το 80% των ανεμβολιαστων που βρισκονται στις ΜΕΘ προερχεται απο 2.000.000 Ελληνες που συνολικα ειναι ανεμβολιαστοι, ενω το 20% των εμβολιασμενων προερχεται απο 6.500.000 Ελληνες που συνολικα ειναι εμβολιασμενοι.

Επομενως, αν κάνεις τις μαθηματικες πραξεις αναλογικα, τοτε πανω απο το 90% στις ΜΕΘ ειναι οι ανεμβολιαστοι.

Το καταλαβες τωρα καλυτερα; Καταλαβες οτι για αλλη μια φορα εχεις παραπληροφορηθει και αναπαραγαγεις εσφαλμενη πληροφορια;

Αναπαράγω ακριβώς την πληροφορία όπως την διαβάζω, στα μαθηματικά να σε ενημερώσω ότι είμαι πολύ καλός πάντως μιας και έχω και σπουδές και μεταπτυχιακά που σχετίζονται με αυτά.
Ισχύει αυτό που λές ότι αναλογικά αλλάζει το ποσοστό αλλά τα σκέτα νούμερα είναι αυτά που ανέφερα.
Επίσης αναφέρεται ότι στα ποσοστά αυτά, ως εμβολιασμένοι θεωρούνται αυτοι που έχουν κάνει και τις 2 δόσεις και στο 80% των ανεμβολίαστων προσμετρούνται και αυτοι που έχουν κάνει μια δόση ή δεν έχουν παρέλθει οι μέρες από την δεύτερη δόση.
Το ότι κατέβηκε η τρίτη δόση στους 3 μήνες δεν σας υποψιάζει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τους εμβολιασμένους?

tol

Well-Known Member
Δεν γίνονται αυτά, εν μέσω πανδημίας να είναι ανοιχτά τα κλάμπ, τα γήπεδα, τα γυμναστήρια κτλ.
Έχουμε πανδημία όσο και να θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι με το εμβόλιο τελείωσε.

Βρε παιδια, βαλτε, επιτελους, τις σκεψεις σας σε εναν ειρμο. Απο τη μια αμφιβαλλετε για τα εμβολια, απο τη μια διακηρυσσετε τις ατομικες ελευθεριες και απο την αλλη γραφετε οτι δεν μπορει να ειναι ανοιχτα τα γηπεδα, τα κλαμπ, τα γυμναστηρια!!!

Δηλαδη, τι θελετε; Να κλεισουν;

Μα, αν κλεισουν, οι αρνητες και οι επαναστατες της δεκαρας, θα ανεβουν στα καγκελα, θα βγουν στους δρομους και θα αρχισουν να ουρλιαζουν σαν τους λυκους.

Τωρα ειναι ανοιχτα και παρολα αυτα βρισκονται σε ημιαγρια κατασταση. Φανταστειτε τι θα γινει, αν κλεισουν.

Επιτελους, καταλαβετε οτι οσα γραφετε δεν εχουν καμια λογικη.

Σε τελικη αναλυση τι προτεινετε, για να σταματησει η μεταδοτικοτητα του ιου, αφου αμφισβητειτε τα εμβολια; Πειτε ξεκαθαρα τις προτασεις σας;

Να τα κλεισουμε ολα, για να σταματησει η πανδημια; Να κρυφτουμε σε καταγωγια και υπονομους;

Kostas97

Well-Known Member
Δάσκαλε @tol άκυρο αλλά θυμήθηκα τα περι γυμναστικής και επειδή έπιασα τα βαράκια τον τελευταίο καιρό , έχεις καμμιά καλή πρωτεΐνη να προτείνεις ?
Η καλυτερη πρωτεινη ειναι του φαγητου :D
Ειδαλλως, OptimumNutrition καλη επιλογη. Πιο ψαγμενη ειναι η Yamamoto επισης δυνατη αλλα και ακριβη. Και επισης καλες θεωρουντασι και οι Galvanize και Dymatize.

Εγω θα πηγαινα στην κλασσικη καλη επιλογη
Whey Gold Standard - Optimum Nutrition

Βρε παιδια, βαλτε, επιτελους, τις σκεψεις σας σε εναν ειρμο. Απο τη μια αμφιβαλλετε για τα εμβολια, απο τη μια διακηρυσσετε τις ατομικες ελευθεριες και απο την αλλη γραφετε οτι δεν μπορει να ειναι ανοιχτα τα γηπεδα, τα κλαμπ, τα γυμναστηρια!!!

Δηλαδη, τι θελετε; Να κλεισουν;

Μα, αν κλεισουν, οι αρνητες και οι επαναστατες της δεκαρας, θα ανεβουν στα καγκελα, θα βγουν στους δρομους και θα αρχισουν να ουρλιαζουν σαν τους λυκους.

Τωρα ειναι ανοιχτα και παρολα αυτα βρισκονται σε ημιαγρια κατασταση. Φανταστειτε τι θα γινει, αν κλεισουν.

Επιτελους, καταλαβετε οτι οσα γραφετε δεν εχουν καμια λογικη.

Σε τελικη αναλυση τι προτεινετε, για να σταματησει η μεταδοτικοτητα του ιου, αφου αμφισβητειτε τα εμβολια; Πειτε ξεκαθαρα τις προτασεις σας;

Να τα κλεισουμε ολα, για να σταματησει η πανδημια; Να κρυφτουμε σε καταγωγια και υπονομους;

Δεν είπα να τα κλείσουμε όλα όπως παραφράζεις, αλλά δεν νομίζω ότι εν μέσω πανδημίας είναι λογικό να είναι ανοιχτά μέρη που υπάρχει τόσος συνωστισμός.
Γήπεδα, Κλάμπ, Γυμναστήρια.
Μην τσουβαλιάζεις απόψεις. Το ότι έχεις ακούσει μια άποψη από έναν που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο δεν σημαίνει ότι και κάποιος άλλος έχει την ίδια άποψη ή την ίδια κοσμοθεωρία ή τις ίδιες πολιτικές απόψεις.
Από εκεί και πέρα οκ αν θέλετε να συνωστίζεστε και να κολλάτε τον ιο δικό σας πρόβλημα και των οικείων σας

tol

Well-Known Member

Φιλε oreo, προσωπικα τα τρια τελευταια χρονια περνω την impact Whey της My protein. Ειναι απο τις πιο οικονομικες και με καλη φημη. Παραγεται στην Αγγλια, αρα σχετικα αξιοπιστη. Στο site της My protein γινονται εκπτωσεις (βαζω και τον κωδικο του Κογια που διαφημιζει τα προϊοντα...KOGIASMYP). Τα 2,5 κιλα ερχονται περιπου στα 45 ευρω.

Απο κει και περα, φιλε oreo, τα συμπληρωματα (πρωτεϊνη και κρεατινη...ολα τα υπολοιπα ειναι τριχες κατσαρες) δεν ειναι πανακεια.

Για να δεις αποτελεσματα, χρειαζεται αυστηρη διατροφη και συστηματικη προπονηση.

Προσωπικα ειδα τα καλυτερα αποτελεσματα στο σωμα μου τα τελευταια δυο χρονια, οταν τηρω αυστηρα ενα διαιτολογιο περιπου 2.200 θερμιδων με αναλογια 50% πρωτεϊνη, 40% υδατανθρακες, 10% λιπαρα και ταυτοχρονα 6 ημερες την εβδομαδα bodybuilding απο μια ωρα καθημερινα.

oreo

Well-Known Member
Η καλυτερη πρωτεινη ειναι του φαγητου :D
Ειδαλλως, OptimumNutrition καλη επιλογη. Πιο ψαγμενη ειναι η Yamamoto επισης δυνατη αλλα και ακριβη. Και επισης καλες θεωρουντασι και οι Galvanize και Dymatize.

Εγω θα πηγαινα στην κλασσικη καλη επιλογη
Whey Gold Standard - Optimum Nutrition
Muchos gracias Kosta :D :D :D

oreo

Well-Known Member
Φιλε oreo, προσωπικα τα τρια τελευταια χρονια περνω την impact Whey της My protein. Ειναι απο τις πιο οικονομικες και με καλη φημη. Παραγεται στην Αγγλια, αρα σχετικα αξιοπιστη. Στο site της My protein γινονται εκπτωσεις (βαζω και τον κωδικο του Κογια που διαφημιζει τα προϊοντα...KOGIASMYP). Τα 2,5 κιλα ερχονται περιπου στα 45 ευρω.

Απο κει και περα, φιλε oreo, τα συμπληρωματα (πρωτεϊνη και κρεατινη...ολα τα υπολοιπα ειναι τριχες κατσαρες) δεν ειναι πανακεια.

Για να δεις αποτελεσματα, χρειαζεται αυστηρη διατροφη και συστηματικη προπονηση.

Προσωπικα ειδα τα καλυτερα αποτελεσματα στο σωμα μου τα τελευταια δυο χρονια, οταν τηρω αυστηρα ενα διαιτολογιο περιπου 2.200 θερμιδων με αναλογια 50% πρωτεϊνη, 40% υδατανθρακες, 10% λιπαρα και ταυτοχρονα 6 ημερες την εβδομαδα bodybuilding απο μια ωρα καθημερινα.
Σε ευχαριστώ πολύ δάσκαλε :D:D:D

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Το ότι κατέβηκε η τρίτη δόση στους 3 μήνες δεν σας υποψιάζει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τους εμβολιασμένους?

Πιθανόν να θέλουν να θωρακίσουν περισσότερο όλο τον κόσμο ενόψει της μετάλλαξης «Ο». Ίσως χάνουν πιο γρήγορα την αποτελεσματικότητά τους, πχ στο 3μηνο να έπεφτε στο 60% λέω ένα υποθετικό νούμερο, πολλά μπορεί να συμβαίνουν.

Αυτό έλεγα κι εγώ χτες ότι είναι δυνατόν να κάνουμε εμβόλιο ανά 3μηνο? Μου είπαν ότι και ανά 15 ημέρες θα κάνουμε, εφόσον το πουν οι «ειδικοί». Γι’ αυτό έλεγα ότι ο κόσμος έχει κουραστεί με τα πολλά μέτρα και απαγορεύσεις κι όλη αυτή την κατάσταση. Νομίζουν ότι θέλω να τους κοροϊδέψω. Όλο αυτό το σκηνικό πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος.

Δεν θέλω να σας μαυρίζω ημέρες που έρχονται, αλλά θα την φάμε σίγουρα και φέτος τη χρονιά κάπως έτσι.

Mizerix

Active Member

Φίλε από τη στιγμή που κάνεις προπόνηση χαλαρή δεν χρειάζεσαι ούτε πρωτεΐνες ούτε τίποτα. Μόνο με καλή διατροφή είσαι μια χαρά!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιθανόν να θέλουν να θωρακίσουν περισσότερο όλο τον κόσμο ενόψει της μετάλλαξης «Ο». Ίσως χάνουν πιο γρήγορα την αποτελεσματικότητά τους, πχ στο 3μηνο να έπεφτε στο 60% λέω ένα υποθετικό νούμερο, πολλά μπορεί να συμβαίνουν.

Αυτό έλεγα κι εγώ χτες ότι είναι δυνατόν να κάνουμε εμβόλιο ανά 3μηνο? Μου είπαν ότι και ανά 15 ημέρες θα κάνουμε, εφόσον το πουν οι «ειδικοί». Γι’ αυτό έλεγα ότι ο κόσμος έχει κουραστεί με τα πολλά μέτρα και απαγορεύσεις κι όλη αυτή την κατάσταση. Νομίζουν ότι θέλω να τους κοροϊδέψω. Όλο αυτό το σκηνικό πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος.

Δεν θέλω να σας μαυρίζω ημέρες που έρχονται, αλλά θα την φάμε σίγουρα και φέτος τη χρονιά κάπως έτσι.

Άρα διαφωνείς με το άρθρο οτι τα τεστ αντισωμάτων δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και οτι πρέπει να πάμε ντουγρού στην τρίτη δόση , ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος ακριβης καταγραφής των αντισωμάτων. Αυτό εικάζεις ?

Προφανώς τα θεωρούν waste of time and effort για τον γενικό πληθυσμό. Εγώ τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν μου και το έχω ξαναγράψει πολλές φορές. Τα εξουδετερωτικά αντισώματα IGG φθίνουν δραστικά μετά από την 2η δόση. Ξεκίνησα από 7300 και στους 5 μήνες (τα μέτρησα 3 φορές) είχα καταλήξει στα 600 (πολύ λογικό ο οργανισμός σου τα αποβάλλει από το αίμα αφού δεν τα χρειάζεσαι). Το πρακτικό όριο για να μην νοσήσεις θεωρώντας ότι κρατάς και προφυλάξεις (άρα μειώνεις το ιικό φορτίο), είναι εκεί γύρω στο 500 για την μεταλλαξή Δ (Ισραηλινές πηγές). Πρακτικά λοιπόν μετά τους 5 μήνες (για την δική μου ηλικία) δεν έχεις επαρκή προστασία και επαφίεσαι στα κύτταρα μνήμης που πρακτικά σημαίνει ότι θα νοσήσεις χωρίς όμως να ξέρεις τι ανοσία σου δίνουν (αν δηλαδή έχεις σοβαρή άμυνα ή όχι). Μόλις πρόσφατα μπορούν να μετρηθούν και αυτά. Για αυτό και το Ισραήλ έδινε (και δίνει green pass) στους 6 μήνες. Με το booster πήγα στα 10.000 (σε σχέση με τα 7300 της 2ης δόσης) και με την ίδια λογική η προστασία πρέπει να διαρκεί κάτι παραπάνω από τους 5 μήνες (πάλι το green pass λήγει στους 6).

Το ότι έκανα το εμβόλιο για μένα δεν λέει κάτι από μόνο του. Καλό είναι να γίνονται μετρήσεις για να ξέρεις που είσαι και που βαδίζεις. Προφανώς οι ειδικοί δεν το συνιστούν για ευνόητους λόγους (waste of resources) αν όμως θέλεις να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να χαράξεις ένα στρατηγικό πλάνο (μαζί με μέτρα προστασίας και κοινωνικοποίηση) νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις.

vag25

Well-Known Member

φιλε Mizerix, δεν μπορει να θελεις αρχη, μεση και τελος και να αντιδρας σε καθε ορθολογικο μετρο προς αυτη τη κατευθυνση (εμβολιασμοι πιο συχνοι η υποχρεωτικοι, μετρα, απαγορευσεις).

Mizerix

Active Member
φιλε Mizerix, δεν μπορει να θελεις αρχη, μεση και τελος και να αντιδρας σε καθε ορθολογικο μετρο προς αυτη τη κατευθυνση (εμβολιασμοι πιο συχνοι η υποχρεωτικοι, μετρα, απαγορευσεις).

Το ορθολογικό κρίνεται από τους γνωστούς «ειδικούς»? Είδαμε τί απέδωσαν τα 7μηνα λοκντάουν, οι μάσκες στον καθαρό αέρα έξω (εκεί που δεν υπάρχει καθόλου συγχρωτισμός) κι ένα σωρό ακόμα.

Επίσης όπως έχω αναφέρει σε άλλο ποστ μου, βάσει στατιστικών ερευνών από πέρυσι τον Φεβρουάριο του 21’ μέχρι τώρα έχουμε αύξηση της θνητότητας κατά 10% σε πολλά άλλα υποκείμενα νοσήματα, διότι οι άνθρωποι δεν πήγαιναν στο νοσοκομείο να διαγνωστούν έγκαιρα και να αρχίσουν την αγωγή τους. Άρα το παρατεταμένο λοκντάουν μπορεί να αποφόρτισε μετά από πάρα πολλές εβδομάδες τις ΜΕΘ και να είχαμε λιγότερους θανάτους, αλλά συγχρόνως χάναμε συνανθρώπους μας για τον λόγο που αναφέρω παραπάνω. Άρα τί κάναμε? Μια τρύπα στο νερό!

Βέβαια δεν χρειάζεται να είναι κανένας ειδικός για να κατανοήσει ότι 7 μήνες λοκντάουν δεν θα το τηρήσει ουδείς. Εγώ αναρωτιέμαι, αυτό το παρατεταμένο λοκντάουν ήταν πολιτική απόφαση ή υγειονομική? Είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος.

vag25

Well-Known Member
Το ορθολογικό κρίνεται από τους γνωστούς «ειδικούς»? Είδαμε τί απέδωσαν τα 7μηνα λοκντάουν, οι μάσκες στον καθαρό αέρα έξω
Ας δώσουμε τα ινία τότε τον γρήγορη πετρακο να μοιράζει δωρεαν βιταμινη d αντί για εμβολια. Η να πάμε σε κάνα καφενείο, ταξί να πάρουμε από αυτούς τους ειδικούς ορθολογικες εισηγήσεις. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

Από που προέκυψε ότι δεν δούλεψαν αυτά τα μέτρα? Όταν λες δεν δουλέψαν εννοείς δεν τερμάτισαν μια πανδημία σαν να πατάς ένα κουμπί ? (Για αυτό σου λέω ότι οραματιζεστε μια ουτοπία που όλα γίνονται πανεύκολα χωρίς κανένα κόπο από εσάς, με ένα χαπάκι πχ. Το παιρνεις το βράδυ και φεύγει η πανδημία το πρωί)

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού τα τήρησε αυτά τα μέτρα και τις απαγορευσεις και έβαλε το λιθαράκι βοήθειας. Τα πράγματα φυσιολογικα θα ήταν ΠΟΛΥ χειρότερα. Το ποσο προστατεύουν πχ οι μάσκες το γνωρίζουμε. Και είναι πραγματικότητα ότι κάποιοι τις φόρεσαν και βοήθησαν την κατασταση.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Mizerix

Active Member
Ας δώσουμε τα ινία τότε τον γρήγορη πετρακο να μοιράζει δωρεαν βιταμινη d αντί για εμβολια. Η να πάμε σε κάνα καφενείο, ταξί να πάρουμε από αυτούς τους ειδικούς ορθολογικες εισηγήσεις. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

Από που προέκυψε ότι δεν δούλεψαν αυτά τα μέτρα? Όταν λες δεν δουλέψαν εννοείς δεν τερμάτισαν μια πανδημία σαν να πατάς ένα κουμπί ? (Για αυτό σου λέω ότι οραματιζεστε μια ουτοπία που όλα γίνονται πανεύκολα χωρίς κανένα κόπο από εσάς, με ένα χαπάκι πχ. Το παιρνεις το βράδυ και φεύγει η πανδημία το πρωί)

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού τα τήρησε αυτά τα μέτρα και τις απαγορευσεις και έβαλε το λιθαράκι βοήθειας. Τα πράγματα φυσιολογικα θα ήταν ΠΟΛΥ χειρότερα. Το ποσο προστατεύουν πχ οι μάσκες το γνωρίζουμε. Και είναι πραγματικότητα ότι κάποιοι τις φόρεσαν και βοήθησαν.

Έχεις πρόβλημα όρασης??? Γιατί μου κάνεις quote και μου κόβεις την συνέχεια των λεγόμενών μου και κρατάς το κομμάτακι μόνο που θέλεις? Προφανώς για να συνεχίσεις την προπαγάνδα σου. Γράφω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΕΞΩ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ)! Κάνε όση παράφραση θες, ο κόσμος βλέπει!

vag25

Well-Known Member
Έχεις πρόβλημα όρασης??? Γιατί μου κάνεις quote και μου κόβεις την συνέχεια των λεγόμενών μου και κρατάς το κομμάτακι μόνο που θέλεις? Προφανώς για να συνεχίσεις την προπαγάνδα σου. Γράφω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΕΞΩ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ)! Κάνε όση παράφραση θες, ο κόσμος βλέπει!
πριν το γραψεις αυτο το μηνυμα ειχα ηδη μεγαλωσει το quote σου μη τρελαινεσαι. Το εβαλα μεσα πριν το μηνυμα σου για να ειμαι δικαιος.

Και με αυτο που ειπες παλι το ιδιο ισχυει. Μη πιανεσαι απο ανουσια πραγματα. Αλλου ειναι το νοημα του μηνυματος μου.
Το νοημα δεν βρισκεται στο αν ηταν εξω η μεσα η μασκα, αλλα στο οτι αυτα τα μετρα ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

Τελευταία επεξεργασία:

Mizerix

Active Member
πριν το γραψεις αυτο μηνυμα ειχα ηδη μεγαλωσει το quote σου μη τρελαινεσαι. Το εβαλα μεσα πριν το μηνυμα σου.

Και με αυτο που ειπες παλι το ιδιο ισχυει. Μη πιανεσαι απο ανουσια πραγματα. Αλλου ειναι το νοημα του μηνυματος μου.
Πιάνομαι γιατί εδώ μέσα υπάρχουν κανά 2-3 που κόβουν-κρατάνε τα κομματάκια των λεγόμενών μου χωρίς την συνέχεια και παραφράζουν τα πάντα όπως τους βολεύει. Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση!

Μπλουζα