Η ζωη με Covid-19

Kostas97

Well-Known Member
Άλλος από εδώ, που παραφράζει όπως θέλει. Τα εμβόλια μπορεί να είναι για τα παιδιά, τα καλύτερα παγκοσμίως ακόμα και από όσα έχουν βγει μέχρι τώρα! Ο WHO και για άλλα φάρμακα είναι σαφής κατά καιρούς και μετά από 1-2 δεκαετίες τρέχει και τα αποσύρει άρων άρων.

Εσύ έχεις feedback από τον WHO και την γειτόνισα της γειτονιάς. Εγώ προσωπικά έχω feedback από γιατρούς με εξειδίκευση στην ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ (τους πλέον ειδικούς για οποιοδήποτε σκεύασμα) που έχουν εργαστεί στους ανώτερους οργανισμούς παγκοσμίως. Δεν λέμε δεν είναι καλά ή είναι επικίνδυνα, απλά όπως ΚΑΘΕ καινούριο σκεύασμα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τεράστια προσοχή και να αξιολογείται το ισοζύγιο θετικό-αρνητικό. Στα παιδιά 5-11 ετών λοιπόν πρέπει να δούμε ποιά παιδιά το χρειάζονται πραγματικά και σιγά σιγά να επεκταθούμε, όταν θα υπάρχουν περισσότερα δεδομένα κλπ.

Εγώ εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχή για όλους!
Απο τον ΚΟυβελα να υποθεσω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Για να μην συναντήσεις εμπόδιο στην πρόσβαση σε ΜΕΘ , πρέπει να είσαι απο δεσπότης και πάνω. Απο οτι φάνηκε η θεική παρέμβαση, εξασφαλίζει και την δέουσα προσοχή.

Ρε συ @oreo το θέμα είναι ότι και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε το ίδιο πρόβλημα με τις ΜΕΘ κάθε χρόνο. Φωνάζουμε, γινόμαστε γραφικοί, δεν αλλάζει τίποτα…

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να μην εμβολιαστεί, αλλά αφού ταξιδεύεις, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο κλπ, κάνε τα τεστ σου κανονικά ρε άνθρωπε. Εδώ θα συμφωνήσω λίγο με το αφήγημα «ατομική ευθύνη».:p

Μα εμβολιασμένος ήταν. Απλά ήθελε και 60€ PCR ανά ταξίδι.

Mizerix

Active Member
Μα εμβολιασμένος ήταν. Απλά ήθελε και 60€ PCR ανά ταξίδι.
Νόμιζα ήταν και ανεμβολίαστος. Είναι περίεργη κατάσταση γενικότερα γιατί και το οικονομικό είναι ένα ζήτημα για τον καθένα, σε άλλους μεγαλύτερο, σε άλλους μικρότερο.

oreo

Well-Known Member
Εγώ σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να μην εμβολιαστεί, αλλά αφού ταξιδεύεις, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο κλπ, κάνε τα τεστ σου κανονικά ρε άνθρωπε. Εδώ θα συμφωνήσω λίγο με το αφήγημα «ατομική ευθύνη».:p
Ποια ατομική ευθύνη και κουραφέξαλα φίλε mizerix, εδώ υπάρχει σαφής αδυναμία κατανόησης, ενός απλοικού προβλήματος το οποίο πλέον ανάγεται σε κριτήριο διαχωρισμού προσωπικοτήτων. Ο κόσμος που δεν το κάνει απλά φοβάται, είτε πιστεύει οτι έχει τσιπάκια και θα τον ελέγχουν όπως τα drone είτε απλά φοβάται τις όποιες παρενέργειες όσο μικρό και αν είναι το ποσοστό. Φόβος και τίποτα παραπάνω, αν δεν τον εξαλείψεις δεν θα επιτευχθεί τίποτα. Όταν δε η λέξη ευθύνη βαρύνει μόνο τον πολίτη και οποιοσδήποτε άλλος την αποποιείται (ακαταδίωκτο κυβέρνησης και επιστημόνων) καταλαβαίνεις οτι η όποια εμπιστοσύνη χάθηκε. Αλτρουισμός και μαλακίες, αυτό και αν αφήγημα.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!

.

Mizerix

Active Member
Ποια ατομική ευθύνη και κουραφέξαλα φίλε mizerix, εδώ υπάρχει σαφής αδυναμία κατανόησης, ενός απλοικού προβλήματος το οποίο πλέον ανάγεται σε κριτήριο διαχωρισμού προσωπικοτήτων. Ο κόσμος που δεν το κάνει απλά φοβάται, είτε πιστεύει οτι έχει τσιπάκια και θα τον ελέγχουν όπως τα drone είτε απλά φοβάται τις όποιες παρενέργειες όσο μικρό και αν είναι το ποσοστό. Φόβος και τίποτα παραπάνω, αν δεν τον εξαλείψεις δεν θα επιτευχθεί τίποτα. Όταν δε η λέξη ευθύνη βαρύνει μόνο τον πολίτη και οποιοσδήποτε άλλος την αποποιείται (ακαταδίωκτο κυβέρνησης και επιστημόνων) καταλαβαίνεις οτι η όποια εμπιστοσύνη χάθηκε. Αλτρουισμός και μαλακίες, αυτό και αν αφήγημα.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!

.
Έχεις τα δίκια σου. Αυτά έλεγα τις προηγούμενες μέρες κι εγώ ότι συναντώ κόσμο που φοβάται, μου έλεγαν είναι αρνητές της επιστήμης κλπ. Ευθύνονται και οι πολλοί «τηλεειδικοί» που επικοινωνιακά έχουν πέσει σε άπειρες αντιφάσεις, ευθυνόμαστε και εμείς στο βαθμό που μας αναλογεί. Είναι προτιμότερο να βγουν και να πουν αυτή η ιστορία έχει πολύ δρόμο ακόμα λόγω μεταλλάξεων κλπ. Να δούμε τώρα πώς θα λειτουργήσει η υποχρεωτικότητα.

oreo

Well-Known Member
Έχεις τα δίκια σου. Αυτά έλεγα τις προηγούμενες μέρες κι εγώ ότι συναντώ κόσμο που φοβάται, μου έλεγαν είναι αρνητές της επιστήμης κλπ. Ευθύνονται και οι πολλοί «τηλεειδικοί» που επικοινωνιακά έχουν πέσει σε άπειρες αντιφάσεις, ευθυνόμαστε και εμείς στο βαθμό που μας αναλογεί. Είναι προτιμότερο να βγουν και να πουν αυτή η ιστορία έχει πολύ δρόμο ακόμα λόγω μεταλλάξεων κλπ. Να δούμε τώρα πώς θα λειτουργήσει η υποχρεωτικότητα.
Δες τώρα πως καλλιεργείται η αξιοπιστία και πως δομούνται οι βάσεις εμπιστοσύνης μεταξύ παπαγάλων και ελληνικού λαού. Προφανώς όμως όταν δεν υπάρχουν κυρώσεις , λες την αμπελοφιλοσοφία σου και όλα μέλι - γάλα. 4 μήνες πριν οι δηλώσεις....

oreo

Well-Known Member
Και να που το να μετράς τελικά τα αντισώματα με τεστ είναι ανώφελο....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και να που το να μετράς τελικά τα αντισώματα με τεστ είναι ανώφελο....

Ξαναζεσταμένο φαγητό, you can do better. Ανώφελο είναι να διαβάζεις generic media με πιασάρικους τίτλους. Αφού το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δες τώρα πως καλλιεργείται η αξιοπιστία και πως δομούνται οι βάσεις εμπιστοσύνης μεταξύ παπαγάλων και ελληνικού λαού. Προφανώς όμως όταν δεν υπάρχουν κυρώσεις , λες την αμπελοφιλοσοφία σου και όλα μέλι - γάλα. 4 μήνες πριν οι δηλώσεις....

Κατά μια έννοια ναι ήταν μια τολμηρή κίνηση η οποία τους βγήκε. Εκεί βέβαια το ακαταδίωκτο είναι granted οπού έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member

Κοίταξε πάνω-κάτω για να δημιουργηθούν νέα δεδομένα, σε κάποιον θα πρέπει να γίνουν. Απλά για να αποσυμφορηθούν οι ΜΕΘ (αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ βρίσκονται 116 ασθενείς) δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα αν αρκούν από μόνοι τους οι εμβολιασμοί στις μεγάλες ηλικίες ή λειτουργούν σε συνδυασμό με πολύ καλό σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ή τέλος πάντων κάποιος άλλος παράγοντας συμβάλει σε αυτή την εικόνα.

Συμπερασματικά, μιλώντας υποθετικά ότι θα εμβολιαστούν όλοι ανεξαιρέτως άνω των 60, αυτό θα είναι αρκετό για να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ? Εγώ κάνω μια επισφαλή εκτίμηση και λέω όχι. Αν μπουν σύντομα στο παιχνίδι τα νέα χάπια ή έρθουν παραπάνω μονοκλωνικά αντισώματα νομίζω θα υπάρξει μια αποσυμπίεση της τάξης του 70%.

oreo

Well-Known Member
Ξαναζεσταμένο φαγητό, you can do better. Ανώφελο είναι να διαβάζεις generic media με πιασάρικους τίτλους. Αφού το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
Άρα διαφωνείς με το άρθρο οτι τα τεστ αντισωμάτων δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και οτι πρέπει να πάμε ντουγρού στην τρίτη δόση , ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος ακριβης καταγραφής των αντισωμάτων. Αυτό εικάζεις ?

Να σου δωσω αλλη μια απαντηση, για να σου αποδειξω για πολλοστη φορα τον εσφαλμενο τροπο σκεψης σου.

Αφου καταλαβες οτι πολλα απο οσα ισχυριζεσαι ειναι αιολα, εδω και μια ημερα εχεις αλλαξει το παραμυθακι και αναφερεσαι σε παιδια.

Εισαι 28 χρονων...οταν ησουν 8 χρονων, γιατι οι γονεις σου σε ειχαν "βατσινωσει" δεκαδες φορες; Ησουν μηπως ανηλικος και γι' αυτο συνεβη; Αν ειχες τη λογικη και κριτικη ικανοτητα που εχεις τωρα, θα τους το ειχες απαγορευσει;

Εχεις στο στομα μια καραμελα και την αναμασας... "τα παιδια δεν παθαινουν τιποτα απο τον κορωνοϊο, αρα δε χρειαζεται να εμβολιαστουν"!!!

Ποιος σου τα μαθαινει αυτα; Οι ιστοσελιδες των τυχαρπαστων μπουρδολογων που διαβαζεις;

Και οχι μονο αυτο, αλλά φασκεις και αντιφασκεις.

Απο τη μια (δες πιο πανω) αναρωτιεσαι αν οι εμβολιασμενοι μετα τα μπαρ δεν πανε σπιτι τους και ετσι μεταδιδουν τον ιο σε ανεμβολιαστους.

Ωραια! Ας δεχθουμε, λοιπον, οτι τα παιδια ειναι ατρωτα και δεν παθαινουν τιποτα (πραγμα που και αυτο σηκωνει συζητηση).

ΚΟΛΛΑΝΕ Ή ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Σε ξαναρωτω, φιλε Mizerix...

ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΙΟΥ;

Απαντησε, σε παρακαλω!

Οταν, λοιπον, τα παιδια (λογω και της ηλικιας) συναναστρεφονται το ενα αγκαλια στο αλλο και ο ιος κανει παρτι, αυτα ΔΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ;

Απαντησε, σε παρακαλω.

Αρα, εφοσον ελλοχευει ο κινδυνος τα παιδια (ενω τα ιδια δεν κινδυνευουν) να αποτελουν δημοσιο κινδυνο για ατομα μεγαλυτερων και πιο ευπαθων ηλικιων, ΠΡΕΠΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Απαντησε, σε παρακαλω;

Γιατι σκεφτεσαι χωρις κριτικη σκεψη και με δυο μετρα και σταθμα;

Νομίζω ότι αυτοί που εμβολιάζονται κολλάνε κανονικά τον ιό.
Οπότε και τα παιδιά όσα εμβολιαστουν θα κολήσουν και θα μεταδώσουν κανονικά.
Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή αν βγουν και πουν ποσοι απο τα κρούσματα είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι, το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο για τους εμβολιασμένους και για αυτό δεν το λένε.
Όπως δεν λένε και για τους θανάτους το ποσοστό των εμβολιασμένων.
Τα εμβόλια αυτά προφανώς και δεν είναι τέλεια αφού κολλάς και μεταδίδεις και νοσείς.
Το πρόβλημα δεν ειναι αυτό.
Το πρόβλημα είναι αν έχουν μακροχρόνιες παρενέργειες ή όχι.

Εγώ νομίζω κανείς δεν μπορεί να το πει αυτο με σιγουριά γιατί κανένας δεν το ξέρει.
Ποιοι το ξέρουν?
Αυτοί που στην αρχή λέγαν να μην φοράμε μάσκες γιατί κολλάει ο ιός από τα χέρια αν τα βάλεις στο στόμα?
Αυτοι που λέγαν ότι με τα εμβόλια δεν νοσέις?
Αυτοί που λέγαν ότι η δράση των εμβολίων κρατάει έναν χρόνο?

Αυτά άλλαξαν όλα.
Έτσι μπορεί να αλλάξει και το ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες

oreo

Well-Known Member
Κοίταξε πάνω-κάτω για να δημιουργηθούν νέα δεδομένα, σε κάποιον θα πρέπει να γίνουν. Απλά για να αποσυμφορηθούν οι ΜΕΘ (αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ βρίσκονται 116 ασθενείς) δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα αν αρκούν από μόνοι τους οι εμβολιασμοί στις μεγάλες ηλικίες ή λειτουργούν σε συνδυασμό με πολύ καλό σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ή τέλος πάντων κάποιος άλλος παράγοντας συμβάλει σε αυτή την εικόνα.

Συμπερασματικά, μιλώντας υποθετικά ότι θα εμβολιαστούν όλοι ανεξαιρέτως άνω των 60, αυτό θα είναι αρκετό για να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ? Εγώ κάνω μια επισφαλή εκτίμηση και λέω όχι. Αν μπουν σύντομα στο παιχνίδι τα νέα χάπια ή έρθουν παραπάνω μονοκλωνικά αντισώματα νομίζω θα υπάρξει μια αποσυμπίεση της τάξης του 70%.
Φίλε μου , έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν ξέρουν πραγματικά τι λένε, αν δούλευαν τα fake news όπως έπρεπε , θα έπρεπε να τους ξεμπροστιάζουν που σε 1 μέρα 3ς διαφορετικοί υπουργοί δήλωναν διαφορετικό αριθμό ΜΕΘ. Ο υπουργός υγείας δήλωνε αντισυνταγματικό να υπάρχουν ηλικιακά όρια στην υποχρεωτικότητα στις 29/10 τώρα διπλή πιρουέτα και τόλουπ. Ο πρωθυπουργός εξίσωσε την διασωλήνωση ΜΕΘ εκτός ΜΕΘ, τον άδειασαν και οι δικοί του. Παραπληροφόρηση απο τα κανάλια 24/7 , τρομολαγνεία , επιδημιολόγοι όλοι και γνώστες επι παντός επιστητού. Πες μου ο μέσος έλληνας ποιον πραγματικά να πιστέψει όταν ουσιαστικά κάνουμε κύκλους. Και αν τελικά οι επίστημονες με τα στοιχεία που έχουν παίρνουν την σωστή απόφαση κάθε φορά για τα δεδομένα και άρα έχουν το ακαταλόγιστο, γιατί να μην πιστώσουμε και το ακαταλόγιστο στον πολίτη που τελικά δεν ικανοποιείται απο αυτό που του παρουσιάζετε ως λύση.
Το έντιμο θα ήταν να πουν, μάγκες προχωράμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, δεν το λες αυτό όμως γιατί η αντιπολίτευση που τάχα μου τα έχει όλα λυμένα θα σου έλεγε, πήδα αναλαμβάνω εγώ τα ηνία....
Σε αυτό το χάος προφανώς βρίσκετε το πρόσφορο έδαφος για να επικρατεί φωνή παράνοιας και λογικής, στο τέλος θα δούμε ποιος έχει δίκιο.
Σήμερα πέθανε γνωστός μου 65 διπλά εμβολιασμένος(είχε υποκείμενα) που κόλησε απο την κόρη του διπλά εμβολιασμένη. 100 ανθρώπους να ρωτήσεις το τι μπορεί να συνέβει , 100 εκδοχές θα λάβεις.

koumparos

Well-Known Member
3 στους 10 κολανε τον ιόΤο ξέραμε πριν την Δέλτα από επίσημη δήλωση του ceo της phizer πριν έρθουν τα εμβόλια..μίλαγε για 70-90 αποτελεσματικότητα...με την Δέλτα έπιασε το κατώτερο όριο....αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αντιεμβολιαστες είναι ότι το 90% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι..από επίσημα στοιχεία του εοδυ...αυτά...στην γειτονιά μου πέθαναν πρόσφατα 3 ανεμβολιαστοι μια 60χρονη ένας 45χρονος και ένας 65χρονος...πρόσφατα...και οι 3 αρνητές φανατικοί κατά των εμβολίων...

• Like
Reactions: tol
3 στους 10 κολανε τον ιόΤο ξέραμε πριν την Δέλτα από επίσημη δήλωση του ceo της phizer πριν έρθουν τα εμβόλια..μίλαγε για 70-90 αποτελεσματικότητα...με την Δέλτα έπιασε το κατώτερο όριο....αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αντιεμβολιαστες είναι ότι το 90% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι..από επίσημα στοιχεία του εοδυ...αυτά...στην γειτονιά μου πέθαναν πρόσφατα 3 ανεμβολιαστοι μια 60χρονη ένας 45χρονος και ένας 65χρονος...πρόσφατα...και οι 3 αρνητές φανατικοί κατά των εμβολίων...

Στις ΜΕΘ το 20.5% είναι εμβολιασμένοι και το 79.5% ανεμβολίαστοι σύμφωνα με σημερινά στοιχεία.
Δεν ισχύει το 90% που λες.
Επίσης το ποσοστό των εμβολιασμένων συνέχεια ανεβαίνει. Ίσως το είχες τσεκάρει πριν κανένα μήνα ή περισσότερο

koumparos

Well-Known Member
Δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι αλλά σου μιλάω για επίσημα στοιχεία του εοδυ και συνεντεύξεις γιατρών που δουλεύουν στις ΜΕΘ.Ακομα και το 80 % να ισχύει μιλάμε για 8 άτομα που παίζουν κορόνα γράμματα εάν θα βγουν από την ΜΕΘ ζωντανοί...είναι τραγικό το ποσοστο

Πέρασα τις προάλλες από την φοιτητική λέσχη. Μιλάμε καμία 1000 φοιτητές ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς μάσκες. Ένα 5-10% να φορούσε μάσκα.
Ο κόσμος είναι εντελώς ανεύθυνος και έχει φάει και λάθος προπαγάνδα από τα ΜΜΕ ότι τελειώνει η πανδημία με το εμβόλιο.
Δεν γίνονται αυτά, εν μέσω πανδημίας να είναι ανοιχτά τα κλάμπ, τα γήπεδα, τα γυμναστήρια κτλ.
Έχουμε πανδημία όσο και να θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι με το εμβόλιο τελείωσε.
Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας μέχρι να βγούν φάρμακα που θα κάνουν δουλειά ή εμβόλια που δεν θα κολλάς, δεν θα μεταδίδεις και δεν θα νοσείς

oreo

Well-Known Member
Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας μέχρι να βγούν φάρμακα που θα κάνουν δουλειά ή εμβόλια που δεν θα κολλάς, δεν θα μεταδίδεις και δεν θα νοσείς
Μπράβο φίλε μου, με τις πιο απλές λέξεις, χωρίς πασπαλίσματα, φανφάρες και αφορισμούς έγραψες την ουσιαστικότερη πρόταση , εδώ και καιρό.

Μπλουζα