Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμείς τα έχουμε σηκώσει εδώ και 5 σελίδες !Τι να σου κανω, λοιπον; Σηκωνω ψηλα τα χερια.
Σε ποιόν κόσμο ζεις? To Photoshop το έχεις υπόψιν σου? Έκανε ένα PCR την πρώτη φορά. Το σκάναρε, άλλαξε την ημερομηνία και το ξανατύπωνε ή το έδειχνε σαν φώτο από το κινητό.
από την άλλη όταν έχεις όλους τους εμβολιασμένους αγκαλιασμένους θα σε μπαρ-κλαμπ-μπουζούκια, μετά αυτοί δεν θα πάνε σπίτια σε ανεμβολίαστους κλπ?
Σχετικά με τον εμβολιασμό σε παιδιά 5-11 ετών είσαι υπέρ, κατά ή ντεμί ανάλογα το case?
Δηλαδή μεγάλος άνθρωπος καθόταν και έκανε photoshop? Απλά μου φαίνεται πολύ τσιτιά, αλλά για να το λες…
Ακολουθούν πιστά τους απανταχού «ειδικούς» χωρίς κανένα φίλτρο. Θα σου πουν δεν είσαι «ειδικός» δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό. Εσένα τώρα θα σε έχουν βγάλει συνωμοσιολόγο.
Μάθε να διαβάζεις άνθρωπέ μου προπαγανδιστή!Να σου δωσω αλλη μια απαντηση, για να σου αποδειξω για πολλοστη φορα τον εσφαλμενο τροπο σκεψης σου.
Αφου καταλαβες οτι πολλα απο οσα ισχυριζεσαι ειναι αιολα, εδω και μια ημερα εχεις αλλαξει το παραμυθακι και αναφερεσαι σε παιδια.
Εισαι 28 χρονων...οταν ησουν 8 χρονων, γιατι οι γονεις σου σε ειχαν "βατσινωσει" δεκαδες φορες; Ησουν μηπως ανηλικος και γι' αυτο συνεβη; Αν ειχες τη λογικη και κριτικη ικανοτητα που εχεις τωρα, θα τους το ειχες απαγορευσει;
Εχεις στο στομα μια καραμελα και την αναμασας... "τα παιδια δεν παθαινουν τιποτα απο τον κορωνοϊο, αρα δε χρειαζεται να εμβολιαστουν"!!!
Ποιος σου τα μαθαινει αυτα; Οι ιστοσελιδες των τυχαρπαστων μπουρδολογων που διαβαζεις;
Και οχι μονο αυτο, αλλά φασκεις και αντιφασκεις.
Απο τη μια (δες πιο πανω) αναρωτιεσαι αν οι εμβολιασμενοι μετα τα μπαρ δεν πανε σπιτι τους και ετσι μεταδιδουν τον ιο σε ανεμβολιαστους.
Ωραια! Ας δεχθουμε, λοιπον, οτι τα παιδια ειναι ατρωτα και δεν παθαινουν τιποτα (πραγμα που και αυτο σηκωνει συζητηση).
ΚΟΛΛΑΝΕ Ή ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
Σε ξαναρωτω, φιλε Mizerix...
ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΙΟΥ;
Απαντησε, σε παρακαλω!
Οταν, λοιπον, τα παιδια (λογω και της ηλικιας) συναναστρεφονται το ενα αγκαλια στο αλλο και ο ιος κανει παρτι, αυτα ΔΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;
ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ;
Απαντησε, σε παρακαλω.
Αρα, εφοσον ελλοχευει ο κινδυνος τα παιδια (ενω τα ιδια δεν κινδυνευουν) να αποτελουν δημοσιο κινδυνο για ατομα μεγαλυτερων και πιο ευπαθων ηλικιων, ΠΡΕΠΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ;
Απαντησε, σε παρακαλω;
Γιατι σκεφτεσαι χωρις κριτικη σκεψη και με δυο μετρα και σταθμα;
Σχετικά με τον εμβολιασμό σε παιδιά 5-11 ετών είσαι υπέρ, κατά ή ντεμί ανάλογα το case?
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
Τώρα που εγκρίνεται το εμβόλιο για ηλικίες 5-11 χρόνων είμαστε υπερ? Εγώ πάντως τρομάζω στην ιδέα ότι έχουμε εμβολιάσει τόσα πολλά υγιή παιδάκια για να τα σώσουμε από τον Κόβιντ. Συνολικά εδώ στην Ελλάδα έχουν πεθάνει 3 παιδιά (προφανώς και με σοβαρά υποκείμενα) ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα. Έχει σκεφτεί κανείς τί έγκλημα έχουμε διαπράξει σε περίπτωση που εμφανιστούν κάποιες παρενέργειες μετά από χρόνια?
Γιατι πιστευεις οτι εμεις εχουμε αποψη που εχει καποια αξια πανω σε αυτο; Η για το αν ειμαστε υπερ η οχι του by pass καρδιας, της ινσουλινης, της καθε εγχειρησης ξερω γω οταν χρειαστει?
Ο Who ειναι σαφης για τα παιδια.
Η Πνευμονολογος γειτονισσα τα εχει εμβολιασει τα δικα της.
(για να το παω και εγω σε ''παραδειγματα'' που δεν ειναι ακριβως τετοια γιατι μιλαμε για γιατρο).
Κατι θα ξερει περισσοτερο το μελος του hairlossgr φανταζομαι απο καποιον 30 χρονια στην ιατρικη.
Oι συζητησεις για το αν κανουν τα εμβολια η οχι και για τι ηλικιες ειναι μεχρι για καφενειο, τσιπουρακι και μεζε.
Τι να σου απαντησω τωρα;
Μαλλον καθε συζητηση μαζι σου δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Δεν καταλαβαινεις τι γραφεις εσυ ο ιδιος. Ξεχνας ποιες τραγελαφικες αποψεις εχεις διατυπωσει πριν μια μερα. Μαλλον πασχεις απο Αλτσχαϊμερ...δεν εξηγειται αλλιως.
Αγνοεις οτι γραφεις σε ενα ηλεκτρονικο forum και οπως ελεγαν οι Λατινοι:
"scrpta manent" (τα γραπτα μενουν)
Παρε, λοιπον, μια ξεκαθαρη αποδειξη οτι βρισκεσαι σε παραληρημα και ιδεολογικη συγχυση...
"Τρομαζεις με την ιδεα".... "διαπραττουμε ΕΓΚΛΗΜΑ, οταν εμβολιαζουμε τα παιδια"!!!!
Εισαι μικρος ακομα....δεν εχεις μαθει τι σημαινουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις.
Μαθε, λοιπον, τι σημαινουν ολα οσα γραφεις (βαριεμαι να ψαξω να βρω ολες τις μπαρουφες που γραφεις για τον εμβολιασμο στα παιδια...αν ηθελα θα μπορουσα να σου παραθεσω και πολλες αλλες).
Τι εχεις να απαντησεις τωρα, φιλε προπαγανδιστη; Θα ζητησεις μια συγγνωμη που ασυστολα ψευδευσαι και μας κατηγορεις οτι αλλοιωνουμε τα γραφομενα σου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ έχεις feedback από τον WHO και την γειτόνισα της γειτονιάς. Εγώ προσωπικά έχω feedback από γιατρούς με εξειδίκευση στην ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ
Να στο πω αλλιώς, χωρίς εμβόλια-φάρμακα κλπ ΔΕΝ θα είχαμε καταφέρει να εξαφανίσουμε ασθένειες, να θεραπεύσουμε αρρώστιες κλπ κλπ. Απλά σε καθετί νέο, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στο πώς το χρησιμοποιήσουμε. Αυτό! Τέλεια και παύλα.Τον ψεκα Κουβελα λες? που γελαει η επιστημονικη κοινοτητα?
Εβγαλε πολλα διαμαντακια ο covid.
Ξερεις ποσα φαρμακα εχουν αποσυρθει σε συγκριση με αυτα που δεν εχουν αποσυρθει? Παλι ψύλλους στ αχυρα ψαχνεις.
Aυτο που λες ειναι καλυτερο, αλλα σε αυτη τη φαση οι αριθμοι ειναι ξεκαθαροι.Να στο πω αλλιώς, χωρίς εμβόλια-φάρμακα κλπ ΔΕΝ θα είχαμε καταφέρει να εξαφανίσουμε ασθένειες, να θεραπεύσουμε αρρώστιες κλπ κλπ. Απλά σε καθετί νέο, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στο πώς το χρησιμοποιήσουμε. Αυτό! Τέλεια και παύλα.
Aυτο που λες ειναι καλυτερο, αλλα σε αυτη τη φαση οι αριθμοι ειναι ξεκαθαροι.
Τελος παντων. Αντε να δουμε τι θα γινει.
Δηλώνω ξεκάθαρα την επιφυλακτικότητα μου!
Αν διαβάσεις προσεκτικά τα μηνύματα μου μετά από αυτό θα δεις ότι ΔΕΝ λέω πουθενά ότι είμαι αρνητής. Εσύ απομόνωσες μια φράση, την πήρες την παράφρασες όπως θέλεις, βγάζεις συμπέρασμα. Τέλος πάντων, έχεις παραφράσει πολλά λεγόμενά μου, αλλά δεν θα κάτσω να ψάχνω από ένα κινητό τί και πώς.Τα γυριζεις τωρα; Ο τρομος και το ΕΓΚΛΗΜΑ μετατραπηκαν σε επιφυλακτικοτητα. Ωραια.
Τωρα εισαι σωστος. Αν ειχες γραψει για επιφυλακτικοτητα και οχι για εγκληματα, ο διαλογος θα ηταν πιο εποικοδομητικος.
Οπως πιο εποικοδομητικος θα ηταν, αν παραδεχοσουν (πραγμα που δεν εκανες) οτι εσφαλμενα με κατηγορησες ως προπαγανδιστη που αλλοιωνω και αδυνατω να καταλαβω τα γραφομενα σου.
Τουλαχιστον δειχνεις ενα δειγμα αναγνωρισης των λαθων σου. Κατι ειναι και αυτο.
Πολύ καλά έκανε, μπράβο τουΚαι καλά κάνουν, δεν υπάρχει αξιοπιστία ελέγχου και ταυτοποίσησης σε κανένα test. Έχω γνωστό που για να αποφύγει το κόστος των PCR έκανε ένα και για 6 μήνες όταν ταξίδευε άλλαζε την ημερομηνία και μια χαρά πέρναγε στο check-in.
Πολύ καλά έκανε, μπράβο του
Για να μην συναντήσεις εμπόδιο στην πρόσβαση σε ΜΕΘ , πρέπει να είσαι απο δεσπότης και πάνω. Απο οτι φάνηκε η θεική παρέμβαση, εξασφαλίζει και την δέουσα προσοχή.Αν διαβάσεις προσεκτικά τα μηνύματα μου μετά από αυτό θα δεις ότι ΔΕΝ λέω πουθενά ότι είμαι αρνητής. Εσύ απομόνωσες μια φράση, την πήρες την παράφρασες όπως θέλεις, βγάζεις συμπέρασμα. Τέλος πάντων, έχεις παραφράσει πολλά λεγόμενά μου, αλλά δεν θα κάτσω να ψάχνω από ένα κινητό τί και πώς.
Το ζητούμενο είναι ότι προσωπικά δεν βλέπω διέξοδο σε όλη αυτή την κατάσταση. Πότε θα ξεμπλοκάρουν οι ΜΕΘ και πότε το ένα και πότε το άλλο….