Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Επιστημονικά έχει αποδειχθεί οτι δεν υπάρχει Θεός. Με βάση αυτή την αλήθεια περιμένω οι υποστηρικτές της επιστημονικής οδού να είναι άθεοι.
Δεν μπορεί να ισχύουν 2 μέτρα και δυο σταθμά.

vag25

Well-Known Member
Επιστημονικά έχει αποδειχθεί οτι δεν υπάρχει Θεός.
Απλα η επιστημη θεωρει οτι ειναι μια ραντομ αοριστη ιστορια που δεν βασιζεται σε κατι (που τεσταρεται), δεν ειναι οτι εχει αποδειξει την μη υπαρξη του. Ο καμερον ως θεο στην ταινια avatar ειχε ενα δεντρο. Φαντασια να εχεις...

oreo

Well-Known Member
Απλα η επιστημη θεωρει οτι ειναι μια ραντομ αοριστη ιστορια που δεν βασιζεται σε κατι (που τεσταρετε), δεν ειναι οτι εχει αποδειξει την μη υπαρξη του. Ο καμερον ως θεο στην ταινια avatar ειχε ενα δεντρο. Φαντασια να εχεις...
Ο Hawking ήταν σαφής, Θεός σχωρέστον :cool:

Stratos

Well-Known Member
Απλα η επιστημη θεωρει οτι ειναι μια ραντομ αοριστη ιστορια που δεν βασιζεται σε κατι (που τεσταρεται), δεν ειναι οτι εχει αποδειξει την μη υπαρξη του. Ο καμερον ως θεο στην ταινια avatar ειχε ενα δεντρο. Φαντασια να εχεις...
και τι περίμενε η επιστήμη να ανακαλύψει για να αποδεχθεί την ύπαρξή Του; υπάρχει κριτήριο απόδειξης ύπαρξης Θεού?

oreo

Well-Known Member
Θα σε πάω στα ελευθεροτεκτονικα @oreo και θα χαθείς .
Όχι ρε Georgie μην βάζεις μέσα την μασονία , απλά περιμένω να δω αυτοί που αναμφίβολα μιλούν οτι πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστήμης άμεσα, να μου εξηγήσουν το πως πιστεύουν οτι υπάρχει Θεός . Όπως καταλαβαίνεις είναι δύο έννοιες που έρχονται σε σύγκρουση. Πίστη στο αποδεδειγμένο αλλά και πίστη στο αναπόδεικτο ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Όχι ρε Georgie μην βάζεις μέσα την μασονία , απλά περιμένω να δω αυτοί που αναμφίβολα μιλούν οτι πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστήμης άμεσα, να μου εξηγήσουν το πως πιστεύουν οτι υπάρχει Θεός . Όπως καταλαβαίνεις είναι δύο έννοιες που έρχονται σε σύγκρουση. Πίστη στο αποδεδειγμένο αλλά και πίστη στο αναπόδεικτο ?
Προσωπικά δε πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού όπως το θέτεις, δηλαδή σαν οντότητα.
Δε μπορεί να αποδειχθεί τέτοια υπάρξη από τις θετικές επιστήμες.
Κατανοώ όμως την ανάγκη του Ανθρώπου για θρησκευτική πίστη σε φιλοσοφικό επίπεδο .

Στο πλαίσιο αυτό δε μπορώ να ασκήσω κριτική ούτε να ψάξω αποδείξεις.

Mizerix

Active Member
Υπεροχα νεα . Μακαρι να υπαρχουν αμεσα διαθεσιμα ραντεβου.
Καλά προφανώς, αφού εσύ φαντάζομαι έχεις λύσει όλα τα προβλήματά σου κι έχεις μια άκρως τυποποιημένη ζωή, λογικό μου ακούγεται να θες και ανά μήνα να κάνεις αναμνηστική δόση.

oreo

Well-Known Member
Προσωπικά δε πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού όπως το θέτεις, δηλαδή σαν οντότητα.
Δε μπορεί να αποδειχθεί τέτοια υπάρξη από τις θετικές επιστήμες.
Κατανοώ όμως την ανάγκη του Ανθρώπου για θρησκευτική πίστη σε φιλοσοφικό επίπεδο .

Στο πλαίσιο αυτό δε μπορώ να ασκήσω κριτική ούτε να ψάξω αποδείξεις.
«Όταν ένας άνθρωπος υποφέρει από αυταπάτες, λέγεται τρέλα. Όταν πολλοί υποφέρουν από αυταπάτες, λέγεται θρησκεία».

Mizerix

Active Member
να είσαι καλά και καλές γιορτές. μακάρι να βγω λάθος και να πάνε όλα καλά να τελειώνουμε με αυτό και να μην πεθαίνει κόσμος τόσο άδικα..
Ρε συ Στράτο αφού πρώτα σε (μας) πέρασε από πριονοκορδέλα και σε είπε ψεκασμένο, βλαμμένο, προκατειλημμένο με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο κι ένα σωρό ακόμα, τώρα σε εξιτάρει για την ευγένειά σου κλπ. «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι» λέει μια παροιμία, κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

pagouras

Well-Known Member
Καλά προφανώς, αφού εσύ φαντάζομαι έχεις λύσει όλα τα προβλήματά σου κι έχεις μια άκρως τυποποιημένη ζωή, λογικό μου ακούγεται να θες και ανά μήνα να κάνεις αναμνηστική δόση.
Επειδή εχω μια πολύ ωραία ζωή και μια ωραία οικογένεια η έγνοια μου είναι να μηδενισω τις πιθανότητες να συμβεί κάτι αναπαντεχο στο θέμα υγείας όταν μπορώ να εκμεταλλευτώ τα δώρα που μας χαρίζει η επιστήμη τουλάχιστον σε γνωστούς κ υπαρκτους κινδύνους. Εξάλλου όταν έχω χαλάσει ώρες κ ώρες σε μλκιες 15 λεπτά δν τα θεωρώ καν χάσιμο χρόνου αλλά επένδυση στο μέλλον. Υπάρχουν άτομα που πηγαινουν στα νοσοκομεία κάθε μήνα για πολύ χειρότερα πράγματα πως θα πήγαινα στο εμβολιαστικο που ειναι δίπλα μου... και κάθε 15 ημέρες κανένα πρόβλημα.

Stratos

Well-Known Member
Ρε συ Στράτο αφού πρώτα σε (μας) πέρασε από πριονοκορδέλα και σε είπε ψεκασμένο, βλαμμένο, προκατειλημμένο με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο κι ένα σωρό ακόμα, τώρα σε εξιτάρει για την ευγένειά σου κλπ. «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι» λέει μια παροιμία, κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
δεν έχω πρόβλημα φίλε, ποτέ δεν με πείραξε πως μου μίλησε κάποιος, εγώ θέλω να είμαι σωστός και να μην προσβάλλω κανένα.

Legwg James

Well-Known Member
«Όταν ένας άνθρωπος υποφέρει από αυταπάτες, λέγεται τρέλα. Όταν πολλοί υποφέρουν από αυταπάτες, λέγεται θρησκεία».
Ιστορικά χρειάζεται η θρησκεία. Πρέπει να δίνεις ταυτότητα στη μάζα ώστε να έχει κάτι να ενώνει τον Αρσένη με τον Φραγκίσκο και να μην τρώγονται. Πανέξυπνη πατέντα. Εκκλησία η καλύτερη εταιρεία όλων των εποχών.

Mizerix

Active Member
Επειδή εχω μια πολύ ωραία ζωή και μια ωραία οικογένεια η έγνοια μου είναι να μηδενισω τις πιθανότητες να συμβεί κάτι αναπαντεχο στο θέμα υγείας όταν μπορώ να εκμεταλλευτώ τα δώρα που μας χαρίζει η επιστήμη τουλάχιστον σε γνωστούς κ υπαρκτους κινδύνους. Εξάλλου όταν έχω χαλάσει ώρες κ ώρες σε μλκιες 15 λεπτά δν τα θεωρώ καν χάσιμο χρόνου αλλά επένδυση στο μέλλον. Υπάρχουν άτομα που πηγαινουν στα νοσοκομεία κάθε μήνα για πολύ χειρότερα πράγματα πως θα πήγαινα στο εμβολιαστικο που ειναι δίπλα μου... και κάθε 15 ημέρες κανένα πρόβλημα.
Το δέχομαι αλλά στους περισσότερους επειδή μας χαλάει την ψυχολογία να ασχολούμαστε με παρανοϊκά μέτρα, απαγορεύσεις και ένα σωρό αηδίες εδώ και 2 χρόνια, δε θα καθίσουμε ανά 80 μέρες να σκεφτόμαστε ότι πιθανόν δεν έχουμε πολλά αντισώματα μέχρι τις 90 μέρες που θα έχουμε κλείσει ραντεβού για την επόμενη δόση και να έχουμε άγχος για άλλες 3-4 μέρες κι αυτό να επαναλαμβάνεται.

Υ.Γ: Ανυπομονώ να μας βάλουν σε λοκντάουν, μπας και ξεμπλοκάρουν οι ΜΕΘ.:D

Μπλουζα