Η (ίσως) πιο ζόρικη περίπτωση εβα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά προσοχή παρακαλώ....ο Λορέντσο είπε δεν αναλαμβάνω unshaven...γενικά...δεν με είδε ουτε σε φωτογραφιες....δεν τις ζητησε

Αυτό το πιστεύω. Είναι το στυλ του. Αν κάτι δεν το κάνει ή δεν το πιστεύει απλά αρνείται.

Ο cvial δεν ειναι εύκολακι;

Ο cvial στην πρώτη επέμβαση είναι (ήταν) πολύ ευκολάκι. Βέβαια το πλάνο είναι για 2 επεμβάσεις οπότε θα δούμε στο τέλος τι θα δείξει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
μην ανησυχεις stripar δεν προτρεπω κανεναν να κανει επεμβαση. ουτε ζητωκραυγαζω για το αποτελεσμα μου οπως εχεις διαπιστωσει. οτι αποτελεσμα πηρα το πληρωσα οποτε δεν χρωσταω σε κανεναν. :)
Μακάρι και το εύχομαι Δημήτρη !

nucky

Active Member
Για την ακρίβεια, πήρα δυο ναι και μετά δυο όχι από Βέλγιο και Κύπρο...πράγμα που με προβληματίζει για εκείνα τα ευκολακια που λέγαμε...

Tasmania

Active Member
ισως nucky αυτο που σε ειπε ο Μπισανγκα οταν σε τη 2η φορα , οτι δλδ απογοητευτηκε απο πολλα repair που ειδε (και ισως και να εκανε) τον ωθησε να δωσει την αρνητικη απαντηση... αυτο που ειπε ο cvial ειναι το κλειδι..οταν ενας ιατρος δεν κανει κατι ή δεν το πιστευει οτι μπορει να κανει κατι καλο για σενα , ειναι τιμη τους να λενε ΟΧΙ..τωρα αν βρεις καποιον που σε αναλαμβανει, οπως ειπες μελετησες και αρκετα, καν'το...

nucky

Active Member
Πολύ πιθανό ταζ...η ίσως τη δεύτερη φορά είχε τέτοια ουρά αναμονής που..... Άντε τι να πιστέψεις...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Nucky, σημασία δεν έχει να σου πει κάποιος ναι, σημασία έχει ποιος είναι αυτός που σου είπε το ναι και αν τον θεωρείς ικανό να του εμπιστευτείς το κεφάλι σου. Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια για να συζητάμε. Εκτός και αν δεν σε νοιάζει να πειραματιστείς. Εκεί αλλάζει το πράμα.

nucky

Active Member
Μα γι αυτο γίνεται όλη η κουβέντα...αν πρέπει να εμπιστευτώ τον β. Η αν υπάρχει εναλλακτική που δεν έχω δει...αν είχα ξεκάθαρη θέση ουτε εσάς θα ζάλισα ουτε θα άφηνα τις δουλειές που δεν μου λείπουν για να τα λέμε εδώ τώρα....

leas

Well-Known Member
Μα γι αυτο γίνεται όλη η κουβέντα...αν πρέπει να εμπιστευτώ τον β. Η αν υπάρχει εναλλακτική που δεν έχω δει...αν είχα ξεκάθαρη θέση ουτε εσάς θα ζάλισα ουτε θα άφηνα τις δουλειές που δεν μου λείπουν για να τα λέμε εδώ τώρα....
Δηλαδή μετά απο Lorenzo, Bissanga, (hdc) η επομενή σου επιλογή ήταν Β.;

nucky

Active Member
Πέρασα κι απ τους δυο Κύπριους , τον devroye, ο έναν έλληνα ακόμα, μπορεί να ξεχνάω και κανένα

Α και ο φεριντουνι που δεν κανει από γενιά

Είμαι όμως ανοικτός σε προτασεις

Stripar

Established Member
@nucky , άν θές μπές τον κόπο να δείς τα repair του Doganay

BHT
Μεταφορά άσχημων plugy grafts και μτχ μετά απο επούλωση της λήπτριας
Scar revision-repair

Και άλλα....

dimitris50423

Well-Known Member
αυτο θα πει ερευνα πριν επιλεξεις. οχι σαν και εμας ειδαμε ενα καλο αποτελεσμα και καναμε..
ευτυχως πηγε καλα..
αλλα αν δεν υπαρχει το χρημα και οι επιλογες ειναι περιορισμενες δυστηχως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Θα το δω Στριπαρ, με σκιάζει όμως μια επίσκεψη στην Τουρκία με όσα γίνονται....

Stripar

Established Member

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Η άποψη μου όσον αφορα τον Β. είναι ότι πρόκειται για καθαρό πειραματισμό όσον αφορα την περιπτωση σου, εδώ καλα καλα δεν έχουμε δει τα νορμαλ περιστατικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nucky

Active Member
Αυτο το τελευταίο cvial το λέω κι εγω σε ένα προηγούμενο μήνυμα...
Το θέμα ειναι όμως, ποιος ειναι ο πειραματισμός;;; Να μείνω όπως είμαι με άδειες τσέπες, που το αντέχω , η να γίνει στο κεφάλι μου της συριας,...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτο μόνο εσύ και ο εαυτός σου μετά απο διαλογισμό. Προσωπικά είμαι risk averse άνθρωπος όσον αφορά προσεγγίσεις τέτοιων θεμάτων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

danceworld_2001

Well-Known Member
Οταν η κορυφη της κορυφης σου ειπε οχι και ο Ελληναρας σου λεει ναι γιατι ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω, και οταν τρεις φορες εχεις καει στο Ελλαδισταν, εσυ ακομη το σκεφτεσαι;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

aeratos28

Just aeratos
κλασσικός ελληνάρας και εσυ...ελλαδισταν και τα γνωστά κομπλιμέντα είσαι danceworld..είσαι κάτι ανώτερο εσυ και δεν μπορεί να ανταπεξελθει το ελλαδισταν σε εσένα ,δε μπορεί να σε καλύψει.!α ρε χαζομαρα που υπάρχει.!γι αυτο εχω σταματήσει να απορω για ότι συμβαινει στην χωρα..anyway για να το μαλακωσω,προφανως θα αναφερεσαι μόνο για το θέμα μαλλιά..κλασικός μηδενιστης είσαι για εδώ,λες στα ίσια στην ουσία χαζους όσους κάνουν εδώ και ότι δεν θα έχουν κανείς καλό αποτέλεσμα..προσβολη προς τα παιδιά που έχουν κάνει εδώ είναι αυτό και θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τι και πως το γραφεις γιατί κάθε μήνυμα σου το μόνο που αναφέρει είναι για τον (θεό) το Γεωργίου ,πόσους ευτυχισμένους έχεις δει από αυτόν και οι έλληνες είναι όλοι χασαπηδες..κοίταξα τα μνμ σου όλα σε αυτό το στυλ είναι..δεν είναι ωραίο ρε man

nucky

Active Member
Ελάτε ηρεμία μη το χοντραινουμε....
Ντάνς , ο μπισανγκα το Νοέμβριο του 11 μου λέει έλα δικέ μου να σε φτιάξω.... Του 11 έτσι, όχι του 01 η του 02....

Και το Νοέμβρη του 14 μου λέει ξεχνά το... Να απεκόμισε τόση εμπειρία αυτά τα χρονια....πολύ πιθανόν τι να πω....το σίγουρο ειναι ότι του είχα σκάσει μέχρι κ κάπαρο . Αν δεν είχα , τυχερός μέσα στην ατυχία , πρόβλημα υγείας ώστε να το ματαίωσει ίσως τώρα να μιλούσαμε όχι για κορυφή της κορυφής αλλά για κορυφή της χασαπικης. Το κάπαρο πάντως μου το επέστρεψε όταν μου έριξε τη χυλόπιτα.

Και για την ιστορία...για να μην αφήνω σκιές....ο Γεωργίου ήταν που έκανε το ίδιο ζογκλερικο με τον μπισανγκα. Τον είχα πρωτοδει στο Ελβελ, τρανζιτ για Σεβίλλη ότι είχε φύγει από hdc. Τότε με αναλάμβανε...όταν με ξαναείδε στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα κανά δυο χρονια μετά , δε νομίζω ότι με θυμόταν , με χυλοπιτιασε

Μπλουζα