Η (ίσως) πιο ζόρικη περίπτωση εβα

nucky

Active Member
Σας το λέω επειδή μου τ είπαν και γιατροί...είμαι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και μόνο από κοντά μπορείς να κανείς σωστή εκτίμηση...οι φωτό περισσότερο θα μπερδέψουν γι αυτο δεν τις βαζω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
απο κοντα σε ειδε ο Λορεντζο και σε απερριψε nucky ? αν οχι ισως θα επρεπε να κανεις ενα ταξιδι για να σε δει και απο κοντα φιλε

dimitris50423

Well-Known Member
tasmania νομιζω οτι σε ενα πολυ δυσκολο περιστατικο δεν πρεπει να το απορριπτουν αλλα σιγουρα πρεπει να ειναι απολυτα ειλικρινεις και να μην ταζουν λαγους με πετραχειλια.. να λενε ακριβως τι μπορει να περιμενει ο αλλος.
καποιος μπορει να θελει να παιξει το τελευταιο του χαρτι..
το ιδανικο θα ηταν για τοσο δυσκολο περιστατικο να δεις και καποιον απο κοντα που να εχει παρει απο γενια ωστε να εχεις καλυτερη εικονα του τι περιμενεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ασε τον nucky προς το παρόν και απάντησε αν θες στην ερωτηση που σου εκανα: Θεωρείς ότι ο Λορέντζο ή ο Σαπίρο ή ο Χάσον, πχ, ξέρουν κάτι παραπάνω στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών;

για να σου απαντησω. ναι μπορει να ξερουν περισσοτερα καθως εχουν μεγαλη πορεια στο χωρο.. και σιγουρα θα προβληματιζομουν παρα πολυ αν μου ελεγαν οτι ειμαι ακαταλληλος για μμ.. νομιζω σε καλυψα.

nucky

Active Member
Ώρα λοιπόν να σας πω εκείνη την ιστορία με τον μπισανγκα , ειναι σχετική.

Τον είδα από κοντά τέλη πριν τρία χρονια στις Βρυξέλλες. Μου πρότεινε τότε να με αναλάβει, και μάλιστα να δουλέψει με στριπ. Περίμενα να μαζέψω όλο το ποσό, μου έτυχε ένα πρόβλημα υγείας και τελικά το ματαίωσα. Πέρυσι που ήρθε Αθήνα πήγα και τον ξαναείδα , με σκοπό να το κανονίσουμε, τα λεφτά είχαν μαζευτεί, με αίμα δάκρυα κ ιδρώτα.

Ξέχασε το μου λέει , δεν αξίζει να κανείς κάτι άλλο δεν θα δεις βελτίωση... Μα , ντοκτορ , του λέω, ήτανε έτοιμος να μπω στο χειρουργείο σας δυο χρονια πριν, και η κατάσταση δεν εχει αλλάξει από τότε...

Έχω αλλάξει εγω μου είπε, έχω δει περιστατικά repair που το αποτέλεσμα ήτο απογοητευτικό.
.........

Tasmania

Active Member
Δημητρη γιατι το απορριπτουν τοτε ? ποιοι ειναι οι λογοι ? (γενικες ερωτησεις οχι τοσο προς την περιπτωση nucky που δεν εχουμε φωτος κλπ).

ο φιλος περαν του θεματος γενια (διαφορετικα ποσοστα φυτρωσης απο τα μαλλια-πιο χαμηλος), εθεσε και τον περιορισμο unshaven παση θυσια ... αρα λιγοτερα γραφτς απο δοτρια... ισως αυτα τα 2 μαζι να ηταν η κυρια αιτια απορριψης απο Λορεντζο σε συνδυασμο και με την ισως μεγαλη επιφανεια ληπτριας που εχει να καλυψε ...

dimitris50423

Well-Known Member
Ώρα λοιπόν να σας πω εκείνη την ιστορία με τον μπισανγκα
ενα ενα μας τα λες.. δυο τοπ ιατροι σου ειπαν δεν εχεις να δεις βελτιωση με μια μμ.

ο ενας τασμανια μπορει να εχει πολλα περιστατικα και να μη θελει να μπλεξει με τοσο δυσκολες περιπτωσεις.. ενα μετριο περιστατικο μπορει να σε σερνει σε δυσφημηση για παρα πολυ καιρο φανταζομαι συμφωνουμε σε αυτο.. δεν λεω οτι ο lorenzo η αλλος γιατρος του βεληνεκους του δεν θα εδινε την καλυτερη δυνατη λυση καταλαβες πως το εννοω..

εφοσον 2 ιατροι σου ειπαν οτι δεν εισαι καταλληλος για μμ. εσυ οπως βλεπεις τον εαυτο σου τι πιστευεις? μηπως θα επρεπε να τους ακουσεις.. μιλαμε τωρα χωρις να εχουμε καθολου εικονα.. πετα μια φωτο και ας μην ειναι καλη ποιοτητας..

nucky

Active Member
Dimi ο ένας μου είπε όχι .... Με τη δεύτερη....ο άλλος μου είπε δεν αναλαμβάνω unshaven....

nucky

Active Member
Και μια κα σας τα λέω ένα ένα, πάρτε κι άλλο ένα....:) Πανομοιότυπο διπλό περιστατικό με μπισανγκα είχα και με Κύπριο ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
αρα η καλυτερη για το Λορεντζο ή Μπισανγκα απαντηση-λυση προς το nucky ηταν το ΟΧΙ και δεν θα βελτιωθεις με μια 4η μ/μ... τοσο απλο ! Δεν θα ελεγα τη λεξη δυσκολο αλλα ιδιαζουσα-περιεργο απο βεβαρημενο ιστορικο (πχ στη συγκεκριμενη περιπτωση εχει στην πλατη ο nucky 3 μ/μ , 2 strip & 1 fue plus θετει τον περιορισμο unshaven τεχνικη... γιατι περιστατικα με μεγαλο βαθμο δυσκολιας τα αναλαμβανουν (πχ cvial δεν το λες και ευκολακι ..γιατι δεν ειπε οχι στο cvial ? εξαιρετικη δοτρια και ποιοτητα τριχας για να παιξει μπαλα ). Δυσκολα περιστατικα αναλαμβανουν γενικα , μια ματια στα site τους θα το διαπιστωσει κανεις..απλα οταν οι περιορισμοι και τα μειονεκτηματα ειναι πολλα λενε το αναγκαιο ΟΧΙ...

nucky

Active Member
Παιδιά προσοχή παρακαλώ....ο Λορέντσο είπε δεν αναλαμβάνω unshaven...γενικά...δεν με είδε ουτε σε φωτογραφιες....δεν τις ζητησε

nucky

Active Member
Στριπαρ , ήξερες ότι η αυτόματη διόρθωση στη λέξη Στριπαρ βγάζει .... Τσιπρας;;;:D

Stripar

Established Member
To εύχομαι , και πάλι καλά που το διευκρινίζεις δημόσια !!!

Έχουμε δεί και δεί στο παρελθόν...

Υ.Γ: όχι...:D

Tasmania

Active Member
nucky αρα πηρες 2 οχι απο κοντα (Μπισανγκα-Βελγιο & Κυπρο) και ενα οχι για unshaven .... πρεπει να προσεξεις ιδιαιτερα

dimitris50423

Well-Known Member
Έλα Στριπαρ δεν μου είπε τίποτα ιδιαίτερο ...

μην ανησυχεις stripar δεν προτρεπω κανεναν να κανει επεμβαση. ουτε ζητωκραυγαζω για το αποτελεσμα μου οπως εχεις διαπιστωσει. οτι αποτελεσμα πηρα το πληρωσα οποτε δεν χρωσταω σε κανεναν. :)

Μπλουζα