Η (ίσως) πιο ζόρικη περίπτωση εβα

nucky

Active Member
συμφορουμιτες , χωρίς πολλά λόγια, ήρθε η ώρα της απόφασης...

Σκέφτομαι να κάνω μια διορθωτική επέμβαση, αλλά...

Α. Μπορώ να την κάνω μόνο κατακαλόκαιρο
Β. ... πρέπει να μπουν και αρκετά γενιά στο παιχνίδι
Γ. ...πρέπει να γίνει με unshaven fue, υπάρχουν ουλές από στριπ.

Μόνο ο β.μεχρι τώρα αναλαμβάνει...ακόμα και ο Λορέντσο έριξε πόρτα...η λογική λέει όχι...η μήπως όχι;

Αναμένω γνώμες...φωτογραφίες δεν θα ανεβάσω...αλλά οποία ερώτηση γίνει την απαντώ ευχαριστως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
οταν λες unshaved φανταζομαι εννοεις την λήπτρια, γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Επίσης ο Β είναι ο Μπισαγκα; Αν ναι, τότε προχώρα, το Α δεν είναι πρόβλημα, θέλει μόνο προσοχή στον ήλιο και στα γένια ο Β είναι κορυφή. Βέβαια ετοιμάσου να ξεπαραδιαστείς

dimitris50423

Well-Known Member
unshaved fue, και απο γενια μαλλον τον Β^%ρη εννοει. γιατι σου εριξε πορτα ο Λορεντζο?
απο οτι ξερω τα γενια ειναι η δευτερη δοτρια μετα το κεφαλι με τα μεγαλυτερα ποσοστα φυτρωσης..

Τελευταία επεξεργασία:

nucky

Active Member
Σωστός ο dimi για το γιατρό
Ζοτριξ όχι εννοώ unshaven στη δότρια.
Γκουγκλάρετο το προσφέρουν κάποιοι γιατροί, δυστυχώς καμία φίρμα απ όσο κοίταξα.

Ιστορικό... Δυο στριπ και μια fue στην Ελλάδα , σε ηρωικές εποχές, από 2001 μέχρι 2007. Αποτελέσματα μέτρια , με τοπικ, κόμποβερ, λειερινγκ και λοιπά μαγικά μοστράρω Φούλ Χέντ. Θέλω όμως να απεξαρτηθώ και να έχω μια αξιοπρεπή ημικαραφλα. Χρειάζεται δουλειά στη χερλαιν, στις ενώσεις με τα πλαϊνά και λίγο να μαυρίζει στην κορυφή. Έχω κάναμε 1000αρι και κάτι γκράφτς στη δότρια και καλό γενι.

Για τον ήλιο το φοβάμαι λίγο γιατί πέρα από μια βδομάδα δεν μπορώ να προστατευομαι σε στυλ βρυκόλακας, πρέπει να κάνω ταξίδια με αυτοκίνητο.δεν ξέρω ποσό προστατεύουν τα αντιηλιακά.
Δεν έχουμε και δείγματα δουλειάς με γενιά από Βεκρή.ουτε και unshaven

Ο Λορέντσο δεν αναλαμβάνει unshaven. Με τον μπισανγκα έχω μια ωραία ιστορία να σας πω σε επόμενο επεισόδιο. Αν ξέχασα να απαντήσω κάτι σκουντηξτε

Tasmania

Active Member
  • χωρις φωτο δεν μπορουν να απαντηθουν πολλα ερωτηματα φιλε nucky (μεγεθος προβληματος στη ληπτρια, ποιοτητα-ποσοτητα δοτριας)...
  • με unshaven τεχνικη δεν μπορει να παρθει ο μεγιστος αριθμος γραφτς απο δοτρια... μην σκας αν φαινονται τα σημαδια απο strip στη δοτρια, πλεον δεν ειναι ταμπου η μ/μ
  • μ/μ μεσα στο καλοκαιρι απαιτει αυξημενη προστασια απο ηλιο και πιο μεγαλη ενυδατωση του οργανισμου με υγρα
  • το οτι σου εριξε πορτα ο Λορεντζο (απο τους καλυτερους στο χωρο στην Ε.Ε.) κατι σημαινει περαν της τιμιοτητας του, και να το αξιολογησεις σοβαρα στα υποψην σου.

dimitris50423

Well-Known Member
nucky για τον ηλιο που λες ακουσε τι εκανα εγω.. μμ εκανα 28 μαιου..εφαγα ολο τον ηλιο του καλοκαιριου χωρις να επηρεασει τη φυτρωση μου.
Εκθεση απευθειας στον ηλιο μηδενικη. αλλα με καπελο ακομη και το πρωτο διμηνο μετα τη μμ μου μπορει να καθομουν και δυο ωρες για μαυρισμα. οποτε η λυση ειναι να εχεις ενα καπελο και πριν σε δει ο ηλιος το φορας. επισης λογω ζεστης του καλοκαιριου μου αρεσε πολυ να ψεκαζω με φυσιολογικο ορο.. μπορει και μεχρι τους 3 μηνες να ψεκαζα..
δεν ενιωσα ουτε μια στιγμη φαγουρα που ακουω απο αλλα παιδια που εκαναν μεταμοσχευση η τραβηγμα.
οποτε χαλαρο καπελακι και πηγαινε οπου θες.

zotrix

Active Member
Φίλε εγώ στην Ελλάδα δεν θα έκανα με τίποτα, ειδικά στην περίπτωση σου που και το ένα graft μετράει. Για να σου αρνηθεί ο Λορέντζο κάτι σημαίνει. Επίσης για να μην κάνει καμία φίρμα ''fue unshaved'' όπως λες, κάτι σημαίνει. Ακόμη και τα πιο καλά αποτελέσματα που έχω δει απο Ελλάδα, δεν ειναι τόσο φυσικά για μένα, ειδικά στην hairline. Τώρα αν ύστερα από 3 επεμβάσεις στην Ελλάδα ξανασκέφτεσαι να κάνεις εδώ, πηγαίνεις γυρεύοντας.

nucky

Active Member
Τάζ, έχω μελετήσει πολύ καλά , και έχω κάνει πολλές συναντήσεις με γιατρούς , έχω μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα του τι μπορεί να γίνει...στο καλό σενάριο πάντα. Τα θέματα που έθεσα στο αρχικό μήνυμα με απασχολούν σε ψυχολογικό επιπεδο. Θα διαφωνήσω οριζόντιο κάθετα για το αν ειναι ταμπού η μμ . Ένα τελεί , στο δικό μου επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο ειναι καραταμπού. Αν δεν γίνει η δουλειά unshaven δεν θα γίνει καθόλου , αυτο το έχω αποφασίσει.τους περιορισμούς τους ξέρω , και μου τους είπε και ο β.
Ως προς τον ήλιο , με απασχολεί κυρίως το θέμα των γενιών, με καπέλο μπορεί να τη βολέψω...αν και όχι πάντα...με μπούργκα όμως όχι.

Η γνώμη του Λορέντσο, με απογοήτευσε...κρατάω το καλό σενάριο ότι μπορεί οι περιζήτητοι μεγαλογιατροί να μην πάνε να μπλέξουν με ζόρια, όταν έχουν ουρές από εύκολακια να περιμένουν...

Δημήτρη ευχαριστώ και για το πμ

nucky

Active Member
Ζοτριξ , αν υπάρχει καλός γιατρός έξω που με αναλαμβάνει τόνε συζητάω άνετα. Πέραν τούτου, φοβάμαι μη γίνει χοντρή ζημιά στα υπάρχοντα αλλιώς το ρισκάρω να αποτύχω με την έννοια να μείνω στα ίδια.

zotrix

Active Member
κρατάω το καλό σενάριο ότι μπορεί οι περιζήτητοι μεγαλογιατροί να μην πάνε να μπλέξουν με ζόρια, όταν έχουν ουρές από εύκολακια να περιμένουν...

Τα ευκολάκια για τους μεγαλογιατρούς είναι τα repair γιατί στη χειρότερη θα μείνει ίδιος ο ασθενής και δεν θα του ζητήσει κανείς τα ρέστα. Αν όμως γίνει η στραβή σε πρώτη επέμβαση, ο μεγαλογιατρός θα γίνει ρεντίκολο στα φόρουμ. Γενικά θα έπρεπε να ήσουν πιο ψιλιασμένος με τους Ελληνες γιατρούς και το τι παίζει στα φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Δε νομίζω ότι όσοι πάνε για repair έχουν το δικό μου.....άχεμ.... Ρεαλισμό....ίσα ίσα που ειναι πιο πιεσμένοι ψυχολογικά...το ψιλιασμα που λες το χω, εξού και στο αρχικό μήνυμα λέω ´ η λογική λέει όχι αλλά δε βλάπτει να το μοιραστώ μαζί σας...κάτι μπορεί να μάθω παραπανω

dimitris50423

Well-Known Member
Η γνώμη του Λορέντσο, με απογοήτευσε...κρατάω το καλό σενάριο ότι μπορεί οι περιζήτητοι μεγαλογιατροί να μην πάνε να μπλέξουν με ζόρια, όταν έχουν ουρές από εύκολακια να περιμένουν...

αυτο που ειπες λεει πολλα.. γιατι να μπλεξει με ενα τοσο δυσκολο περιστατικο με γενια κτλ.. να παει να παρει μερικες χιλιαδες ευρω και μετα να δυσφημιστει? γιατι δεν θα καταλαβουν ολοι οσοι το δουν τη δυσκολια του περιστατικου και θα πουν δες πως τον εκανε..
οι ελληνικες κλινικες και οι κυπριακες δεν νομιζω οτι εχουν την πολυτελεια να απορριπτουν περιστατικα.

zotrix

Active Member
Να σε ρωτησω dimitris50423, θεωρείς ότι ο γιατρός που έκανες ξέρει περισσότερα από τον Λορέντζο, τον Φέλερ, τον Σαπίρο ή οποιονδήποτε άλλο από τα 5-6 γνωστά ονόματα;

dimitris50423

Well-Known Member
οχι γιατι να ξερει περισσοτερα.. απλα διαβασε τι ειπα πιο πανω..
αυτο που ξερω ειναι οτι εχουν ασχοληθει και με μεταμοσχευσεις σε γενια και φρυδια.. δες το site τους να το διαπιστωσεις.. το ποσο καλα αποτελεσματα εχουν εκει δεν μπορω να το γνωριζω. η το ποσο καλοι ειναι..
η μονη εμπειρια δικη μου ειναι 12-15 μοσχευματα που μου εβαλαν στο μουστακι για καλυψη ουλης τα οποια εκαναν τη δουλεια για την οποια μπηκαν.. μεχρι εκει

zotrix

Active Member
Φαντάζομαι ότι θεωρείς ότι ο Λορέντζο ή ο Σαπίρο ή ο Χάσον, πχ, ε όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Ετσι δεν είναι;

nucky

Active Member
Ομολογώ ότι με Αμερικανούς γιατρούς δεν τη έψαξα, μάλλον ξεπερνάνε το μπα τζετ μου ακόμα και αν κάνουν unshaven. Με μια αναζήτησή που είχα κανει δεν θυμάμαι να είδα αυτά τα φιρματα ονόματα παντως

Tasmania

Active Member
αυτο που ειπες λεει πολλα.. γιατι να μπλεξει με ενα τοσο δυσκολο περιστατικο με γενια κτλ.. να παει να παρει μερικες χιλιαδες ευρω και μετα να δυσφημιστει? γιατι δεν θα καταλαβουν ολοι οσοι το δουν τη δυσκολια του περιστατικου και θα πουν δες πως τον εκανε..
οι ελληνικες κλινικες και οι κυπριακες δεν νομιζω οτι εχουν την πολυτελεια να απορριπτουν περιστατικα.

Και ομως οφειλουν να το πραττουν Δημητρη..το συζητησαμε ξανα... καποτε πρεπει να εχει την τολμη, την ευθυτητα να λεει ΟΧΙ ο ιατρος, να βαζει στην ακρη τα "χαμενα" λεφτα απο ενα περιστατικο ... ειπαμε η χειρουργικη τακτικη ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω δεν θα ανεβασει το επιπεδο...

dimitris50423

Well-Known Member
κανεις την ιδια ερωτηση αντιστροφα. εσυ για ποιους λογους πιστευεις οτι μπορει να τον απερριψε ο lorenzo? καταρχην υποθεσεις χωρις να εχουμε δει ουτε μια φωτογραφια δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε. δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι το κεφαλι του nucky.

zotrix

Active Member
Ασε τον nucky προς το παρόν και απάντησε αν θες στην ερωτηση που σου εκανα: Θεωρείς ότι ο Λορέντζο ή ο Σαπίρο ή ο Χάσον, πχ, ξέρουν κάτι παραπάνω στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών;

Μπλουζα