Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ

Hopefull

New Member
Απ: Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ

Άκης είπε:
[quote author=hopefull link=topic=529.msg26554#msg26554 date=1266450193]
Μονο ο ιδιος ο χρηστης ξερει πως αντιδρα στο φαρμακο και αποφασιζει για τον εαυτο του, αν δεν εχεις παρενεργειες εισαι αρχοντας και δε χρειαζεται να μπαινεις σε συζητησεις που δε σε νοιαζουν και απολαμβανεις τα οφελη, αν εχεις καποιες ε τοτε...εκει διαλεγεις
Βασικά πάει κάπως αλλιώς, γνωρίζεις, αποφασίζεις και μετά ξέρεις πως αντιδρά. :)

hopefull είπε:
Παντως για το warning που λες Ακη οτι δεν υπαρχει ερευνα...και φαρμακα που τα αποσυραν δεν εγινε ερευνα, πεθανε πολυς κοσμακης που τα παιρνε και αποσυρθηκαν, δεν εγινε ερευνα ποσοι θα πεθανουν απο το χαπι και ποσοι απο το placebo και αποσυρθηκαν!
Στο ξανα είπα και παρεξηγήθηκες. Δεν έχεις κάτι να πεις και μιλάς γενικά και αόριστα.
Αλλά επειδή μου λες, να σου απαντήσω.

Άλλο να πεθάνει κάποιος, το οποίο εύκολα μπορεί να το πιστοποιήσει η κάθε εταιρία.
Δεν χρειάζεται πιστεύω και πολλά για να το καταλάβει κανείς. Και πρέπει να το αποσύρει, αν τους ξέφυγε αυτό στα κλινικά στάδια. Αν και αυτό συνήθως γίνεται σε φάρμακα όπως το εμβόλιο της νέας γρίπης που βγήκε χύμα, και όχι φάρμακα που περνάνε από έλεγχο.
Το propecia, τον πέρασε αυτόν τον έλεγχο με την ανικανότητα και κρίθηκε αθώο, είναι πλέον γνωστό. Αλλιώς θα το έγραφαν από την αρχή.

Και άλλο να πεις κοίτα no κούκου. Πως να το πιστοποιήσει η εταιρία μου λες; Να τρέχει στο σπίτι του καθενός, φορτωμένοι με ταινίες XXX και να βλέπει τις αντιδράσεις?

Και στην τελική, δεν έχει καμία σχέση ο θάνατος με το propecia. εκτός αν γνωρίζεις κάτι και δεν μας το λες.
[/quote

Οχι δε παρεξηγηθηκα για αυτο ποτε,τελος παντων τι αοριστα και τι συγκεκριμενα εσυ νομιζεις οτι λες κατι συγκεκριμενο...οτι λενε οι ερευνες που πληρωνουν οι φαρμακευτικες λες, δεν εχει σημασια στη τελικη δυο τυποι που γραφουμε σε ενα site ειμαστε . Οτι και να ναι ο καθενας βλεπει μονος του και αποφασιζει αφου δοκιμασει και ο ιδιος, ολα τα αλλα μπορει να ειναι και παπαριες μπορει να ναι και αληθεια...δεν ειναι να εμπιστευεσαι απολυτα κανεναν ουτε φαρμακευτικες ουτε λαμογια , μονο εσυ βλεπεις πως αντιδρας ακους και μαρτυριες αλλων και αποφασιζεις. Για αυτο ειμαστε εδω στη τελικη, για να προστατευομαστε και μεταξυ μας αμα ακουγαμε μονο τι λενε οι γιατροι η οι φαρμακευτικες ή ενας γιατρος που κανει ενα video και κραζει το propecia...δε θα χε και πολυ νοημα παπαγαλακια θα μασταν

Δυο πραγματα πρεπει να αποτρεπονται...οι ανθρωποι που λενε μη παρεις propecia θα καταστραφεις και αυτοι που πανε να βγαλουν οσους εχουν αρνητικα σχολια ή ενημερωνουν για αρθρα με αρνητικη προδιαθεση μπρος το φαρμακο κακους ή πονηρους η δε ξερω τι. Οχι τιποτα αλλο μπορει να βγαλουν παιδια παρενεργειες και να φοβουνται να το πουνε μην τους περασουμε για προβληματικους ή οτι εχουν agenda η δε ξερω τι.

Εγω παντως δεν ειπα σε κανεναν μη το παρει.... ουτε για θανατους!!!τι εννοεις αν γνωριζω κατι για θανατους?ειπα εγω τιποτα για θανατο και propecia???αναφερα αλλα φαρμακα που χουν αποσυρθει σαν παραδειγμα για κατι οτι θα πρεπε να υπαρχουν ερευνες σαν επιχειρημα που δεν ισχυει, καμια φαρμακευτικη δε πληρωνει για ερευνα που θα βλαψει το φαρμακο της(γιατι ολες οι ερευνες για φαρμακα ξερεις οτι σπονσοραρονται απο φαρμακευτικες φανταζομαι)...μηπως δε καταλαβαινεις τι λεω και πως το λεω γενικα και λες για αοριστιες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

passenger

Member

χρησιμοποιω 1/6 φινας εδω κ 20 μερες κ πρεπει να πω οτι εχω 0 sides

καμια 10ρια μερες παιζει αρκετο shedding...πιστευα οτι εμφανιζετε κυριως απο τη χρηση τοπικων...
ειναι φυσιολογικο κ απο ληψη φινας απο το στωμα?
(δε χρησιμοποιω κανενα τοπικο ακομα)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τυπικό σύμπτωμα,
οι περισσότεροι που πήραμε φινα χάπι είχαμε shed-τέλους του πρώτου ή στην αρχή του 2ου μήνα λήψης

passenger

Member

sorry που επανερχομαι στα ιδια...
αλλα ρε παιδες ειμαι στις 36 μερες χρησης φινας, δεν εχω κανενα προβλημα απο θεμα side αλλα συνεχειζεται το μαμημενο το shed...τοση τριχα που εχω χασει αυτες τις 25 μερες δεν την εχω χασει ποτε στη ζωη μου :(
μπορει να εχω αγχωθει λιγο παραπανω γιατι πριν καμια 10ρια μερες που κουρευτικα ειδα κατι κενα στο κεφαλι κ ψιλοφρικαρα...πιστευω τωρα που ειμαι στο 2ο μηνα να σταματησει αυτη η ιστορια.Το θεμα ειναι, θα βγουν ξανα αυτα που εχασα αυτες τις μερες? η να αρχισω να τα κλαιω?

δε θελω να μπλεξω με μινοξ ρε γμτ, ασε που ειναι κ δεσμευση...σε θεμα regroth χρησημοποιω το libroman, λεω να ψαχτω αργοτερα για κατι επιπλεον

P.S. χρησιμοποιουσα aminexil 1.5% το dercos, μερα παρα μερα μια φορα,το ειχα παρει κατα το σεπτεμβριο οταν ψαχνομουν ακομα στα snake oils, τελειωσε πριν κανα μηνα κ εννοειτε δεν μπηκα στο κοπο να το ξανααγορασω...λετε ρε σεις απο τοτε που εκοψα αυτη τη μαμακια της vichi να βοηθησε στο shed??

Hopefull

New Member

passenger μην αγχωνεσαι με ενα περιοδικο shedding αν παιρνεις propecia παιρνεις τη καλυτερη πιθανη θεραπεια που υπαρχει. Πολυ συντομα λογικα θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα

Conan

Member

passenger είπε:
sorry που επανερχομαι στα ιδια...
αλλα ρε παιδες ειμαι στις 36 μερες χρησης φινας, δεν εχω κανενα προβλημα απο θεμα side αλλα συνεχειζεται το μαμημενο το shed...τοση τριχα που εχω χασει αυτες τις 25 μερες δεν την εχω χασει ποτε στη ζωη μου :(
μπορει να εχω αγχωθει λιγο παραπανω γιατι πριν καμια 10ρια μερες που κουρευτικα ειδα κατι κενα στο κεφαλι κ ψιλοφρικαρα...πιστευω τωρα που ειμαι στο 2ο μηνα να σταματησει αυτη η ιστορια.Το θεμα ειναι, θα βγουν ξανα αυτα που εχασα αυτες τις μερες? η να αρχισω να τα κλαιω?

δε θελω να μπλεξω με μινοξ ρε γμτ, ασε που ειναι κ δεσμευση...σε θεμα regroth χρησημοποιω το libroman, λεω να ψαχτω αργοτερα για κατι επιπλεον

P.S. χρησιμοποιουσα aminexil 1.5% το dercos, μερα παρα μερα μια φορα,το ειχα παρει κατα το σεπτεμβριο οταν ψαχνομουν ακομα στα snake oils, τελειωσε πριν κανα μηνα κ εννοειτε δεν μπηκα στο κοπο να το ξανααγορασω...λετε ρε σεις απο τοτε που εκοψα αυτη τη μαμακια της vichi να βοηθησε στο shed??

Ρε συ, εμενα μου φαινεται πως θα επρεπε να αρχισεις και μινοξιδιλη. Οχι τιποτε αλλο , αλλα αφου ξεκινησες που ξεκινησες προσκαρ , θα ηταν κριμα να μην προσθεσεις και μινοξ. Οσον αφορα τις παρενεργειες, δεν εχει κατι σοβαρο. Εξαλου αμα σου βγαλει τιποτε( που δεν το νομιζω) την σταματας. Τωρα αυτο για την δεσμευση... ναι οντως πρεπει να την χρησημοποιεις μοκροχρονια αλλα τι αν γινει... θα το συνηθισεις! σιγα το πραμα :) Θα 'ναι κατι σαν ρουτινα μετα απο λιγο καιρο. Λιγα λεπτα μασαζ δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που προσφερει.
Μπορεις δε και να διαλεξεις ποια θα αγορασεις( Regain, Kirkland, Hairway, μειγμα μινοξιδιλης- καλυτερο) Αφου μπηκαμε στο ''χορο'' πρεπει και να χορεψουμε, ετσι δεν ειναι? ;)
Οσον αφορα το shedding του προσκαρ, προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια με το συγκεκριμενο, αφου ειμαι λιγο μικρος ακομα, αλλα απ' οτι ακουω εδω, δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Συγκεκριμενα εχω διαβασει πολλες φορες να λενε πως αυτο στην αρχη της χρησης του( που εισαι κι εσυ) ειναι σημαδι οτι δουλευει. Οποτε μην το σκευτεσαι πολυ και ασε τον καιρο να κυλησει.

Hairboost

Member

Για την περιπτωση του καρκινου ποια ειναι η αποψη σας;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δες λίγο τις έρευνες/μελέτες που υπάρχουν στο φόρουμ ::)

Nikos22_

New Member

magic810 είπε:
corkala καλα κανεις..και το αναφερεις...καλο ειναι να ακουγεται και κατι αλλο....απο το να τα παρουσιαζουμε ολα ροδινα......
οταν λες ομως 5 μερες τι εννοεις ειδες οτι σε 5 μερες επεσε η λιμπιντο σου?
γιατι εγω παιρνω φινα κοντα 4 μιση χρονια και ακομα ειμαι οκ.....
τι ποσοτητα επαιρνες?

Εχεις νερωμενο σπερμα magic? Πληροφοριακα σε ρωταω και φιλικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα