Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@danceworld_2001 σε ευχαριστώ. Αν έχεις χρόνο θα με ενδιέφερε κάποιου είδους επικοινωνία σε ότι αφορά την επιλογή που έκανα στον γιατρό, αφού βλέπω ότι είσαι μία από τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις του και συγχαρητήρια για αυτό. Ζortix και εγώ έτσι πιστεύω. Τουλάχιστον αυτό μου έδωσε να καταλάβω και ο γιατρός. Ότι, δηλαδή, είμαι μία απλή περίπτωση.
Παίδες, διασώθηκε στο καινούργιο μου κινητό μία φώτο από το παλιό, λίγες μέρες μετά τη μεταμόσχευση στη BK. Την ανεβάζω εδώ για να δείτε την... πυκνότητα. Σε σχέση με τις περιπτώσεις που είδα εδώ μέσα τόσο από τις δύο κυπριακές κλινικές όσο και από μία άλλη ελληνική, η πυκνότητα που επιχείρησαν είναι επιπέδου β' τοπικού... Ούτε καν Γ' Εθνική. Πιστεύω ότι στη νέα μ.μ. η πυκνότητα δε θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το πράμα.
Υ.Γ. Η φώτο είναι με τα κακαδάκια ελάχιστες μέρες μετά. δε θυμάμαι ακριβώς πόσες
ανοιξε ενα καινουριο νημα στο παρουσιασεις μεταμοσχευσεων.Mάγκες έφτασε η στιγμή που περίμενα. Μία μέρα απομένει για τη μεταμόσχευσή μου στον Γεωργίου. Θα πάμε για 2.000 grafts μπροστά σε μία συνεδρία την Τρίτη το πρωί. Θέλω να παρουσιάσω εκτενώς την πορεία μου από την πρώτη μέρα μέχρι το 12 και θέλω να ρωτήσω τους διαχειριστές του φόρουμ για το αν θα το κάνω εδώ ή αν πρέπει να ανοίξω άλλο thread για τις παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων. Άντε, καλή μου επιτυχία και ο Θεός βοηθός γιατί έχει αρχίσει και με ενοχλεί πολύ η όλη φάση με το πρόβλημά μου, αν και η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το μεγαλύτερο που παίζει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.