Ηρθε η ωρα για κανονικη μ.μ...

filtros

Member
Καλησπέρα κύριοι και καλές γιορτές σε όλους. Παρακολουθώ το φόρουμ καιρό αλλά γράφω για πρώτη φορά. Μετά από δύο αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις στην ΒΚ και ενώ η προσπάθεια διόρθωσης του μικρού μου προβλήματος εξελίχθηκε σε κανονικό πρόβλημα, αποφάσισα να πάω σε μεταμόσχευση σε μία ποιοτικότερη κλινική. Η περίπτωσή μου είναι αρκετά... πληγωμένη αφού πιστεύω πως έβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου. Από εκεί που μπορούσα να χτενίσω κανονικά τα μαλλιά μου, να τα φτιάξω όπως θέλω μετά από τις δύο μεταμοσχεύσεις μπήκα σε διαδικασία απόγνωσης, τόπικ, φίνας (την έκοψα στο πρώτο 10ημερο λόγω παρενεργειών) και μιας ιστορίας που με στεναχωρεί.

Δείγμα της ταλαιπωρημένης ιστορίας

Για τις προηγούμενες μεταμοσχεύσεις μου θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό γεγονός για να αντιληφθεί ο λαός το τι ακριβώς μου συνέβη: Πήγα στην BK για να προσπαθήσω να κάνω πύκνωση σε κροτάφους και hairline. Μία γιατρός (θυμάμαι όνομα, αν θέλει κάποιος μπορώ να το αναφέρω) μου λέει: "Υπάρχει μία ελάχιστη προδιάθεση για το crown, θα σου βάλω ορισμένα μοσχεύματα να... μαυρίσει (!!!!!) λίγο". Άσχετος εγώ είπα ΟΚ, μου τοποθέτησε 12 (!!!!) μοσχεύματα με αποτέλεσμα το crown να ανοίξει αισθητά και να βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που πήγα εκεί (2 Ιουλίου 2013). Όταν μετά επικοινώνησα μαζί της και της είπα τι έχει προκαλέσει μου απάντησε "Σιγά μην ήταν από αυτό, έβαλα μόνο 12 μοσχεύματα". Λες και υπήρχε λόγος να το κάνει γιατί θα άλλαζε κάτι με 24 τρίχες... Βεβαίως ευθύνομαι εγώ και μόνο εγώ που ήμουν αδαής, δεν το συζητάμε αυτό.

Στη συνέχεια μου έβαλε ελάχιστα μοσχεύματα και μπροστά με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα σοκλος χωρίς όμως τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια να είναι αρκετά για να το καλύψουν. Έτσι, από μαλλιά με μερικά προβλήματα κατέληξα στο να έχω ένα αισθητό πρόβλημα που με ενοχλεί.

Έρευνα αγοράς

Μετά από μία έρευνα αγοράς κυρίως μέσα από το φόρουμ διαπίστωσα ότι οι αξιόπιστες κλινικές είναι μετρημένες και οι περισσότερες είναι εκτός Ελλάδας. Λόγω συγκεκριμένου βαλαντίου αποφάσισα να πάω στη λύση της Κύπρου. Στην τελευταία επίσκεψη του Γε@ργίου της MR*C στην Αθήνα τον επισκέφτηκα, μίλησα μαζί του και νομίζω ότι έχω κατασταλάξει να κάνω μία ΜΜ στην κλινική του τον προσεχή Ιούνιο.

Είδα κάποια πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα από τη δουλειά του, είδα και μερικά που με προβλημάτισαν αλλά πλέον είμαι στη φάση που δεν έχω πολλές επιλογές. Εκτός των άλλων, έχω καλή διάθεση αφού στις προηγούμενες ΜΜ δεν διαπίστωσα πρόβλημα φυτρωτικότητας. Υπάρχουν τα μαλλιά που μου έβαλαν στην ΒΚ, δεν έχουν πέσει ωστόσο είναι ασύμμετρα και δεν τα λες και "φυσικό αποτέλεσμα".

Ο γιατρός μου είπε ότι με 2.000 grafts το πρόβλημά μου θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν και η τιμή που μου έδωσε είναι 5.000 ευρώ. Δεν είναι μικρό το ποσό σε καμία περίπτωση αλλά αφού με ενοχλεί σε τόσο μεγάλο βαθμό το πρόβλημα αυτό, θα εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες για να το λύσω.

Για την ιστορία να πω ότι ειναι Ν3, 30 ετών και σκοπεύω να ανεβάσω φωτογραφίες (μόλις ψάξω τον τρόπο που γίνεται) τόσο από τη φάση που βρίσκομαι τώρα όσο και να παρουσιάσω βήμα-βήμα την επέμβαση που θα πραγματοποιήσω τον Ιούνιο (γύρω στα μέσα). Ίσως να είναι λίγο νωρίς για να ανεβάσω το παραπάνω, αλλά με "τρώει" αρκετά το συγκεκριμένο θέμα και δε βλέπω την ώρα να περάσει ο καιρός μπας και καταφέρω να απαλλαγώ από αυτό το πράγμα που με κρατάει πίσω...

Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας, καλώς σας βρήκα στο φόρουμ και είμαστε σε επικοινωνία

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

filtros

Member
Mε FUE. Απ' ότι μου είπε ο γιατρός η δότριά μου είναι καλή και η περίπτωσή μου δεν είναι δύσκολη. Για την ώρα είμαι επιφυλακτικός, όχι λόγω του γιατρού αλλά εξαιτίας των όσων έχω περάσει... Μακάρι να βγει αληθινός θα κάνω πάρτι.

andros15

Member
Φίλε έχω κάνει και εγώ FUE στην Κύπρο και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί μου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο σημάδι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Χθες πήγα στην DHI Θεσσαλονίκης (σπουδάζω εδώ) να δω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Να πω ότι πήγα στην συγκεκριμένη εταιρία γιατί είναι η μόνη στην Ελλάδα που κάνει αυτό το hair tattoo και ήθελα να μάθω πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο αυτή. Τελικά καταλήξαμε στην μεταμόσχευση σαν λύση γιατί το tattoo δεν είναι μόνιμο απ ότι μου είπαν και ξεθωριάζει. Τέλος πάντων αυτό που μου είπαν είναι ότι χρησιμοποιούν μια καλύτερη μέθοδο από την FUE η οποία δεν αφήνει σημάδια στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Για την δική μου περίπτωση μου πρότειναν να κάνω την δεύτερη πιο μεγάλη μεταμόσχευση που διαρκεί 7 ώρες περίπου και στην οποία θα μου διορθώσουν το πρόβλημα και θα μου πυκνώσουν την Α και Β περιοχή (έτσι μου τες είπε δεν ξέρω αν τις λένε και οι άλλες εταιρίες έτσι) και το κόστος είναι στα 3000 ευρό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η τριχόπτωση σου πάντως η πιο ακριβή μεταμόσχευση είναι στα 5000 ευρό και διαρκεί 2 μέρες απ ότι μου είπαν.
Ξέχασα να πω ότι στην δική μου περίπτωση θα μεταφέρουν 2500-3500 τρίχες. Το θετικό με αυτή την εταιρία είναι ότι υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αυτό είναι πολύ σημαντικό πιστεύω.

Βάζω και την φωτογραφία του κεφαλιού μου με το σημάδι που μου προκάλεσε η FUE (το μαλλί είναι μια μέρα μετά από ξύρισμα)

Συνημμένα

• fr_782.jpg
    fr_782.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 269

Δημητρης38

Active Member
Φίλε έχω κάνει και εγώ FUE στην Κύπρο και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί μου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο σημάδι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Χθες πήγα στην DHI Θεσσαλονίκης (σπουδάζω εδώ) να δω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Να πω ότι πήγα στην συγκεκριμένη εταιρία γιατί είναι η μόνη στην Ελλάδα που κάνει αυτό το hair tattoo και ήθελα να μάθω πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο αυτή. Τελικά καταλήξαμε στην μεταμόσχευση σαν λύση γιατί το tattoo δεν είναι μόνιμο απ ότι μου είπαν και ξεθωριάζει. Τέλος πάντων αυτό που μου είπαν είναι ότι χρησιμοποιούν μια καλύτερη μέθοδο από την FUE η οποία δεν αφήνει σημάδια στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Για την δική μου περίπτωση μου πρότειναν να κάνω την δεύτερη πιο μεγάλη μεταμόσχευση που διαρκεί 7 ώρες περίπου και στην οποία θα μου διορθώσουν το πρόβλημα και θα μου πυκνώσουν την Α και Β περιοχή (έτσι μου τες είπε δεν ξέρω αν τις λένε και οι άλλες εταιρίες έτσι) και το κόστος είναι στα 3000 ευρό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η τριχόπτωση σου πάντως η πιο ακριβή μεταμόσχευση είναι στα 5000 ευρό και διαρκεί 2 μέρες απ ότι μου είπαν.
Ξέχασα να πω ότι στην δική μου περίπτωση θα μεταφέρουν 2500-3500 τρίχες. Το θετικό με αυτή την εταιρία είναι ότι υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αυτό είναι πολύ σημαντικό πιστεύω.

Βάζω και την φωτογραφία του κεφαλιού μου με το σημάδι που μου προκάλεσε η FUE (το μαλλί είναι μια μέρα μετά από ξύρισμα)

Σε ΓΜΣΝΕ !!!
Τι ειναι αυτο ? Πληρωσες για να σου κανουν ετσι το κεφαλι ?
Σε ποια κλινικη εκανες την επεμβαση σου αδερφε ?

Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ενδεχομενο να εχεις προβλημα εμ την ελαστικοτητα του δερματος.
Λογικα τα σημαδια της FUE θα επρεπε να κλεισουν.. κατι που δεν εγινε σε εσενα
Οποτε θα πρεπει να εισαι ιδιαιτερα προσεχτικος για τα εποτελεσματα ενδεχομενης μελλοντικης μεταμοσχευσης

andros15

Member
φίλε 2500 ευρό πλήρωσα για να μου κάνουν έτσι το κεφάλι μου
η κλινική λέγετε hairlife clinics και είναι στην Κύπρο

αυτό που μου είπαν στην DHI είναι ότι για να γίνει η FUE δημιουργούν μια μικρή σχισμή για να βγάλουν την τρίχα το οποίο σου αφήνει αυτά τα σημαδάκια. Τώρα κατά πόσο φταίει η ελαστικότητα του δέρματος δεν ξέρω

sven

Active Member
Το θετικό με αυτή την εταιρία είναι ότι υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αυτό είναι πολύ σημαντικό πιστεύω.

Τα χαμένα θυλάκια όμως δεν ξαναγυρίζουν πίσω. Πριν κάνεις κάποια κίνηση θα πρέπει να το ψάξεις πολύ καλα.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
καλα εκει στην β.κ ακομα δεν εχουν μαθει να βαζουν μαλλια?το 08 ειχα κανει κ μετα τοσα χρονια ακομα στον πατο...αλλα φιλε κ συ εν ετη 2013 στη β.κ πηγες...καθε εμποδιο σε καλο ομως βαλε κ φωτο να δουμε

andros15

Member
Ας μας πουν και άλλοι που έκαναν την μέθοδο FUE να έχουμε μια καλύτερη εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

filtros

Member
Μερικές φωτογραφίες από την τωρινή κατάσταση.. Με τον γιατρό είπαμε να κλείσουμε με hairline και κροτάφους και να αφήσουμε για μελλοντικά το crown. Αν λυθεί το μπροστά το πίσω θα με ενοχλεί λιγότερο αλλά εννοείται πως αν δω σοβαρό αποτέλεσμα (με τα μπροστά) θα το τρέξω άμεσα για πίσω.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    24.3 KB · Προβολές: 258
  • 2.jpg
    2.jpg
    26.7 KB · Προβολές: 244
  • 3.jpg
    3.jpg
    25.4 KB · Προβολές: 231
  • 4.jpg
    4.jpg
    28.1 KB · Προβολές: 253

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Εχει δίκιο ο tasos33. Καλά ρε φίλε μέσα στο 2013 και πας για μεταμόσχευση σε δαύτους και μάλιστα δις; Γκούγκλαρε λίγο πιο πριν να δεις τι παίζει, δεν είσαι στο 2000

filtros

Member
Kαλά δεν το συζητάμε αυτό... Τώρα δυστυχώς το κακό έγινε, πλήρωσα την αμάθεια. Το ζητούμενο είναι αν διορθώνεται. Μακάρι να διορθωθεί η κατάσταση και ότι έγινε-έγινε. Πλέον νομίζω ότι η επιλογή γιατρού (ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στην h@c είναι αν μη τι άλλο πιο αξιοπρεπής και θέλω να πιστεύω ότι έχω μεγαλύτερες ελπίδες...

Νικολας νικ

Well-Known Member
Filtros..μη ανησυχεις αδερφε, το θεμα σου απαιτει απλως....χρηματα. Ουτε ο πρωτος και δυστυχως ουτε ο τελευταιος εισαι που λογω πλανης και αμαθειας εχασες λεφτα και ταλαιπωρεισαι ψυχικα απο μ.μ. να πας σε καλο γιατρο φιλε μου, Μαρρας η Γεωργιου εσυ αποφασισε ειναι καλοι γιατροι, κανε μια μμ για μπροστα και κρατα καβαντζα και για αργοτερα γιατι εισαι μικρος ακομα. Αν εχεις το χρημα θα διορθωσεις τα λαθη του ελληνικου μπακαλικου.....προχωρα και καλη επιτυχια

filtros

Member
Eυχαριστώ πολύ φιλαράκι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να λυθεί με έναν καλό γιατρό... Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω για την ΒΚ είναι για να συμβάλω και εγώ στο να μην υπάρξουν άλλα παιδιά που θα την πατήσουν όπως εγώ. Μπορεί στο φόρουμ όσοι ασχολείστε να γνωρίζετε ποιοι είναι χασάπηδες και ποιοι καλοί γιατροί, αλλά αρκετός κόσμος που δεν το έχει ψάξει (όπως εγώ) μπορεί να παραμυθιαστεί εύκολα και να τσιμπήσει χαλώντας χρήματα και -κυρίως- την ψυχική του υγεία...

tasos33

Well-Known Member
προσωπικα σε συζητησεις εχω αποτρεψει πολλους να κανουν εκει οπως κ σε αλλες ελληνικες φυσικα..ως παθων ωφειλω να προστατεψω τα υποψηφια θυματα τους..αφου δν βελτιωνονται κανονικα ουτε πελατης για ενημερωση δν πρεπει να παταει εκει..

zotrix

Active Member
Ναι πράγματι δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα, μην ανησυχείς καθόλου. Ευκολη περίπτωση είσαι για οποιαδήποτε από τις 2 καλές κλινικές της Κύπρου γιατί έχεις μπόλικο μαλλί ήδη. Θα δεις.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατό να είναι τόσο ανίδεοι σε κάποιες κλινικές μαλλιών. Οταν του βαζουν 25 τρίχες στο crown, δεν καταλάβουν ότι για μόνο 25 τρίχες μπορεί να του κανουν shock loss; Δηλαδή τι νόημα έχει να βάλεις 25 τρίχες ακόμη και αν δεν προκληθεί shock loss; Anyway...

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φιλε. Σε μακέλεψαν και εσένα στην BK και τον άλλο στην Κύπρο, αλλά πραγματικά που τους βρήκες αυτούς? Στην Κύπρο 2 ειναι οι σοβαρές κλινικές. Στην BK το ξέρουμε πως ειναι απόλυτα σκιτζήδες.

filtros

Member
@danceworld_2001 σε ευχαριστώ. Αν έχεις χρόνο θα με ενδιέφερε κάποιου είδους επικοινωνία σε ότι αφορά την επιλογή που έκανα στον γιατρό, αφού βλέπω ότι είσαι μία από τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις του και συγχαρητήρια για αυτό. Ζortix και εγώ έτσι πιστεύω. Τουλάχιστον αυτό μου έδωσε να καταλάβω και ο γιατρός. Ότι, δηλαδή, είμαι μία απλή περίπτωση.

Παίδες, διασώθηκε στο καινούργιο μου κινητό μία φώτο από το παλιό, λίγες μέρες μετά τη μεταμόσχευση στη BK. Την ανεβάζω εδώ για να δείτε την... πυκνότητα. Σε σχέση με τις περιπτώσεις που είδα εδώ μέσα τόσο από τις δύο κυπριακές κλινικές όσο και από μία άλλη ελληνική, η πυκνότητα που επιχείρησαν είναι επιπέδου β' τοπικού... Ούτε καν Γ' Εθνική. Πιστεύω ότι στη νέα μ.μ. η πυκνότητα δε θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το πράμα.

Υ.Γ. Η φώτο είναι με τα κακαδάκια ελάχιστες μέρες μετά. δε θυμάμαι ακριβώς πόσες

Συνημμένα

• unnamed.png
    unnamed.png
    342.5 KB · Προβολές: 195

zotrix

Active Member
@filtros πραγματι η πυκνότητα είναι για ... φιλικό 5x5, ούτε καν τοπικό. Αλλά είσαι ευκολη περίπτωση για την Κύπρο.

Μπλουζα