ΗΕLP!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Caherine

Member
Καλησπέρα,

Είμαι 24 χρονών και ενώ το περιβάλλον μου μ αμφισβητεί εγώ βλεπω σημάδια τριχόπτωσης στους κροτάφους και στο πίσω μέρος, στη κορυφή.
Πέρσυ την ίδα εποχή είχα τα διπλάσια μαλλιά και απελπίζομαι απλά κοιτώντας περσυνές photos.
Τους τελευταίους δύο μήνες που το πρόβλημά μου έγινε πιο αντιληπτό τα μαλλιά μου έγιναν πιο λιπαρά (λαδωνουν απ τη δεύτερη μέρα, χρησιμοποιώ ALPECIA για λιπαρά) και συχνά εχω μια αίσθηση καψίματος στο πίσω μερος του κρανίου (η μαμά μου επιμένει οτι είναι απο το αγχος της τριχόπτωσης) το έχει βιώσει κάποιος αυτό? κάπου δίαβασα οτι αυτή την αίσθηση δίνουν τα τριχοθυλάκια οταν πεθάινουν!
Πρόσφατα επισκέφτηκα ενα δερματολόγο, έκανε ένα pull-test που βγήκε αρνητικό και με διαβεβαίωσε οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Χάρηκα προς στιγμήν αλλα μια βδομάδα μετά εξακολουθώ να εχω τις ίδιες ανυσιχίες.
Δεν μαδάω ιδιαίτερα, αλλα στη βούρτσα γίνεται χαμος. Παρόλα αυτά δε νομιζω οτι χάνω μαλλιά απλά έχω την αίσθηση οτι έχω περιορισμένη ανάπτυξη, και οτι δεν ανανεώνονται οι καταγενέις τρίχες.
Αρχές Οκτωβρίου και για τρείς μήνες επερνα βιταμίνες biokap και για ένα μήνα χρησιμοποίησα τις αμπούλες biokap με κανενα αποτελεσμα - εκείνη τη περίοδο το πρόβλημα έγινε εντονότερο! Πήρα και συμπληρώματα saw palmetto αλλα οχι εντατικά γιατι φοβήθηκα παρενέργειες!
Επίσης είμαι 48 κιλά με ύψος 1.72 που μπορεί να σημαίνει οτι κρασάρει ο οργανισμός, και οι υποψίες μου οτι φταίει αυτό εντίνονται επειδή αραιώνω και στη ''δότρια περιοχή''.
Υπάρχει κάποια ένδειξη στο τροπο που χάνεις μαλλια που να προδίδει αν ειναι ανδρογενης αλλωπεκια η έλειψη σιδήρου-φεριτίνης?

*τα μαλλιά μου είναι πολύ μακρυά... μήπως δε πρέπει?

Το αγχος για την τριχόπτωση αποτελεί το 98% των σκέψεών μου και δε μπορώ ουτε να δουλέψω πλέον. :-[
PLEASE HELP :worshipper
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
Απ: ΗΕLP!

Πιστεύω ότι το προσωπικό ένστικτο ποτέ δεν κάνει λάθος σε τέτοια θέματα. Εσύ ξέρεις καλύτερα τον οργανισμό σου και είναι βέβαιο ότι αν παρατηρήσεις η ίδια πως κάτι δεν πάει καλά με τα μαλλιά σου, τότε σίγουρα δεν πάει. Συνήθως οι άλλοι, είτε από καλοσύνη, είτε από βαρεμάρα να ασχοληθούν, είτε από ασχετοσύνη, είτε από μη-προσεκτική παρακολούθηση του προβλήματός μας, είτε στην προσπάθειά τους να μας καθησυχάσουν μας λένε ότι όλα είναι από τη φαντασία μας. Εγώ όταν ένιωσα πως είχα πρόβλημα με τα μαλλιά μου, η ίδια η κομμώτρια μου έλεγε "δεν έχεις πρόβλημα με το μαλλί σου, το μαλλί που πέφτει φαίνεται" ενώ εκτός του ότι έβλεπα πολλές τρίχες όταν έκανα μπάνιο, το μαλλί μου είχε γίνει σαν "τζίβα", είχε χάσει τη δομή του και δεν στρωνόταν εκτός αν το πάστωνα με προϊόντα styling. O καιρός δεν με διέψευσε.

Σε πρώτη φάση, νομίζω ότι ο sofo έκανε την πιο σωστή παρατήρηση. Τα κιλά σου συναρτήσει το ύψους σου υποδηλώνουν ή διατροφικές ή ορμονικές διαταραχές (προσωπική εκτίμηση). Μία από τις παρενέργειες της ανορεξίας είναι η τριχόπτωση λόγω αβιταμίνωσης. Αντικειμενικά, πιστεύεις ότι τρέφεσαι σωστά; Αν έχεις και πρόβλημα με τον κύκλο σου, φωνάζει από χιλιόμετρα. (Έχεις;)

Αν τα παραπάνω είναι αρνητικά, καλύτερα για αρχή κάνε εξετάσεις αίματος. Παίζει να υπάρχει ορμονικό πρόβλημα, αυτό θα το δείξουν οι εξετάσεις. Από εκεί και πέρα, για να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση θα πρέπει να ρυθμίσεις σε πρώτη φάση το ορμονικό σου. Σε κάθε περίπτωση, τα κιλά σου είναι πολύ λίγα για το ύψος σου και καλό είναι να αρχίσεις να τρως παραπάνω για να πάρεις μερικά (αλλά να τρως σωστά, όχι να πλακωθείς στα λίπη και στη ζάχαρη.)

Για το πρόβλημα λιπαρότητας δοκίμασε το T-Gel της Neutrogena, είναι πολύ καλό.

Αναμένουμε νέα.
 

Caherine

Member
Απ: ΗΕLP!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ;D

Η αλήθεια είναι οτι τα κιλά μου είναι λιγα, αλλα έτσι ήμουν πάντα και δεν φαίνομαι αρωστημένα αδύνατη. Παρ΄όλα αυτά @tatini ο κύκλος μου είναι νορμάλ, δεν εχω ακμή η υπερτρίχωση που υποδεικνύουν ορμονικες διαταραχές , αλλα αυτο ξέρω οτι δε σημαίνει τιποτα.

Μπορεί και να έχω, και το γεγονός οτι ξαφνικά -μεσα σ ένα μήνα- έγινα λιπαρή είναι ύποπτο, όπως και το έντονο scalp burning που πρέπει να είμαι η μόνη που το βιώνω γιατί δεν το χω διαβάσει πουθενά και ειναι και το πιο ψυχοφθόρο.

Εκτός αν υπάρχει κάποια διατροφική διαταραχή που έχει αυτά τα συμπτώματα + φαγούρα - ξέρει κανείς?

*Σκέφτομαι να αγοράσω το fungoral, και να πάρω μια λοσιον με minoxydil 2% γ πιο πολυ για να μου ανέβει η διάθεση οτι κάνω κάτι για το πρόβλημα μου & soon θα πάω για εξετάσεις.

*Στα ενχώρια φαρμακέια πως ζητάω μινοξ? Υπαρχει το regain??+ ενδιαφέρον μου φαίνεται το provillus... το χει δοκιμάσει κανεις?

*Τελικά υπάρχουν άτομα που συνέρχονται της τριχόπτωσης, ή είναι μόνο σε φτιαχτές before&after photo?

-worst Christmas ever- :-[
 

sofo85

New Member
Απ: ΗΕLP!

Στα φαρμακεια μινοξιδιλη υπαρχει σε 5% και 2%η πιο γνωστη μαρκα ειναι το regain αλλα υπαρχουν και αλλες οπως της hairway.Στο ιντερνετ μπορεις να βρεις ακομα περισσοτερες και σε πολυ καλυτερη τιμη.Ουσιαστικες διαφορες δεν υπαρχουν αφου εχουν την ιδια ουσια στην ιδια περιεκτικοτητα.Για το provillus νομιζω υπαρχει σχετικο θεμα στο φορουμ,εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε."Τελικά υπάρχουν άτομα που συνέρχονται της τριχόπτωσης, ή είναι μόνο σε φτιαχτές before&after photo?
ΝΑΙ θελει ομως υπομονη και αισιοδοξια!! ;)
Για εμενα παντως πριν ξεκινησεις μινοξ κανε πρωτα εξετασεις αιματος,βελτιωσε λιγο τη διατροφη σου και δωσε χρονο σε μια διαιτα με πολλες βιταμινες και που θα σου δωσει μερικα κιλα.
 

tatini

New Member
Απ: ΗΕLP!

Catherine, αν έγινε τόσο απότομα όσο λες κάτσε και σκέψου τι άλλαξε πριν την εμφάνιση του προβλήματος. Έγινε κάτι που σε άγχωσε πολύ; Πέρασες περίοδο έντονου στρες; Άλλαξες κάτι στη διατροφή σου; Πήρες κάποιο φάρμακο; Σκέψου τι μπορεί να προκάλεσε αυτή την απότομη αλλαγή.
 

xk

Active Member
Απ: ΗΕLP!

Caherine είπε:
Μπορεί και να έχω, και το γεγονός οτι ξαφνικά -μεσα σ ένα μήνα- έγινα λιπαρή είναι ύποπτο, όπως και το έντονο scalp burning που πρέπει να είμαι η μόνη που το βιώνω γιατί δεν το χω διαβάσει πουθενά και ειναι και το πιο ψυχοφθόρο.

χωρις να θελω να σε τρομαξω μιας και εισαι κοριτσακι κι εγω αγορακι και υπαρχουν διαφορες στο θεμα της τριχοπτωσης(ορμονικα)...το καψιμο που νιωθεις το ειχα νιωσει κι εγω.Μεχρι καποια ηλικια εχανα πολυ αργα το μαλλι(απο τα 19 περιπου) σχεδον δεν το παρατηρουσα ουτε εγω ουτε οι γυρω.Τετοια εποχη ηταν στα 22-23 μου οταν ξαφνικα αρχισα να νιωθω καψιμο στους κροταφους και λιγο πιο πανω μαζι με εντονους πονοκεφαλους.Δε κανω πλακα δε μπορουσα να κοιμηθω κι ελεγα τι γινεται...τριχες εβλεπα τις συνηθισμενες στο μαξιλαρι ουτε περισσοτερες ουτε λιγοτερες.Την αλλη μερα κοιταω στο καθρεπτη και ειχαν ηδη φυγει πολλες τριχες κ το μαλλι ηταν σε μαυρο χαλι(λεπτο και αδυνατο).Μεχρι τοτε δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα.

πιστευω οτι οταν επιτιθεται η τριχοπτωση με πολυ γρηγορους ρυθμους εχεις αυτα τα συμπτωματα,στο μεγαλυτερο ποσοστο ομως των ανθρωπων η τριχοπτωση προχωραει σταδιακα.Κι αυτο το λεω γιατι η αραιωση πισω εγινε πολυ αργα,μηνα με το μηνα ενω τους κροταφους μπροστα και λιγο πανω τους εχασα σε λιγες μερες.Και μακαρι να ηταν καποιο προβλημα παροδικο(πχ ελλειψη βιταμινων ή αγχος και τετοια),δυστυχως ηταν αα και απλα ειχε ερθει η ωρα τους(με τετοια επιθεση ουτε με φινα ουτε με τιποτα δε τη γλιτωνα).Ψαξτο ομως γιατι αλλο εμεις αλλο εσεις.
 

artemhs

New Member
Απ: ΗΕLP!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ... ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΑΡΑΙΩΣΗ!! ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!ΓΥΡΩ ΣΤΑ 23 ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ..ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ Κ Η ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ..ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ.ΠΗΡΑ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ 3ΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΕΚΑΝΑ ΟΜΟΝΙΚΕΣ Κ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ DHEAS.. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ? ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 23.ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΖΑΜΠΑ ΟΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ DHEAS ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΙΣΩΣ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΚΟΝΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΝΟΞ. ΕΓΩ ΠΗΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ :). ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ..
 

Caherine

Member
Απ: ΗΕLP!

ΑΡΤΕΜΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ UPDAΤΕ?

ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!
ΤΟ ΚΛΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ - ΛΕς ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΕΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ 3 ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΟ ΠΑΛΜΕΤΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΑΝΓΚΟΡΑΛ 2% ΟΣΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΤΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΤ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ -ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ- Η ΑΡΑΙΑΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΗΛΕΠΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!
ΟΤΑΝ ΥΣΤΕΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ - ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ- ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ Η ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΩΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΦΕΡΙΤΙΝΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΜΕΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ Γ ΤΡΙΧΟΡΙΖΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΑΥΤΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΧΩ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΟΥΡΑ :p

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ?
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ?
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ?
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.... :eek: :(
ΥΓ : ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΝΙΟΧΙΝ FOLLICLE STIMULATOR (ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ MINOXYDIL) ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΛΑΖΕΡ ΒΟΥΡΤΣΑ ΕΤΣΙ Γ PLACEBO EFFECT ΔΛΔ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Μ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΩ!!!
PATHETIC E?

ΒΟΤΤΟΜLINE ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΊΣΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ.... :(
 

Caherine

Member
Απ: ΗΕLP!

+ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΙΜΕΡΑ SHAMPOO CRECINA 700 ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ??? + ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟY ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΑΝΥΟΝΕ? ΕΙΜΑΙ DESPERATE....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: ΗΕLP!

Catherine ΗΡΕΜΗΣΕ!!!Με τοσο αγχος και στενοχωρια μονο χειροτερα μπορεις να τα κανεις τα πραγματα,βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων? τη βουρτσα lazer πεταξε τη απο τωρα γιατι δεν προκειται να σε βοηθησει ουτε στο κομματι της ψυχολογιας.Μην μπλεκεις με πολλες θεραπειες δες τι θα σου πουν για τις εξετασεις και μετα αποφασιζεις για τη θεραπεια που θα κανεις.
 

xDante

Member
Απ: ΗΕLP!

Caherine 1ον ποιός σου είπε οτι το fungoral είναι ειδικό για την περίπτωση σου ? το fungoral ειναι αντιμηκιτιακό και(αν) δίνει αποτελέσματα σε άτομα που έχουν λιπαρά μαλλιά και προβλήματα με τόνους σμήγματος και με δερματίτιδες και τέτοια στο κεφάλι τους....

2ον το shaw palmetto είναι αναστολέας της dht και το χορηγούν σε άνδρες και έχει παρόμοια δράση με την φιναστερίδη στον προστάτη (όπως έχει και παρόμοιες παρενέργειες) δεν βλέπω λόγο να το παίρνεις εφόσον δεν έχεις αποδεδειγμένη άνοδο των ανδρογόνων στον οργανισμό σου

κάποιες ερωτήσεις
παρατήρησες κάποια τριχοφυία σε κάποιο άλλο μέρος του σώματως σου που δεν υπήρχε πριν ?
παρατήρησες αύξηση του σμήγματος στο κεφάλι η κάποια συμπτώματα ακμής ?

λες οτι είσαι λεπτή απο του φυσικού σου....
έχεις κάνει εξετάσεις αίματος τώρα τελευταία ?
γιατί παίρνεις σίδηρο ?
αν δεν τον χρειάζεσαι το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον συσωρέυεις στο συκώτι και στα νεφρά σου χωρίς προφανή λόγο ......
καλύτερο θα ήταν να ηρεμήσεις όπως σου συστήνουν οι προλαλήσαντες και είτε να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο διατροφής έτσι ώστε να εκτιμήσει αν είσαι στο φυσιολογικό βάρος για την ηλικία σου η όχι και να σε συμβουλέυσει ανάλογα...

επίσης θυμήσου οτι το στρεσσ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην τριχόπτωση και καλό θα ήταν να το χαλιναγωγήσεις είτε με κάποια αθλητική δραστηριότητα είτε με οτιδήποτε ......
ο ψυχολόγος κακό δεν θα σου κάνει πίστεψε με και ούτε είναι κακό να στραφείς σε έναν δεν πάνε σε ψυχολόγους όσοι είναι τρελοί....
θυμήσου όλα αυτά και μην παίρνεις οτιδήποτε πριν ανακαλύψεις βαθύτερα την συμπεριφορά του οργανισμού σου και βγάλεις τα ασφαλέστερα συμπεράσματα
Φιλικα ;)
 

Caherine

Member
Απ: ΗΕLP!

Κατ´αρχάς χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις, highly appreciated!!! :worshipper

Λοιπόν για εξετάσεις θα πάω τη δευτέρα! Πήγα σε παθολόγο και δεν έκρινε σωστό να μου δώσει ορμονικές εξετάσεις επειδή έχω σταθερό κύκλο! Δεν μπορώ να πώ οτι συμφώνώ γιατί το Νοέμβριο μετα απο δυο κουτιά βιταμίνες biokap και οταν το αδυνάτισμα των μαλλιών μου έγινε πιο αντιληπτό (stress wise έγινα υστερική), τα μαλλιά μου έγιναν λιπαρά ενώ ποτέ δεν ήταν!!! Επισης το πρόσωπό μου έγινε λιπαρό και (dont laugh) ακομα και οι φτερνες μου που πάντα ηταν μαυρο χαλι( ξηρες) ιδρώνουν...!! Επίσης ο παθολόγος δεν είδε υπερτρίχωση αν και ως μελαχροινη εχω μερικές παραπάνω τριχούλες στα μάγουλα και το σαγόνι αλλα δε φαίνονται και είναι σαν χνούδι!! Οπότε το μόνο που θα δώ απ τα αποτελέσματα που σχετίζεται με
Την τριχόπτωση είναι ι φεριτίνη και lets face it σιγά μην είναι αυτό η αιτία ....!
Εν τω μεταξύ έχω την αισθηση οτι οι μακρυες τριχες - αυτες που έχω καιρό πανω μου σύντομα θα φτασουν στη τελογενή φαση και θα μείνω χωρίς μαλλια εφοσον μειώνονται ανα λούσιμο... Δλδ πριν τη πρωτοχρονια είχα περισοτερα μαλλια...
:((((

Dante: το fungoral το πήρα γιατί δεν άντεχα τη λιπαρότητα που δεν ήταν περβολική απλα πάντα είχα ξηροδερμιά και δεν έχω συνηθήσει...!
Μπορεί να τη προκάλεσαν οι βιταμίνες ή το στρες δε χέρω κ η άγνοια με οδήγησε στο saw palmetto!!
Κ δε θα μάθω κιόλας γιατί δε μου γραψαν καν τις αντιστοιχες εξετάσεις !!

Πάντως αν ξέρει κανείς περιστατικά τριχόπτωσης λόγω κακης διατροφης ας μου πεί κανα info να ηρεμήσω ...!

Really doubt it though!!
Χάνω τις ελπίδες μου καθημερινά ! Πως γινεται το μαλλι μαλλι ξανά οταν είναισε κακό χαλι!!?

To fungoral μπορεί να μου έκανε κακό?
 

Caherine

Member
Απ: ΗΕLP!

Και για να σας δείξω πως το hairloss bus. Ειναι million dollar one δείτε τι έχω αγοράσει σε δύο μήνες 4 just a quick
Laugh!!!!!

Biokap βιταμινες x 3
Biokap αμπούλες
Εpicrin βιταμίνες
Εpicrin shampoo
Neutrogen t-gel shampoo
Fungoral 2%
Saw palmetto solgar
Mira hair oil
Mira hair gro shampoo
L ymola hairloss shampoo
Exesio hairloss treatment
Nioxin follicle booster
Lazer comb
Kαι αμπούλες σιδήρου!!

Hahahaha..!!!!!
 

xDante

Member
Απ: ΗΕLP!

Caherine είπε:
Και για να σας δείξω πως το hairloss bus. Ειναι million dollar one δείτε τι έχω αγοράσει σε δύο μήνες 4 just a quick
Laugh!!!!!

Biokap βιταμινες x 3
Biokap αμπούλες
Εpicrin βιταμίνες
Εpicrin shampoo
Neutrogen t-gel shampoo
Fungoral 2%
Saw palmetto solgar
Mira hair oil
Mira hair gro shampoo
L ymola hairloss shampoo
Exesio hairloss treatment
Nioxin follicle booster
Lazer comb
Kαι αμπούλες σιδήρου!!

Hahahaha..!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D ROFL :D :D :D :D :D :D
ερώτηση κρίσεως ....... πόσα απο αυτά τα προιόντα νομίζετε οτι κάνουν πραγματικά για την τριχόπτωση ??
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΗΕLP!

κανενα!!!!,σημπερασμα?100 snake oil δεν φτανουν ενα αποτελεσματικο
 

Caherine

Member
Απ: ΗΕLP!

Παντου έιναι η αραίωση... Αμα
Με δεις στο δρομο δε θα το καταλαβεις αλλα εχω αραιωσει στους κροταφους πισω στη κορυφη στη δοτρια μερι και μπροστα στο hairline!!! Νομιζα οτι είναι απο αγχος γιατι το 10 δε μου φερθηκε καλα... Εχασα το παππου μου τον θείο μου και το σκύλο μου αλλα το αγχος και η στεναχωρια δε δικαιολογούν τη λιπαρότητα!!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα