Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με ΕΛΤΑ έρχονται φιλε. Αλλα το αν θα στο φέρει ο ταχυδρόμος στη πόρτα η θα σου αφήσει χαρτάκι δεν βγάζεις άκρηlaplace είπε:Μολις εβγαλα χρεωστικη καρτα .Να ρωτησω ερχονται με ελτα ή μεταφορικη ? Θελω να τα παραλαβω ο ιδιος γιατι το διαστημα που θα ερθουν μπορει να λειπω και δεν θελω να τα στειλουν πισω! Εχω χρονοτριβησει αρκετους μηνες με τη αποφαση να παρω μινοξ και το μετανιωσα...
Ευχαριστω εκ των πρωτερων !
Ναι έχω βρει τρόπο, ο ταχυδρόμος είναι γνωστός μου οποτε οτιδήποτε να έρθει ακόμα και βαριά κουτιά τα φέρνει στο σπίτιlaplace είπε:Εσυ bouklas εχεις βρει τροπο να επικοινωνεις μαζι τους για να πηγαινεις να το παραλαμβανεις εσυ?
Ειναι δυνατον να το αφησει στην οικοδομη και να φυγει ειναι σοβαρος ή εννοεις οτι αμα δεν σε βρει απλα θα αφησει χαρτακι ?δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να οριστει σημειο παραλαβης τα ελτα ?
:14m:laplace είπε:Σε ευχαριστω θα το υποψην !!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι με τα ΕΛΤΑ έρχεται φιλε.cool11 είπε:Ρε παιδια για πειτε, με ελτα ερχεται το πακετο ελλαδα?
Μου εδωσε tracking number, και γραφει οτι εδω και μερες ειναι στο τοπικο πρακτορειο. Ετσι γραφουν το track n trace των ελτα.
Ποιο πρακτορειο ομως, των ελτα, ή τα νεα των ελτα-courier(ειναι εκτος ελτα)? ή μηπως καποιο αλλο courrier?
Ειδοποιητηριο παντως δεν εχω λαβει.
Και θα πρεπει να βγαλω ακρη, χωρις ειδοποιητηριο, με ποιον, με τα ελτα; Ή αδικα θα ψαχνω και θα τους αναστατωνω κι αυτους;
Γι αυτο ρωτω και πειτε μου: με ελτα ερχονται το 2014 οι παραγγελιες;
Παλιοτερα μου ερχονταν με ελτα.
Ζεις στην Ελλάδα ή είσαι σε άλλη χώρα ....για να καταλάβω .....Και εγώ εδώ και ένα χρόνο αγοράζω από το minoxidil direct αλλά αυτή τη φορά που προσπάθησα να αγοράσω στη λίστα για την επιλογή της χώρας αποστολής δεν μου εμφανίζει την Ελλάδα. Έχει αγοράσει κανείς από το εν λόγω σιτε τελευταία; Υπάρχει κανένα άλλο αξιόπιστο σιτε για να αγοράσουμε μινοξιδίλη αυτή την περίοδο;