Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι πλατεία σε μπισκότο δεν θα χωράνε οι βοηθοί……... στο Kαλλιμάρμαρο καλύτερα για να χωράνε όλοι ή μάλλον καλύτερα στο Wembley……..Η επόμενη μετ θα γίνει σε πλατεία, θα έχουν καλέσει μια φυλή του Αμαζονίου που με φυσοκαλαμα θα πετάνε τα γκραφτς κατευθείαν στις τομες.
Και ταυτόχρονα θα "χαράσει" τομές με το gti shaphire blade GTR......Αυτό θα είναι το επόμενο video μάλλον
Ακόμα και εγώ που του έχω μιλήσει απόλυτα ευγενικά, αφού με θεωρεί εχθρό του και με χαρακτηρίζει hater, κομπλεξικό, θρασύδειλο και τα άλλα ωραία που, είμαι σίγουρος ότι μπροστά μου δεν θα μιλούσε έτσι, παρότι μόλις 1,83 , πλέον θα του συμπεριφέρομαι ανάλογα.Έλα canary wharf εσυ να τα πούμε αν θες Συν δόκτωρ σε γλεντάει όλο το φόρουμ… αλλά οκ. Μάλλον σε έχει πιάσει η μέθη από καμιά επέμβαση και σένα και κοιμάσαι και ονειρεύεσαι
Ακριβώς έτσι είναι... και άλλοι που του μιλήσαμε ευγενικά και χωρίς ειρωνείες κτλ στο τέλος το γύριζε όπου θέλει κ όπως θέλει..... μόνος του έκανε το ψυχρό κλίμαΑκόμα και εγώ που του έχω μιλήσει απόλυτα ευγενικά, αφού με θεωρεί εχθρό του και με χαρακτηρίζει hater, κομπλεξικό, θρασύδειλο και τα άλλα ωραία που, είμαι σίγουρος ότι μπροστά μου δεν θα μιλούσε έτσι, παρότι μόλις 1,83 , πλέον θα του συμπεριφέρομαι ανάλογα.
Τον καταδιώκει ότι περιέχει το στοιχείο του αέραΕίπαμε χρειαζόμαστε την «ξαδέρφη»……
Επειδή το συζητούσαμε, ένα πολύ καλό πρόσφατο αποτέλεσμα του Bekir που πήρε το μάτι μου στο reddit:Αυτούς που αναφέρεις θα τους προτιμούσες από οποιαδήποτε ελληνική-κυπριακή κλινική? Η fuecapilar(turam & gur) γενικά βγάζει πολυ καλα αποτελεσματα κ ναι μεν ειναι ακριβοτερη απο τις περισσοτερες τουρκικες κλινικες αλλα δν ειναι τοσο ακριβη οσο (pekiner,keser,bicer κτλπ). Αν ήταν να επιλέξεις τωρα ανάμεσα σε αυτους κ τον bekir σε ποιον θα πήγαινες?
Έχουμε πει φίλε ότι ο Zarev είναι ένα μυστήριο -ίσως μεταφυσικό - για την παγκόσμια ιατρική κοινότητα των μεταμοσχεύσεων και φυσικά και για εμάς τα έμπειρα μέλη του forum!Ζήτω συγγνώμη απο @bobby . Αν θέλει θα την διαγράψω την ερώτηση μου απλά έχω αυτή την απορία, επειδή διάβασα το όνομα του Zarev μπήκα στο YouTube κι έψαξα τον τυπο να ρωτήσω κάτι, υπάρχει αυτό το βίντεο στο YouTube από Zarev, όσοι ξέρετε μπορείτε να μου πείτε από που βρήκε κι έβαλε τόσο μαλλί στον άνθρωπο;;;;
Αν δεν επιτρέπεται η ανάρτηση του βίντεο, θα το διαγράψω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ για την απάντηση...Έχουμε πει φίλε ότι ο Zarev είναι ένα μυστήριο -ίσως μεταφυσικό - για την παγκόσμια ιατρική κοινότητα των μεταμοσχεύσεων και φυσικά και για εμάς τα έμπειρα μέλη του forum!
Φίλε δεν ξέρω αν είχες συναντήσει ποτέ τον μακαρίτη τον Ξανθό Μάγο ! Ήταν ικανός να τραβήξει κουνέλια μέσα από την τσέπη σου ή να εξαφανίσει ένα χαρτονόμισμα μπροστά στα μάτια σου και μέσα στη χούφτα σου ! Εδω μιλάμε για μάγο !Ειναι μεταφυσικό το θέμα και συνήθως σε κάτι τέτοια παίζει κάποια απάτη !Δε χρειάζεται θεοποίηση ούτε και ισοπέδωση για κανένα γιατρό. Προφανώς ο φίλος στο HRN είχε πολύ ευνοϊκά χαρακτηριστικά (δεδομένου του NW7). Αλλά είναι αντικειμενικά ένα φοβερό αποτέλεσμα που σημαίνει ότι κάτι πρέπει να έκανε κι ο γιατρός καλά. Άμα ήταν τόσο εύκολο θα βλέπαμε πολλούς γιατρούς που θα έκαναν τέτοια ολική επαναφορά σε NW6-7, εκτός αν πιστεύετε ότι μόνο ο Ζάρεφ κάνει διαλογή περιστατικών και οι υπόλοιποι χειρούργοι παγκοσμίως πάνε όλοι με το σταυρό στο χέρι..
Μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό θα μιλήσω εξηγώντας το "μεταφυσικό". NW7 αλλά με πολύ μεγάλη σε έκταση δότρια (όπως και λήπτρια φυσικά, αυτά συνήθως πάνε μαζί). Ξανθό μαλλί που σημαίνει υψηλή πυκνότητα (είναι γνωστό ότι οι ξανθοί έχουν υψηλότερες πυκνότητες από τους μελαχρινούς) και καλό contrast με το δέρμα. Μαλλί 20 πόντους και voila. Άρα έχει τα fundamentals για να το πετύχει και δεν χρειάζεται καμμία μαγεία.Ζήτω συγγνώμη απο @bobby . Αν θέλει θα την διαγράψω την ερώτηση μου απλά έχω αυτή την απορία, επειδή διάβασα το όνομα του Zarev μπήκα στο YouTube κι έψαξα τον τυπο να ρωτήσω κάτι, υπάρχει αυτό το βίντεο στο YouTube από Zarev, όσοι ξέρετε μπορείτε να μου πείτε από που βρήκε κι έβαλε τόσο μαλλί στον άνθρωπο;;;;
Αν δεν επιτρέπεται η ανάρτηση του βίντεο, θα το διαγράψω...
Με τόσο μικρό punch-οπως λέει - πως διασφαλίζει ότι πιάνει καλά το προς εξαγωγή πολυτριχο; Πως εξασφαλίζει την επιβίωση του πολυτριχου ; Εδώ σε περιστατικό του forum δεν είδαμε να κάνει καμία απίστευτη εξαγωγή .4000 grafts αν θυμάμαι έβγαλεΕδώ μια πιο εκτενής συνέντευξη όπου εξηγεί πώς δουλεύει. Αν θυμάμαι καλά λέει μεταξύ άλλων ότι χρησιμοποιεί πολύ μικρό (0.45-0.50mm) custom-mdae punch (δεν δείχνει τα εργαλεία του) και αυτό ελαχιστοποιεί το τραύμα σε γειτονικά τριχοθυλάκια. Σίγουρα κινείται και εκτός ασφαλούς δότριας, αλλά νομίζω ο προηγούμενος είναι ο βασικός παράγοντας που του επιτρέπει να παίρνει τόσο μεγάλα νούμερα.
Από άλλο post στο HRN, σε κάποιον που είχε κάνει προηγούμενη μεταμόσχευση στον Saifi στην Πολωνία, ο Zarev του είπε ότι ο Saifi του είχε αφαιρέσει 2700 τριχοθυλάκια, αλλά ταυτόχρονα είχε αχρηστεύσει μεγάλο αριθμό γειτονικών τριχοθυλακίων.
Θα 'χει ενδιαφέρον να δούμε τις τεχνικές και τα εργαλεία του να χρησιμοποιούνται και από άλλους γιατρούς, αν γίνει θα μπορούσε να αλλάξει το industry (νομίζω έχει πει ότι εκπαιδεύει/θα εκπαιδεύσει άλλους γιατρούς).
Με τόσο μικρό punch-οπως λέει - πως διασφαλίζει ότι πιάνει καλά το προς εξαγωγή πολυτριχο; Πως εξασφαλίζει την επιβίωση του πολυτριχου ; Εδώ σε περιστατικό του forum δεν είδαμε να κάνει καμία απίστευτη εξαγωγή .4000 grafts αν θυμάμαι έβγαλε
Και γιατί δεν το κάνουν όλοι αφού είναι τόσο εύκολο; Γιατί δεν έχουμε 3-4 Ζάρεφ και στην Ελλάδα να πουλάνε ιστορία και να χρεώνουν 5 ευρώ το γκραφτ;Μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό θα μιλήσω εξηγώντας το "μεταφυσικό". NW7 αλλά με πολύ μεγάλη σε έκταση δότρια (όπως και λήπτρια φυσικά, αυτά συνήθως πάνε μαζί). Ξανθό μαλλί που σημαίνει υψηλή πυκνότητα (είναι γνωστό ότι οι ξανθοί έχουν υψηλότερες πυκνότητες από τους μελαχρινούς) και καλό contrast με το δέρμα. Μαλλί 20 πόντους και voila. Άρα έχει τα fundamentals για να το πετύχει και δεν χρειάζεται καμία μαγεία.
Δεν είπα ότι είναι εύκολο. Απλά εξήγησα γιατί δεν είναι μαγεία.Και γιατί δεν το κάνουν όλοι αφού είναι τόσο εύκολο; Γιατί δεν έχουμε 3-4 Ζάρεφ και στην Ελλάδα να πουλάνε ιστορία και να χρεώνουν 5 ευρώ το γκραφτ;