Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και εχω κανει μια ΜΜ (περσυ τετοιο καιρο)... που δεν θα την ελεγα και πολυ επιχυμενη! (θα ανεβασω και φωτο αν
χρειαστει)!Που την έχεις κάνει την μεταμόσχευση ....γεια σας ..νεο μελος και εγω απο σημερα...23 χρονων.. θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις και εγω γτ δεν εχω ψαξει καθολου για το ολο θεμα για τα μαλια.. αν και εχω κανει μια ΜΜ (περσυ τετοιο καιρο)... που δεν θα την ελεγα και πολυ επιχυμενη! (θα ανεβασω και φωτο αν χρειαστει)!
γεμισαν το ματι..και μετα απο λιγες ημερες ειδα στο ιντερνετ το γιατρο απο τ κολωνακι αμεσως εκλεισα ραντεβου... και μετα απο ενα μηνα εγινε η ΜΜ.. σ κροταφους και πολυ λιγο στο μπιφτεκι πισω.. μετα απο δωδεκα μηνες δεν ξερω να πω αν μπορω να ειμαι η δεν ειμαι ευχαριστημενος ... στη φωτο (φως απο εξω) ειναι οπως ξθπνησα.. στοις αλες δυο εχω βαλει ζελε και τα εκανα στο πλαι
εχω τα μαλια μου οπωσ στισ φωτο!! αλλα αν τα κουρεψω κοντα δυστυχως φεναιτε... !και θ ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω κατι με την ουλη.. για να τν εξαφανησω..και σε τι βαθμο τριχοπτωσης ειμαι τωρα !να και μερικες φωτο απο πανω και πισω με φωσ λαμπασ!