Ερώτηση περί αριθμού grafts

zzz0r

New Member
Καλημέρα σε όλα τα μέλη,

Μιλάω με ένα γιατρό ο οποίος παρότι κοντεύω σε norwood 7 (είμαι μεταξύ 6 και 7 τώρα - ηλικία 37 χρονών) δηλώνει αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να βγάλει από την δότρια μου 9.000 grafts σε δύο μέρες και θα μου δώσει ενα καλό αποτέλεσμα. Θα κάνει και μία κάλυψη στο crown αλλά δεν θα είναι τόσο πυκνή καθώς δεν θα φτάσουν τα μοσχεύματα.

Επειδή έχω κάνει ένα ψάξιμο στο forum δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά grafts σε μεταμόσχευση.

Ξέρει κάνεις αν έχει ξαναγίνει και αν πήγε καλά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα σε όλα τα μέλη,

Μιλάω με ένα γιατρό ο οποίος παρότι κοντεύω σε norwood 7 (είμαι μεταξύ 6 και 7 τώρα - ηλικία 37 χρονών) δηλώνει αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να βγάλει από την δότρια μου 9.000 grafts σε δύο μέρες και θα μου δώσει ενα καλό αποτέλεσμα. Θα κάνει και μία κάλυψη στο crown αλλά δεν θα είναι τόσο πυκνή καθώς δεν θα φτάσουν τα μοσχεύματα.

Επειδή έχω κάνει ένα ψάξιμο στο forum δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά grafts σε μεταμόσχευση.

Ξέρει κάνεις αν έχει ξαναγίνει και αν πήγε καλά?
Καλημέρα φιλαράκι μου!Εγώ ακόμα και να ήταν εφικτό να μου βγάλει τόσα μοσχεύματα την ημέρα δεν θα το επιχειρούσα καν!Είναι μανίκι να έχεις 9000 τρύπες πίσω και 9000 τρύπες πάνω!Καλύτερα συντηρητικά και σε 2 χρόνια να ολοκληρώσεις!Αν θες μπορείς να μας πεις και ποιός γιατρός στο είπε?

Τελευταία επεξεργασία:

g_pal

Active Member
Υπάρχουν γιατροί στο εξωτερικό που βγάζουν εως και 11.000-12.000 grafts σε διήμερη συνεδρία και έχουν πολυ καλά αποτελέσματα σε μεγαλα Norwood. Αλλά χρησιμοποιούν και BHT βγάζοντας ενα μεγάλο αριθμό από γένια...τσέκαρε Dr. Felipe Pittella ..το κάνει συνεχώς αυτό και έχει πολλά τέτοια αποτελέσματα σε norwood 6-7 και τους βάζει 10.000-12.000 grafts σε διήμερη μαζί με γένια..και έχουν πλήρη κάλυψη μετά οι ασθενείς του...έχει πολλά τέτοια περιστατικά δημοσιευμένα.

Επίσης και η κλινική @eugenixhairsciences μπορεί να κάνει μεγάλες συνεδρίες με 8000-9000 grafts βγάζοντας μεγάλο αριθμό από γένια..

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Οποίος σου έχει πει πάνω από 4000 σε διήμερη μην πας καλύτερα…. Και το 4000 είναι τραβηγμένο…..
Σωστά!Μεγάλη ταλαιπωρία για τα μοσχεύματα αλλά και για τον ασθενή!Είχα διαβάσει κάπου για ένα περιστατικό στην Ινδία που είχε άσχημη κατάληξη απο μεγάλη εξάγωγη!

g_pal

Active Member
Σωστά!Μεγάλη ταλαιπωρία για τα μοσχεύματα αλλά και για τον ασθενή!Είχα διαβάσει κάπου για ένα περιστατικό στην Ινδία που είχε άσχημη κατάληξη απο μεγάλη εξάγωγη!
φιλε δεν ξέρω αν γνωρίζεις τις κλινικές που ανέφερα παραπάνω αλλά έχουν πολλά περιστατικά σε μεγαλα Norwood με μεγάλες συνεδρίες χωρις κανένα πρόβλημα...αλλα ειναι σοβαρές κλινικές του εξωτερικού γνωστές και στα ξένα φόρουμ και πάνε από ολο τον κοσμο..

Και εκτός από αυτές και ο γνωστός Dr Zarev βγάζει 8500 grafts σε μια μεταμόσχευση χωρις κανένα πρόβλημα...Δες περιστατικό του Dr Zarev οπου έβγαλε 8500 grafts σε 2 μέρες από τη δότρια...και αλλα 3400 σε επόμενη μεταμόσχευση...συνολικά 11.910 grafts σε 2 μεταμοσχεύσεις από τη δότρια μονο χωρις γένια.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
φιλε δεν ξέρω αν γνωρίζεις τις κλινικές που ανέφερα παραπάνω αλλά έχουν πολλά περιστατικά σε μεγαλα Norwood με μεγάλες συνεδρίες χωρις κανένα πρόβλημα...αλλα ειναι σοβαρές κλινικές του εξωτερικού γνωστές και στα ξένα φόρουμ και πάνε από ολο τον κοσμο..

Και εκτός από αυτές και ο γνωστός Dr Zarev βγάζει 8500 grafts σε μια μεταμόσχευση χωρις κανένα πρόβλημα...Δες περιστατικό του Dr Zarev οπου έβγαλε 8500 grafts σε 2 μέρες από τη δότρια...

Μωρέ δεν διαφωνώ αλλά αν έχεις κάνει ΜΜ ακόμα και με 2000grafts Νομίζεις ότι έχει πέσει βόμβα στο κεφάλι σου!Δεν είναι απλή διαδικασία!Αν έχεις κάνει ποτέ ΜΜ θα καταλαβαίνεις τι σου λέω!Είναι κάτι που δεν θα το επιχειρούσα εγώ προσωπικά!

g_pal

Active Member
Μωρέ δεν διαφωνώ αλλά αν έχεις κάνει ΜΜ ακόμα και με 2000grafts Νομίζεις ότι έχει πέσει βόμβα στο κεφάλι σου!Δεν είναι απλή διαδικασία!Αν έχεις κάνει ποτέ ΜΜ θα καταλαβαίνεις τι σου λέω!
Η συνολική ταλαιπωρία από τις πολλαπλές επεμβάσεις ειναι πολυ μεγαλύτερη από μια μεγάλη συνεδρία οπου θα τελειώσεις μια και καλή. Έχουν κάνει πολλοί ασθενείς μεγάλες συνεδρίες και δεν είπαν οτι ειχαν κάποιο παράπονο από την ταλαιπωρία..ισα ισα το αντίθετο νιώθουν ανακουφισμένοι που δεν θα ξαναμπουν σε αυτη τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.

LoverBoy

Well-Known Member
Η συνολική ταλαιπωρία από τις πολλαπλές επεμβάσεις ειναι πολυ μεγαλύτερη από μια μεγάλη συνεδρία οπου θα τελειώσεις μια και καλή. Έχουν κάνει πολλοί ασθενείς μεγάλες συνεδρίες και δεν είπαν οτι ειχαν κάποιο παράπονο από την ταλαιπωρία..ισα ισα το αντίθετο νιώθουν ανακουφισμένοι που δεν θα ξαναμπουν σε αυτη τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.
Μεγάλη συνεδρία αδερφέ εννοούμε 4.000 με 5.000 διήμερη!Όσο για το θέμα το μπαίνεις μια και καλή εμένα με βρίσκει αντίθετο!Οι ανάγκες αλλάζουν του ασθενή(τριχωτού)Οπότε είναι καλύτερα μικρές επεμβάσεις 2000-2500 που ταλαιπωρούν λιγότερο δότρια-λήπτρια-ασθενή
δλδ αν κάποιος είναι 35 χρ και το κάνει μια και έξω που λες στα 45 το τριχωτό του θα έχει αλλάξει και αν δεν υπάρχει δότρια τότε κλάφτα Χαράλαμπε που λένε!Οπότε γνώμη μου καλύτερα μικρές και να μην θερίζουμε την δότρια!Απο άποψη ξεμπερδέματος έχεις δίκιο αλλά το less is more νομίζω ισχύει στις ΜΜ αν και είναι μεγαλύτερο το κόστος!Θέλει υπομονή η όλη κατάσταση αδερφέ!

g_pal

Active Member
Μεγάλη συνεδρία αδερφέ εννοούμε 4.000 με 5.000 διήμερη!Όσο για το θέμα το μπαίνεις μια και καλή εμένα με βρίσκει αντίθετο!Οι ανάγκες αλλάζουν του ασθενή(τριχωτού)Οπότε είναι καλύτερα μικρές επεμβάσεις 2000-2500 που ταλαιπωρούν λιγότερο δότρια-λήπτρια-ασθενή
δλδ αν κάποιος είναι 35 χρ και το κάνει μια και έξω που λες στα 45 το τριχωτό του θα έχει αλλάξει και αν δεν υπάρχει δότρια τότε κλάφτα Χαράλαμπε που λένε!Οπότε γνώμη μου καλύτερα μικρές και να μην θερίζουμε την δότρια!Απο άποψη ξεμπερδέματος έχεις δίκιο αλλά το less is more νομίζω ισχύει στις ΜΜ αν και είναι μεγαλύτερο το κόστος!Θέλει υπομονή η όλη κατάσταση αδερφέ!
Οι μεγάλες αυτές συνεδρίες απευθύνονται σε άτομα που ήδη έχουν φτάσει σε μεγάλο στάδιο norwood 6+...οχι σε άτομα με μιρκότερο norwood που μπορει να χάσουν στο μέλλον και αλλα. Προφανώς και δεν θα βγάλεις πολλά μοσχεύματα σε άτομα μικρότετης ηλικίας με μικρότερη έκταση που θα χάσουν και αλλα μελλοντικά.

Οπως σου ειπα παραπάνω υπάρχουν κλινικές (Dr Zarev, Dr Felippe Pittella, Eugenix hair sciences) που βγάζουν πολυ μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων και το κάνουν συνεχώς χωρις προβλήματα...προσθέτοντας και αριθμό από γένια για ασθενείς που έχουν πολυ μεγάλες επιφάνειες σε norwood 6-7 ώστε να τους δώσουν πλήρη κάλυψη....

Παραπάνω σου ανέφερα περιστατικό του dr Zarev με 8500 grafts από τη δότρια σε μια μεταμόσχευση χωρις γένια και περιστατικό από Dr Felippe Pittella με 12.000 grafts μαζι με γένια σε 2 μέρες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Οι μεγάλες αυτές συνεδρίες απευθύνονται σε άτομα που ήδη έχουν φτάσει σε μεγάλο στάδιο norwood 6+...οχι σε άτομα με μιρκότερο norwood που μπορει να χάσουν στο μέλλον και αλλα. Προφανώς και δεν θα βγάλεις πολλά μοσχεύματα σε άτομα μικρότετης ηλικίας με μικρότερη έκταση που θα χάσουν και αλλα μελλοντικά.

Οπως σου ειπα παραπάνω υπάρχουν κλινικές (Dr Zarev, Dr Felippe Pittella, Eugenix hair sciences) που βγάζουν πολυ μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων και το κάνουν συνεχώς χωρις προβλήματα...προσθέτοντας και αριθμό από γένια για ασθενείς που έχουν πολυ μεγάλες επιφάνειες σε norwood 6-7 ώστε να τους δώσουν πλήρη κάλυψη....

Παραπάνω σου ανέφερα περιστατικό του dr Zarev με 8500 grafts από τη δότρια σε μια μεταμόσχευση χωρις γένια και περιστατικό από Dr Felippe Pittella με 12.000 grafts μαζι με γένια σε 2 μέρες.
Δεν Ξέρω αδερφέ!Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα τόσο μεγάλη επέμβαση!Ούτε καν μπορώ να το φανταστώ!Θα προτιμούσα περισσότερες όπως έχουμε δεί και σε μεγάλα norwood για να αποφύγω τυχόν απώλειες και ταλαιπωρία!Ο καθένας επιλέγει με γνώμονα το κεφάλι του και την τσέπη του!

bobby

Well-Known Member
Ανεξάρτητο ζαρεβ με 8500 σε μια συνέδρια έχεις δει; Όταν δεις πολλά τότε θα μπορείς να πεις ότι είναι κάτι εύκολο. Για εμένα είναι άκρως επικίνδυνο μην πω και εγκληματικό…..

g_pal

Active Member
Ανεξάρτητο ζαρεβ με 8500 σε μια συνέδρια έχεις δει;

Ναι εννοείται έχω δει και ανεξάρτητο από dr Zarev που πήγε πολυ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα...με 8300 grafts σε μια επέμβαση από Dr Zarev για τσέκαρε

Υπάρχουν επίσης αρκετά ανεξάρτητα περιστατικά από Dr Felippe Pittella με πολυ μεγάλες συνεδρίες που δεν ειχαν κανένα θέμα...Οπότε το κάνουν και αλλες κλινικές με επιτυχία....
Το οτι κάποιοι αλλοι δεν μπορούν δεν σημαίνει οτι δεν μπορούν να το κάνουν αλλοι με επιτυχία...

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος να παιρνει καποιος παραδειγμα απο καποια ΕΧΤREME περιστατικα που εκανε καποιος ιατρός καπου, σε καποιον, καποτε.
ΜΗΝ δεχθεις σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση οτιδηποτε πάνω από 3500-4000 και αυτο ΜΟΝΟ αν ο ιατρός ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΕΩΣ (και όχι καποιος ...σταρ του ινστα ...)
Ο Zarev δεν ξερει κανεις ιατρός τι "κανει", δεν εχει δει κανεις περιστατικό του από κοντα και αυτο στην ιατρική κοινότητα ειναι εξαιρετικα ύποπτο.
Pitella και Eugenix δεν τους εχω ακουσει ποτε στην παγκοσμια hair restoration κοινοτητα.
Αποτελεσματα και επιστημονικότητα που ΔΕΝ ελεγχεται από ομοίους (peer-reviewed) ΔΕΝ ειναι ασφαλης.
ΜΠΟΡΕΙ να ισχυουν, αλλα εγω δεν θα πηγαινα ποτε. τοσο απλα

Οποτε, ΜΑΚΡΥΑ απο οποιον σου ειπε 9000, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να στα ειπε σοβαρος ιατρός γιατι απλα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ακομα και ο ...Θεος ο ιδιος να σε χειρουργησει.
Αν θες να το παρεις ενα τοσο τεραστιο ρισκο και να καταντησεις με σακατεμενη δοτρια ΚΑΙ με φυτρωση 10%-30%, επειδη καποιοι διαβασαν καπου οτι καποιοι ιατροι καπου, σε καποοιον, καποτε εκανα τετοιες ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ και ...πετυχαν, ευχομαι καλη τυχη.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μήπως σου μίλησε για τρίχες και όχι grafts...από Ελλάδα η εξωτερικο σου το είπαν?

g_pal

Active Member
Δεν Ξέρω αδερφέ!Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα τόσο μεγάλη επέμβαση!Ούτε καν μπορώ να το φανταστώ!Θα προτιμούσα περισσότερες όπως έχουμε δεί και σε μεγάλα norwood για να αποφύγω τυχόν απώλειες και ταλαιπωρία!Ο καθένας επιλέγει με γνώμονα το κεφάλι του και την τσέπη του!
ο καθένας οτι επιθυμεί φιλε...Αυτές οι κλινικές που ανέφερα πάντως το κάνουν συνεχως με απόλυτη επιτυχία και υψηλά ποσοστά φύτρωσης οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα. Και έχουν πολλά τέτοια περιστατικά δημοσιευμένα που το έχουν κάνει με επιτυχία...

Τοσο ο Zarev που θεωρείται κορυφαίος γιατρός στα ξένα φόρομ βγάζει στα περισσοτερα περιστατικά του 6000-7000 grafts από τη δότρια και σε μερικά φτάνει και εως 8500 από τη δότρια οπως ανέφερα παραπάνω....και πιάνει φουλ φύτρωση χωρις απώλειες!!
Οπως και ο Dr Pittella, που ειναι διεθνώς αναγνωρισμένος στα ξένα φόρουμ, βγάζει πολυ μεγάλους αριθμούς στα περισσοτερα περιστατικά του και το κάνει με μεγάλη επιτυχία...τα περισσοτερα περιστατικά του ειναι πάνω από 10.000 grafts από δότρια και γένια και το κάνει με απόλυτη επιτυχία...Δεν ειναι δηλαδή οτι το έκανε σε μερικούς ασθενείς του αλλά το κάνει στους περισσοτερους ασθενείς του με υψηλά ποσοστά φύτρωσης, και αμα ψάξει κανείς αποτελέσματα του θα το διαπιστώσει οτι έχει πολλά τέτοια.

Αυτές οι κλινικές ειναι εξοικειωμένες και έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες μεγάλες συνεδρίες γιαυτό το κάνουν με επιτυχία και με υψηλές φυτρώσεις οπως έχουν αποδείξει και από τα πολλά δημοσιευμένα περιστατικά τους ανεξάρτητα και μη.
Παρακάτω ένα βίντεο οπου μιλάει ο Dr Zarev και εξηγεί πως βγάζει τοσα μοσχεύματα από τη δότρια με επιτυχία.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
ο καθένας οτι επιθυμεί φιλε...Αυτές οι κλινικές που ανέφερα πάντως το κάνουν συνεχως με απόλυτη επιτυχία και υψηλά ποσοστά φύτρωσης οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα. Και έχουν πολλά τέτοια περιστατικά δημοσιευμένα που το έχουν κάνει με επιτυχία...

Τοσο ο Zarev που θεωρείται κορυφαίος γιατρός στα ξένα φόρομ βγάζει στα περισσοτερα περιστατικά του 6000-7000 grafts από τη δότρια και σε μερικά φτάνει και εως 8500 από τη δότρια οπως ανέφερα παραπάνω....και πιάνει φουλ φύτρωση χωρις απώλειες!!
Οπως και ο Dr Pittella, που ειναι διεθνώς αναγνωρισμένος στα ξένα φόρουμ, βγάζει πολυ μεγάλους αριθμούς στα περισσοτερα περιστατικά του και το κάνει με μεγάλη επιτυχία...τα περισσοτερα περιστατικά του ειναι πάνω από 10.000 grafts από δότρια και γένια και το κάνει με απόλυτη επιτυχία...Δεν ειναι δηλαδή οτι το έκανε σε μερικούς ασθενείς του αλλά το κάνει στους περισσοτερους ασθενείς του με υψηλά ποσοστά φύτρωσης, και αμα ψάξει κανείς αποτελέσματα του θα το διαπιστώσει οτι έχει πολλά τέτοια.

Αυτές οι κλινικές ειναι εξοικειωμένες και έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες μεγάλες συνεδρίες γιαυτό το κάνουν με επιτυχία και με υψηλές φυτρώσεις οπως έχουν αποδείξει και από τα πολλά δημοσιευμένα περιστατικά τους ανεξάρτητα και μη.
Παρακάτω ένα βίντεο οπου μιλάει ο Dr Zarev και εξηγεί πως βγάζει τοσα μοσχεύματα από τη δότρια με επιτυχία.

Αδερφέ μου δεν σε αμφισβητώ για να το έχεις ψάξει και να το λες σίγουρα δεν τα έβγαλες απο το μυαλό σου!Μιλάω όμως προσωπικά ότι δεν θα το έκανα επάνω μου αυτό το μανίκι γιατί είναι ζόρι!Καλύτερα μικρότερες συνεδρίες και με ασφάλεια χωρίς τόσο ταλαιπώρια!Μια ΜΜ δότρια όμως της τάξεως των 2000-2500 την αισθάνεσαι έντονα μετά απο την επέμβαση!Με τις 7000 πως θα νιώθεις?Καλό είναι να μην υπερβαίνουμε τις αντοχές μας και να πάμε συντηρητικά να έχουμε και τα μαλλιά μας και την υγειά μας! ;)

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Οκ, δεν θα σχολιασω την επιχειρηματολογια που βασιζεται στο τι λενε οι άλλοι μη-ιατροι στο Εξωτερικο στα ελαχιστα περιστατικα που ποσταρουν.
Το αφηνω αυτο

Παμε στο ζητουμενο.
Θεωρεις το να βγουν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, να μπουν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και να φυτρωσουν με ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ φυτρωση σε ΜΙΑ συνεδρια 2μερη οτιδηποτε πάνω απο 3500- αντε 4000 με FUE ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΑΤΡΟΥ?
Δεν ειναι.
Ειναι πολυ δελεαστικο (και το βλεπω ήδη 20 χρονια στο φορουμ) την αναγκη του κοινού να φτιαχνει στο μυαλο του ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ιατρους που θα του λυσουν το πρόβλημα και μετα να υποστηριζει με παθος οτι μπορει ο ιατρος τους να κανει τον Σουπερμαν ειναι κλασσικο.
Ομως στην ζωη δεν υπαρχουν Σουπερμαν παρα μονο στην φαντασια παιδιων και fans.
9000 grafs ΔΕΝ βγαινουν απο μια δοτρια σε 2 μερες χωρις ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Οποτε, @zzz0r ΟΣΟ και αν μπαινεις τον πειρασμο να πιστεψεις οτι ο ιατρος σου ΑΝ σου ειπε 9000 grafts (και οχι τριχες, γιατι 9000 τριχες ανετα βγαζω απο μια καλή παρθενα δοτρια, λιγο ανω του μετριου) ειναι πραγματι ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ επειδη καποιος εδω μεσα σου λεει οτι εχει ακούσει για καποιους Σουπερμαν σε ξενα φορουμ (που ΔΕΝ ειναι Σουπερμαν απλα ΠΟΥΛΑΝΕ αυτη την εικονα με πραγματι καλα περιστικα αλλα τιποτα το ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ οπως διαφημιζουν!) ΜΗΝ τον πιστεψεις.
Αν σου ειπε 9000 grafts σε 2 μερες ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ειναι ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ, ειτε ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

Εγω στο γραφω ΕΠΩΝΥΜΑ.
Και ως ειδικος.
Μπορεις ομως να πιστεψεις τους εκαστοτε φορουμιτες.

Μπλουζα