Dimit είπε:
Εχω κανει 2 μεταμοσχευσεις οπως ανεφερα σε προηγουμενο post μου. Απλά επειδή είμαι στα 30 μου σκεφτομαι ότι μπορεί στο μέλλον να χρειαστώ περισσότερες και ίσως σε κάποια στιγμή να αδειάσει η δότρια περιοχή. Ξέρω ότι κάποιοι γιατροί έχουν αρχίσει να κάνουν μεταμόσχευση από γενια κτλ, πχ ο Ουμαρ και ο Μπισανγκα. Ηθελα να ρωτήσω, αν έχει κάνει κανείς εδώ, τι γίνεται με τις ουλές στο λαιμό. Αν φαίνονται εννοώ. Ευχαριστώ
Κοιτα βαζοντας τοπικα στις πληγες λευκο ιωδιο ,με ενα εξυπνο τροπο
θα ειναι σχεδον μηδαμινες.
Θα περιμενεις καποιο χρονο να επουλωθει .
Αν επουλωθει με σημαδι,τοτε παιρνεις το λευκο ιωδιο και το βαζεις
3-4 φορες τη μερα gia 1-2 εβδομαδες(2%-3%συγκεντρωση).
Οταν βαζεις μια αρκετη ποσοτητα ωστε να δημιουργειται σταγονιτσα,προκαλειται σταδιακη αποπτωση(θανατος) στα επιθηλιακα κυτταρα(τα πανω) συνεχεια και σε σταθερο βαθμο χωρις κινδυνο εγκαυματος.
Τετοια απωλεια,εξαναγκαζει τον οργανισμο να βιαστει να αναγεννησει δερμα και το κανει απο κατω.Εκει ειναι η ολη μαγεια που κανενας συμβατικος πλαστικος χειρουργος δεν μπορει να καταφερει.
Προκαλει αναγεννηση δερματος απο κατω προς το πανω.Ναι αυτο το μπουκαλακι που κανει 3 ευρω.Το πανω δερμα (αποπτωμενο) θα δημιουργησει νεκρο ιστο(καυκαλο)που υποδηλωνει οτι προστατευει την αναγεννηση που ξεκινα απο κατω.Μετα απο καποιες μερες το δερμα αυτο ξεφλουδιζει και βλεπεις τη μαγεια του ιωδιου στο καινουριο δερμα.Cheers.
Αρα Bottom line,μην φοβασαι για ουλες.με ιωδιο δεν θα σου ειναι προβλημα.
Α και για να μη νομιζεις οτι λεω για μαυρη μαγεια και γιατροσοφια,τσεκαρε εδω την ερευνα:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19168293