Ερώτηση για body hair transplant

Dimit

New Member
Εχω κανει 2 μεταμοσχευσεις οπως ανεφερα σε προηγουμενο post μου. Απλά επειδή είμαι στα 30 μου σκεφτομαι ότι μπορεί στο μέλλον να χρειαστώ περισσότερες και ίσως σε κάποια στιγμή να αδειάσει η δότρια περιοχή. Ξέρω ότι κάποιοι γιατροί έχουν αρχίσει να κάνουν μεταμόσχευση από γενια κτλ, πχ ο Ουμαρ και ο Μπισανγκα. Ηθελα να ρωτήσω, αν έχει κάνει κανείς εδώ, τι γίνεται με τις ουλές στο λαιμό. Αν φαίνονται εννοώ. Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
Dimit είπε:
Εχω κανει 2 μεταμοσχευσεις οπως ανεφερα σε προηγουμενο post μου. Απλά επειδή είμαι στα 30 μου σκεφτομαι ότι μπορεί στο μέλλον να χρειαστώ περισσότερες και ίσως σε κάποια στιγμή να αδειάσει η δότρια περιοχή. Ξέρω ότι κάποιοι γιατροί έχουν αρχίσει να κάνουν μεταμόσχευση από γενια κτλ, πχ ο Ουμαρ και ο Μπισανγκα. Ηθελα να ρωτήσω, αν έχει κάνει κανείς εδώ, τι γίνεται με τις ουλές στο λαιμό. Αν φαίνονται εννοώ. Ευχαριστώ

Κοιτα βαζοντας τοπικα στις πληγες λευκο ιωδιο ,με ενα εξυπνο τροπο
θα ειναι σχεδον μηδαμινες.
Θα περιμενεις καποιο χρονο να επουλωθει .
Αν επουλωθει με σημαδι,τοτε παιρνεις το λευκο ιωδιο και το βαζεις
3-4 φορες τη μερα gia 1-2 εβδομαδες(2%-3%συγκεντρωση).

Οταν βαζεις μια αρκετη ποσοτητα ωστε να δημιουργειται σταγονιτσα,προκαλειται σταδιακη αποπτωση(θανατος) στα επιθηλιακα κυτταρα(τα πανω) συνεχεια και σε σταθερο βαθμο χωρις κινδυνο εγκαυματος.
Τετοια απωλεια,εξαναγκαζει τον οργανισμο να βιαστει να αναγεννησει δερμα και το κανει απο κατω.Εκει ειναι η ολη μαγεια που κανενας συμβατικος πλαστικος χειρουργος δεν μπορει να καταφερει.
Προκαλει αναγεννηση δερματος απο κατω προς το πανω.Ναι αυτο το μπουκαλακι που κανει 3 ευρω.Το πανω δερμα (αποπτωμενο) θα δημιουργησει νεκρο ιστο(καυκαλο)που υποδηλωνει οτι προστατευει την αναγεννηση που ξεκινα απο κατω.Μετα απο καποιες μερες το δερμα αυτο ξεφλουδιζει και βλεπεις τη μαγεια του ιωδιου στο καινουριο δερμα.Cheers.

Αρα Bottom line,μην φοβασαι για ουλες.με ιωδιο δεν θα σου ειναι προβλημα.

Α και για να μη νομιζεις οτι λεω για μαυρη μαγεια και γιατροσοφια,τσεκαρε εδω την ερευνα:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19168293

n094

Active Member
Δες το νήμα μου (και το blog μου με τις φωτογραφίες μου στην υπογραφή μου) έχω κάνει δύο φορές από γένια στην DHI, χωρίς κανένα σημάδι (και εδώ κολλάει και το σχόλιο που έκανα στο άλλο νήμα που άνοιξες σχετικά με τις μμ στην Ελλάδα). Πάντως μου φαίνεται περίεργο ότι μετά από μόλις 1700 grafts που έχεις πάρει όπως αναφέρεις στο πρώτο σου νήμα, φοβάσαι από τώρα για τη δότρια σου, θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να ξεκινάει να ψάχνεται για μοσχεύματα από γένια και σώμα γενικά, μετά τα 3.500-4.000 μοσχεύματα...

Dimit

New Member
n094 είπε:
Δες το νήμα μου (και το blog μου με τις φωτογραφίες μου στην υπογραφή μου) έχω κάνει δύο φορές από γένια στην DHI, χωρίς κανένα σημάδι (και εδώ κολλάει και το σχόλιο που έκανα στο άλλο νήμα που άνοιξες σχετικά με τις μμ στην Ελλάδα). Πάντως μου φαίνεται περίεργο ότι μετά από μόλις 1700 grafts που έχεις πάρει όπως αναφέρεις στο πρώτο σου νήμα, φοβάσαι από τώρα για τη δότρια σου, θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να ξεκινάει να ψάχνεται για μοσχεύματα από γένια και σώμα γενικά, μετά τα 3.500-4.000 μοσχεύματα...

Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα με τη δότρια ακόμη, αλλά αν μέχρι τα 40 κάνω ακόμη μια μεταμόσχευση (ας πούμε 1500 grafts) τότε θα αρχίσω να έχω. Ρώτησα, λοιπόν, γενικά για να έχω μια αποψη για το μέλλον, έτσι ώστε να μην αγχώνομαι.

Χαίρομαι που όπως λές δεν είχες κανενα σημάδι, με τη συγκεκριμένη εταιρία, στα γένια, πράγμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αφού όταν γίνεται το graft extraction όλο και κάποια ουλή (έστω και πολύ μικρή) η λογική λέει ότι έπρεπε να δημιουργείται.

n094

Active Member
Η εξαγωγή έγινε με εργαλεία 0,7 και σε λίγα σημεία με 0,8 χλσ και πραγματικά δεν έχει αφήσει (ορατό) σημάδι. Τώρα αν έρθεις κοντά με μεγεθυντικό έναν πόρο θα τον δεις σίγουρα, όχι όμως σημάδι. Με έχουν δει από κοντά άτομα από το φόρουμ και μπορούν να το πιστοποιήσουν (αν δεν πιστεύεις αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες).

Dimit

New Member
n094 είπε:
Η εξαγωγή έγινε με εργαλεία 0,7 και σε λίγα σημεία με 0,8 χλσ και πραγματικά δεν έχει αφήσει (ορατό) σημάδι. Τώρα αν έρθεις κοντά με μεγεθυντικό έναν πόρο θα τον δεις σίγουρα, όχι όμως σημάδι. Με έχουν δει από κοντά άτομα από το φόρουμ και μπορούν να το πιστοποιήσουν (αν δεν πιστεύεις αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες).

ειλικρινά μακάρι, στο εύχομαι. Γίνεται να βάλεις και κάποιες κοντινές φωτογραφιες του λαιμου σου ξυρισμένος; Ρωτάω γιατί είχα διαβάσει σε ενα ξένο φόρουμ παλαιότερα ότι ένας γιατρός που κάνει bht στο βέλγιο λέει ότι ένα μικρό σημαδάκι πάντα μένει και προτείνει σε όσους κάνουν bht σε αυτόν να αφήνουν λίγα γένια.

panoslydios είπε:
Dimit είπε:

Κοιτα βαζοντας τοπικα στις πληγες λευκο ιωδιο ,με ενα εξυπνο τροπο
θα ειναι σχεδον μηδαμινες.
Θα περιμενεις καποιο χρονο να επουλωθει .
Αν επουλωθει με σημαδι,τοτε παιρνεις το λευκο ιωδιο και το βαζεις
3-4 φορες τη μερα gia 1-2 εβδομαδες(2%-3%συγκεντρωση).

Οταν βαζεις μια αρκετη ποσοτητα ωστε να δημιουργειται σταγονιτσα,προκαλειται σταδιακη αποπτωση(θανατος) στα επιθηλιακα κυτταρα(τα πανω) συνεχεια και σε σταθερο βαθμο χωρις κινδυνο εγκαυματος.
Τετοια απωλεια,εξαναγκαζει τον οργανισμο να βιαστει να αναγεννησει δερμα και το κανει απο κατω.Εκει ειναι η ολη μαγεια που κανενας συμβατικος πλαστικος χειρουργος δεν μπορει να καταφερει.
Προκαλει αναγεννηση δερματος απο κατω προς το πανω.Ναι αυτο το μπουκαλακι που κανει 3 ευρω.Το πανω δερμα (αποπτωμενο) θα δημιουργησει νεκρο ιστο(καυκαλο)που υποδηλωνει οτι προστατευει την αναγεννηση που ξεκινα απο κατω.Μετα απο καποιες μερες το δερμα αυτο ξεφλουδιζει και βλεπεις τη μαγεια του ιωδιου στο καινουριο δερμα.Cheers.

Αρα Bottom line,μην φοβασαι για ουλες.με ιωδιο δεν θα σου ειναι προβλημα.

Α και για να μη νομιζεις οτι λεω για μαυρη μαγεια και γιατροσοφια,τσεκαρε εδω την ερευνα:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19168293

thanks αν και προτιμω να κάνω ότι μου πει ο γιατρός μετά την επέμβαση.

n094

Active Member
Αγαπητέ Dimit, υπόσχομαι να ξυριστώ σύντομα και να βγάλω κοντινές φρέσκες φωτογραφίες για να δεις, μέχρι τότε δες αυτήν
http://imgur.com/a/hyVtt#12 που είναι αμέσως μετά την εξαγωγή στο μάγουλο, και αυτήν: http://imgur.com/a/hyVtt#28 που δείχνει το ίδιο σημείο, 4 μήνες μετά... (αν δεις όλο το άλμπουμ θα βρεις και άλλες συγκριτικές).

Μπλουζα