Ερωτηση προς ολα τα μελη του foroum

giocap

Member
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης σε οσουν αντμετωπιζουν σοβαρο και χρονιο προβλημα αλωπεκιας εδω στο forum και ειδικοτερα τις γυναικες,στις οποιες το προβλημα περνει τεραστιες διαστασεις.κυριως σε ψυχολογικο επιπεδο..Χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι κατι που σκεφτομαι η ιδια και παρακαλω πολυ ας μη παρεξηγηθω αλλα επειδη πολλες γυναικες και το χω διαπιστωσει κ απο εδω πεφτουν σε καταθλιψη με ολο αυτο το προβλημα της συνεχιζομενης τριχωπτοσης που επηρεαζει γενικως την ποιοτητα της ζωης μας.. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Τυχαινει καποιος η καποια που παλευει χρονια με το θεμα αλωπεκια κ ενδεχωμενος να εχει πεσει και σε μια κατασταση καταθλιψης(με ολα οσα συμπεριλαμβανει αυτο) να εχει αυτοκτονικες τασεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

neos92

Member
ε μη λεμε τωρα χαζομαρες.αν ειναι δυνατον να εχει καποιος αυτοκτονικες τασεις λογω τριχοπτωσης.λιγο εμμονη ναι εχει γινει.κανε λιγο σεξ και ολα θα πανε καλυτερα.(φιλικη συμβουλη)

giocap

Member
Ναι σωστα,λιγο σεξ και σου περνανε ολα.Αλλα εγω μιλησα ετσι κ αλλιως ΓΕΝΙΚΑ κ οχι για μενα φιλε μου,γιατι τον καθε ανθρωπο τον επηρεαζει διαφορετικα,μην κρινεις απο τον εαυτο σου που εισαι αντρας.Υπαρχουν γυναικες που κλεινονται στα σπιτια τους,πεφτουν σε καταθλιψη,κλεινονται γενικως στον εαυτο τους και ντρεπονται να κυκλοφορησουν αν εχουν αραια μαλλια και δεν την παλευουν κ ολο αυτο μπορει να δημιουργησει κ αλλες τασεις.καθοτι οπως προανεφερα αλλο πραμα να εχει τριχοπτωση ενας αντρας κ αλλο μια γυναικα,δλδ αν για τον αντρα ειναι 100 φορες δυσκολο,για την γυναικα ειναι 200 φορες πιο δυσκολο κτλ. πραμα το οποιο δε καταλαβαινεις μιας και εισαι αντρας. Αλλα ετσι κι αλλιως απορια ηταν και απλα την ανεφερα,δεν εχω εγω τετιες τασεις,απλα εξεφρασα μια απορια,γτ απο προβληματα υγειας(οπως κ αυτο)μπορει να φτασει καποιος ακομα και σε τετιο σημειο,δεν ειναι απιθανο κατα την ταπεινη μου γνωμη.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπήρξαν και υπάρχουν και άντρες που το έχουν σκεφτεί και το έχουν εκφράσει ανοιχτά και στο εδώ φόρουμ και στου εξωτερικού. Αυτή η σκέψη πηγάζει από την ιδέα του δεν μπορώ να αντέξω κάτι και η μόνη διέξοδος είναι η αυτοκτονία. Νόμιζα στην εφηβεία ότι το χειρότερο πράγμα σε θέμα εμφάνισης, είναι το μαλλί, αλλά επί 2 χρόνια που περνούσα ένα μαρτύριο με όλα μου τα δόντια και πολλοί κομπογιαννίτες περιοδοντολόγοι πήγαν να με τρελάνουν στην κυριολεξία, λέγοντας μου ότι σιγά σιγά θα μου φύγουν όλα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, θα αντάλλαζα και τις τελευταίες τρίχες που είχαν απομείνει με υγιή δόντια. Παρόλο αυτά, θαύματα γίνονται και τους τελευταίους μήνες ζω ένα από αυτά.
Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο χειρότερο πράγμα είναι για μια γυναίκα το μαλλί, αλλά τέτοιες σκέψεις δεν είναι λύση. Βέβαια αν κάποιος έχει περάσει καταστάσεις που δεν μπόρεσε εύκολα να τις αποδεκτεί, μπορεί να κατανοήσει τα παιχνίδια και τις διεξόδους που βρίσκει το μυαλό και τότε θα πρέπει να το στρέψεις προς άλλη κατεύθυνση. Ήδη γύρω μου έχω 4 γυναίκες νέες με πρόβλημα τριχόπτωσης και η μια με Αρεατα.

Μόνο η μια από τις 4 το αντιμετωπίζει ψύχραιμα και είναι η μόνη που όταν την συναντώ δεν κοιτάζω το μαλλί της...επιβεβαιώνοντας πως ο κόσμος γύρω μας, βλέπει σε εμάς αυτό που του δείχνουμε εμείς...

iliana

Member
Εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό κάτι τέτοιο.. αλλά όχι λόγω της ίδιας της τριχόπτωσης αλλά κυρίως λόγω της κατάθλιψης που μπορεί να προκαλέσει, ειδικά αν διαρκεί χρόνια και έχει φθείρει την ψυχολογία του ατόμου επί χρόνια.. και όντως για τις γυναίκες είναι αλλιώς γιατί απο μικρά μας μαθαίνουν ότι τα μαλλιά σε μια γυναίκα είναι η μισή ομορφιά, η κορνίζα του προσώπου κλπ κλπ και ότι για να είναι μια γυναίκα θελκτικη και ερωτική πρέπει να έχει πλούσια και πυκνά μαλλιά, δείγμα υγείας και γονιμότητας και άλλα πολλά τέτοια.. για τις γυναίκες απο όταν είμαστε κοριτσάκια το επίκεντρο είναι τα μαλλιά μας, κοτσιδακια πλεξουδακια μπούκλες κλπ, κ έχουμε συνδυάσει την ομορφιά με τα μαλλιά.. αυτό με τα μαλλιά εγώ πιστεύω ότι είναι περισσότερο κάτι που μας περνάει η κοινωνία παρά κάτι που ισχύει στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορούν να μας κάνουν όμορφες, όπως η ψυχολογία μας! Αν δουλέψεις με την ψυχολογία σου, αν γυμναστεις και αγαπήσεις το σώμα σου και επικεντρώσεις την προσοχή σου αλλού και όχι στα μαλλιά, πιστεύω ότι θα νιώσεις καλύτερα! (Δε μιλάω για σένα, γενικά μιλάω). Στο θέμα των μαλλιών πάντως, αν δεν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση, κατά τη γνώμη μου μια καλή επένδυση θα ήταν μια καλή περούκα που μοιάζει φυσική.Δεν έχει σημασία που δεν θα είναι δικα σου τα μαλλιά, η ψυχολογία θα αλλάξει εντελώς και μόνο με την εικόνα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κάτι αστείο ή ασήμαντο οι αυτοκτονικες τάσεις και ένας ψυχολόγος θα βοηθούσε αν φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο! Και στην τελική υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και θανατηφόρες ασθένειες και παρ όλα αυτα το παλεύουν και μένουν δυνατοί και αισιόδοξοι! Ενώ τα μαλλιά, τα δόντια και γενικώς ο, τι αφορά την εμφάνιση διορθώνεται (πχ περούκα!)!

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Το να φτάσει κάποιος να σκεφτεί να πάρει τη ζωή του λόγω αλωπεκίας είναι ακραίο. Αυτο που συμβαίνει είναι οτι η Α επιτρέπει σε προυπάρχουσες ψυχολογικές παθολογικές καταστάσεις να εμφανιστούν. Οποιος έχει στο μυαλό του τέτοιες, έστω και μακρυνές, σκέψεις παρακαλώ να απευθυνθεί εδώ http://www.suicide-help.gr/ ή στο τηλέφωνο 1018.
Πιστεύω οτι η Α για ένα τέτοιο άνθρωπο είναι η αφορμή, ακόμα και όλα τα μαλλιά του να είχε θα έβρισκε κάτι άλλο να αισθάνεται άσχημα, σωματικό βάρος, εμφάνιση προσώπου, κοινωνικο οικονομικό status.
Ενα χαρακτηριστικό μιας ψυχολογικής εμμονής και του πώς τέτοιες σκέψεις μπορούν να διαλύσουν ενα ευαίσθητο σε αυτές άνθρωπο εκ των έσω είναι για παράδειγμα οταν το πρόβλημα που τον απασχολεί το προβάλλει στο περιβάλλον του. Οταν έχει αραιά μαλλιά ξαφνικά όλοι οι άλλοι έχουν σούπερ μαλλιά, και αναπόφευκτα οι συγκρίσεις αρχίζουν (γιατί εγω όχι; . Είναι η ίδια περίπτωση με κάποιον που ας πούμε θέλει να αγοράσει ενα αυτοκίνητο και ως δια μαγείας στο δρόμο βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο που ονειρεύεται.
Είναι επίσης αλήθεια οτι η κοινωνικοποίηση μας έχει ορίσει συγκεκριμένες νόρμες που θα κινηθούμε και πως. Εχουμε φτάσει στο σημείο άλλος να αποφασίζει για εμας ποιος σωματότυπος είναι ο σωστός, ποια εμφάνιση είναι θεμιτή, ποια είναι επιθυμητή, τι ρούχα θα φορέσουμε και πως κτλ. Οι γυναίκες είναι ιδιαιτέρως ευάλωτες σε αυτές τις παγίδες αφού βομβαρδίζονται απο παντού με ντιρεκτίβες του πως πρέπει να είναι, και η τιμωρία για ανυπακοή είναι κοινωνικός αποκλεισμός και περιθωριοποίηση. Οι άντρες είναι λιγότερο ευάλωτοι όχι λόγω δυνατού χαρακτήρα αλλα διότι δεν έχουν ακόμη αποτελέσει πλήρη στόχο, αν και τις τελευταίες δεκαετίες αυτό αλλάζει (αποτρίχωση στο στήθος και solarium, really?).
Η λύση είναι οτι πρέπει να ξέρεις τι θα κρατήσεις και τι θα απορρίψεις απο τις εξωτερικές επηρροές, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, κάτι που παίρνει καιρό.
http://www.pinterest.com/wondergood/bald-beautiful-women/

Repeat: όποιος σκέφτεται την αυτοκτονία να πάρει αμέσως τηλέφωνο στο 1018, τώρα δεν μπορεί να το καταλάβει αλλα δεν είναι σε θέση να σκεφτεί καθαρά και δεν είναι ο πραγματικός του εαυτός.

giocap

Member
Συμφωνω με ολες τις αποψεις που ακουστηκαν παιδια κι απλα θελησα να το θιξω σαν θεμα γιατι τετια φαινομενα πιστευω πως δεν ειναι ακραια..Δεν ηξερα οτι υπαρχουν ατομα που το εχουν αναφερει ανοιχτα και απο εδω. Συμφωνω οτι η καταθλιψη λογω της αλωπεκιας μπορει να επιδινωσει τετιου ειδους σκεψεις γτ η καταθλιψη απο μονη της επηρεαζει την ποιοτητα και ολους τους τομεις στην ζωη ενος ανθρωπου,οπιο προβλημα κι αν εχει που τον οδηγησε εκει.Και δεν ειναι τυχαιο οτι βλεπω κι απο το forum οτι γυναικες ειναι που πεφτουν σε καταθλιψη,δεν εχω ακουσει καποιον αντρα να λεει οτι κανει αντικαταθλιπτικη θεραπεια. Κι αυτο δειχνει το ποσο τεραστιες διαστασεις περνει το προβλημα σε εμας τις γυναικες για ολους τους λογους που προαναφερθηκαν.Υγιη μαλλια= θυληκοτητα,υγεια,σεξαπιλ,ομορφια κτλ. Δεν ειναι δυσκολο το να οδηγηθει ενας ανθρωπος σε οπιαδηποτε μορφη καταθλιψης κι αν αυτο παρει μεγαλυτερες διαστασεις η γινει χρονιο,μπορει να ερθουν και τετιες σκεψεις στο μυαλο. Συμφωνω επισης με σενα ηλιανα στο οτι ΣΑΦΩΣ και υπαρχουν πολυ χειροτερα προβλημα υγειας,οπως καρκινος και χιλια δυο αλλλα που απειλουν αμεσα την ζωη ενος ανθρωπου κ ομως το παλευουν και μπορει να μενουν αισιοδοξοι.Απλα εμεις οι ανθρωποι καλως η κακως δεν ειμαστε φτιαγμενοι για να κοιταμε τα χειροτερα.Ο καθενας οταν αντιμετωπιζει ενα προβλημα(ποσο μαλλον αν ειναι θεμα υγειας,απο μαλλι,νυχι μεχρι και καρκινο) βλεπει το δικο του προβλημα και δε μπορει να αντιληφθει πως ειναι τα χειροτερα γιατι δε τα χει ζησει.

giocap

Member
Η αληθεια ειναι πως δε το χα δει αυτο το post.. Παντως σκεψου αν υπαρχουν αντρες που το σκεφτονται(εστω κ αν οι περισσοτεροι ειπαν οχι) σκεψου ποσο πιο δυσκολο ειναι για μια γυναικα φιλε gomi και τι σκεψεις μπορει να κανει μια γυναικα πανω στην απελπισια της για αυτο το θεμα..

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
giocap, όπως σου είπα έχω γύρω μου 4 κοπέλες στην καταστασή σου, οι 2 είναι φίλες της γυναίκας μου και οι άλλες 2 συνάδελφοι. Έχω μιλήσει μαζί τους αρκετές φορές και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε κάτι που συμφωνούν όλες είναι πως πρέπει να έχεις γύρω σου άτομα που πραγματικά καταλαβαίνουν το πόσο σοβαρό είναι αυτό για σένα και να μπορείς να μιλάς μαζί τους, δίχως να σου λένε "έλα μωρέ" υπάρχουν και πολύ χειρότερα και αυτό δεν είναι τίποτα σοβαρό κλπ. Σαφώς και υπάρχουν χειρότερα, αλλά όπως πολύ σωστά είπες, ο καθένας βλέπει το πρόβλημα του σαν βουνό που υψώνεται μπροστά του και δεν μπορεί να δει πίσω από αυτό.
Άτιμο και ύπουλο πράγμα η τριχόπτωση...

giocap

Member
Ειμαι σιγουρη πως με καταλαβαινεις γιατι εισαι κ εσυ μεσα στο προβλημα, κ αυτο ειναι ακριβως το θεμα.Οτι οποιος ΔΕΝ ειναι μεσα στο προβλημα δε μπορει να καταλαβει,ουτε τι περνας,ουτε πως νιωθεις κτλ. οποτε ολοι σου λενε χαλρωσε μια χαρα εισαι,τιποτα δεν εχεις κτλ.Οποτε κ εσυ τα κρατας ολα μεσα σου και σκας στο τελος. Η αληθεια ειναι πως η δικια μου κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη...ακομα. Αλλα βλεπω πως ειναι το κεφαλι της μανας μου(απο την οποια κ εχω κληρονομησει το προβλημα)και σκεφτομαι οτι θα καταντησω ετσι.Επισης βλεπω οτι εχω μεινει με τα μισα μαλλια σε σχεση με την μαλλουρα που ειχα(ενω δεν φενεται εμφανης αραιωση μετα την αγωγη μου) κ οτι απο τοσο νεα ηλικια το μαλλι μου αδειαζει απο μεσα συνεχεια..Στην σκεψη και μονο οτι μπορει να κανω φαλακρα στο μελλον με πιανει μαυριλα,γινομαι χαλια και σκεφτομαι διαφορα. Ειναι κ ενα προβλημα που δεν ειναι δυνατον να μη το σκεφτεσαι,γιατι πολλοι μου λενε,μη το σκεφτεσαι κτλ. ομως δε γινεται να μη το σκεφτεσαι γιατι το βλεπεις! Ειναι κατι που φενεται και δε κρυβεται.. Ατιμο πραμα παντως οπως το λες..ατιμο,ψυχοφθορο και τραγικο για εμας που το περναμε και το ξερουμε..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Niki

New Member
giocap πόσο χρονών είσαι? Και πόσα χρόνια έχει ξεκινήσει το πρόβλημα? Εγώ είμαι 32 και εδώ και 4 χρόνια έχει ξεκινήσει η τριχόπτωση, τάσεις αυτοκτονίας δεν είχα ποτέ αλλά σίγουρα στεναχώρια και άγχος! Το ψυχολογικό παίζει τεράστιο ρόλο πάντως, αυτό θα πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Τον οκτώβριο πήγα στην γιατρό και μου έγινε η διάγνωση της ΑΑ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ αισιόδοξη και πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά, και η τριχόπτωση ήταν ελεγχόμενη.. μόλις μου έγινε η διάγνωση στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που για τους επόμενους 2 μήνες είχα την εντονότερη τριχόπτωση της ζωής μου. Τώρα πάλι είμαι καλά ψυχολογικά και πολύ αισιόδοξη..

giocap

Member
Καταρχας δεν ειπα οτι εχω τασεις αυτοκτονιας.Το εθιξα απλα σαν θεμα γιατι ειναι κατι που συμβαινει,δεν ειναι κατι το ασυνηθιστο. 32 ειμαι κ εγω και εδω και εναμιση χρονο εχω διαγνωσθει με ΑΑ. Για το ψυχολογικο μιλαω κ εγω,για την καταθλιψη που μπορει να περναει καποιος λογω του συγκεκριμενου προβληματος και που μπορει αυτη να οδηγησει σε καποιες περιπτωσεις κτλ. γενικα κ οχι για μενα.

iliana

Member
Εννοείται πως για τον καθένα μας το πρόβλημά του τού φαίνεται σαν βουνό, αυτό με τις σοβαρότερες αρρώστιες το έγραψα για να παραδειγματιστούμε, όχι για να μειώσω το πρόβλημα της τριχόπτωσης, αν το θεωρούσα ασήμαντο δε θα έμπαινα στο φόρουμ.. κ εγώ είχα απο την παιδική μου ηλικία μέχρι το τέλος της εφηβείας τεράστιο θέμα με τα δόντια και ένιωθα απαίσια, ειδικά στην εφηβεία δεν ήθελα να βγω έξω ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μετά τα έφτιαξα και νιώθω καλά, παρόλο που ξέρω ότι δεν είναι τα φυσικά μου, θα προτιμούσα εννοείται να μην είχε γίνει τίποτα απο όλα αυτα και να είχα νορμάλ δόντια αλλά συμβιβαστηκα! Αυτό σ το γράφω γι αυτό που είπα για την περούκα. Ότι μπορεί να μην είναι η ιδανική λύση και μακαρι να μη σου χρειαστεί αλλά είναι μια λύση που θα την συνηθίσεις και θα βελτιώσει πολύ την ψυχολογία σου! Και εγώ πριν πάω στον δερματολόγο και ξεκινήσω αγωγή, που έβλεπα τα μαλλιά μού να πέφτουν με τις τούφες, είχα πέσει σε κατάθλιψη έκλαιγα όλη μέρα, το πρώτο πράγμα που κοίταζα σε όλες ήταν τα μαλλιά τους μου είχε γίνει εμμονή! Κ φαντάσου πώς ένιωθα εγώ που έχω περάσει κ όλο αυτό με τα δόντια πού εκτός απο το ψυχολογικό, είχα περάσει και απίστευτο πόνο!! Ε είπα δε θ αντέξω να χάσω και τα μαλλιά μου, είχα απελπιστεί!

giocap

Member
Συμφωνω σε οσα λες ηλιανα μου και δεν ειπα οτι υποτιμας το θεμα.Σιγουρα ο καθενας το περναει οπως μπορει,αναλογα με τα ψυχικα αποθεματα που εχει,τα προβληματα που εχει γενικως κτλ. Ομως συμφωνω και σ αυτο που λες.Για μας τις γυναικες το θεμα τριχωπτοσης ειναι 10 φορες πιο δυσκολο,γιατι απο φυσικου της γυναικα "πρεπει" να εχει τα μαλλια της στο κεφαλι της.γιατι αυτο δειχνει υγεια,υγιη γονιδια οπως λες,ομορφια,σεξαπιλ,θυληκοτητα κτλ. η γιατι ετσι μας εχουν μαθει.Γι αυτο κ ενας αντρας οσο ασχημα και να το περναει ο ιδιος,πιστευω πως ειναι αδυνατον να μπει στην ψυχολογια της γυναικας στο συγκεκριμενο θεμα.. Εγω ας πουμε αυτη τη στιγμη,που εχω χασει τοσα μαλλια νιωθω ας πουμε (για να δωσω ενα π.χ. να καταλαβουν και τα αγορια του foroum τι εννοω) νιωθω οπως θα ενιωθε ενας αντρας που χανει την στυση του και παυει να νιωθει αντρας η νιωθει μειονεκτικα κτλ. Το αντιστιχο στην ψυχολογια της γυναικας οσο αφορα το θεμα αλωπεκιας ειναι αυτο. Νιωθω οτι χανω την θυληκοτητα μου. Ακριβως οπως ενας αντρας νιωθει οτι χανει τον αντρισμο του οταν εχει προβληματα στυσης. Αλλο το ενα προβλημα κ αλλο το αλλο,αλλα υ ψυχολογια ειναι η ιδια.
Τωρα αν τα πραματα φτασουν σε τοσο ασχημο σημειο οπως λες,θα σμφωνησω οτι μια καλη περουκα απο φυσικη τριχα ειναι η τελευταια αλλα και η καλυτερη λυση.. Και παλι ομως η περουκα σε δεσμευει απο πολλα,αν κατσεις να το σκεφτεις.Δηλαδη δε μπορεις να τα κανεις ολα φορωντας περουκα μπορεις? π.χ. δε μπορεις να κολυμπησεις,να κανεις σεξ :p δε μπορεις να γυμναστεις,να ασχοληθεις με πολυ εντονες δρατηριοτητες κτλ. σωστα? Γνωμη μου παντα και απορια μαζι μιας και δε το χω ψαξει τοσο το θεμα περουκων,αλλα οποσδηποτε δε σε περιοριζει σε καποια πραματα?Αρα δεν επηρεαζει κ αυτη η επιλογη αναποφευκτα την ποιοτητα της ζωης σου?

MELA

Member
Εγω επεσα σε βαρια καταθλιψη με τη διαγνωση Ηθελα να πεθανω αλλα δε θα το εκανα, ομως ετσι ενιωθα και τελικα ξεκινησα αγωγη με αντικαταθλιπτικα την οποια συνεχιζω ακομα. Ο γιατρος μου εξηγησε οτι δεν ηθελα ουσιαστικα να πεθανω εγω αλλα να πεθανει αυτο που νιωθω και οντως ετσι ηταν.

giocap

Member
Αυτο λεω κ εγω..οτι δυστηχως το πραμα ειδικα σ εμας τις γυναικες περνει τεραστιες διαστασεις..σιγουρα οι αντρες του forum καταλαβαινουν τι εννοω,αλλα πιστευω πως ειναι αδυνατο να μπουν στην ψυχολογια μιας γυναικας.Δεν παλευεται ευκολα παιδια αυτο το πραμα σ εμας..Εγω οταν πηγα στον γιατρο και εγινε η διαγνωση,αρχισα να ασχολουμαι περισσοτερο με τον εαυτο μου και την υγεια μου.Αρχισα εντατικη γυμναστικη και διατροφη,πιστευοντας πως ετσι θα βοηθηθω,εφτασα στο σημειο να ζυγιζω 50 κιλα(πολυ λιγα κιλα για το υψος μου),εκανα γραμμωση,φετες και μπρατσα που ποτε δεν ειχα! κι ολο αυτο το εκανα απλα και μονο για να πεφτει το βλεμμα των αλλων πανω στο σωμα και οχι στο κεφαλι μου!..ολοι μου ελεγαν οτι αδυνατησα υπερβολικα πολυ κ οτι δε μου παει το τοσο αδυνατο,αλλα εγω χαιρομουν γτ ετσι πιστευα οτι δεν προσεχαν το κεφαλι μου.Ετσι ξεσπουσα κ ετσι πιστευα οτι θα καλητερεψω την εικονα μου,ωστε να μη δινουν σημασια στα μαλλια μου.Φυσικα την γυμναστικη την συνεχιζω μεχρι και σημερα,αλλα εχω αρχισει να τρωω παραπανω πια κι εχω ερθει στα φυσιολογικα μου κιλα.

giocap

Member
Και η πλακα ειναι οτι τωρα που ηρθα στα νορμαλ κιλα μου και εχει φυγει η εντονη γραμμωση κτλ.(λογω του οτι μειωσα την εντονη γυμναστικη) δεν νιωθω ωραια..γτ υποσεινηδητα πιστευω πως τωρα θα κοιταν ολοι τα μαλλια μου.. παντως μελα μου.. την αγωγη με τα αντικαταθλιπτικα που κανεις..εχεις σκοπο να την συνεχισεις εφ ορου ζωης?

MELA

Member
Οχι συντομα θα την κοψω γιατι πιστευω οτι πρεπει να το διαχειριστω μονη μου πλεον. Ελπιζω να τα καταφερω.

Μπλουζα