Εγώ πιστεύω ότι είναι πιθανό κάτι τέτοιο.. αλλά όχι λόγω της ίδιας της τριχόπτωσης αλλά κυρίως λόγω της κατάθλιψης που μπορεί να προκαλέσει, ειδικά αν διαρκεί χρόνια και έχει φθείρει την ψυχολογία του ατόμου επί χρόνια.. και όντως για τις γυναίκες είναι αλλιώς γιατί απο μικρά μας μαθαίνουν ότι τα μαλλιά σε μια γυναίκα είναι η μισή ομορφιά, η κορνίζα του προσώπου κλπ κλπ και ότι για να είναι μια γυναίκα θελκτικη και ερωτική πρέπει να έχει πλούσια και πυκνά μαλλιά, δείγμα υγείας και γονιμότητας και άλλα πολλά τέτοια.. για τις γυναίκες απο όταν είμαστε κοριτσάκια το επίκεντρο είναι τα μαλλιά μας, κοτσιδακια πλεξουδακια μπούκλες κλπ, κ έχουμε συνδυάσει την ομορφιά με τα μαλλιά.. αυτό με τα μαλλιά εγώ πιστεύω ότι είναι περισσότερο κάτι που μας περνάει η κοινωνία παρά κάτι που ισχύει στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορούν να μας κάνουν όμορφες, όπως η ψυχολογία μας! Αν δουλέψεις με την ψυχολογία σου, αν γυμναστεις και αγαπήσεις το σώμα σου και επικεντρώσεις την προσοχή σου αλλού και όχι στα μαλλιά, πιστεύω ότι θα νιώσεις καλύτερα! (Δε μιλάω για σένα, γενικά μιλάω). Στο θέμα των μαλλιών πάντως, αν δεν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση, κατά τη γνώμη μου μια καλή επένδυση θα ήταν μια καλή περούκα που μοιάζει φυσική.Δεν έχει σημασία που δεν θα είναι δικα σου τα μαλλιά, η ψυχολογία θα αλλάξει εντελώς και μόνο με την εικόνα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κάτι αστείο ή ασήμαντο οι αυτοκτονικες τάσεις και ένας ψυχολόγος θα βοηθούσε αν φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο! Και στην τελική υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και θανατηφόρες ασθένειες και παρ όλα αυτα το παλεύουν και μένουν δυνατοί και αισιόδοξοι! Ενώ τα μαλλιά, τα δόντια και γενικώς ο, τι αφορά την εμφάνιση διορθώνεται (πχ περούκα!)!