Ερωτηση για regain και παρενεργεις

giocap

Member
Καλησπερα και παλι στο φορουμ.Ηθελα να ρωτησω κυριως τις γυναικες αυτου του φορουμ,αν χρησιμοποιουν μινοξ και ποσο τα % κι αν και τι παρενεργειες εχουν παρατηρησει.Εγω χρησιμοποιω εδω και εναμιση χρονο μινοξ 5% που μου εχει δωσει ο γιατρος μου κ ειδικα τον τελευταιο καιρο που εχω αλλαξει απο minodril που επαιρνα σε regain 5%, μου εχουν δημιουργηθει μαυροι κυκλοι και σακουλες κατω απο τα ματια.Αυριο εχω παλι ραντεβου με τον γιατρο μου και θα του το θιξω το θεμα,αλλα θα θελα να μου πειτε αν καποια απο δω μεσα εχει βγαλει κ αυτοι σακουλες,μαυρους κυκλους κτλ. με την χρηση μινοξ και πως το εχει αντιμετωπισει.Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giocap

Member
Να πω επισης οτι γενικα απο τοτε που αρχισα την μινοξ εχω αυτη την ασχημη παρενεργεια,απλα τον τελευταιο μηνα με το regain εχω την υποψια οτι εχει χειροτερεψει.

kat30

New Member
Καλησπερα!εμενα πριν απο λιγες μερες μου εγραψε η γιατρος hairgen foam σε μιξη με haiway 5% minoxidil.εχω τρομοκρατηθει βεβαια μ αυτα που διαβαζω εδω για τη μινοξ αλλα η αληθεια ειναι πως οι ηερισσοτεροι διαμαρτυρονται για το regain.στο φυλλαδιο του hairway δν ελεγε για μαυρους κυκλους.μηπως να ρωτησεις για αυτη το γιατρο;

giocap

Member
Την ρωτησα την γιατρο μου(οπως και σ εναν αλλον γιατρο που πηγαινα) και μου ειπαν πως δεν εχουν ξανακουσει για σακουλες και μαυρους κυκλους σαν παρενεργεια,κ ουτε εγω διαβαζω στο φυλλαδιο του regain ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για σακουλες κτλ. αλλα γενικως για δερματικα προβληματα.Εγω την εκοψα τωρα την 5αρα και γυρισα στην 2αρα που εχω ακουσει οτι δε δινει τετοιες παρενεργεις και οντως εδω και λιγο καιρο που την χρησιμοποιω,απο τις πρωτες κιολας μερες βλεπω την διαφορα στο προσωπο μου.Και δεν ηταν μονο το αισθητικο μερος αλλα οτι με ειχε πειραξει γενικα στα ματια.Περα απο το σακουλιασμα,το πρξιμο και τους κυκλους,ειχαν γινει πολυ ευαιρεθυστα,μου πουνουσαν και δακρυζαν με το παραμικρο και τα ενιωθα παντα πολυ"βαρια" και κουρασμενα.Η γιατρος μου ειπε οτι αυτο μπορει να οφειλετε στο οτι μου εριχνε την πιεση η μινοξ,γιατι η υποταση αναφερεται σαν παρενεργεια.

Crossfire εχω κατατρομοκρατηθει με οσα διαβαζω στο ποστ σου και με οσα λενε διαφορα μελη εδω μεσα για την μινοξ και δυστηχως με την χρηση του 5% ειδα κ εγω τα ιδια στο προσωπο μου,αλλα τωρα με το 2% ειμαι σαφως καλυτερα..Το θεμα ειναι οτι το 2% δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το 5% και φοβαμαι οτι μπορει να χειροτερεψω,ηδη νομιζω πως εχω ψιλοανοιξει μπροστα στην χωριστρα(ψιλο οχι τρελα πραματα)και δε ξερω πως θα συνεχιστει.Ειναι και νωρις ακομα βεβαια γτ δεν εχει ουτε μηνα που την χρησιμοποιω οποτε θα περιμενω να δω..
Δηλαδη σκεφτομαι οτι για να εχουμε μαλλια στο κεφαλι μας πρεπει να καταστραφει η επιδερμιδα μας η το αντιστροφο?Και σκεψου πως αν τα "ειδες ολα" εσυ που εισαι αντρας με το παραμορφωμενο προσωπο εγω σαν γυναικα τι πρεπει να πω? Παντως εγω δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι σαν γυναικα που ειμαι δεν μπορω και δεν υπαρχει περιπτωση να την κοψω(τουλαχιστον για οσο θα δουλευει)και να δω το μαλλι μου να ανοιγει κ αλλο και να κανω φαλακρα! Μακαρι να ημουν αντρας να τα πατουσα μια ξουρα και να τελειωνε αυτο το μαρτυριο.
Επισης μηπως ξερει καποιος να μου πως γινεται το regain foam να μου εκανε ετσι το προσωπο ενω το minodril 5% που χρησιμοποιουσα εναμιση χρονο τωρα να μην μου εκανε τετιο χαλι??Μινοξιδιλη περιεχουν και τα 2 σε 5% ! Σκεφτομαι αν χειροτερεψω με το 2% να γυρισω στο minodril που δεν μου εκανε τα ματια τοσο χαλια γτ στο regain το 5αρι φοβαμαι πααρα πολυ να επιστρεψω..

kat30

New Member
Εμενα εχουν περασει 2 βδομαδες που χρησιμοποιω hairway 5% σε μιξη με hairgen foam κ δν εχω δει καμια παρενεργεια σε μενα.προς το παρον τουλαχιστον.θα παω βεβαια να κανω μια συζητηση με τη γιατρο μου γτ με επηρρεασαν πολυ αυτα που διαβασα εδω αυτες τις λιγες μερες που ανακαλυψα το φορουμ.ομως η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει κατι εγω προσωπικα

Parov

Member
Κι εγώ χρησιμοποιώ hairway 5% σχεδόν ένα 6μηνο χωρίς κάποια παρενέργεια με χρήση μια φόρα την ημέρα. Και το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη δεν λαδώνει σχεδόν καθόλου

kat30

New Member
Ναι μόνο που κολλαει λιγο το μαλλι στα σημεια που μπαινει αλλα λογικο.εγω θα παω βεβαια για μια κουβεντουλα με τη γιατρο,να της πω τι εχω μαθει για τη μινοξ γιατι δν με ενημερωσε.εγω εξαλλου μια παραπανω ωθηση ηθελα στη δεξια μου πλευρα ωστε να τονωσω καποια σημεια.δεν νομιζω να μου πει να βαζω για μεγαλο διαστημα

crossfire

Well-Known Member
Την ρωτησα την γιατρο μου(οπως και σ εναν αλλον γιατρο που πηγαινα) και μου ειπαν πως δεν εχουν ξανακουσει για σακουλες και μαυρους κυκλους σαν παρενεργεια,κ ουτε εγω διαβαζω στο φυλλαδιο του regain ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για σακουλες κτλ. αλλα γενικως για δερματικα προβληματα.Εγω την εκοψα τωρα την 5αρα και γυρισα στην 2αρα που εχω ακουσει οτι δε δινει τετοιες παρενεργεις και οντως εδω και λιγο καιρο που την χρησιμοποιω,απο τις πρωτες κιολας μερες βλεπω την διαφορα στο προσωπο μου.Και δεν ηταν μονο το αισθητικο μερος αλλα οτι με ειχε πειραξει γενικα στα ματια.Περα απο το σακουλιασμα,το πρξιμο και τους κυκλους,ειχαν γινει πολυ ευαιρεθυστα,μου πουνουσαν και δακρυζαν με το παραμικρο και τα ενιωθα παντα πολυ"βαρια" και κουρασμενα.Η γιατρος μου ειπε οτι αυτο μπορει να οφειλετε στο οτι μου εριχνε την πιεση η μινοξ,γιατι η υποταση αναφερεται σαν παρενεργεια.

Crossfire εχω κατατρομοκρατηθει με οσα διαβαζω στο ποστ σου και με οσα λενε διαφορα μελη εδω μεσα για την μινοξ και δυστηχως με την χρηση του 5% ειδα κ εγω τα ιδια στο προσωπο μου,αλλα τωρα με το 2% ειμαι σαφως καλυτερα..Το θεμα ειναι οτι το 2% δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το 5% και φοβαμαι οτι μπορει να χειροτερεψω,ηδη νομιζω πως εχω ψιλοανοιξει μπροστα στην χωριστρα(ψιλο οχι τρελα πραματα)και δε ξερω πως θα συνεχιστει.Ειναι και νωρις ακομα βεβαια γτ δεν εχει ουτε μηνα που την χρησιμοποιω οποτε θα περιμενω να δω..
Δηλαδη σκεφτομαι οτι για να εχουμε μαλλια στο κεφαλι μας πρεπει να καταστραφει η επιδερμιδα μας η το αντιστροφο?Και σκεψου πως αν τα "ειδες ολα" εσυ που εισαι αντρας με το παραμορφωμενο προσωπο εγω σαν γυναικα τι πρεπει να πω? Παντως εγω δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι σαν γυναικα που ειμαι δεν μπορω και δεν υπαρχει περιπτωση να την κοψω(τουλαχιστον για οσο θα δουλευει)και να δω το μαλλι μου να ανοιγει κ αλλο και να κανω φαλακρα! Μακαρι να ημουν αντρας να τα πατουσα μια ξουρα και να τελειωνε αυτο το μαρτυριο.
Επισης μηπως ξερει καποιος να μου πως γινεται το regain foam να μου εκανε ετσι το προσωπο ενω το minodril 5% που χρησιμοποιουσα εναμιση χρονο τωρα να μην μου εκανε τετιο χαλι??Μινοξιδιλη περιεχουν και τα 2 σε 5% ! Σκεφτομαι αν χειροτερεψω με το 2% να γυρισω στο minodril που δεν μου εκανε τα ματια τοσο χαλια γτ στο regain το 5αρι φοβαμαι πααρα πολυ να επιστρεψω..

εκτος απο το δικο μου το post,κανε μια αναζητηση γενικα στα forum του εξωτερικου για τις παρενεργειες του regaine στο προσωπο και θα δεις πολλα.

Τις παρενεργειες στην επιδερμιδα τις θεωρω εξισου σημαντικες με την απωλεια μαλλιων....
Θα μπορουσα να κανω μια υποχωρηση ομως και να συνεχιζω να βαζω regaine,αν αυτο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δουλευε.....
Πιστεψε ομως,βαζουμε κατι στο κεφαλι μας και εβαζα εγω προσωπικα τοσα χρονια χωρις να κανει απολυτως τιποτα στα μαλλια....ή μαλλον βαζουμε κατι το οποιο δουλευει για τους πρωτους 6 μηνες και υστερα το απολυτο μηδεν.....
και συνεχιζουμε να το βαζουμε γιατι φοβομαστε να το κοψουμε.

1,5 χρονο που σταματησα τη μινοξ και ειμαι μια χαρα.....καμμια απωλεια.....και φαντασου οτι το προσωπο τωρα επανερχεται πληρως.

Καταλαβαινω οτι αλλο ειναι να χανει μαλλια ενας αντρας και αλλο μια γυναικα....
Προσωπικα δεν καιγομουνα να χασω και ενα ποσοστο των μαλλιων....περνω αλλωστε και φινα 6 χρονια συνεχομενα.....και οσοι με ξερουν τοσα χρονια στο forum,ξερουν οτι ειμαι υπερμαχος των φαρμακων και αρνητικος με οτιδηποτε φυτικο,φυσικο και κομπογιαννιτικο.....και τι δεν εχω δοκιμασει αλλωστε....απο VPA,ζιρτεκ μεχρι νεοραλ....
μακρια ομως απο αυτο το δηλητηριο.

ΥΓ. μην περιμενεις να δεις αυτες τις παρενεργειες στα φυλλαδια φαρμακων

kat30

New Member
Πιστευω πρωτευοντα ρολο παιζει τι ειδους τριχοπτωση κ τι ειδους οργανισμο.ας πουμε σε μενα που δεν εχω σοβαρο προβλημα κ απλως θελω να τονωσω καποια σημεια που δν ειναι ιδιαιτερα πυκνα κ που δν εχω ορμονικο η γυναικολογικο η ενδ/γικο προβλημα αλλα ουτε σιδ.,φερ/νης κλπ θα δρασει με αλλους ρυθμους απο καποιο/α με σοβαροτερο προβλημα.

giocap

Member
Εμενα το προβλημα μου φιλε crossfire ειναι κληρονομικο και αρκετα σοβαρο.Σε διαστημα 2 χρονων εχω χασει τα μισα μου μαλλια κ ειναι κατι το οποιο δεν θεραπευεται,αν πω να κοψω τελειως την μινοξ θα ξανανοιξω οπως ημουνα στις αρχες η και πολυ χειροτερα και δε μπορω να το ρισκαρω.Ηδη με το που γυρισα απο την 5αρα στην 2αρα σου λεω οτι εχω ψιλοανοιξει μπροστα και δεν εχω κλεισει ουτε μηνα ακομα που την χρησιμοποιω.Επισης δεν εχω δυνατοτητα για παραγγελιες και αγορες μεσω ιντερνετ κ ουτε την οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζω πολλα διαφορετικα προιοντα μαζεμενα.Κ εγω θεωρω τις παρενεργειες του προσωπου το ιδιο σημαντικες γι αυτο και ανοιξα ποστ γι αυτο και σταματησα το 5αρι..Αλλα για να σου πω και την μαυρη αληθεια ετσι οπως το σκεφτομαι προκειμενου να χασω τα μαλλια μου και να καραφλιασω ας πουμε προτιμω να εχω κυκλους και σακουλες..Γυναικα ειμαι και δε μπορω ΚΑΝ να σκεφτω οτι μπορει να καραφλιασω μια μερα :( Τωρα εσυ κατερινα τι σου ειπε ο γιατρος οτι εχεις?Αν δεν εχει σοβαρο προβλημα τοτε μαλλον δε θα χρειαστει να το χρησιμοποιεις συνεχεια,αλλα εγω που εχω σοβαρο προβλημα πρεπει να το χρησιμοποιω εφ ορου και οι 2 γιατροι που πηγα αυτο μου ειπαν.
Εμενα παντως πρεπει να πω οτι μου εχει δωσει πολυ καλα αποτελεσματα σε σχεση με το πως ημουνα στις αρχες και εναμιση χρονο μετα συνεχιζει και δουλευει,δεν πιστευω πως λειτουργει μονο το πρωτο 6αμηνο οπως λες,αλλα σαφως οσο περναει ο καιρος χανει σε δυναμη,ομως εξακολουθει να δουλευει. Το hairway και το hairgen ειναι μαρκες μινοξιδιλης? Κατατοπιστε με λιγο γιατι απο μαρκες περα απο το minodril και το regain δε ξερω κατι αλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kat30

New Member
Εγω εχω μεν καποια αραια σημεια τα οποια για μενα αποτελουν προβλημα.αν ειναι να φτασουν σε σημειο να το βλεπουν κ αλλοι τι να το κανω;προσεχουμε για να εχουμε.εγω δεν εχω τριχοπτωση πια.ειχα πριν χρονια κ εκτοτε ποτε ξανα.δεν τιθεται θεμα γυναικολογικο,ορμονικο,κληρονομικο κ.ο.κ.η μαμα μου,67 χρονων εχει ΤΟ μαλλι!αξιοζηλευτο κ πλουσιοτατο.η γιαγια μου το ιδιο.μαλλουρα μεχρι τον κωλο.τα 'δενε πλεξουδα κ τα κανε κωτσο ψηλα!δεν υπηρχε μιλαμε.εγω ο,τι ειχα επαθει το επαθα απο αγχος.τα εβαφα κι ολας η κυρια παραλληλα με τις θεραπειες...τελοσπαντων για να μη μακρυγορω,το προβλημα μου τωρα δεν ειναι κατι τραγικο.απλως θελω να πετυχω ενδυναμωση περισσοτερη στο μαλλι μου και να πυκνωσουν περαιτερω καποια σημεια.τον οκτωβρη που χα παει μου δινει συμπληρωματα,διαφορετικα για μεσημερι,πρωι κλπ κ λοσιον κρεαστιμ της ducray.πριν λιγο καιρο που πηγα μου γραφει
hairway minox μαζι με hairgen.το τελευταιο δεν ειναι μινοξ.ειναι ενα ηπιος αφρος που το ανακατευεις με τη μινοξ κ τα βαζεις μαζι

giocap

Member
Ηairgen επερνα βιταμινες εγω πριν καιρο αλλα δε με βοηθησαν ιδιαιτερα οποτε τις σταματησα.Το hairway δε μπορεις να το χρησιμοποιεις μονο του δλδ?Σε μορφη σπρευ ειναι ετσι? Parov εσυ που το χρησιμοποιεις 6 μηνες εχεις δει καλη επανεκφυση?

Parov

Member
Ναι έχω δει καλά αποτελεσματα απο τον 2ο μήνα κιόλας, σε πάχυνση της τρίχας αλλά και σε επανεκφυση.

kat30

New Member
Για να μου πει να το ριχνω μεσα στον αφρο το hairway καποιος λογος θα υπαρχει.εγω οδευω στην 3 βδομαδα.δεν εχω δει καποια παρενεργεια κ μπορω να πω οτι το μαλλι μου παει απ το καλο στο καλυτερο κ οντως δν λαδωνει τα μαλλια.ομως, οπως προανεφερα,δεν μ αφησαν αδιαφορη οσα αναφερουν οι χρηστες για αντενδειξεις της μινοξ κ ετσι εχω σκοπο να παω στη γιατρο μου να κανουμε μια κουβεντα σχετικα μ αυτο.θα σας γραψω αυριο τα νεα

giocap

Member
Parov εσυ το χρησιμοποιεις μονο του η σε συνδυασμο με κατι αλλο?Υπαρχει καποιος αλλος που να το χει χρησιμοποιησει και δεν εχει δει παρενεργειες στο προσωπο κτλ ? Σκεφτομαι να ξαναρχισω η αυτο η το minodril που επερνα τοσο καιρο τωρα κ αφου μου λες οτι βγαζει και χοντρες τριχες το σκεφτομαι σοβαρα,γιατι να κολλαμε στο regain δηλαδη?Ομως εμενα δε μου το προτεινε κανενας απο τους 2 γιατρους που πηγα οποτε λεω να το αρχισω μονη μου..

Parov

Member
Αρχικα το έβαζα μίξη με μια αλλη λοσιόν που έχει να κανει με το σμιγμα αλλά εδώ κ κάνα 2μηνο το βάζω μονο του... Δεν έχω βάλει κάτι άλλο σε μινοξ για να κάνω συγκρίσεις, απλα εγώ είμαι ευχαριστημένος και σε αποτελεσματα κ στο οτι δεν λαδωνει πολύ.

kat30

New Member
λοιπον.ερχομαι απο τη γιατρο μου ,την οποια εμπιστευομαι περισσοτερο απο ολους,γτ αυτη με ειχε βοηθησει οσο κανενας αλλος γιατρος.οθ παρενεργειες που γραφουν τα φυλλαδια,αναφερονται μονο στην ουσια.οχι γενικα στην λοσιον.το οτι τη βαζω μαζι με το
hairgen την καθιστα πληρως καταλληλη.ενας οργανισμος οπως ο δικος μου,που δν εχει καποιο προβλημα.ουτε ορμ.ουτε ενδ/γικο,ουτε γυν/γικο,ουτε εχω υποταση,υπερταση,δν υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει προβλημα.τωρα οι ανδρες που εχουν διαφορετικο κυκλοφορικο απο μας.εμεις εχουμε πιο χαμηλο αιματοκριτη,βλιγοτερη πιεση κλπ δν μας δημιουργει θεματα υπερτασης η υποτασης η μινοξ.τωρα αν μια κοπελα ειχε ανεκαθεν θεματδ τριχοφυιας ισως γιαυτο να τη διεγειρει το προιον.εγω πχ π ειμαι ξανθια ποτε δν ειχα περιττη τριχα στο προσωπο,σωμα,μπικινι κλπ.ειναι λοιπόν θεμα οργανισμου.μ ειπε επισης οτι δν εχει σκοπο να μου τη δινει για πολυ.ειναι μεχρι να δυναμωσει περαιτερω το μαλλι μου.μετα ξερει τι συντηρηση να μου κανει.αυτα...

athenian

Well-Known Member
Ισα ισα εσας που εχετε μικροτερη πιεση σας ενοχλει χειροτερα.Τελος παντων γιατροι σου λεει μετα.

Parov

Member
Ναι ισχύει, γενικά δεν συνιστάται σε υποτασικούς ανθρώπους διότι είναι αντιυπερτασικό φάρμακο.

Μπλουζα