Την ρωτησα την γιατρο μου(οπως και σ εναν αλλον γιατρο που πηγαινα) και μου ειπαν πως δεν εχουν ξανακουσει για σακουλες και μαυρους κυκλους σαν παρενεργεια,κ ουτε εγω διαβαζω στο φυλλαδιο του regain ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για σακουλες κτλ. αλλα γενικως για δερματικα προβληματα.Εγω την εκοψα τωρα την 5αρα και γυρισα στην 2αρα που εχω ακουσει οτι δε δινει τετοιες παρενεργεις και οντως εδω και λιγο καιρο που την χρησιμοποιω,απο τις πρωτες κιολας μερες βλεπω την διαφορα στο προσωπο μου.Και δεν ηταν μονο το αισθητικο μερος αλλα οτι με ειχε πειραξει γενικα στα ματια.Περα απο το σακουλιασμα,το πρξιμο και τους κυκλους,ειχαν γινει πολυ ευαιρεθυστα,μου πουνουσαν και δακρυζαν με το παραμικρο και τα ενιωθα παντα πολυ"βαρια" και κουρασμενα.Η γιατρος μου ειπε οτι αυτο μπορει να οφειλετε στο οτι μου εριχνε την πιεση η μινοξ,γιατι η υποταση αναφερεται σαν παρενεργεια.
Crossfire εχω κατατρομοκρατηθει με οσα διαβαζω στο ποστ σου και με οσα λενε διαφορα μελη εδω μεσα για την μινοξ και δυστηχως με την χρηση του 5% ειδα κ εγω τα ιδια στο προσωπο μου,αλλα τωρα με το 2% ειμαι σαφως καλυτερα..Το θεμα ειναι οτι το 2% δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το 5% και φοβαμαι οτι μπορει να χειροτερεψω,ηδη νομιζω πως εχω ψιλοανοιξει μπροστα στην χωριστρα(ψιλο οχι τρελα πραματα)και δε ξερω πως θα συνεχιστει.Ειναι και νωρις ακομα βεβαια γτ δεν εχει ουτε μηνα που την χρησιμοποιω οποτε θα περιμενω να δω..
Δηλαδη σκεφτομαι οτι για να εχουμε μαλλια στο κεφαλι μας πρεπει να καταστραφει η επιδερμιδα μας η το αντιστροφο?Και σκεψου πως αν τα "ειδες ολα" εσυ που εισαι αντρας με το παραμορφωμενο προσωπο εγω σαν γυναικα τι πρεπει να πω? Παντως εγω δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι σαν γυναικα που ειμαι δεν μπορω και δεν υπαρχει περιπτωση να την κοψω(τουλαχιστον για οσο θα δουλευει)και να δω το μαλλι μου να ανοιγει κ αλλο και να κανω φαλακρα! Μακαρι να ημουν αντρας να τα πατουσα μια ξουρα και να τελειωνε αυτο το μαρτυριο.
Επισης μηπως ξερει καποιος να μου πως γινεται το regain foam να μου εκανε ετσι το προσωπο ενω το minodril 5% που χρησιμοποιουσα εναμιση χρονο τωρα να μην μου εκανε τετιο χαλι??Μινοξιδιλη περιεχουν και τα 2 σε 5% ! Σκεφτομαι αν χειροτερεψω με το 2% να γυρισω στο minodril που δεν μου εκανε τα ματια τοσο χαλια γτ στο regain το 5αρι φοβαμαι πααρα πολυ να επιστρεψω..
εκτος απο το δικο μου το post,κανε μια αναζητηση γενικα στα forum του εξωτερικου για τις παρενεργειες του regaine στο προσωπο και θα δεις πολλα.
Τις παρενεργειες στην επιδερμιδα τις θεωρω εξισου σημαντικες με την απωλεια μαλλιων....
Θα μπορουσα να κανω μια υποχωρηση ομως και να συνεχιζω να βαζω regaine,αν αυτο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δουλευε.....
Πιστεψε ομως,βαζουμε κατι στο κεφαλι μας και εβαζα εγω προσωπικα τοσα χρονια χωρις να κανει απολυτως τιποτα στα μαλλια....ή μαλλον βαζουμε κατι το οποιο δουλευει για τους πρωτους 6 μηνες και υστερα το απολυτο μηδεν.....
και συνεχιζουμε να το βαζουμε γιατι φοβομαστε να το κοψουμε.
1,5 χρονο που σταματησα τη μινοξ και ειμαι μια χαρα.....καμμια απωλεια.....και φαντασου οτι το προσωπο τωρα επανερχεται πληρως.
Καταλαβαινω οτι αλλο ειναι να χανει μαλλια ενας αντρας και αλλο μια γυναικα....
Προσωπικα δεν καιγομουνα να χασω και ενα ποσοστο των μαλλιων....περνω αλλωστε και φινα 6 χρονια συνεχομενα.....και οσοι με ξερουν τοσα χρονια στο forum,ξερουν οτι ειμαι υπερμαχος των φαρμακων και αρνητικος με οτιδηποτε φυτικο,φυσικο και κομπογιαννιτικο.....και τι δεν εχω δοκιμασει αλλωστε....απο VPA,ζιρτεκ μεχρι νεοραλ....
μακρια ομως απο αυτο το δηλητηριο.
ΥΓ. μην περιμενεις να δεις αυτες τις παρενεργειες στα φυλλαδια φαρμακων